Nedeljni horoskop 29. novembar - 5. decembar 2015.

Pun Mesec u Blizancima, 25. novembra pomogao nam je da iskažemo ono što mislimo i ono što nam je na srcu. Devica, Bik i Jarac na vrhuncu su svojih stvaralačkih projekata zahvaljujući precizno izraženim stavovima i velikoj uverljivosti. Ovan, Strelac i Lav moraju paziti da neopreznim izavama ne naruše dobre odnose s prijateljima i saradnicima. S intimnim partnerima mogu raščistiti dugo odgađane, osetljive teme.

Ilustracija: Quique / pixabay.com

Raku, Ribama i Škorpiji meditacija, razgovor sa samim sobom ili pisanje dnevnika pomoći će da bolje sagledaju ono što ih najviše muči. Blizanci, Vaga i Vodolija imaju zadatak da osveste iza čega i zašto skrivaju svoje pravo "ja".

Mlad Mesec u Strelcu, 11. decembra pokreće novi ciklus ideja, planova i uverenja koja nas snažno motivišu na akciju. Želimo da se izvučemo iz uskih okvira svakodnevice. Odjednom vidimo svet kao uzbudljivo mesto na kojem postoji puno zanimljivosti koje želimo da istražimo.
Pogledajte i: Mesečni horoskop za decembar
Podsećamo da je Venera je u Vagi do 5. decembra, a Mars do 3. januara. Nemojte da dopustite strahovima i nepoverenju da naruše ili unište odnos. Svrha Urana je da vas gurne u avanturu, dovede pred gotov čin i poremeti neutralnost tasa na vagi. Traže se uzbuđenje i adrenalin. Vodite računa, jer tajne veze mogu biti raskrinkane.

Mars je u Vagi sve do 3. januara naredne godine. On sigurno ne donosi mir i blagostanje, već pred vas stavlja razne izazove i prepreke, tako da vas očekuje mnogo borbe na ljubavnom planu. Za one koji su u stabilnim i zdravim vezama, ovo nije opasno period, ali za sve čiji su odnosi na staklenim nogama može biti doba izazova, svađa, prekida. Za slobodne je ovo vreme kada mogu da sretnu potencijalne partnere.
                 Pogledajte i: * Godišnji horoskop za 2016. godinu
                                    * Godišnji ljubavni horoskop za 2016.

Takođe, ovo je vreme kada bi trebalo pripaziti na obećanja i strogo ih se držati, najviše u smislu pravovremenosti. Obaviti sve zacrtano na vreme, tako da kroz svakodnevicu možemo ići mirne savesti. Očekuju vas teški razgovori, ali i pronalazak rešenja.

OVAN


Nema razloga da prihvatite poslovnu ponudu koja deluje izazovno i obećava samo trenutni uspeh. Budite dovoljno promišljeni prilikom poslovnih susreta, jer u želji da pronadjete idealno rešenje nepotrebno se opterećujete različitim detaljima. Od Vašeg zalaganja i diplomatskog takta zavise konačni rezultati. Važno je da se pravilno nametnete ili da istaknete svoje sposobnosti. Delujete zadovoljno u ljubavnom životu, pored Vas se nalazi osoba koja iskreno brine o Vašim emotivnim željama i potrebama. Ukoliko ste slobodni, očekuju Vas različiti pozivi na susret. Prijaće Vam nečije interesovanje i nova ljubavna romansa. Umete da ostavite utisak ili da zablistate u punom sjaju na različitim stranama.


BIK


Ideje na kojima insistirate imaju dobro pokriće, stoga niko od saradnika ne sumnja u Vaše praktične sposobnosti ili u uspešne finansijske rezultate. Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja ili tim proverenih saradnika, za koje Vas vezuju zajednički poslovni interesi. Osmislite dobar redosled poteza. U ljubavnom odnosu nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili da menjate tok stvari koje ne zavise od Vaše volje. Osoba koja Vas obasipa emotivnom pažnjom ume da Vas inspiriše i navede na aktivnu ulogu u zajedničkom odnosu. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i ljubavne želje kada osećate “tople talase”.


BLIZANCI


Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo Vam je da unapredite svoj poslovni položaj. Zbog promenljivih okolnosti deluje da imate velike ambicije ili neskromna očekivanja. Zapaženi uspeh je nemoguće ostvariti bez detaljnih analiza, dobrih priprema i preciznih informacija koje Vas dovode u privilegovani položaj. Važno je da ispoštujete sva osnovna načela uspešnog poslovanja. Iskrena osećanja i najlepši deo svoje ličnosti, “dugujete” bliskoj osobi ili onima kojima “pripadate”. Vaša intimna sreća proizilazi iz hamoničnog odnosa sa bliskom osobom. Osmislite nove manire u svom ponašanju, kojima možete da ostavite bolji utisak na voljenu osobu ili da osvojite nečiju emotivnu naklonost.


RAK


Od Vas se očekuje da prihvatite novi poslovni izazov ili da preuzmete važnu ulogu u zajedničkom dogovoru. Imate dovoljno energije, ali dobro razmislite o svojim prioritetima koje ćete postaviti. Važno je da osmislite poslovnu strategiju koja će Vam omogućiti da se angažujete na različitim stranama. Sve se svodi na dobru poslovnu procenu i uspešno planiranje. Osećate emotivni zanos i ne krijete svoje oduševljenje u društvu voljene osobe. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako se nalazite u pravom društvu ili uz osobu koja u Vama pokreće lepe misli i onu “čudesnu energiju”. Osećanja Vas navode na plemenite misli i na značajne postupke. Ukoliko postoji nova osoba koja privlači Vašu emotivnu pažnju, budite za nijansu diskretniji u svom ponašanju.


LAV


Ponekad različite promene i novi uslovi deluju kao dodatna motivacija u poslu kojim se bavite, važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete zadate rokove. Kontaktirajte saradnike koji imaju pouzdane informacije o novim dogadjajima na poslovnoj sceni, poželjno je da proširite svoje saznanje iz raznih oblasti. Nema potrebe da donosite brzoplete odluke. Stalo Vam je da zaštitite svoju porodicu i blisku osobu od različitih problema koje dolaze iz spoljašnjeg sveta. Partner deluje pozitivno na Vaše raspoloženje, sada mnoge stvari vidite drugačijim očima i sa više optimizma. U nečijoj blizini osećate dobro raspoloženje ili emotivni zanos, novi priliv pozitivne energije odražava se na Vaše izražavanje, izgled i stil ponašanja.


DEVICA


Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba procenjivati sa različitih aspekata, pre nego što donesete zaključak i konačnu odluku o budućim potezima. Delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu, ali kod Vaših saradnika postoje značajne razlike u stepenu motivacije ili interesovanju. Nema potrebe da potcenite nečiju ulogu prilikom poslovno-finansijskog posredovanja. U ljubavnom životu priželjkujete neke nove i veselije dogadjaje. Smišljeno birate pravi trenutak, da ostvarite sve svoje namere ili da voljenoj osobi saopstite važne planove. Medjutim, ponekad je teško predvideti splet novih dogadjaja. Imponuje Vam saznanje, da ostavljate zapaženi utisak na svoju okolinu.


VAGA


Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u profesionalnom izražavanju, ali postoje situacije koje remete Vaše planove i poslovnu koncepciju. U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite kritiku koju Vam upućuju bliski saradnici. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, naročito u situacijama kada partner deluje odsutno ili nezainteresovano za Vaše ideje. Ipak, nema razloga da gubite nadu ili da se previše udaljavate od voljene osobe. Želite da uspostavite bolju kontrolu nad novim dogadjajima u ljubavnom odnosu.


ŠKORPIJA


Delujete energično u susretu sa saradnicima i postavljate nove zahteve, kojima želite da unapredite svoje profesionalno iskustvo i zajednički uspeh. Ne dozvoljavate mogućnost iznenadnih promena u poslovnim pregovorima. Ipak, preteranim isticanjem licnih zahteva pobudjujete različite komentare medju saradnicima. Potrebno je da imate “široke vidike” u svakom pogledu. Voljena osoba pokušava da utiče na Vaše stavove, ali to izaziva dodatni otpor sa Vaše strane. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vodi ka emotivnom zbližavanju. Oslonite se na svoje “skrivene adute” i na zavodnički šarm koji posedujete.


STRELAC


Delujete vrlo ambiciozno i pokušavate da procenite završni ishod u svim značajnim dogadjajima na poslovnoj sceni. Saradnicima je važno da čuju Vaše mišljenje, ali upotrebite svoje profesionalne manire i diskreciju, jer postoje stvari o kojima ne treba javno raspravljati. Važno je da se opredelite za savremeniju varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici. Potrudite se da sačuvate dobar odnos i poverenje. Sve što ima “ljubavni predznak” privlači Vašu pažnju i veliko interesovanje. Doživljavate novu bliskost u odnosu sa voljenom osobom, tako da se na osnovu Vašeg emotivnog stanja značajno menja i Vaš pogled na svet. Ponekad i “male stvari” imaju “veliku čar”, ako ih pravilno vrednujete i razmenjujete sa bliskom osobom.


JARAC


Postoje iznenadni problemi koji remete Vaš svakodnevni ritam, ali uz dodatnu upornost možete da ostvarite svoje poslovne planove. Potrebno je da pronadjete zaobilazna rešenja i da održite dobar nivo saradnje. Nemojte dozvoliti da Vas neko zavrava pogrešnim informacijama, važno je da izbegavate brzopletost i impulsivne reakcije. U odnosu sa voljenom osobom česte promene u raspoloženju stvaraju dodatnu nervozu i emotivnu nesigurnost. Nemate dovoljno razumevanja za nečije “propuste” ili za nove izgovore. Ponekad delujete suviše strogo u svojim očekivanjima, potrebno je da uskladite svoja raznovrsna interesovanja i mogućnosti u emotivnom životu.


VODOLIJA


Delujete zabrinuto zbog novih informacija na poslovnoj sceni, ali to je prolazna faza. Velika doza psihološkog opterećenja je primetna i kod Vaših saradnika, potrebno je da opravdate svoju ulogu bez takmičarskih aspiracija i potrebe za profesionalnim eksponiranjem. Važno je da se upravljate prema dugoročnijim ciljevima na poslovnoj lestvici. Mudro prećutkujete odredjene dogadjaje ili intrigantne teme, koje imaju loš uticaj na Vaš odnos sa voljenom osobom. Ukoliko Vam nedostaje miran san, nemojte umišljati da će dobro rešenje doći iznenada ili samo po sebi. Budite dovoljno promišljeni, potrudite se da ostavite utisak ili da unapred predvidite nečiju emotivnu reakciju.


RIBE


Očekujete da neko prihvati Vaše ideje i smeta Vam osećaj neravnopravnosti u odnosu sa saradnicima. Potrebni su Vam raznovrsni diplomatski maniri i kompromisna varijanta, kao uspešna formula koja donosi korisno i dugoročnije rešenje. U zavisnosti od ličnog interesovanja ili motivacije, osmislite varijantu koja donosi najbolje razultate. U ljubavnom odnosu uživate u različitim situacijama. Dovoljan Vam je “mali podsticaj”, da biste osetite veliki zanos, sreću ili inspiraciju u blizini voljene osobe. Ukoliko ste slobodni, odgovorite na nečiju poruku ili udvaranje. Očekuje Vas zadovoljstvo u novom društvu. Sve je moguće, kada se Vaša osećanja i misli preklapaju.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар