Horoskop otkriva koji je savršeni partner za vas: Otkrijte ga i ulovite!

Svakako da ima "nijansi" (ponekad i jako bitnih) koje znaju da iskomplikuju izbor partnera... Recimo, horoskop zna da postoji znak koji je idealan za vas samo za avanturu, ali, naravno, i onaj za "duge staze"... Pa, da preslišamo zvezde po ovom pitanju!

Pixabay


OVAN


... za vezu
Imaćete odličan odnos s Lavom jer je to znak s kojim ste emocionalno kompatibilni. Lav će vas u svemu podržavati, biće vam jednako dobar prijatelj, partner, ali i ljubavnik.

... za avanturu
Ako želite nezaboravnu avanturu, izaberite Vagu s kojom su vam strastveni trenuci u postelji garantovani. To je znak s kojim ćete odmah osetiti strast i seksualnu privlačnost.

 

BIK


... za vezu
Devica je znak s kojim ćete odmah osetiti da ste na istoj talasnoj dužini. Imaćete o čemu da razgovarate i ni u jednom trenutku vam neće biti dosadno.

... za avanturu
Odaberete li Škorpiju, vaš odnos odmah će voditi u krevet. Kada vam se pogledi susretnu, želja će biti obostrana pa ćete jedva čekati da ostanete sami.

 

BLIZANCI


... za vezu
Vaga je vaš idealan partner. Vodićete duge razgovore, deliti sličan humor i često se smejati. Biće to podsticajna veza u kojoj će biti mnogo razumevanja, ali i privlačnosti.

... za avanturu
Strelac! To je znak koji će u vama odmah rasplamsati vatru i strast. Neće vas gušiti ni sputavati, što je vama jako važno u vezi. Zajednički trenuci biće nezaboravni.

 

RAK


... za vezu
Sa Škorpijom ćete se odlično slagati. Imaćete gotovo intuitivan odnos pa će pogledi govoriti više od reči. Oboma vam treba osećaj bezbednost, što ćete jedno drugom pružiti u velikoj količini.

... za avanturu
Jarac će vam uzburkati krv i pomutiti razum. To je znak uz koji ćete doživeti pravi vatromet strasti. Pružiće vam osećaj sigurnosti, čak i ako vaš odnos ne ide prema nečem ozbiljnijem.

 

LAV


... za vezu
Za vas je idealan partner Strelac. Oduševiće vas njegova nesputana i pustolovna priroda, a godiće vam njegovi komplimenti i zaštita koju će vam pružati.

... za avanturu
S Vodolijom ćete imati buran i nezaboravan odnos. Oboje volite provod i lepe stvari, ali i putovanja pa će vaš odnos biti zabavan i uzbudljiv.

 

DEVICA


... za vezu
S Jarcem ćete imati sadržajan odnos u kojem će biti mnogo podrške i razumevanja. Oboje ste romantični i nežni pa ćete jedno drugom stalno iskazivati ljubav i naklonost.

... Za avanturu
Senzibilna Riba idealan je partner za letnju avanturu. Pružiće vam mnogo slatkih trenutaka strasti pa ćete u njenu zagrljaju zaboravite sve brige.

 

VAGA


... za vezu
S Vodolijom ćete ostvariti zanimljiv odnos u kom će biti mnogo uzbuđenja. Oboje volite izazove i putovanja pa uživate u životu punim plućima.

... za avanturu
Ovan će u vama probuditi strast pa će vas već na prvi pogled privući poput magneta. Znaće u svemu da vam udovolji, ali biće i svađa, kao i pomirenja u krevetu.

 

ŠKORPIJA


... za vezu

S Ribama ćete imati odnos pun osećanja, romantike i nežnosti. Dopunjavaćete se i podržavati u svemu. Riba će znati u svemu da vam ugađa, što će vam itekako prijati.

... za avanturu

S Bikom ćete provesti mnogo strastvenih trenutaka. Već pri prvom kontaktu nešto će prostrujati vašim telom, a jaka telesna privlačnost odmah će vas spojiti.

 

STRELAC


... za vezu
S Lavom ćete imati vezu u kojoj će biti puno dinamike, baš kao što oboje volite. Lav će se prema vama odnositi zaštitnički, što će vam jako prijati.

... za avanturu
Nemirni Blizanac uvešće vas u svet strasti i nedoživljenih iskustava. Iako ste u nekim stvarima različiti, ima dovoljno i onih koje će vas iznova zbližavati.



 

JARAC


... za vezu
S Bikom ćete imati stabilnu i sigurnu vezu. Oboje ste ozbiljni i praktični, što je preduslov i da budete verni jedno drugom. Zajedničkim snagama možete mnogo toga.

... za avanturu
Osećajni Rak osvojiće vas na prvi pogled. Planuće strast i taj se žar neće brzo ugasiti. Jedno drugome nikada nećete dosaditi, biće to odnos pun strasti i ljubavi

 

VODOLIJA


... za vezu
S Blizancem ćete imati dovoljno uzbudljiv i podsticajan odnos u kojem neće biti dosade. Imate slične životne stavove i dobro se dopunjavate. Oboje volite društvo i izlaske.

... za avanturu
S toplim i erotičnim Lavom doživećete neslućene trenutke strasti. Čak i ako ima različitosti među vama, snažna privlačnost baca vas jedno drugome u zagrljaj.

 

RIBE


... za vezu
S Rakom lako postižete kompromise i dogovore pa se retko kad svađate. Veza će vam biti puna međusobnog poštovanja i uvažavanja, a ni romantike neće nedostajati.

... za avanturu
Uzdržana Devica privlačiće vas poput magneta i nećete moći da joj odolite. Nađete li se nasamo, strast će pomutiti razum i vama i njemu.

Izvor: cosmopolitan.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар