Godišnji ljubavni horoskop za 2016. godinu

Nova godina je poput neotvorene knjige koja je pred nama. Nestrpljivi smo da je otvorimo jer nismo sigurno šta je sve ispisano na njenim stranama, uzbudjeni znajući da nas čeka dosta toga nepredvidivog, optimistični verujući da će nam dogadjaji ići u prilog. A onda, godina krene i stvari podju svojim tokom... Pa opet, ne možemo reći - nezavisno od raznih determinisanih uticaja, uključujući - za one koji veruju - i planetarne.

Ilustracija: Stuart Miles /FreeDigitalPhotos.net

Zato, uostalom, godišnji horoskopi i postoje, pa i oni ljubavni, poput ovog koji je pred vama. No, ako su nam zvezde već zacrtale put, na nama je da potencijale koji iz toga proizilaze iskoristimo, a dileme rešimo na pravi način, kao i iskušenja kojih će uvek biti.

Kako god, iskoristite sjaj zvezda i u 2016. godini, ali prethodno pročitajte i njihove suptilne poruke...



OVAN (21.3.- 20.4.)

Ove godine još će imati veliki, ogroman uticaj na vaše veze. To je vreme kada možete formirati stabilnu vezu i sebe videti u braku. U prvom semestru, otprilike do 11. marta, vi ćete preispitati vaše životne stavove i vaše osnovne filozofije. Ovo će vam pomoći da promenite na bolje prirodu događaja koji se dešavaju u vašoj sferi ljubavi. Počevši od 13. juna, vaš život se vraća u stari ciklus emocionalnih revizija. Velikih zbunjujućih transformacija. To je kao nekakva vrsta ispita koji niste prethodno prošli.

A sada, želeli vi to ili ne, morate da ih prođete i prevaziđete. Uzrok problema može biti novac, porezi, nasledstva ili zajednička imvine. Na ovaj ili onaj način i vaš partner će morati da sa vama podeli ovo šta će se dešavati. Ova godina dolazi sa dosta zahteva, ako već niste postavili i odredili neke detalje u vezi sa brakom. Ove godine, vaša karijera i vaša želja da napredujete u tom pravcu, više ili manje, može da vam donese konflikte u ljubavi i prepreke u vašoj vezi. Biće teže da sarađujete sa partnerom dokle god vas to pritiska, do ste zbog posla napeti i dokle god svu svoju energiju usmeravate u tom pravcu. Sve u svemu, sve do 11. avgusta, zaljubljenost, ljubav i romantika su ono što vas vodi. Postoji velika šansa da doživite ljubav svog života tokom ovog perioda. Druga polovina marta ima veliki uticaj i donosi mogućnosti u tom pogledu. Još jednom da napomenemo, vaša sudbina može da vam dovede važnu osobu koja je bitna za vas. Ova 2016. godina od vas traži konstruktivnost u vašoj vezi. Ovo će se desiti kroz velike promene koje morate proći na ličnom nivou. Krajem ove 2016. godine, vi ćete shvatiti da ste osvojili samo lepe i vredne stvari i iskrenu ljubav.

Ovogodišnji moto vašem ljubavnom životu je: 'Idem da stvorim odnos mojih snova u kojem će od sada vladati ljubav!'


BIK (22.4.- 21.5)

Prvi semestar 2016. godine zahteva mnoge transformacije. Ovaj period će biti intenzivan i na ličnom i na emocionalnom nivou. Moraćete da revidirate vrednosti koje ste izgradili sa voljenom osobom. Ove godine, glavni fokus je na rutini, na napuštanju beskorisnih navika i stvari u vašem ljubavnom životu. Ovo traje do 12. novembra, kada ćete uhvatiti kurs o segmentu ljubavi i naklonosti. Dakle, može biti da su svi ovi scenariji priprema za veliko 'preobraženje', kada će čista osećanja i posebna naklonost konačno pojaviti u vašem životu. Sve u svemu, do septembra, vašdom je mesto koje vam donosi zadovoljstvo. Tu se osećate u svom elementu. A vaša porodica je ta koja vam daje mogućnost da 'cvetate'.

Barem, to je ono što osećate ili šta vam je potrebno. Počevši od septembra, možete početi da pokazujete da vam treba više zabave. Imaćete tendenciju ka romantici, životnim zadovoljstvima i, naravno, zaljubljivanju. Tako, pošto je već pripremljen teren, veliki događaj može da se desi u novembru. Verovatno je u pitanju velika ljubav, velika ljubav koja će načiniti preokret u vašem životu.

Ovogodišnji moto sa stanovišta ljubavi je: 'Da bih doživeo savršenu ljubavnu priču koju zaslužujem, ipak moram da ispravim neke lažne strukture. I dalje moram da radim, da rastem i da se promenim mnogo. Počevši od sebe, da počnem renoviranje na emotivnom nivou!'


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

2016. počinje sa visokom dozom turbulencija. To je godina kada je potrebno uložiti mnogo strasti i napora u vezi da bi se vaš ljubavni život uspravio. Visoka doza gorko-slatkog napitka će učiniti da vaš odnos ostavi jači pečat na vas. Raspoloženja će biti takva da vas neće pustiti da ostanete ravnodušni, kao i iskustva koja neće biti samo polovična, kao što su se do sada manifestovala. Prvi deo godine vam donosi mnoge lekcije koje treba da naučite u vezi - kako da odrastete kada je veza u pitan, ekstremne situacije koje je potrebno da prevaziđete u ljubavi, ograničenja i odluke koje treba preduzeti na konzistentan način sa dugoročnim efektima. Istovremeno, to može vam dovo može da vam donese i neke udarce na ljubavnom nivou, ako sve ovo ne shvatite ozbiljno.

Tako, sve do prve polovine avgusta, vaš život se okreće oko ljubavne priče, a vi se ponašate na ozbiljan i odgovoran način u vezi onoga šta osećate i šta se manifestuje u vašem ljubavnom životu. Kratkoročne ljubavne priče, kao i 'plitka' osvajanja više nisu za vas. U novembru, fokus će biti prebačen sa ljubavi na porodicu, domaćinstvo, vaše prebivalište. Verovatno će to imati veliki uticaj na bračnom planu, ali to će se desiti samo ako prvu polovinu godine iskoristite konstruktivno i sa perspektivom. Imaćete razne testove i uspešno ćete ih proći. Vaš uspon ćete proći učeći da se iskreno voli, čisto i duboko!

Ovogodišnji moto za vas je: 'Ja ću voleti sa puno strasti i poštenja. Preduzeću mere za sve što sam rekao, za sve što želim da postignem na emotivnom nivou. Tako da, na kraju, ja ću imati porodicu o kojoj sam sanjao. Zajedno sa mojom voljenom osobom - onoj o kojoj sam sanjao'!



RAK (22.6. – 22.7.)

Ove 2016.godina počinje na nekako krut način kada je veza u pitanju. Vaš odnos će proći kroz velike transformacije i promene na svim nivoima. Startujući polovinom novembra, zaplet će promeniti glavnu scenu na polju komunikacije i saradnje. Imaćete više živosti u saradnji. A pogotovo zato što ste vi prilično introvertan tip ličnosti, ova tendencija će vam pomoći da izađete iz svoje školjke. Dakle, to će vam doneti veće šanse i perspektive u vašoj ljubavnoj vezi. U prvoj polovini, fokus će i dalje biti na vrednostima koje ste rigorozno izgradili. Želite svoju ljubav, i vaš odnos se zasniva na fiksnim argumentima. Ali nemojte slepo ići napred sa tim što ste uradili prošle godine. Osećanja i pritisak su bili takvi da vam treba pauza. Polako, vi ćete pokušati da vrednujete stvari i napravite ravnotežu u vašoj vezi baziranoj na rutinia i vitalnim običnim stvarima koje ste zajedno izgradili.

Ali od jula, pritisak se oseća na emotivnom i ljubavnom planu. I ponovo, to će se desiti da biste prošli kroz nek testove. To će vas staviti u poziciju da jasno struktuišete i ograničite zahteve sudbine u vezi tog dela vašeg života. Ovo je vreme u vašem životu kada su privatne strukture, vaš dom i vaša porodica, najveća vrednost. Čisti, pošteni, i intenzivni odnosi. A ako ste ipak pali iz nekih ljubavnih lekcija, dobićete proviđenje iz kog ćete mnogo da naučite, ali i sa dobiti koja vam sledi posle toga. Na primer, dobit u pravoj vezi u kojoj ljubav caruje, kao i zajedničko razumevanje.

Ovogodišnji moto za vas je: 'Ja marljivo radim da prevaziđem moja ograničenja na emocionalnom i ljubavnom nivou. Organizujem se i postavljam na stabilni finansijski put, tako da, nakon toga, mogu imati odnos zasnovan na tečnoj saradnji i komunikaciji. I posle toga da imam porodicu i dom zasnovan na ljubavi i razumevanju o kome sam sanjao!



LAV (23.7.- 22.8.)

Početak ove godine donosi revnost u vaš život sa akcentom na naklonosti prema patneru i ljubavi. Vaša potreba za romantikom može naići na neke restrikcije na ljubavnom planu. Međutim, to će vam pomoći u prevazilaženju nekih emotivno ekstremnih situacija. Do druge polovine marta, moraćete da prođete kroz fazu zrelosti u vezi vaših osećanja. Vaša tendencija da izgradite trajne stvari u vašem životu će biti uspešna. Moraćete da dokažete vašu zrelost i ozbiljnost. U suprotnom, vaša tendencija za reorganizacijom ispretumbaće vam život. Maksimalna tendencija koja će vas i vašu voljenu osobu snažno zajedno držati će biti dobra komunikacija i saradnja, koja će se manifestovati predusretljivošću i novim vizijama između vas dvoje. Moraćete da napratite veliki zaokret ka novim fazama u vašem životu.

Startujući u drugoj polovini avgusta, a naročito početkom 12. novembra, imaćete mogućnost i tendenciju da negujete sve više i više stvarne i opipljive vrednosti. Vi ćete početi izgradnju planova i uputstava sa vašim partnerom radi završetka finansijskih ciljeva. Možda ste kupili nekretninu koju ste oboje sanjali. Možda auto ili nešto drugo vama bitno. Ili možda je to samo isamo gradite nešto, kamen po kamen. U budućoj perspektivi pojaviće se neki materijalističkim aspekt koji će pretvoriti vašu ljubavnu priču u stvarnost i to trajno. Ove godine, komunikacija je veoma, veoma važna! Bez obzira na pritiske i razne testove kroz koje ćete morati proći, to će vam sve strahovito pomoći i vama i vešem bračnom partneru!

Moto koji će vas voditi ove godine je: 'Ja živim, ja volim! Da naučim da je lepo voleti, zrelo i odgovorno. Želim da podelim sve moje misli i ideje sa mojom voljenom osobom i želim da pretvorim svoje snove u realnost, u nešto opipljivo. I mi ćemo uspeti ... uspeli smo!'



DEVICA (23.8. – 22.9.)

Vi ćete dočekati 2016. godinu sa preobilnim emocionalnim opterećenjem. Čini se da ovaj segment treba mnoge, ako ne i maksimalne promene. Dolazi trenutak u životu kada neka promena mora da se desi. Velika transformacija. To je vreme kada vaša veza, odnos i ljubavni segment u vašem životu treba čišćenje. Potrebno je uvesti maksimalni red. I ako do sada nije bilo sumnje o tome da treba doneti neke drasticne odluke, ove godine nema odlaganja. Dolazi vreme za velike vrednosti. Do polovine marta moguća su neka ograničenja i moraćete da prođete kroz mnoge trenutke unutrašnje izolacije. Verovatno ćete se osetiti kao zarobljenik sopstvenih osećanja. Ali morate da shvatite jednu stvar: sve loše stvari imaju jednu svrhu, a to je da od sada dodaju više vrednosti na vaš život. Takođe, imajućti poverenje u vaše vlastite snage će vam enormno pomoći da idete u pravom pravcu.

Verujte intuiciju koja će vam šapatom reći prave smernice koje treba da izaberete i pratite od sada. Početkom druge polovine avgusta, nova i svetlija faza u vašem životu će početi. Povoljana faza za odnose, šanse i sreću. Sve to će se desiti sa naznakom da je potrebno više komunikacije, da istaknete zrelost u vašem načinu razmišljanja i u vašim izborima. I to se mora desiti, posebno početkom novembra.

Ovogodišnji moto za vas je: 'Ja ću uništiti prepreke koje ograničavaju moju evoluciju na ljubavnom i emocionalnom planu. Ja ću krenuti napred dok slušam moje srce sa poverenjem i verom. U ovim novim stvarima značaj i važnost moje veze će konačno izaći na videlo i to okruženo srećom!'



VAGA (23.9. – 22.10.)

Ova 2016. godina dolazi sa mnogim promenama i reorganizacijom, kako na vašem ličnom nivou, tako i na nivou vaše ljubavne intimne veze. Tenzije dolaze iz vašeg unutrašnjeg bića koje je malo uznemireno svim događajima koji su se desili do sada i što će vas sprečiti da budete bezbrižni. Vi ćete želeti da se razjasne neki načini vašeg razmišljanja. Želećete da odrastete na mentalnom planu, a vaša logika prolazi kroz transformacije. Pripremićete se da stavite neku drugu osobu u prvi plan i primetićete važnost ovoga. Jasno ćete dati veći značaj naklonosti jedno prema drugom i to iz romantičnog ugla. Prolazeći kroz ovo vreme ispitivanja, osvetliće vam se put ka ostvarivanju vaših snove na emotivnom nivou. Početkom druge polovine jula, možete ponovo osetiti talas finansijskih ograničenja, za koje možete da poverujete da mogu biti prepreka za ostvarivanje fantastične ljubavne priče ili za postizanje vaših najvećih snove u životu.

Startujući u drugoj polovini avgusta, sudbina vas poziva da pokrenete preispitivanje u vezi onoga kroz šta ste prošli do sada. To vas poziva da revidirate svoj nesvesni sistem dajući mu duhovnu, intuitivnu konotaciju koja će vam pomoći posebno od 12. novembra, da krenete prema planu završavanja onoga što je staro u vašem životu. To je vreme kada sudbina puni vaše baterije dajući vam mnoge šanse i mogućnosti za obnovu. Moraćete da izdvojite sva poboljšanja koje će se desiti na ovom nivou.

U vašem slučaju, ovogodišnji moto je: 'Ja enormno trebam vezu u kojoj ću pronaći sebe i o kojoj sanjam da se nalazim. Moram da preispitam svoja razmišljanja, logiku i moju mentalnu strukturu i posebno način na koji komuniciram i na koji se izražavam u vezi. Moram da uradim sve ovo kako bi pronašao moju sreću i osećao se potpun!'


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Konačno, ove 2016. godine naći ćete manja ograničenja kada je u pitanju manifestacija vaše ličnosti u ljubavnoj vezti. Sada, treba da jasno definišete svoj pravac u finansijskom sektoru i plan vrednosti vaše veze o kojoj sanjate. U vašem životu, ljubav i dalje ima duboko platonsku konotaciju, nekako ekstra-osetljivu i nematerijalnu. To je razlog zašto više ne želite da loša raspoloženja upravljaju vašom vezom. Do druge polovine marta, sabiraćete trenutke koji dovode do buduće strukture koja će činiti vašu vezu sa voljenom osobom. U svakom slučaju, ovo je vreme kompletiranja i završetka, završava se jedan segment vašeg života koji više ne radie. To je osim toga vreme za istinu. Pustite proviđenje da donose odluke za vas. Lažne strukture neće više naći svoje mesto u vašem životu. Ovo je vreme da se dočepate i ostvarite moćne stvari kroz čista, kristalno jasna osećanja i sa puno vere, ozbiljnosti i ambicija.

Početkom druge polovine avgusta, sudbina bi vam mogla pomoći da ostvarite neke od svojih snova o vašoj ljubavnoj priči. Postoje neke velike šanse da bi se osećali voljeno! Sve u svemu, svi ovi događaji će od sada biti takvi da će vaš odnos biti pravi i stabilan, zasnovan na iskrenosti i zajedničkim vrednostima. Startujući u drugoj polovini novembra, fokus je na polju punom prilika i dostignuća, gde snovi dolaze u vaš život i gde će ljubav vladati u dvorcu vašeg srca. To je razlog zašto će sve pripreme i faze zrelosti koje ste morali da prođete do sada, definitivno pokazati svoju vrednost za vas i vaše voljene.

Ovogodišnji moto za vas je: 'Ja reorganizujem ceo svoj život, celo moje postojanje je od sada fokusirano na originalne stvari i poštenje, vođeno mojim srcem, mojom ljubavi i verom koje će mi pomoći da od sada donesem prave odluke. Pustio sam moje snove da polako ali trajno uzmu oblik i da ih vidim uspešno realizovane!'



STRELAC (23.11.- 21.12.)

Prvi semestar ove 2016. godine pronalazi vas motivisane i sa velikom ambicijom da uspete u vašim planovima. Možete proći kroz dozu osećaja povećane zrelosti, koja bi mogla da učini to da razmislite deset puta pre nego što se upustite u neku vezu bez budućnosti i emocionalne sigurnosti. Vidite sebe kako rastete, kako ste više odlučni i motivisani da se menjate, da delujete, da 'pomerate planine'. Pa ipak, startujući u drugoj polovini jula, sudbina vas ponovo poziva da još jednom preispitate strukture vaše podsvesti. Ovo će vas voditi ka pronalaženju svoga 'ja' kroz mešavinu raznih beskorisnih stvari, raspoloženja i koraka u vašem životu na emotivnom nivou. Biće bolje ako možete da shvatite da je svrha svih ograničenja iz ovog perioda da očistite vaš život, da pretresete sve svoje planove, a posebno one na emotivnom nivou.

Ali, baš kao što sve stvari prate određeni plan videćete kako stvari koje su izgledale kao nedostaci zaista mogu da pomognu u vašem napretku na evolutivnom nivou. Druga polovina avgusta vam donosi uspeh na profesionalnom terenu i to će nadoknaditi vašu potrebu za ljubavlju, za koju vam se čini da vam sada nedostaje. Startujući u drugoj polovini novembra, odnos vas i vašeg partnera će imati solidnu osnovu. Ovo će vam pomoći u budućem rastu i ostvarivanju ciljeva koje ste postavili. Sada, za vas je model srećne veze onaj koji može da vam ponudi sigurnost koja će biti dugoročna.

Ovogodišnji moto za vas je: 'Dolazim da ostvarim više i više. Da odbacim loše stvari, da više ne našu svoje mesto u mom srećnom životu, punom ambicija. Zajedno sa mojom voljenom osobom! I u okviru moje ljubavne priče!'



JARAC (22.1.- 20.1.)

Ove 2016. godine, možete se pronači u pravoj koncentraciji emocija i uzbudljivih osećanja. Sada je trenutak kada treba da cenite vaš podvig kao uslov za uspeh u vezi. Do polovine marta, vaš emotivni svet, visoko osećajan, imaće tendenciju da prođe kroz preispitivanje na najvišem rangu i nivou. Vi ćete osetiti potrebu da se izolujete u vašim sećanjima, uspomenama i osećanjima i pustiti svojoj mašti da izađe na površinu. Od jula, ponovo ćete pokrenuti struktuiranje svojih ideja, snova i težnja, bilo da su ostvarivi ili ne. Vi treba da se osećate važno, ali mnogo puta vaša ambicija čini da ne napravite pravi izbor. Komunikacija u vezi je, međutim, još uvek onaj deo koji najviše komplikuju stvari. A ako se ne borite da to bude kristalno jasno, može vam izazvati mnogo glavobolje.

Ova 2016. je godina kada sve stvari dolaze odjednom, jedan na vrhu druge. To je mešavina raznih pravaca koji teško mogu biti zajedno u kombinaciji, ali ako je čak i tako, uz mnogo strpljenja i upornosti možete sve to prevazići. Dakle, počev od avgusta, vi ćete proći kroz evolucione faze vaše vizije iz tačke gledišta vaše veze. Štaviše, vrlo je moguće da se okrenete putovanju koje ste toliko dugo sanjali u stvarnosti, zajedno sa voljenom osobom, naročito sa početkom u drugoj polovini novembra. To je vreme kada će vas sudbina pozvati na veoma očigledan način da se menjate, a to su promene koje će dovesti do vašeg emocionalnog prosvetljenja.

Vaš moto ove godine će biti: 'Ja sam ono što sada činim sada. Ja ću trebati mnoge transformacije i mnogo strpljenja da postignem smisao značenje u ovom svetu. Jednom kada smo dovoljno motivisani, mi ćemo dobiti punu istinu o našim osećanjima i našem odnosu!'


 VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Godina 2016. počinje sa puno unutrašnje uznemirenosti, postajete svesni mnogih objekata na podsvesnom nivou, sa mnogim sećanjima i nostalgijom. Zadržaćete osećanje da imate jaku potrebu da se razvijate na evolutivnom planu, i na svim emocionalnim planovima. Vaš odnos sa voljenom osobom je ono što najviše cenite i vrednujete. Međutim, dokle god tišina reguliše status vašeg odnosa, biće tenzije, a posebno nedostataka! Mart vraća tendenciju da restrukturišete svoje ambicije prema socijalnim dostignućima. Najverovatnije, vaš odnos će iznova i iznova trebati puno afiniteta i saradnje, ili, u najmanju ruku, dobru organizaciju vašeg braka. Avgust će biti mesec koji donosi promenu situacije, a život će tražiti svoje pravo na maksimalnu transformaciju.

Vrlo je verovatno da će ovo pomoći da shvatite značaj vaših poslednjih akcija kada je vaša veza u pitanju. Još uvek želite da budete primećeni po svaku cenu i zbog toga još uvek imate tendenciju da vašu vezu gurnete u drugi plan. Ukazano vam je da sprovedete mnoge promene u komunikaciji i saradnji, tako da vaš odnos ne bi morao da prođe kroz fijasko. Ove godine, vaša ljubavna priča treba kvalitetno razmišljanje i izražavanje. Ako bi ste mogli zaustaviti samo na par trenutaka svu vašu uznemirenost, tada udahnite vazduh, primetite važnost osobe pored vas i dajte im pažnju koju zaslužuju, tada ćete naći lepotu stvari koja povezuje vas dvoje. To će takođe pomoći da budete ono što stvarno jeste i što želite da postanete.

Ovogodišnji vaš moto je: 'Ja ću promeniti svoj stav prihvatanjem različit ih nivoa informacija, komunikacije i izražavanja. Ja ću pratiti svoju i našu budućnost sa velikom ambicijom. Dakle, ja ću biti siguran da će krutost naše veze konačno biti odbačena i da je navidku svetla budućnost naše veze. To je odnos za koji se borimo da sada osnaži i sudbina ga je meni ponudila kao veliku priliku!'


 RIBE (20.2.- 20.3.)

Ove 2016. godine ste uhvaćeni u mešavinu raznih transformacija, naročito u pogledu široke skale vrednosti u vašem životu. Tokom ovog perioda, vi prolazite mnoge krize i ekstremne situacije koje će učiniti da date najbolje od vas. Vaš odnos će možda morati da prolazi kroz neke trenutke kojima dominiraju osnovni nagoni. Možda je upravo ovo faza koju treba da pređete i prevaziđete, faza previše iluzija, konfuzije i neizvesnosti. Bitno je da ne dozvolite da vaš optimizam i vaši snovi nestanu. Treba da date sebi sve više i više prostora po svaku cenu. Do kraja avgusta, vi ćete uživati u mnogim darovima koje vam je proviđenje poslalo za vašu vezu. Vrlo je verovatno da ćete od tog vremenskog perioda dati veći značaj vašoj vezi ili neko sa velikim uticajem može se pojaviti u vašem životu. Imaćete velike uspehe i mogućnosti, posebno u drugoj polovini novembra. Ovo je dobro zasluženi vremenski period nakon toliko čišćenja vaše duše uz pomoć 'kranova i lopata'.

Da bi ste bili spremni za velike sudbinske promene i dobitke, potrebno je da odmah uspostavite svoje finansija kako bi vaša veza ima lakonstruktivnu finansijsku podršku za budućnost. Očistite sve i koristite mnogo snage i zrelosti, a posebno maksimalno iskoristite vašu intuiciju i strpljenje. Potrebna je istrajnost i ozbiljnost za vaša dostignuća. Ali ako želite da budete srećni, nema više mesta za nejasnoće u vašem životu. Morate da udarite u sam koren svega da više ne radi, funkcioniše ili stagnira na emotivnom nivou. Dakle, sa puno motivacije, vi ćete konačno moći da prođete kroz krize koje morate proći. I vi ćete postići ono što u sadašnjoj fazi izgleda kao magija. Konačno ćete dobiti bolju emocionalnu situaciju, mirniju i sa puno novih šansi i mogućnosti.

Ovogodišnji moto za vas će biti: 'Ja planiram da idem preko mora i planine i dostignem vrhunac naše ljubavi putem istinskih, intenzivnih, stabilnih i konstruktivnih trenutaka. Ja sanjam o ljubavnoj priči kao u bajkama i o odnosu koji sada gradim korak po korak. I svakako ću ga izgraditi. Bog govori kroz mene i moja osećanja. Siguran sam da priča mog života samo što nije počela, zajedno sa transformacijama koje sada prolazim!'

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар