Veliki godišnji horoskop za 2016. za Device

Šta rodjene u horoskopskom znaku Device očekuje u 2016. godini? Tokom godine, Saturn će proći kroz četvrtinu solarne kuće vašeg znaka. U prvom delu godine, imajući odgovarajuću pomoć od Jupitera i Urana, Saturn će moći da vam pomogne u konsolidaciji, izgradnji ili kupovini nekretnina, kuće ili stana.

Alexas_Fotos / Pixabay

Moguće je čak da primite neko nasledstvo. Međutim, iz ove pozicije, Saturn će vam doneti više odgovornosti, brige, pa čak i teškoće u vašem odnosu sa roditeljima. Tu se može pojaviti određeni osećaj štednje ili atmosfera izolacije ili usamljenosti u vašoj porodici. Ova opšta atmosfera će se popraviti u nekom trenutku, ali je moguće da će se to desiti tek početkom avgusta 2016. godine, kada će Jupiter da uđe u znak Devica i tamo će ostati  između 11. avgusta 2016. i 9. septembra 2016.

Imajući Jupitera na vašoj strani, moći ćete ponovo uživati u lepoti života i osetićete se srećniji nego ikad. Vaš ljubavni život i vaša karijera idu baš onako kako vi to želite i vi ćete imati dobar provod sa ove tačke gledišta. Ono što se činilo nemogućim u 2015. godini će biti mnogo lakše da ostvarite ove godine. Otpustićete svoja ograničenja i strahove zauvek, tako da će teimati snažan pogled na život.

Preporuka


Moraćete da otkrijete svoje skrivene sposobnosti i iskoristite ih na nov i originalan način kako biste postigli životne ciljeve. Tokom ovog procesa biće potrebno da promenite određene crte ličnosti koje sputavaju vaš razvoj.

Trebalo bi da se fokusirate na uvećavanje svojih kapaciteta kroz obrazovanje ili pomoć stručnjaka.

Tražite svaku priliku koja će vam pomoći da proširite horizonte i metode koje će iskazati vaše posebne talente.

Ljubav


Prvi deo godine biće povoljan za ljubav i veze uz puno zabave i uživanja. Sve nesporazume sa partnerom rešavajte zajedničkim razgovorom.

Održavajte harmoničan odnos negujući seksualni i mentalni aspekt.

Velike odluke koje se tiču porodičnog života i trudnoće donosite zajedno.

Posao


Poslovne Device mogu da započinju nove projekte početkom godine, a profit će ih očekivati već u novembru.

Napredak u karijeri zavisiće od poslovnih kontakata. Iako je položaj zvezda povoljan, trebalo bi da negujete odnose sa kolegama i izbegavate agresivan nastup i preterano ubeđivanje u sprovođenju svojih ideja.

Početkom godine razbacivaćete se novcem, ali ćete vrlo brzo vratiti finansije u normalu.

S vremena na vreme revidirajte planove i pokušajte da uštedite novac kako bi bili finansijski nezavisni.

Sve investicije će vam se isplatiti.

Zdravlje


Vitalnost će vam biti na neverovatnom nivou početkom godine, a izdržljivost bi trebalo da povećavate redovnim treninzima.

Napravite malu pauzu od užurbanog načina života u avgustu.

Vežbanje i puno fizičkih aktivnost uz pravilnu ishranu držaće vaše zdravlje na zavidnom nivou.

astrosajt.blogspot.com / Sunsigns.org
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар