Feng Shui u automobilu

Kada je Feng Shui u pitanju, sve se vrti oko pozitivne energije što znači da ga možete primeniti u bilo kom prostoru u kojem provodite vreme. Ako ste čestu u automobilu, pokušajte da primenite bar neke osnove Feng Shuija.

Foto: Photl.com


Jasno i čisto


Nemojte u automobilu držati nepotrebne sitnice. Redovno čistite automobil, iznutra i spolja. To što su neke stvari nabacane u prtljažniku pa ih ne vidite, ne znači da ne postoje. Ako održavate auto urednim pozitivna Feng Shui energija vam je zagarantirana.



Svež i čist zrvazduh


Druga važna stvar je redovito prozračivanje. Ako vam vreme dopušta često otvorite prozore. Ako ne koristite aromaterapeutske difuzere ili prirodne mirise. Možete takođe odabrati različita esencijalna ulja zavisno o svom raspoloženju. Limun i miris mente su visoko energizujući, pa će vam pomoći da zadržite fokus, dok biste trebali izbegavati lavandu i druge opuštajuće mirise jer će vas umiriti, što nije dobro, posebno pri dužim relacijama.



Podstaknite domaću atmosferu


Već smo rekli kako u automobilu ne biste trebali nakupljati hrpu stvari, ali dobro bi bilo staviti neke sitnice koje će mu dati "licnost".


Dobar Feng Shui u automobilu osiguravaju predmeti u omiljenoj boji, kao i ukrasi od kamena i kristala. Ne trebate „kamenje“ vešati po svakom ogledalu, kao što možete videti u nekim automobilima, jer to odvlači fokus s vožnje, nego tek neku dragu uspomenu s mora ili nekog drugog mesta.


Feng Shui uvek najbolje djeluje ako je suptilan, pa ako se dvoumite hoćete li preterati, onda je bolje taj predmet izostaviti, nego staviti.


I još nešto…


Kada parkirate automobil, ako je moguće parkirajte ga tako da nije usmeren prema domu, to je zbog toga što automobil usmeren prema vama odvlači pozitivnu energiju, pa je bolje ako je moguće takvo parkiranje izbegavati, piše Cover magazin.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар