Godišnji horoskop za 2016. godinu

Dobrodošli u godišnji horoskop za 2016. godinu. Zabeležimo, za početak, kako Boravak Jupitera u Devici, koji će potrajati sve do 9. septembra 2016. godine, izbacuje u prvi plan sve ono što se odnosi na zdravlje, čistoću, red, rad, pružanje usluga drugima, lečenje, ili neki vid pomaganja i to pre svega na zdrav način, kroz ishranu i kroz zdrave životne navike. Jupiter je planeta koja naglašava i širi. Doživaljavamo ga kao srećnu planetu i planetu koja donosi mogućnosti u naš život, ali on može proširiti i negativne aspekte života ili naglasiti naše mane.

 


Međutim, uglavnom ne osećamo prepreke kad je on u pitanju, čak i ako pravimo greške. I zato je lako doživeti ga kao nosioca dobrih vesti. Dakle, i sa njim je oprez potreban, a da bi se šanse koje nam on nudi iskoristile, moramo se pokrenuti. On to neće učiniti, on će nas ostaviti da sanjamo o mogućem.
Zato, pokrenimo se sada u novom pravcu.

Prosperitet i šansa za poboljšanje životnih okolnosti, zaposlenje, poboljšanje postojeće situacije na zdravstvenom i poslovnom, materijalnom planu, imaće pre svega osobe rođene u sunčanim zemljanim znacima: Device, Bika i Jarca, a zatim u nešto manjoj meri, šanse će imati i oni rođeni u vodenim znacima (Raku i Škorpiji).

Pogledajte i: LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016.

Sa druge strane nepovoljno delovanje Jupitera, tendenciju ka neumerenosti i preterivanju će imati osobe rođene u promenljivom sunčanim znacima (Blizanacima, Strelcu i Ribama). I njima će Jupiter doneti i neke povoljne prilike, ali im se može desiti da ih ne iskoriste na adekvatan način i da usled preterivanja one ipak donesu manje dobrog, a više lošeg.
Foto: NASA

Potencijale za više sreće i mogućnosti širenja i prosperiteta imaju i oni koji imaju natalni Jupiter u Devici, generacija rođena 1944, 1968, 1980, 1992, 2004. godine. Oni imaju odlike kao što su: praktično znanje, smisao za organizaciju, vrednost, perfekcionizam, težnju za usavršavanjem, samopoboljšanjem.

Oni koji rade na sticanju novih znanja ili profesionalnom usavršavanju će dobiti priliku da napreduju. Takođe, oni koji budu poboljšali način ishrane, naučili i primenjivali nešto od zdravih navika života (koje će ove godine dobiti na značaju) imaju šanse da poboljšaju svoje zdravlje.  

Pogledajte i... 
TREĆE OKO: 2016. godina - Prognoze najboljih astrologa i vidovnjaka


Težnja ka perfekcionizmu postaje veća. Ovo je vreme kada će neki moći da napreduju na poslu zahvaljujući svojoj stručnosti, znanju, smislu za organizaciju, zahvaljujući tome što umeju da budu uslužni; što više to sada mogu da budu - biće bolje prihvaćeni i za to nagrađeni. Oni koji su vredni, koji imaju smisla za organizaciju, su ti koji mogu da konačno dožive to da se te njihove sposobnosti veoma cene i da im to donese napredovanje na poslu.

S obzirom da je veliki godišnji horoskop za 2016. godinu u pripremi, pogledajmo, u nastavku, prognoze koje za svaki pojedinačni znak u narednoj godini daje M. Čanović / besnopile.rs:


Ovan


Budite bez brige, godišnji horoskop za 2016. predviđa divnu godinu za vas, jer će sve planete raditi u vašu korist. Možda još uvek niste svesni, ali u godini pred vama ostvarićete izuzetan napredak čim rešite sami sa sobom šta su vam glavni prioriteti u životu. Ovnovima koji su preneli probleme iz prošle godine 2016. će biti pravi izazov ali zahvaljujući vašem pozitivnom pristupu prevazići ćete sve prepreke, a emocionalno ćete biti jači nego ikad.

Posao: Period od aprila do septembra biće fantastičan za započinjanje novog posla ili otpočinjanja novih saradnji. Poradite na harmoničnim odnosima sa svojim zaposlenima ili kolegama, jer ćete tako mnogo lakše ostvariti vaše profesionalne naume. Ambiciozni se i nemojte zazirati od rizika, jer to je pravi način da ostvarite uspeh. Koristite maksimalno svoje veštine, a mnogo će vam pomoći i socijalna inteligencija i kreativnost. Pokušajte da proširite društvene krugove u kojima se krećete, jer time ćete otvoriti mogućnost za nova partnerstva sa organizacijama i poslovnim grupama, koje će vam pomoći da se popnete za lestvicu više. Što se novca tiče, prihodi će vam biti fantastični prva 4 meseca, a mnoga ranija ulaganja će konačno uroditi plodom. Postoji opasnost od prekomernog, a nepotrebnog trošenja novca tokom septembra tako da bi bilo dobro da u tom periodu novac koristite samo za osnovne potrebe.

Ljubav: Ovnovi koji godinama samuju imaće mnoštvo mogućnosti za nove ljubavne priče. Te veze će biti izuzetno strastvene i magnetski ćete privlačiti suprotni pol. Od februara do maja trebalo bi da izbegate uletanje u veze koje se baziraju isključivo na seksu, iako ćete očekivati da od toga može da nastane nešto više. Vaša potraga za srodnom dušom okončaće se krajem godine, kada ćete započeti izuzetno ozbiljnu vezu. Pripadnici ovog znaka koji su u stabilnim vezama treba da znaju da će one još više ojačati, a mnogi od vas bi trebalo da se priviknu na ideju da će dobiti prinovu.

Zdravlje: Uticaj Marsa biće evidentan sve do početka aprila, jer ćete naprosto pucati od energije, što će itekako pozitivno uticati na sva životna polja. Ako se i pojave manje zdravstvene tegobe, bez problema ćete ih prevazići zahvaljujući vašoj vitalnosti. Sportisti među Ovnovima će se isticati i postizati neverovatne rezultate zbog povećane izdržljivosti. Jupiter će vam pomoći da emotivno budete snažniji i da razvijete svest o sebi.


Bik


Tokom godine suočićete se sa rešavanjem konflikta između vas i sveta koji vas okružuje. Moraćete da poradite na emocionalnoj snazi kako biste postigli materijalni uspeh. Uspećete da se suočite sa izazovima na koje ćete nailaziti tokom 2016., što će vam omogućiti da krenete napred u godinama koje slede.

Posao: Da biste napredovali u poslu, morate da radite na vašim komunikacionim veštinama savetuje godišnji horosko za 2016. godinu. Imaćete veliku podršku od svojih nadređenih, a mnogo veći uspeh ćete postići ako ne delujete samostalno već dopustite da vam pomognu drugi ljudi. Napravite obračun vaših finansija početkom godine, jer su vrlo mogući iznenadni izdaci, naročito zbog ulaganja u novu opremu ukoliko imate sopstveni biznis ili su u pitanju dugoročna ulaganja.

Ljubav: Lepa vest za usamljene Bikove je da se nova ljubav krije u vidu osobe sa kojom se već poznaju i druže, ali morate da poradite na svojoj ličnosti. Druga polovina godine nije dobra za započinjanje novih veza. Bikovi u ozbiljnim vezama trebalo bi da pređu u novu, bračnu fazu života. Pre toga isplanirajte odmor sa partnerom i uživajte u blaženstvu. Zauzetim Bikovima će brak ojačati krajem 2016. godine.

Zdravlje: U prva tri meseca 2016. vitalnost će vam biti na zavidnom nivou. Međutim, u kasnijem periodu morate biti obazrivi i trebalo bi da se dovoljno odmorite između dva naporna poslovna perioda. Kako biste se potpuno oslobodili stresa, planirajte putovanje u julu na kome ćete zaista živnuti, a bavljenje nekim sportom omogućiće vam da ostanete u dobroj fizičkoj formi.


Blizanci


Vama je 2016. idealna da prvo dovršite odavno započete projekte, pa se tek onda okrenite realizaciji novih. Možda ćete morati da promenite perspektivu i pozabaviti potpuno novim stvarima. Zauzmite praktičan pristup i ne odbijajte pomoć okoline kako biste ostvarili svoje ciljeve. Bikovi u akademskim krugovima će ostvariti neverovatan napredak. Saturn i Jupter će vam slati pomešane signale, ali će vam Jupiter omogućiti da poboljšate finansijsko stanje i da osetite neverovatnu strast u ljubavnim vezama. Biće mnogo kraćih puteva, kao i odlazaka u inostranstvo. Imaćete mnogo više samopouzdanja no ranije i uživaćete u životu. Saturn će se potruditi da postanete ozbiljniji, ali i praktičniji što će itekako uticati na povećanje vašeg entuzijazma.

Posao: Morate se fokusirati na završetak postojećih projekata, a na sve probleme na koje naiđete na tom putu morate posmatrati realistično. Za njihovo rešavanje potražite pomoć saradnika i poslovnih stručnjaka, a onda će doći do poboljšanja vašeg položaja u poslovnim krugovima. Umrežavajte sa sa saradnicima i eventualnim budućim poslovnim partnerima, jer je to dobra osnova za budućnost. 2016. je odlična da se konačno ratosiljate starih dugova.

Ljubav: Očekujte turbulencije u emotivnim odnosima. Veze koje već neko vreme ne funkcionišu će se definitivno okončati i vi ćete početi na potpuno drugačiji način da gledate na emotivne veze. To će se naročito intenzivirati od avgusta, kada se menja vaša ideja o tome kako bi prava veza trebalo da izgleda. Emocionalno ćete ojačati, a oktobar je sjajan period za sve žene koje planiraju trudnoću.

Zdravlje: Tokom čitave godine ćete se osećati dobro, s tim što će od jula vaša energija biti na zavidnom nivou. Vreme je da se otarastite nekih ružnih navika u smislu zavisnosti, a kreativne aktivnosti omogućiće vam da se opustite, očistite um i poboljšate vaše fizičko i mentalno zdravlje.


Rak


Bićete izuzetno optimistični i puni samopouzdanja po pitanju ostvarenja uspeha u svemu što započnete. Sve postojeće nesporazume u porodici rešićete zahvaljujući vašem otvorenom i iskrenom pristupu, ali bi trebalo da budete agresivniji na poslu i da se ne plašite da iskažete svoje mišljenje. Slušajte vaš unutrašnji glas koji će vas navoditi šta i kako treba da činite i koristite svoje veštine kako biste pridobili podršku okoline.

Posao: Do oktobra 2016. ostvarenje vaših ciljeva zavisiće od kolega sa kojima sarađujete. Trebalo bi da budete izuzetno precizni kada svoje zahteve izlažete svojim saradnicima. U poslednja 3 meseca očekujte da ćete moći samostalno da odlučujete i dovršavate sve projekte. Planete su u tom periodu pozicionirane tako da ćete neometano moći da ostvarite profesionalne ciljeve bez ikakvih prepreka. Finansije će vam biti odlične na početku godine ali vremenom će se pojaviti opasnost od preteranog trošenja.

Ljubav: Slobodni Rakovi bi trebalo da budu obazrivi od sredine godine ako započinju nove veze, jer između marta i juna teško da ćete pronaći kompatibilnog partnera. Oni u stabilnim vezama treba da se pripreme na nestabilnost, jer će vaš odnos konstatno prolaziti kroz promene. Ukoliko želite da sačuvate vezu, rešavanju problema pristupite krajnje racionalno.

Zdravlje: Moraćete da budete pažljivi prema sebi tokom čitave godine, jer će vas previše aktivnosti potpuno iscrpeti. Posebno morati da obrati pažnju na svoje mentalno zdravlje u periodu od marta do jula, inače preti opasnost od nervnog sloma upozorava godišnji horoskop za 2016. godinu. Aktivnosti na otvorenom i bavljenje sportom pomoći će vam da poboljšate kondiciju.


Lav


Prisustvo Jupitera u vašem znaku omogućiće vam napredak u životu i obezbediće vam dovoljnu dozu optimizma. Ukoliko želite da razvijate svoju ličnost i da vam se život poboljša, slušajte šta drugi ljudi imaju da vam kažu. Proširićete svoj krug poznanika i saradnika koji će vam mnogo pomoći na vašem putu do uspeha. Pokušajte da unapredite vašu duhovnu snagu, a čuvajte se prekomernog trošenja novca tokom 2016. godine.

Posao: Potrudite se da pridobijete podršku i poverenje svojih naređenih kako biste lakše ostvarili svoje ciljeve. Budite srdačni prema svojim kolegama ali se nemojte plašiti da sasvim iskreno izrazite svoje mišljenje. Tokom prva 3 meseca porazmislite šta ste do sad postigli u karijeri i uvidite koji su vam planovi za budućnost. Oslonite se na intuiciju dok formulišete vaše buduće ciljeve, a zatim se fokusirajte na to kako da ih realizujete. Bićete izuzetno produktivni pa vam neće manjkati novca, ali bi bilo dobro da počnete i da štedite. Septembar je glavni mesec za poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav: Slobodni Lavovi imaće mnogo prilika da ostvare ozbiljnu ljubavnu vezu, naročito između avgusta i novembra. Međutim, Lavicama preti opasnost da će na sastanke izlaziti sa tzv. lošim momcima pa zvezde savetuju da se ne upuštate u seksualne odnose sa njima jer bi moglo doći do nekih komplikacija. Za one u ozbiljnoj vezi ili braku 2016. je idealna za proširenje porodice.

Zdrvalje: Vodićete bitku sa manjim zdravstvenim tegobama sve do maja, a od ovog meseca vaše zdravlje će biti odlično. Probajte da promenite dosadašnje prehrambene navike, a u avgustu pokušajte da se maksimalno opustite i osluškujte šta telo ima da vam poruči.


Devica


Vaš godišnji horoskop za 2016, godinu nagoveštava period u kom treba da razvijate svoju kreativnost i samosvest. Otkrijte svoje skrivene sposobnosti, one će vam mnogo pomoći za ostvarenje daljih životnih planova. Međutim, neke crte vašeg karaktera moraćete da promenite barem malo jer su one prepreka za vaš napredak. Vrlo je moguće da ćete se tokom 2016. odlučiti za doškolovavanje ili neki drugi način za proširenje vaših vidika koji će vam pomoći da iskažete vaše talente na najbolji mogući način.

Posao: Ukoliko u 2016. planirate da započnete samostalan biznis, on će postati profitabilan do novembra. Mnogo snage ćete uložiti, ali će vam se mnogo i vratiti. Zaposleni moraju da traže pomoć svojih saradnika kako bi napredovali, ali pre svega morate biti srdačni prema svojim kolegama, jer će vam arogancija samo odmoći. Ne nastupajte agresivno i probajte da budete ubedljivi u predstavljanju svojih ideja. Ne preterujte sa trošenjem novca, naročito u prvoj polovini godine. Sve što uložite, to će vam doneti dobre prihode.

Ljubav: Prva polovina godine je povoljna za ljubavne veze ispunjene uživanjem i zabavom. Sve nesuglasice sa partnerom rešavajte razgovorom, jer je vrlo bitno da sa njim održite harmonične seksualne i mentalne odnose. Krupne odluke, kao što je prinova, treba zajednički da donesete.Vaša emocionalna snaga biće od juna na zavidnom nivou.

Zdravlje: Bićete izuzetno aktivni tokom prve polovine godine zahvaljujući vašoj vitalnosti. U avgustu bi ipak trebalo da pauzirate i dobro se odmorite, a zatim u vašu svakodnevnicu uvedite šetnje, kardio vežbe i pravilnu ishranu, jer je to neophodno kako biste imali kondiciju.


Vaga


Treba da odlučite šta zaista želite u životu i sve svoje snage i kreativne sposobnosti usmerite ka ostvarenju tog cilja. To će vam dati više samopouzdanja i mogućnosti da proširite krug svojih poznanika. U vašem razvoju porodica će odigrati ključnu ulogu, a sa njom ćete učestvovati u mnoštvu aktivnosti. Pucaćete od energije i mnogo vremena provoditi na otvorenom.

Posao: Izuzetno povoljna godina ako planirate započinjanje novog posla. Moraćete da imate puno samopouzdanja kako biste na pravi način ostvarili vaše ciljeve. Naići ćete na otpor nekih kolega, ali će zato vam ostali pružati podršku svim srcem. Morate biti istrajni u tome da slomite otpor poslovnih saradnika. Krupne poslovne odluke ostavite za drugu polovinu 2016. godine, jer je bespotrebno i kontraproduktivno odlučivati na prečac. Jupiter je na vašoj strani kad je reč o finansijama, zarađivaćete odlično pa je sad povoljan momenat da se oslobodite nagomilanih dugova, a nepotrebne troškove svedite na minimum, savetuje godišnji horoskop za 2016.

Ljubav: Vage će u 2016. biti strastvene i poput magneta će privlačiti potencijalne partnere. Septembar je idealan za početak jedne izuzetno ozbiljne veze. Postojeće veze koje su inače na staklenim nogama suočiće se sa teškim trenucima, a neke od njih će se i okončati. Za sveže slobodne oktobar donosi nova iznenađenja na emotivnom planu, a za partnere koji su u braku i planiraju decu, cela 2016. je idealna za realizaciju tog plana.

Zdravlje: Fizički ćete se odlično osećati ali će vam mentalna snaga biti poljuljana, naročito u periodu između aprila i jula. Neophodni su vam odmor i opuštanje, ali će se situacija od septembra drastično poboljšati.


Škorpija


2016. godina biće u znaku dostignuća na ličnom planu. Napravićete neophodne promene i krenuti napred, tako da ćete u životu uživati punim plućima. U drugom kvartalu 2016. naći ćete se pred ozbiljnim izazovima, pa ćete posle detaljne analize doneti veoma bitne odluke. Naporno ćete raditi pa će vam se ponekad činiti da nemate dovoljno vremena za ostale stvari u životu.

Posao: Ne namećite svoje ideje preko saradnika, već se više fokusirajte na to kako međusobno sarađujete. Kako biste unapredili svoja znanja i veštine, pohađajte seminare i kurseve. Od aprila do septembra biće idealno vreme da promovišete svoj rad, kao i za poslovna putovanja. Imaćete manjih problema sa finansijama, tako da nije zgoreg da se posavetujete sa finansijskim stručnjakom, ali od juna kreće mnogo bolji period za vas.

Ljubav: Između februara i maja očekujte značajne promene u emotivnom životu, kada ćete morati da preduzmete odgovornost za postojeću situaciju. Budite strpljivi u drugoj polovini 2016, ali to ne znači da treba da odustanete od svojih zamisli, jer vas očekuje period ispunjen strašću.

Zdravlje: Odlično ćete se osećati u prvoj polovini 2016, ali ne preterujte sa fizičkim aktivnostima jer bi one mogle da vam naprave problem u drugoj polovini godine. Obratite pažnju na ishranu, jer je ona ključan faktor za vašu kondiciju i dobro zdravstveno stanje.


Strelac


Spremite se za ogromne promene u 2016, jer ćete imate mnoštvo prilika za napredovanje i lični razvoj. Preispitaćete odnose sa drugim ljudima i moraćete da donesete neke teške odluke. U prva 3 meseca bićete u 6. brzini, ali od aprila moći ćete da usporite i uživate u plodovima svoga rada.

Posao: Polje karijere je dominantno u odnosu na ostale aspekte vašeg života tokom 2016. godine. Poboljšajte vaše profesionalne veštine i što pre dovršite započete projekte. Da bi ste ostvarili vaše ciljeve na pravi način, neophodna je dobra komunikacija sa kolegama i njihova pomoć. Do aprila ćete probati da sve uradite sami i ulagaćete previše energije, a posle toga sledi period kada ćete sa saradnicima podeliti obaveze na ravne časti. Ukoliko smatrate da je neophodno da napravite neke promene, sada je idealan period za ostvarenje te odluke. Finasijsko stanje će biti savršeno ali ipak ne preterujte sa trošenjem novca.

Ljubav: Turbulencije će potresati vaše emotivne odnose tokom čitave 2016. godine. Vaše je da se potrudite da ne budete toliko dominantni u odnosu na partnera, ali će romantika u kombinaciji sa strašću biti prava mera da održite dobar odnos sa njim. Strelčevi sa poljuljanim bračnim odnosima ne bi trebalo da razmišljaju o deci.

Zdravlje: U prvoj polovini 2016. nametnućete sebi opak tempo pa neće biti vremena za opuštanje. Od aprila se situacija menja pa isplanirajte putovanje na kome ćete se konačno odmoriti. To neće prijati samo vašem telu nego i vašem umu.


Jarac


Tokom 2016. ćete pretresati i redefinisati životne ciljeve, razmišljati o sopstvenim mogućnostima i načinima kako da unapredite svoju ličnost. Neka dugogodišnja prijateljstva staće na put vašeg napretka pa ćete biti primorani da ih okončate. Kada budete jasno videli svoje ciljeve, Jupiter će vam pomoći da se na putu njihovog ostvarenja ne nađe ništa što bi vam otežalo realizaciju.

Posao: Bićete sigurni u sebe i svesni svojih odgovornosti. Skladni odnosi sa kolegama i pretpostavljenima su od najvećeg značaja. Vrlo je moguće da sami zatražite unapređenje ili da će vas prebaciti na posao koji je vam predstavljati pravi izazov. Ne obraćajte pažnju na zlobne komentare pojednih kolega, jer je najbitnije da sačuvate pribranost, što će ubrzati vaše napredovanje. Od maja do oktobra povedite računa o svojim primanjima i više štedite.

Ljubav: Vrlo podsticajna godina za ljubavne odnose, i to od samog početka. Sve će se veoma brzo dešavati, neće biti potrebe ni da se previše trudite, dovoljno je da ugrabite šansu. Slobodnim Jarčevima tokom čitave godine stoji mogućnost nastanka nove veze, s tim što će od juna oni postati vrlo ozbiljne. Jarčevima u braku koji planiraju trudnoću cela godina je odličan period za to.

Zdravlje: Odlično ćete se osećati u 1. polovini godine, ali preokupiranost poslom će vas iscrpeti. Od aprila stavite akcenat na opuštanje i odmor kad god ste u mogućnosti. Pravilna ishrana i odlazak na kreativne radionice će pomoći da povratite svoju izdržljivost.


Vodolija


Pravo je vreme za upoznavanje novih ljudi i stvaranje novih kontakata. U vašoj prirodi je da se prepirete, što vam često odmaže u poslu kojim se bavite. Tokom 2016. morate pronaći ravnotežu između vašeg agresivnog nastupa i harmonije kako bi vaši odnosi sa drugim ljudima bili uspešni. Tražićete lojanost i podršku od novih prijatelja i partnera. Za Vodolije je ovo period kada treba da pokaže svoju kreativnu stanu, ali i da konačno odbaci neke zastarele ideje u svom radu.

Posao: Odličan period za nove poduhvate. Dobićete neophodnu pomoć od drugih, a rezultati vašeg rada biće uočljivi već u junu. Nemojte zanemarivati pravne aspekte dok budete radili na vašem projektu. Imaćete više samopouzdanja, ali ćete biti mnogo razumniji i smireniji u svojim profesionalnim odnosima. Nekadašnje kolege će vam biti od pomoći da završite rad na određenim projektima. Budžet ćete preopteretiti u aprilu i maju, ali se finansijska situacija poboljšava od juna.

Ljubav: Emotivni odnosi će dominirati tokom cele godine. Za singl Vodolije odličan period za novu vezu je od avgusta do oktobra, a decembar je predviđen više za neobaveznu avanturu. U postojećim vezama najharmoničniji period je od marta do jula, a u novembru treba razmišljati o eventualnoj trudnoći.

Zdravlje: Od marta do oktobra posao će vam crpeti previše energije. Oni izdržljiviji će moći uspešno da se suprotstave povećanom nivou stresa, a kod onih slabijih u jednom momentu može doći do pucanja po svim šavovima. Trebalo bi da posao ponekad ostavite po strani i pokušate da se dovoljno opustite, a meditacija bi mogla da da najbolje rezultate.


Riba


Pružiće vam se mnoge mogućnosti za napredak, ali morate biti realniji nego obično i na kratko zaboravite kreativnu stranu vaše ličnosti. Osetićete da ste zaista nešto postigli jer sve ono o čemu ste sanjali prethodnih godina konačno će se realizovati. Iako će se pred vama otvarati mnoge šanse, neće sve odgovarati vašem temperamentu, zato je bolje da se odlučite za projekte za koje znate da ćete biti u stanju da ih dovršite.

Posao: 2016. je povoljna za potpuno nove poduhvate ili za proširenje postojeće firme. Nemojte previše da sumnjate već odluke donosite momentalno. Rođeni u znaku Riba koji se bave bilo kojom vrstom umetnosti će napraviti izvanredno delo i postaće izuzetno poznati u svojim krugovima. U poslednjem kvartalu postići ćete veliki uspeh kojim god poslom se bavili. Postoji opasnost od prevelikog trošenja novca na samom početku godine, ali će se do juna situacija poboljšati pa ćete eventualne dugove moći da vratite upravo tad.

Ljubav: Zaboravite na loša ljubavna iskustva iz prošlosti! Nova ljubav stiže između marta i jula i u tom periodu bićete više nego ispunjeni. Ribe u vezi mogu da poremete svoju harmoniju između septembra i novembra, kada će pomišljati da započnu paralelnu vezu sa 3. osobom, ali bilo bi bolje da se drže sadašnjeg partnera. Bračni parovi će tokom cele godine uživati u romatici i strasti.

Zdravlje: Tokom cele godine vaše zdravstveno stanje će biti odlično, izuzev manjih tegoba izazvanih emocionalnim problemima od aprila do septembra. Odmarajte dovoljno kako biste na vreme napunili baterije.


Izvor horoskopa za pojedinačne znake: M. Čanović / besnopile.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар