Nedeljni horoskop: 3 - 10. april / travanj 2016.

I, vreme je da presipitamo poruke zvezda za naredni nedeljni period, na početku prolećenog aprila. 

Ilustracija: Quique / pixabay.com

Povoljan početak meseca. Već na početku aprila, Sunce u Ovnu u trigonu sa retrogradnim Saturnom u Strelcu. Vreme za energične ali istrajne postupke, za dobro organizovane dane usmerene, možda, za neko iskustvo za iz prošlosti. Ujedno i dobar čas da završite nešto što već neko vreme čeka. Mesec je u poslednjoj četvrti i to je idealno vreme da okončate važno a tek započeto i da spremno dočekate novine od 7. aprila kada bude mlad Mesec u Ovnu.



OVAN

Posao - U fazi pripreme za ono što će doći krajem sedmice, a to je mogućnost da napravite dobar posao sa jednim Lavom, Rakom ili Jarcem.
Ljubav – U ljubavi ste veoma zahtevni, dobro znate šta hoćete i pomalo ste despotski nastrojeni. Dopustite da bolja strana vaše prirode dođe do punog izražaja. Za vas će se zainteresovati osoba prisutna u javnosti.
Zdravlje - Pazite na zglobove.


BIK

Posao- Prilično ste demoralisani i skloni promenama raspoloženja. Vaše sposobnosti ne mogu da dođu do punog izražaja i nikako da vas plate koliko vredite. Ipak, bićete veoma uporni da se izborite za svoje mesto pod suncem. Izbegavajte rasprave sa vatrenim znacima, naročito sa Lavom.
Ljubav – Dobićete priliku da nasamo razgovarate sa nekim do koga vam je veoma stalo, a ko je često zauzet i skoro da nema vremena za vas. Ukoliko se radi o stalnom partneru, naći ćete način da popunite tu prazninu očekujući da će se promeniti, a ako ste slobodni, na kraćem putu ili poslovnom sastanku, čeka vas neko ko vam po svemu odgovara.
Zdravlje - Manje tegobe.


BLIZANCI 


Posao- Maksimalno ste posvećeni sebi i svojoj karijeri. Ipak, nešto ne radite kako treba, možda previše slušate sebe a manje svoju intuiciju. Imate veliku želju da malo izađete van granica svoje profesije. Osećate se sposobnim da radite velike projekte i osmislićete način kako da vam se to i dogodi.
Ljubav – Stalni partner je u velikoj meri zbunjen vašim ponašanjem, jer verovatno svaki čas menjate planove, pomalo ste rasejani, ali on vas sasvim dobro razume i prati u svim vašim profesionalnim lutanjima. Ako ste u zrelim godinama i bavite se ozbiljnim biznisom, moguće da će vam pomoći da donesete važnu odluku upravo u vezi s poslom.
Zdravlje - Bolovi u šaci.


RAK


Posao- Bićete u fazi iščekivanja da se nešto dogodi. To nešto ne mora da bude prijatno ali može da bude početak nečega što bi vama moglo doneti promenu statusa. Rođeni u trećoj dekadi znaka u boljoj su poziciji nego rođeni u prvoj dekadi.
Ljubav – I na polju ljubavi iščekujete razvoj događaja kao da on ne zavisi od vas. Partner je u fazi iščekivanja kada ćete da pokažete inicijativu jer ste previše opsednuti rešavanjem praktičnih problema, pitanja u vezi s poslom, porodicom ili odlaskom u inostranstvo, ukoliko ste mladi. Društveni život je veoma sadržajan.
Zdravlje - Pazite se povreda.


LAV


Posao- Odličan period za realizaciju projekata koje ste radili poslednjih meseci. Ukoliko tražite posao ili ne znate kako da plasirate svoje ideje, zatražite pomoć od Vage ili Strelca. Tokom ovog perioda mogući su dobici preko rada sa Ovnom, Devicom ili Blizancima.
Ljubav – U ljubavi ste prilično nestalni. Neko će poželeti da vas stabilizuje, ali vi se nećete tako lako odreći svojih navika. Preterana potreba da sebi ugađate i da uvek budete u centru pažnje, može smetati vašem partneru. Ako ste slobodni, moguća je veza sa mnogo mlađim partnerom, odnosno partnerkom. Vodolija i Vaga su spremni da vam u svemu pomognu.
Zdravlje - Pazite na noge.


DEVICA

Posao- Skloni ste da prihvatite ideje koje nisu najbolje za vas ili koje bi mogle iziskivati da uložite sredstva u posao koji ima veze sa strancima. Ne prenagljujte sa odlukama, ma kakve bile i ne ulazite u konflikt sa Ribama, Blizancima i Strelčevima.
Ljubav – Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, nemate veliku potrebu za bliskošću ili je tražite na drugoj strani. Mnogi predstavnici vašeg znaka skloni su da se oslobađaju stresa povlačenjem u izolaciju i bavljenjem hobijem. Ipak, društveni život neće zbog toga trpeti, ali stalni partner ili neko ko želi da vas osvoji neće dobiti od vas potrebnu pažnju i razumevanje.
Zdravlje – Nervoza.


VAGA

Posao- Pokušavate da se organizujete, tako da vam ostane dovoljno vremena da se bavite onim što volite ili možda negde da otputujete. Provod će vam biti na prvom mestu. Rešavanje finansijskih pitanja prepuštate drugima.
Ljubav – Društveno ste veoma angažovani. Nema mesta na kome se nešto događa a na kojem se nećete pojaviti, naročito ukoliko imate veze sa umetnošću ili umetnicima. Vaša slabost su muzičari ili osobe koje rade u medijima. Spremni ste da se ipak prilagodite stilu života stalnog partnera, ali ne i da se mnogo čega odričete.
Zdravlje - Dobro se osećate.


ŠKORPIJA

Posao- Nemojte propustiti priliku da se sretnete s nekim ko ima šta da vam ponudi. Pravite brojne kombinacije u vezi s novim poslovima i najviše šanse imaju oni koji su već na sigurnom radnom mestu, ali žele da prošire krug saradnika. Mnogi vas opstruišu da biste odustali od nekih svojih stavova i principa, ali se to neće dogoditi.
Ljubav – Potrebna vam je stabilna ličnost u koju možete da imate maksimalno poverenje, a može se dogoditi da vam se dopadne neko ko neće imati mnogo vremena za vas. Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je veoma angažovana na poslu, verovatno imate razumevanja za nju, ali ne i za partnera koji vreme provodi u druženju sa osobama koje vama nisu simpatične.
Zdravlje - Dobro se osećate.


STRELAC


Posao- Jako će vas obradovati jedna poslovna vest. Trebalo bi da budete maksimalno tajanstveni i da ne pričate mnogo o svojim planovima. Krećete u nove poslove.
Ljubav – Nalazite se u nekoj vrsti procepa između onoga što vi želite, što želi vaš partner i što od vas očekuju članovi porodice. Ipak, nekako ćete uspeti sve to da uklopite u jednu priču u kojoj ste vi glavni junak. Ipak, nađite malo vremena da se posvetite i onima koji su vam dragi, uključujući stalnog partnera, pogotovo ako ste odnedavno u braku.
Zdravlje - Uzimajte hranu sa više kalcijuma.


JARAC


Posao- Previše ste nervozni i nestrpljivi, ali i sigurni u sebe. Potreba da ostvarite sve svoje ambicije, a da pri tom nikoga ne povredite i ne oštetite, zapravo je ono što vas uvodi u stresno stanje.
Ljubav – Verni, smerni i patrijarhalni naizgled, imate čitav spisak onih koji bi bili srećni kada biste ih pozvali. Teško da ćete proći kroz ovaj period a da pri tom ne sretnete bar nekog daleko od očiju javnosti. Slobodni Jarčevi trebalo bi da izbegavaju vezu sa Blizancima ili Lavom.
Zdravlje - Fizička iscrpljenost.


VODOLIJA


Posao- Ako ne budete spremni da se maksimalno posvetite poslu koji zahteva da ispoštujte rokove, ovo bi mogao da bude veoma naporan period. Ne ulaziti u sumnjive finansijske transakcije i nemojte uzimati kredite. Mogući konflikti, naročito sa onima u koje ste imali veliko poverenje, zato, pazite kome ga poklanjate.
Ljubav – Niste načisto šta želite i kako da se postavite prema nekom ko ne odstupa od svog stava. Voli vas, ali pod određenim uslovima. Možda je samo ušao u fazu da vam vrati istom merom, ali vi nećete priznati svoje greške i, naprotiv, možete ih ponoviti. Ako vam se dopadne jedna Vodolija ili Blizanci, ući ćete s njima u tajnu vezu.
Zdravlje - Pazite na stomak.


RIBE

Posao- Nećete moći lako da se uklopite u sve što se događa na vašem radnom mestu. Imaćete brojne susrete i dogovore s onima koji će želeti da sarađuju s vama.
Ljubav – Možete imati poznanstvo preko posla, i to sa osobom koja ima nekakve veze sa uniformom ili dresom. Veoma ambiciozna i takmičarski nastrojena osoba, moguće sportista ili umetnik, pokazaće interesovanje za vas. Kraj perioda donosi mogućnost nove veze s nekim koga iz viđenja površno poznajte. Ako ste u vezi ili braku, ovo je harmoničan period.
Zdravlje - Uzimajte preparate za jačanje imuniteta.


Izvor: conopljanews.net

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар