Nedeljni horoskop: 20 - 27. mart / ožujak 2016.

Od ove nedelje smo i formalno, kalendarski, u proleću. Posmatrano iz ezoterijskog ugla, prolećna ravnodnevica je trenutak kad cela priroda na tren zastane, kad su svetlost i tama podjednaki. Zato se ovaj dan smatra izuzetno moćnim, magičnim...

ilovetigerplanes / pixabay

 Najavili smo u prošlonedeljnom izdanju našeg sedmičnog horoskopa prvu mesečevu četvrt u Blizancima za 15. marta. I, sa njom je nekako svakodnevica počela da se uzbrzava. Izgleda nam da nemamo kontrolu nad razvojem događaja, pa se možemo jedino prepustiti. Moramo biti snalažljivi i ne uzimati sve previše k srcu.

Ovan, Lav, Vodolija i Vaga moraju da donose brze odluke kako bi napravili pomak u poslu i ljubavi. Čak je i pogrešna odluka bolja od neodlučnosti. Blizanci i Devica su uzbuđeni su zbog novih prilika za učenjem i ličnim razvojem, dok se Strelcu i Ribima čini kako su pomalo su izgubljeni, u svakom slučaju trebaju predah

Kolebamo se, jer nam glava kaže jedno, dok bi srce bi htelo nešto drugo. Želimo ugoditi drugima, ali ne smemo da žrtvujemo svoje potrebe.

Ova će dilema najviše uznemiriti Ovna i Vagu, Raka i Jarca, posebno u odlukama o poslu i oporodici.

Blizanci, Vodolija, Lav i Strelac popustiće željama drugih, ali pohvale i ljubav koju će dobiti ispuniće ih ponosom.

Devica i Ribe odmeravaju gde usmeriti novac, koje su im vrednosti najvažnije, konstatuje sensaklub.hr.

Pogledajte i: Ljubavni horoskop za ovo proleće
Venera u Ribama do 5. aprila 2016: Budite oprezni u ljubavi!
Prolećna magija za ljubav, isceljenje, plodnost i blagostanje

Inače, uticaj planete ljubavi u znaku Riba je jak, još jači zbog blizine Neptuna, simbola ljubavnog zanosa. Do 27. marta mnogi Bikovi, Vage i Ribe mogu da se zaljube, uću u brak ili neku tajnu vezu. Žene će biti zavodljivije i tajanstvenije, a muškarci romantičniji.

Narednih dana, Venera obrazuje kvadrat s Marsom (ljubomorne scene zbog partnerova posesivnosti) a posle 20. marta i opoziciju s Jupiterom koja samo pojačava uticaj Venere i Neptuna. Jedini povoljan aspekt je sa Plutonom, koji podstiče strast.

Konjunkcija Venere i Neptuna u 12. zodijačkom znaku, takođe upozorava na opasnost od infekcija kao i na probleme sa hormonskim disbalansom, grlom, krajnicima, jajnicima, štitastom žlezdom, viškom kilograma, venama.

Prelazak Venere preko poslednjeg zodijačkog znaka, osetiće svi, najviše Bikovi, Vage i Ribe, znaci u kojima je uticaj Venere najjači, a najmanje Škorpije, Ovnovi i Device.

Pritom je Venera u Ribama do 5. aprila, što se čini priličo opasnim peridom, punim zamki, klizavog terena kada je ljubav u pitanju, nažalost pogodnog za prijevare i izdaje. Doduše, to može da bude i inspirativno vreme za sve one koji se bave umetnošću, mada ćemo svi pomalo naginjati muzici, fotografijama, poeziji, slikama, filmovima, bilo čemu što budi čula.

Sa ovom nedeljom, 20. martom, početak je proleća. Posmatrano iz ezoterijskog ugla, prolećna ravnodnevica je trenutak kad cela priroda na tren zastane, kad su svetlost i tama podjednaki. Zato se ovaj dan smatra izuzetno moćnim, magičnim i zato su se i mnogi obredi, naročito oni za plodnost i blagostanje, izvodili se baš između 20. i 21. marta. Dvadeset trećeg marta nas čeka i pun Mesec.



OVAN

Početkom perioda ste i dalje impulsivni i nervozni. Postavljate osnovu za neke dobre projekte koji slede. Verovatno već izvesno vreme radite na tome ili sada nešto nadograđujete. Početak sledeće nedelje vam donosi bitna olakšanja jer ćete nešto konkretno znati ili dogovoriti. Vaši uspesi se dalje nižu. Samo povedite računa o finansijskim konstrukcijama koje pravite, i poslovno i privatno. I emotivni život je obojen nekim vašim impulsivnim reakcijama. Ovo naročito važi za one koje su zauzeti. Vaša teatralnost može da dovede do ozbiljnog sukoba koji ćete izgladiti, ali uz puno truda. Slobodni pripadnici znaka privlače poglede osoba koje su samouverene i zrače. Samo napred - to je ono što vam trenutno prija.



BIK

Naporno ste radili u prethodnim nedeljama, a u ovoj shvatate da vam je potrebna promena taktike. Možete čak i odustati od početih projekata. Nikako ne lupajte glavom o zid već iskoristite ovaj period da napunite baterije. Obnovite bliskost sa osobama koje su vam drage, a zapostavili ste ih u prethodnom periodu. Početkom sledeće nedelje razmišljate rasterećenije i upravo od nekog prijatelja možete da dobijete odličnu ideju ili dobre smernice o tome šta dalje. Za razliku od posla, na emotivnom planu se napokon opuštate i shvatate neke stvari. Zauzeti pripadnici znaka imaju pažnju voljene osobe. To niste primećivali do sada ili ste smatrali normalnim. Ipak je vreme da se spustite na zemlju i poboljšate komunikaciju koja u suštini nije sjajna. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju osobu preko posla ili na nekom putu.



BLIZANCI

Imali ste mnogo neočekivanih troškova, a ono što je trebalo da vam stigne je kasnilo. Tokom ove nedelje se finansije popravljaju ili pravite neke poslovne dogovore koji će vam se brzo isplatiti. Nešto vam je lošija komunikacija sa saradnicima, naročito sa ženama. Oslonite se na prijatelje i pazite kome šta pričate. Izbegavajte sukobe. U emotivnom delu ste nestrpljivi i impulsivni. Zauzeti pripadnici znaka će pošto-poto želeti da u ovom periodu reše nešto što smatraju problemom u odnosu. Ipak se trudite da budete diplomate. Slobodni mogu da upoznaju nekoga preko prijatelja, u društvu prijatelja ili preko Interneta. Svakako je to neko ko je komunikativan i uspešan, a to je baš ono što bi vam prijalo. Libido vam postaje jači kako dani prolaze.



RAK

I početkom ove nedelje se nastavio finansijski naporan period za vas. Imate osećaj da sve nosite na svojim leđima. Ipak, početkom ovog perioda ćete da se otreznite. Menjate svoj stav prema poslu i saradnicima. Zbog čega biste vi morali da mislite o svemu. Ispoštujte nešto što ste obećali ili platite nešto na vreme. Prekinite da se žrtvujete toliko za druge. Emotivni život vam je interesantan u ovom periodu. Dvoumićete se. Prijaće vam osoba koja je malo starija i ne toliko temperamenta. Moguće je da je ta osoba već izvesno vreme u vašem okruženju, a možda je i zauzeta. Zauzeti pripadnici znaka imaju potrebu da se opuste. Vi ćete kanalisati nervozu u odnosu, ali isplatiće se. Kao da ćete se i vi i partner vratiti na početak veze.



LAV

Potrebno je da ozbiljno priđete onome što sada radite. Moguć vam je veći poslovni uspeh. Naročito ako su vaši planovi vezani za inostranstvo, strance ili osobe druge vere. Neki će čak razmišljati o preseljenju zbog posla. Neke stvari mogu da se odlože, ali nemojte da vas to poremeti. Oslonite se na intuiciju pošto nećete moći da se oslonite na prijatelje i poslovne partnere. Flertova će biti i više nego dovoljno. Na vama je da odlučite šta biste. Verovatno ćete se odlučiti za nekoga koga ste upoznali u proteklih desetak dana. Imate potrebu da budete u vezi. Koliko će biti harmonična, opet zavisi od vašeg stava. Zauzeti pripadnici znaka su u dobrom periodu. Mada ih finansije ograničavaju da bi se potpuno opustili. Partner će nešto bitno rešiti do kraja nedelje i eto povoda da slavite.



DEVICA

Povoljna vest koja stiže donosi neku finansijsku dobit. Od tada stvari deluju optimističnije. I dalje imate komplikovan odnos sa šefovima. Za rešavanje tog problema ostavite sledeću nedelju. Budite oprezniji ako poslujete sa strancima ili jako mladim ljudima. Najbolji je period za one koje su u privatnom biznisu. Zauzete pripadnike znaka ne očekuje specijalna promena u odnosu tokom ovog perioda. Vaša komunikacija je već izvesno vreme zatajila, a teško da će se bitno popraviti već u ovoj nedelji. Slobodne Device mogu da definišu odnos sa jednom, za njih, veoma zagonetnom osobom. Iskren razgovor koji će se desiti sasvim slučajno će vas prijatno iznenaditi. Potencijalni partner pokazuje drugu stranu svoje ličnosti. To može da bude neko koga ste do sada smatrali prijateljam.



VAGA


Vreme je da se povučete i napunite baterije do kraja ove nedelje. Rasprave svakako neće biti produktivne u ovim danima. Niste imali najbolju komunikaciju sa saradnicima i šefovima tokom četvrtka i petka. Sačekajte početak sledeće nedelje jer se tada pokreću projekti koje priželjkujete. Opterećujete se finansijskim stanjem koje nikako da se stabilizuje. Zauzeti brinu oko nekog ukućana. Ako je u pitanju veza, opterećivaće vas izvesna ljubomora i sumnja. To je posledica vašeg promenljivog raspoloženja i strahova koji izbijaju na površinu. Sačekajte vikend i spontano će se pokrenuti priča o stvarima koje vas žuljaju. Slobodni mogu tokom vikenda da upoznaju nekoga ko je veoma optimističan. Probudiće u vama pozitivne vibracije.



ŠKORPIJA


Nastavlja se period u kome ne možete mnogo da se oslonite na druge. Jedan stariji saradnik nudi se da vam pomogne i to treba da prihvatite. Najpovoljniji je period onima koji posluju sa inostranstvom i strancima. Možete nešto bitno da rešite u finansijskom smislu do kraja nedelje. Sledeća nedelja vam je uspešnija i sve se lakše pokreće. Samo pazite kome verujete jer neko pokušava da manipuliše vama. Iza sebe ostavljate naporan period. Zauzeti se napokon opuštaju u zagrljaju partnera. Prija vam da usporite i osetite se sigurno. Vaše sumnje se smiruju. Jedino se pazite ako ste u tajnoj vezi - moguće je otkrivanje krajem nedelje. Slobodni obnavljaju vezu koja je nedavno prekinuta. Shvataju i svoje greške po pitanju tog odnosa. Ako ste već izvesno vreme sami, za vikend se pojavljuje mlađa osoba koja će vas prijatno iznenaditi svojim zrelim stavovima.



STRELAC


U ovoj nedelji završavate mnogo toga što se otezalo u prethodnom periodu. Sve čistite i stvarate uslove da možete dalje normalno da funkcionišete. Vaša eventualna impulsivnost može da poremeti odnos sa saradnicima. Iscrpljeni ste, ali izdržite još ovaj period i budite strpljivi. Povoljna vam je saradnja sa osobama iz drugih mesta i strancima. Finansije vas i dalje brinu. Za poboljšanje ćete ipak sačekati kraj sledeće nedelje. Vaš umor se odražava i na emotivni život. Zauzeti kao da ne slušaju partnera, a to može biti uzrok svađa. Iz nekog razloga možete da budete razdvojeni ili da jednostavno malo vremena provodite zajedno. Slobodni Strelčevi misle na nekoga iz prošlosti. Druge zbunjuju osećaji koji su vezani za osobu koju ne poznaju toliko dobro.



JARAC

Vraćate se na neki poznati teren. Pravite dugoročnije planove shodno trenutnim interesovanjima. Vlada nekakav haos u vašem poslovnom okruženju, a vi ste zaštićeni od svega toga. Ne dozvolite da bilo ko naruši vašu harmoniju i optimizam. Obratite se prijateljima za pomoć ili savet. Brinu vas finansije, ali znate da ste preterali sa trošenjem u prethodnom periodu. Emotivni život se konačno popravlja nakon tri nedelje. Kod zauzetih se bitno poboljšava komunikacija sa partnerom. On je spreman da vas strpljivo sasluša i pruži vam podršku. Nije isključeno kraće zajedničko putovanje ili neka promena okruženja. Slobodni mogu preko posla da upoznaju nekoga ko bi im pružio dosta pažnje. Koliko vam to prija, toliko ste zbunjeni.



VODOLIJA


Želja da nešto promenite je jaka u ovom periodu. Vaša ambicioznost je naglašena. Međutim, aktivno vam je polje tajnih neprijatelja kojih imate u krugu saradnika. Mnogo toga vam je prikazano kao mač sa dve oštrice. Moguća su izvesna miniranja. Nećete znati na koga da se oslonite. Ako mudro odigrate, može da dođe i do bitno pozitivnih dešavanja na poslovnoj sceni. Finansije mogu da budu tema oko koje će se raspravljati zauzeti pripadnici znaka sa voljenom osobom. Ćutali ste u prethodnom periodu i čekali. E, sada postajete impulsivniji i direktni. Verovatno partneru neće prijati sve ono što imate da mu kažete. Ali se na kraju sve dobro završava. Slobodni verovatno razmišljaju o dve osobe. Verovatno ćete se opredeliti za onog koga duže znate, a možda ste i bili u vezi. Prijaće vam flert preko posla.



RIBE


Imate osećaj da napravite korak napred, pa dva unazad. Samo, navikli ste na tu količinu stresa i nešto ste se bolje organizovali. Uspešno ćete rešavati nešto vezano za porodicu ili nekretnine. Opuštaće vas razgovor sa prijateljima, a od njih dobijate i dobar savet. Kada eventualno nađete slobodno vreme, ili vas neće držati mesto ili imate potrebu da se osamite. Oni koje se pokrenu imaju šanse da upoznaju nekoga ko je vezan za inostranstvo. Prija vam komunikacija sa tom osobom. Na momente ćete zaboraviti na sve probleme i obaveze. Zauzete prati osećaj da su se udaljili od voljene osobe. Sada već ne možete da se setite kada se to pokrenulo i još manje zbog čega. Mnogi imaju tendencije da se svađaju, a to može da dovede do još većeg jaza.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар