Svetski mediji: Baba Vanga predvidela 2016. “veliki muslimanski rat”

Bugarska proročica Baba Vanga, koja je umrla 1996, u 85. godini života, stekla je nadimak “Balkanski Nostradamus” zbog toga što su njena predviđanja, navodno, u 85 odsto slučajeva bila tačna. Brojni svetski mediji sada podsećaju kako je predvidela da će se 2016. desiti “veliki muslimanski rat”

 


Proročica, za koju se tvrdi da je predvidela terorističke napade u Americi 11. septebra, kao i cunami u Indijskom okeanu 2004. godine, upozoravala je da će muslimanski ekstremisti izvršiti invaziju Evrope sledeće godine.

Priča se da je Vanga tokom života predvidela na stotine događaja, uključujući i “veliki muslimanski rat”, koji će započeti Arapskim prolećem 2010.

Kako navodi News.com.au, ona je predviđala da će se taj rat odigravati u Siriji, a da će se završiti 2043, uspostavljanjem kalifata, čije će središte biti u Rimu.

Baba Vanga je navodno izjavila da će Evropa “prestati da postoji” do kraja sledeće godine, tako da će kontinent ostati “gotovo prazan” i biti “opustošena teritorija gotovo potpuno lišena bilo kakvog oblika života”.

Njeno jezivo proročanstvo privuklo je pažnju teoretičara zavere, koji ukazuju na aktivnost Islamske države blizu Evrope, u Libiji.

Baba Vangini sledbenici kažu da je predvidela i cunami 2004. Ona je, naime, rekla da će “veliki talas prekriti veliku obalu punu ljudi i gradova i da će sve nestati pod vodom”.

Godine 1989. ona je prorekla da će “američku braću” napasti “dve čelične ptice”, što je jasna asocijacija na napade u Njujorku 11. septembra.

Vidovita žena je navodno još pre 60 godina predvidela posledice klimatskih promena, kada je upozoravala da će se ledene kape na polovima otopiti i izazvati porast nivoa mora.


Pogledajte i ostale naše tekstove:

















Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар