Horoskop i letnje ljubavi

S Rakovima, Ribama i Lavovima letnje romanse izgledaće kao ostvarenje snova, Blizanci i Strelci serijski zavode, a Device i Jarčevi postaju mete zavodnika.

Pixanay

Ovnovima je avantura cilj


Visoke temperature, manjak odeće i kombinacija alkohola, pripadnike ovog znaka podstiče na zavođenje, naročito na plaži. Njihova strastvena priroda omogućava im da lako zavode, ali i da ih zavedu. Nemojte se zavaravati, duboka osećanja nemaju veze s tim. Dok god ima hemije, letnja avantura i beskrajni poljupci na plaži biće im zanimljivi, ali čim krene razgovor o svakodnevnim stvarima, jednostavno će nestati.


Bik je zavodnik u kafiću na plaži


Klimatizovane prostorije, baldahini, udobne ležaljke, kokteli, idealan su momenat za letnju romansu Bikova. Sledeći korak u zbližavanju je romantična večera s mnogo ukusne hrane, a u avanturi će hedonistički uživati svim svojim čulima. Tada će čak i okrenuti leđa društvu s kojim su na odmoru. Loša stvar je da njihove afere kratko traju.


S Blizancima zabavi nema kraja


Pripadnike ovog znaka lako je prepoznati. Obično nose minijaturni kupaći kostim, najglasniji su u društvu i večiti pokretači zabave. Najlakše zavode kroz sport, igrajući sa loptom, badminton ili odbojku. Ukoliko uspete da ih uvučete u razgovor koji potraje duže od nekoliko minuta, velike su šanse da su zainteresovani, ali morate biti spremni za jednu aktivnu romansu u kojoj ćete stalno negde ići i bićete okruženi drugima ljudima.


Rak pretvara aferu u ljubav


Pripadnici ovog znaka dugo će promatrati svoju metu pre nego što odluče da priđu, a nakon što to učine verovatno će već biti pomalo zaljubljeni. U romansu će ući ozbiljno i za kratko vreme razviće duboka osećanja, pa druga strana to mora imati na umu, da se ne upušta u romansu s njima ako nisu spremni na dugu vezu.


Lav je idealan materijal za letnju romansu


Opušteni, željni pažnje i ljubavi, pripadnici ovog znaka kao da su stvoreni za letnje ljubavi. Kako dobro izgledaju, zavešće vas svojom fizičkom spremom i izgledom na plaži, ali tek u dubljem razgovoru otkrivaju svoju nežnu i romantičnu stranu. S njima vas čekaju šetnje uz more, večera uz zalazak sunca, ali i buđenje u zoru na plaži.


Devica želi zabavu bez ikakvih obaveza


Koktel u jednoj, mobilni u drugoj ruci i mozak "na ispaši" opis je ponašanja pripadnika ovog znaka, koji se tokom cele godine kontrolšu, ali na godišnjem odmoru se potpuno opuste. Kako nisu skloni takvom, za njih razuzdanom ponašanju, u svojoj glavi će unapred ograničiti ljubavne avanture na kratki rok i puno uživanja, a pobeći će glavom bez obzira na pominjanje mogućeg nastavka odnosa.


Vaga voli letnje ljubavi s puno romantike


Romatični pripadnici ovog znaka znaju šta su letnje romanse, ali u njima se ponašaju kao i u svakoj drugoj vezi te traže puno romantike, komplimenata i zavođenja. Retko će same prve pristupiti simpatiji, ali će se baš slučajno zateći na istom mestu gde bi oni mogli biti. Nekoliko lepih dana provedenih s Vagama donose lepa sećanja za ceo život, ali samo za one koji su spremni puno da se trude u osvajanju.


Za Škorpiju leto je vreme za nova osvajanja


Gitara, lopta ili suncobran, bilo šta što može biti rekvizit kojima ovi majstori zavođenja vrbuju svoje žrtve. Većina pripadnika ovog znaka željni su letnjih avantura i retko ih odbijaju, čak i ako se druga strana nalazi u ozbiljnoj vezi ili braku. Ipak, moglo bi da se dogodi da sami sebe prevare pa se umesto kratke i slatke letnje afere bespovratno zaljube onda kad to najmanje očekuju.


Strelac voli neobične scenarije


Plaža je idealno mesto za opuštanje pripadnika ovih znakova, a tamo samouvereno privlače poglede svojim ekstrovertnim ponašanjem. Osvojićete ih pozivom na bandži, paragliding ili vožnju skuterom. Njihovi će poljupci biti strastveni, izjave ozbiljne i želja jaka, ali to se više može zahvaliti uticaju leta nego tragu koje je na njih ostavila druga strana. Strelci samo uživaju, a u tome su jako dobri.


Jarac sam sebe ne prepoznaje


Hladnokrvne i promišljene pripadnike ovog znaka leto svake godine iznova zavede, pa se ponašaju mnogo slobodnije i bez preterane brige o posledicama svojih dela. Neće sami pristupiti simpatiji, već će kao primadone da čekaju da se njima pristupi, kako bi držali konce igre u svojim rukama. Seksepil i oslobođena strast koju inače sputavaju učiniće ih poželjnim za mnoge.


Vodolija će privući neobične ličnosti


Čitanje poezije, sviranje gitare ili filozofski razgovori uz čašu vina situacije su u kojima Vodolija odlučuje da li će da krene u zavođenje. Kao i inače, neće ih privući neko ko samo dobro izgleda, već im je čak i bitnije da druga strana zrači šarmom i harizmom. Ipak, koliko god njihove namere izgledale ozbiljne od obične avanture, nema velike šanse da će se kasnije javiti.


Ribe su senzualne i ne štede emocije


Pripadnici ovog znaka su letnji ljubavnici za poželeti - senzualni, direktni i romantični. Zajedno možete ići na ronjenje školjki ili samo se držati za ruke dok posmatrate zvezdano nebo, a osećaj ljubavi s njima je zasiguran. Na kraju vašeg druženja pustiće iskrenu suzu, tako da s njima druga strana ne može da se oseća iskorišćeno, čak i ako su bili samo nevažna meta zavođenja.

Izvor: 24sata.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар