Tajni ljubavni saveti za horoskopske znake

Koristite tajne savete vezane za planete i ubrzajte proces pronalaženja prave ljubavi. Kratko i jasno!


Ovan: Uvek prepoznate potencijalne partnere odmah, ali ne krećete uvek u akciju. Bez obzira gde ste ih uočili, odmah odreagujte i zahtevajte da vam kažu vreme kada da ih pokupite. Vi ćete voziti i vi ćete birati restoran. Ima li pitanja? Vi imate odgovore.

Bik: Ta senzualnost kojom zračite 24 časa nedeljno, nije uvek sasvim očigledna. Poslednja veza vas je skoro uništila i još uvek se oporavljate, i možda skrivate. Prestanite s tim. Ustanite sa troseda, uskočite u nešto što vam najbolje pristaje, i vraćajte se u igru. Ljubav je negde tamo, i ako iko može da je privuče - to ste vi. Ali morate više da izlazite.

Blizanci: Vidite li onu osobu u ćošku? Onu što kucka prstima i što se vrpolji i očigledno ne može da dočeka da ode. Vi ste zaokupili sve njene misli. Ona govori samo o vama. Priđite dovoljno blizu da može da “prisluškuje” ono što govorite, onda ponudite verbalni miks vaših najboljih i najduhovitijih opažanja. Uputite im kratak pogled i ako vam se pogledi susretnu, krenite u akciju.

Rak: Nikada ne mešajte posao i zadovoljstvo. Nikada. I ne obraćajte pažnju na tu zgodnu (mallkice stariju?) eksploziju, koja je upravo autoritativno ušetala u prostoriju. Sačekajte – ignorišite sva naređenja. Podignite ruku i pitajte neverovatno pronicljivo pitanje (uz dužno poštovanje). Ako ova osoba ne može odmah da odgovori, uvek je tu ručak.

Lav: Čujete li taj akcenat? Brzo pogledajte. Sviđa vam se ono što vidite? Odlično. Priđite. Čak i ako ova osoba ne vidi koliko ste zabavni, neće moći da odoli vašem najboljem izdanju, koje bi najmanje trebalo da vam obezbedi poziv na kafu. Ako ne, idite dalje. Zašto da trošite vreme na tvrd orah.

Devica: Oni najčešće ne pucaju na duge staze, ali čoveče, kako se oni ponašaju u društvu! Fasciniraju i omađijaju buduće prijatelje svojom čarobnom pričom i namame ih na svoju stranu. Kasnije dodirnu vaš sat i insisitiraju na tome da morate da ustanete rano. Zbunjeni? Upecani? Da, navukli su vas…..

Vaga: Ta osoba je očigledno potpuno pogrešna za vas, ali postoji nešto u vezi sa njom. Ona je tako “odlučna”, to je u pitanju. Opčinjeni ste i ne možete da iščekate da saznate više. Ne gubite ni trenutak na agoniju “da li treba” ili “ne treba”. Idite tamo i ćaskajte kako samo vi umete.

Škorpija: Viđali ste tu osobu svakog dana, ali nikada je niste zaista “primetili”, ali sada ste uključili svoj radar. Dobra vest je da zna da ste je primetili (slatko, zar ne?), zainteresovana je, i čeka da vidi šta ćete uraditi. Požurite i recite nešto seksi. Ova osoba neće čekati dugo.

Strelac: Ako postoji nešto što prosto obožavate, to je spontanost. Možete zaključiti da osoba nije dosadna posmatrajući je u prisustvu dece/psa/drugara. Zgrabite nevinog posmatrača i ispričajte mu novi vic (glasno). Ako objekat vaše pažnje ništa ne primeti, ispustite nešto (ovog puta namerno).

Jarac: Niste za sastanke na slepo. Naročito mrzite da vam porodica namešta nekoga, ali ipak razmislite. Šta je najgore što može da se desi? Čak i ako niste oduševljeni, imaćete nekog da popričate o svojim roditeljima/braći i sestrama/kolegama, a informacija je moć. To je situacija u kojoj niko ništa ne gubi – vaša omiljena.

Vodolija: Iako volite upoznavanje preko kompjutera, bar jednom ste se opekli u takvoj situacij, što ne znači da nećete pokušati ponovo. Ovog puta, imajte brzu izlaznu strategiju, ali nemojte da se iznenadite ako ne budete morali da je sprovedete. Jednom kad počnete da upoređujete hard diskove, želećete da ostanete i na desertu.

Riba: Vidite li tu divnu osobu, dubokog džepa, okruženu prijateljima, ali bez konkretnog “objekta pažnje”? Impulsivni su, ali trenutno jedino što mogu da daju od sebe je novčanik. Nagradite ih jednim dugim i sporim pogledom. U najgorem scenariju dobićete besplatno piće. Najbolji partner je velikodušni partner. Čemu odlaganje?
(Super žena)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар