HOROSKOP: Kakav provod vas čeka za Novogodišnje praznike?

Foto:  marin / freedigitalphotos.net

Nova godina je praznik dobrog raspoloženja, najlepših želja i čestitki, druženja, veselja, zdravica, bogatih trpeza i poklona ispod raskošno okićenih jelki. Božić se, pak, praznuje kao uspomena na dan rođenja  Isusa Hrista, Sina Božijeg, Spasitelja sveta. Činjenica da je to praznik rađanja novog života, praznik dece i detinjstva, praznik roditeljstva očinstva i materinstva, ukrasio je ovu svetkovinu najlepšim  običajima i obredima...


Novogodišnji i božićni praznici omiljeni su, medjutim, i jer se dobro jede, puno druži, a i mnogo više izležava nego obično... Medjutim,  ne prijaju jednako svakom horoskopskom znaku.

Nervoza i napetost vladaju ovog 31. decembra, posebno od 12 do 15, sati, kada je Mesec koji je skoro punu u opoziciji sa Merkurom u Strelcu. Ne žurite, budite pažljivi u saobraćajui izbegavajte važne dogovore. Lako može da dođe do nesporazuma i rasprava, ali i do saobraćajnih prekršaja i udesa.

Zvezde zahtevaju strpljenje i pažnju u poslednjem danu 2017. godine. Ovo je povoljan lunarni dan (14.), dan kada ćete moći nešto da promenite, pobošljate ili se opravite u poslednji čas. Mesec će biti od 22 časa 31. decembra do 1 sat 1. januara 2018. u sekstilu sa Uranom u Ovnu, što će doneti puno iznenađenja, radosti, izlaska iz svakodnevice i posebnog druženja. Biće ovo veoma uzbudljiva, vesela i luda noć! Dozvolite sebi da doživite nešto nesvakidašnje što ćete pamtiti. 


OVAN

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi puni energije - kako pozitivne, tako i negativne, a u stresnim situacijama im je nužan isduvni ventil da bi izbacili frustracije. Kod njih je za opuštanje najbolja ideja neka fizička aktivnost - bilo da se radi o šetnji, vožnji biciklom ili udaranju u boksersku vreću.

BIK

Pripadnici ovog znaka u stresnim situacijama često prikrivaju i skupljaju svoje frustracije, što može da bude veoma loše ako "puknu" na nedužne žrtve. Kako bi to sprečili, oni uvijek treba da vode računa da ostave neko slobodno vreme u danu samo za sebe i sebi ugađaju. Dobra ideja je gledanje omiljene TV serije uz keks, odlično štivo i dekica ili opuštajuća kupka.

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka su jedni od onih kojima mozak uvek radi i upravo ih stalne misli koče da se opuste na one uobičajene načine - tako da samo leže i ne misle ni o čemu. Kako je to za njih teško, najbolji način relaksacije jeste da prebace fokus. Tako će njih najbolje opustiti igranje igrica ili čitanje dobre knjige.


RAK

Pripadnici ovog znaka često će na sebe da preuzmu previše zadataka, pa će u stresnim razdobljima biti emotivno i fizički iscrpljeni. Najbolji način za njihovo opuštanje je mirno veče kod kuće uz zagrljaj voljene osobe, kauč i šolju omiljenog toplog napitka.

LAV

Pripadnici ovog znaka obično se dobro nose s pritiskom, no to ne znači da i njima ponekad nije potrebno opuštanje. Pravu relaksaciju za njih predstavlja bavljenje stvarima koje vole. Oni kroz kreativnost izbacuju napetost, pa treba da se usmere na neki hobi.

DEVICA

Uvek u stanju pripravnosti i spremni za nove zadatke i dodatni stres, pripadnici ovog znaka najviše će se opustiti uz druženje s najboljim prijateljima. Ukusna večera i par kapi alkohola podstaknuće ih da razgovorom izbace iz sebe sve što ih muči i analiziraju situaciju, a već samim time će se osećati mnogo bolje.

VAGA

Pripadnici ovog znaka jedni su od onih kojima je fizičko ugađanje jedan od najboljih načina da se reše stresa. Odlazak na masažu, kod frizera ili priprema posebnog ugođaja uz omiljeni obrok i najdražu TV seriju ono je što Vagama može da popravi i najgori dan.

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka su jedni od onih na koje stres deluje vrlo zamorno u fizičkom smislu - počinju da ih bole glava, leđa... Ultimativni način opuštanja za njih je seks s voljenom osobom, kao i dugo maženje posle toga - to će ih odmaći od svih trenutnih briga i problema.

STRELAC

Kao i Ovnovi, pripadnicima ovog znaka potrebna je određena doza fizičke aktivnosti kako bi iz sebe izbacili nakupljenu frustraciju. No, najbolje je da vežbe kombuju s druženjem, jer kod Strelca je zajednički smeh taj koji leči boljke. Sportska ekipna aktivnost tako je najbolje rešenje za njih, a druženje mogu da nastave na piću posle toga.

JARAC

Pripadnici ovog znaka takođe su jedni od onih koje nakon napornog dana neće zadovoljiti samo izležavanje, jer će samo da "premotavaju" razne scenarije po glavi. Najbolja stvar koju mogu da urade je da se zabave- izađu do grada, pozovu prijatelje na piće ili predlože partneru neku zajedničku aktivnost u kojoj oboje uživaju.

VODOLIJA

Pripadnici ovog znaka su definitivno jedni od onih za koje je bolje da stresne faze "prerađuju" okruženi ljudima, nego sami. Odabrano društvo, gledanje smešnih videa, čašica razgovora i alkohola uz dobre grickalice - sve su što je potrebno da bi dan bio bolji. Pomoći će im i partnerov zagrljaj.

RIBE


Pripadnici ovog znaka bi za svoju savršenu relaksaciju trebali da stvore i posebnu atmosferu, priguše svetla i upale omiljenu muziku. Bilo da pišu, meditiraju ili pijuckaju čaj, njima je miran ugođaj nužan za opuštanje. U tome ne žele ometanja, pa je najbolje da ugase telefone i posvete se sami sebi.

Izvor: 24sata.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар