Mesečni horoskop za jun - lipanj 2016.

Svoje ime ovaj mesec duguje izgleda Junoni (lat. Iuno), rimskoj boginji Meseca i porodjaja, zaštitnici braka i udatih žena. Druga terorija ime ovog meseca vezuje za rimski porodicni klan Junius, a postoji i mišljenje da ime dolazi od lat. reci iuniores (omladina) te da je ovaj mesec posvećen mladima. 

Pixabay

Preporuka astrologa je da početkom ovog meseca da budemo tihi i smireni, da posmatramo svoj unutrašnji svet. Trebalo bi manje da pričamo, a više da slušamo, što posebno vredi za Blizance i Vagu. Dopustimo da nas obnavljaju unutrašnje vode bića, osećaji i mašta. Stvarna voda tople kupke ili sauna preporodiće nas, posebno Škorpiju, Raka i Ribe. Negujmo odnose s onima koje volimo, a Devica, Jarac i Bik mogli bi da smekšaju svoje srce i hrabro pokažu ljubav.

Mlad Mesec u Blizancima, 5. juna, nudi nam primamljive intelektualne izazove. Sa svih strana dolaze nove informacije, mogućnost učenja i putovanja, pa i zanimljiva poznanstva.

Blizanci, Vaga i Vodolija, lepršavi kreativci u povezivanju informacija i ljudi, naći će se u središtu društvenog života. Ovan i Lav dobijaju priznanja za svoje znanje. Dobrim vezama će unaprediti ostvarenje ciljeva. Ribe, Strelac i Devica spremni su za novo „brendiranje", preispituju i osvežavaju poruke koje šalju o sebi i svom poslu. Rak i Škorpija nadahnuto pomažu drugima zahvaljujući svom znanju i intuiciji.

OVAN


Ono što je najbitnije da zapamtite tokom juna je da je neophodno da budete spremni na kompromis i na saradnju inače će uspeh izostati. Tokom ovog meseca dosta vremena ćete provoditi sa porodicom i prijateljima ali bi trebalo bi i da se pozabavite osmišljavanjem poslovnih strategija. Izazove na koje budete nailazili moći ćete da prevaziđete samo ako budete spremni da poslušate mišljenje drugih, ali i ako budete dobronamerni prema svojoj okolini.

POSAO

Rođeni u znaku Ovna imaju dobre aspekte za napredak u karijeri. Postoje velike šanse da budete uključeni u nove projekte od velikog značaja. Iako će se osećati poštovano i bitno, ti novi poslovi bi mogli da budu izvor prevelikog stresa za vas. Za sve Ovnove koji su u potrazi za posao jun bi mogao da bude vrlo plodonosan mesec, naročito period između 13. i 19. juna.

S druge strane, pošto ćete biti pod uticajem Venere ovog meseca, vaša finansijska situacija bi mogla da bude problematična pa budite spremni na određene korekcije iliti stezanje kaiša tamo gde je neophodno.

LJUBAV

Slobodni Ovnovi bi pod uticajem Venere svog budućeg partnera mogli da upoznaju u obrazovnoj ustanovi koju pohađaju ili preko prijatelja, predviđa mesečni horoskop za jun 2016. godine.

Ovnovi u vezi će pružati podršku svom partneru, a pojedini će biti spremni da učestvuju u njihovim finansijskim projektima. Pripadnici ovog znaka koji su u braku treba da očekuju mesec pun harmonije, ali i donošenja važnih odluka poput trudnoće.

ZDRAVLJE

Dobro ćete se osećati sve do 21. juna, kada će vitalnost biti u znatnom opadanju. Neophodno je da se zdravo hranite, ali i da češće odlazite na masaže i da vežbate na otvorenom.

BIK


Planete su pozicionirane tako da vam je kuća porodice dominantna dok je kuća karijere slabija. Zato bi trebalo da sva pitanja vezana za posao stavite po strani i pozabavite se vašom porodicom, kao i svojom emocionalom stabilnošću. Bićete prilično društveni ovog meseca i imaćete veliku potrebu da pomognete drugima. Vrlo je moguće da ćete poželeti da poboljšate vašu stručnost pa ćete svoje slobodno vreme iskoristiti za sticanje novih znanja.

POSAO

Da biste postigli napredak u karijeri potrebno je da budete strpljivi tokom juna. Ovog meseca neće se ništa konkretno događati tako da bi bilo dobro da ga iskoristite za pravljenje planova za budući period, da postavite sebi prave poslovne ciljeve i da osmislite metode kojima biste mogli da ih ostvarite.

Što se tiče novca, nema potrebe da brinete jer će vam finansijska situacija biti odlična, poručuje mesečni horoskop za jun 2016. godine.

LJUBAV

Usamljeni Bikovi će imati mnoštvo mogućnosti za romantične situacije ali planetarni aspekti su takvi da ne bi trebalo da očekujete da se išta od toga razvije u ozbiljnu vezu.

Bikovi u vezi će biti prilično tvrdoglavi tako da su moguće nesuglasice sa partnerom ali kako mesec bude proticao, tako će sve doći na svoje.

Pripadnici ovog znaka koji su u braku biće fokusirani na finansijske projekte svog supružnika koji će biti profitabilni ali će zahtevati više truda tako da neće biti previše vremena za romantične momente.

ZDRAVLJE

Osećaćete se prilično dobro, a ako planirate dijetu ili promenu režima vežbanja bilo bi dobro da to uradite do kraja juna. U slučaju da vam se pojavi omanji dermatološki problem ili manje stomačne tegobe, nemojte ih nipošto ignorisati.

BLIZANCI


Vaše samopouzdanje će biti veliko tokom juna tako da ćete svoje ciljeve ostvarivati bez problema. Međutim, položaj planeta je takav da ne treba da očekujete preveliki pomak u karijeri. Okrenite se ka ostvarivanju porodične harmonije i emocionalnom osnaživanju. S druge strane, planetarni aspekti su takvi da ćete biti izuzetno šarmantni te ćete na svakom koraku imati prilike za nove ljubavne priče.

POSAO

Karijeru ćete staviti po strani tokom ovog meseca. To ne znači da ćete potpuno stagnirati, jer glavni faktor za uspešnost vašeg poslovanja je u komunikaciji, što je vaša jača strana. Blizanci koji su u potrazi za poslom tokom ovog meseca mogli bi da naiđu na vrlo primamljive ponude koje su istovremeno i veoma dobre prilike.

Novčana situacija će biti izuzetno dobra, što i ne čudi jer je vama zarada bitnija od ugleda i položaja, poručuje mesečni horoskop za jun 2016. godine.

LJUBAV

Ne baš dobra vest za slobodne Blizance – ljubav i seks neće biti na vašem dnevnom redu tokom juna. Uživajte u flertu jer ćete imati prilike za to, ali ne očekujte ništa više od toga.

Što se tiče zauzetih pripadnika ovog znaka, njihovi emotivni odnosi tokom juna će biti prilično kompleksni. Bilo da ste u ozbiljnoj u vezi ili u braku, nemojte očekivati previše razumevanja niti harmoniju u partnerskim odnosima.

ZDRAVLJE

Bićete pod stresom pa bi bilo dobro da pokušate da se opustite pomoću joge, a nije na odmet ni da krenete sa detoksikacijom organizma.

RAK


Bićete prilično ambiciozni tokom ovog meseca i spremni da na bilo koji način ostvarite ciljeve koje ste sebi zacrtali. Dobra stvar je što ste nezavisni a što bi vaš uspeh mogao da usreći mnoge ljude pored vas samih. Međutim, retrogradnost planeta u junu će stvarati prepreke tako da će vam biti otežan put ka ostvarenju napretka. Kako mesec bude odmicao, tako će vam sve više biti neophodna psihološka snaga kada je reč o vašoj karijeri. Trebalo bi podrobno da razmislite o svojoj profesiji i da napravite određene promene u vašim poslovnim planovima.

POSAO

Ako je verovati zvezdama, ovo će biti poprilično dosadan mesec po pitanju karijere. Ne bi trebalo da očekujete da se ikakav specijalan pomak dogodi tokom juna.

Vaše finansije će biti u više nego odličnom stanju ali budite racionalni i uspostavite ravnotežu između prihoda i rashoda.

LJUBAV

Odličan mesec za emotivne odnose, bilo da ste sami ili u paru. Slobodni Rakovi će imati mnogo prilika za upoznavanje potencijalnih partnera, pogotovo na društvenim okupljanjima i među uticajnim osobama. Pojedini, do skoro slobodni Rakovi će iznenadno stupiti u brak.

Zauzeti Rakovi će tokom čitavog meseca podjednako uživati u romantičnim i strastvenim momentima. Oni u braku će potrošiti čitavo malo bogatstvo kako bi svakodnevno obradovali svog supružnika, a ovo je takođe odličan period za planiranje trudnoće.

ZDRAVLJE

Bićete u odličnoj formi, ali ne bi trebalo da zabušavate sa fizičkim akitvnostima. Takođe, bilo bi poželjno da se okrenete konzumiranju organske hrane, savetuje mesečni horoskop za jun 2016. godine.

LAV


Vama će u junu sve biti u znaku karijere i ostvarenja ličnih ambicija ali bilo bi poželjno da obratite pažnju i na određene probleme kod kuće. Ukoliko imate decu, neophodno je da poradite na vašem odnosu.

POSAO

Bićete uključeni u realizaciju projekta od velikog značaja. Koliko god bi on mogao da vam bude odskočna daska za budući period, toliko će biti i test za vaše granice tolerancije. Bez obzira na to, vaša upornost i istrajnost će vam pomoći da završite vaš deo posla na vreme.

Vaša finansijska situacija tokom juna neće biti naročito sjajna, što ne znači da ćete potpuno oskudevati u bilo čemu. U trećoj nedelji juna pojaviće se sjajna prilika za ostvarenje dodatnih prihoda, predviđa mesečni horoskop za jun 2016. godine.

LJUBAV

Slobodni Lavovi će imati priliku da upoznaju budućeg partnera na društvenim događanjima, a naročito ako učestvuju u nekim humanitarnim dešavanjima.

Zauzeti pripadnici ovog znaka bi trebalo dobro da razmotre svoj emotivni odnos, ali bitne odluke o venčanju ili raspadu veze ili braka ne bi trebalo donositi pre 19. juna. Neophodno je da budete strpljivi i pokušate da se uskladite sa partnerom, ali i ako razmišljate o veridbi ili proširenju porodice.

ZDRAVLJE

Uticaj Marsa na vaš znak biće osetan jer ćete pucati od energije i vitalnosti. Ovo je odličan period za profesionalne sportiste, ali i one koje se rekreativno ali aktivno bave nekim sportom.

DEVICA


Bićete toliko preokupirani karijerom da će posao iscediti svu energiju iz vas, a s druge strane, planetarne pozicije uopšte nisu povoljne za kuću i porodicu. Pokušaćete da budete potpuno nezavisni, ali ćete izgubiti bitku sa samim sobom pa ćete povremeno imati i agresivne ispade. Iako ćete biti uključeni u veliki poslovni projekat, to će negativno uticati na sve aspekte vašeg života što će se odraziti i na fizičko i na psihičko zdravlje.

POSAO

Biće mnoštvo prilika za profesinalno napredovanje tako da krajem meseca možete očekivati povećanje zarade ili unapređenje. Imaćete šansu i za profesionalno usavršavanje, a poslovna putovanja će biti sastavni deo vašeg života, predviđa mesečni horoskop za jun 2016. godine

Bićete prilično ponosni na sebe i svoja dostignuća pa nije neobično što ćete se truditi da što više finansijski prosperirate.

LJUBAV

Usamljene Device bi novu ljubav mogle da pronađu u svom poslovnom okruženju, na društvenim okupljanjima ili da se zaljube u svog prijatelja.

Devicama u vezi njihov šarm neće biti od prevelike pomoći ovog meseca pa mogu da zaborave i na romantiku i na seks, jer partneru jednostavno neće biti ni do čega. Pripadnici ovog znaka u braku treba da preduzmu određene korake kako bi ojačali odnos sa svojim supružnikom, dok biste u drugoj nedelji juna mogli da očekujete nepredvidivo ponašanje nekih članova porodice.

ZDRAVLJE

Mogli biste da se osećate vrlo loše ako zanemarite redovne obroke, kao i svakodnevno vežbanje. Odredite šta su vam prioriteti i ponašajte se u skladu sa tim.

VAGA


Jun će vam biti u znaku profesionalnih uspeha, stoprocentno ćete biti fokusirani na karijeru što će dati više nego pozitivne rezultate. Neophodno je da budete samostalni, jer sada za saradnju nema mesta ako istinski želite da napredujete. S druge strane, u prvoj polovini juna ćete se dosta baviti preispitivanjem sebe i pronalaženjem svog pravog ”ja”.

POSAO

Zahvaljujući vašim veštinama i organizacijskim sposobnostima vaša karijera će dostići neslućene visine ovog meseca. Ovo će biti najbolji mesec u godini za vas što se posla tiče. Vrlo su moguća i putovanja u inostranstvo. Vage koje traže posao će povećati svje šanse ako u ovom periodu počnu sa poboljšanjem profesionalnog znanja.

Ne bi trebalo da previše trošite ovog meseca, jer bez obzira na poslovni uspeh, novac će stizati sporo do vas, poručuje mesečni horoskop za jun 2016. godine

LJUBAV

Vagama će biti malo teže da izbalansiraju između svojih poslovnih i privatnih obaveza, ali će im ipak to nekako poći za rukom. Iako će mnogo raditi, naći će vremena za partnera i izlaske sa prijateljima.

Vage u ozbiljnoj vezi ili braku trebalo bi da planove o trudnoći odlože za naredni period.

ZDRAVLJE

Osećaćete se odlično do 21. juna, kada bi trebalo da povedete više računa o sebi, pogotovo o svojim reproduktivnim organima.Odvojte više vremena za opuštanje, a nije na odmet i da pokušate da se zdravije hranite.

ŠKORPIJA


Karijera će vam biti na prvom mestu tokom ovog meseca. Neophodno je da budete spremni za saradnju i kompromis, jer ćete jedino uspeti ako budete fleksbilni i prilagodite se promenama u svom okruženju.

POSAO

U vašoj kući karijere trenutno vlada Mars, tako da će biti povećanja poslovnih aktivnosti za vas. Potrebno je da prevaziđete sve izazove na radnom mestu i da se dokažete. Vaš trud će dati dobre rezultate jer vrlo brzo dolazi do munjevitog napretka u vašem profesionalnom životu.

Finasijska situacija će varirati od nedelje do nedelje, ali kada to bude neophodno, imaćete novčanu potporu od svoje druge polovine ili nekog člana porodice.

LJUBAV

Solo Škorpije će tokom juna imati nekoliko mogućnostiza upoznavanje partnera, ali uglavnom na nekim čudnijim mestima. Neće biti ništa neobično ni ako pronađete svoju srodnu dušu preko interneta.

Zauzete Škorpije bi mogle da imaju manje nesuglasice sa partnerom zbog novca. Pripadnici ovog znaka koji su u braku biće tokom čitavog meseca fokusirani na decu, a pojedine Škorpije će saznati da će im se porodica uvećati za još jednog člana.

ZDRAVLJE

Stres prouzrokovan poslom mogao bi da se odrazi na vaše zdravlje, zato povedite računa o kondiciji. Posle 24. juna napravićete velike promene u vašim navikama u ishrani i vežbanju, predviđa mesečni horoskop za jun 2016. godine.

STRELAC


Tokom juna bi trebalo da suzbijete vašu nezavisnu prirodu i povremene agresivne ispade, da se oslonite na pomoć drugih i budete fleksibilni. Iako će vam ambicija i lična dostignuća biti na prvom mestu, imaćete izvesne probleme vezane za kuću i porodicu pa bi trebalo da se fokusirate na njihovo rešavanje.

POSAO

Vaš profesionalni život će biti vrlo uspešan, jer marljivost koju pokazujete tokom obavljanja posla neće moći da prođe neopaženo. Očekujte povećanje plate, kao i javnu pohvalu vaših nadređenih.

Iako vam je finansijska siutacija ionako stabilna, tokom meseca će se pod uticajem Marsa još više poboljšati, što će vam dati dodatno samopouzdanje.

LJUBAV

Jun je izuzetno srećan mesec za formiranje novih veza. Solo Strelčevi bi svoju sreću mogli da nađu tokom puta u inostranstvo ili sa strancem. Takođe, teretana ili radno okruženje su odlično mesto za nastanak nove romanse. Ipak, veze koje budu na brzinu započete okončaće se tokom ovog meseca.

Zauzeti Strelčevi bi mogli da očekuju manje razmirice sa partnerom ili članom porodice zbog uticaja pomračenja početkom druge nedelje juna. Takođe, preporučuje se da ovog meseca ne razmišljate u trudnoći, savetuje mesečni horoskop za jun 2016. godine.

ZDRAVLJE

Sve do kraja juna bićete krkhog zdravlja. Pokušajte da pravilnom ishranom poboljšate svoj metabolizam, ali i da ublažite svoje nagle promene raspoloženja.

JARAC


Ovog meseca moraćete da zavrnete rukave. Očekuje vas naporan rad i dokazivanje na poslu, jer ste imali sasvim dovoljno vremena da planirate i osmišljate strategije. Možete očekivati i iznenađenja na privatnom planu, lepe trenutke sa voljenom osobom, a nije isključena ni mogućnost poslovnog putovanja.

POSAO

Za vas ne postoji prečica za uspeh, jer ćete sve morati da postignete marljivim radom. Imate dobre poslovne kontakte koji će vam pomoći u tome, kao i podršku svojih prijatelja. Jarčevi koji su u potrazi za poslom imaju velikih izgleda za novo zaposlenje.

Što se tiče finansija, mogli biste u ovom periodu malo da povučete ručnu kako biste mogli da uživate kasnije u životu.

LJUBAV

Ovo je sjajan mesec za emotivni život Jarčeva. Slobodni pripadnici ovog znaka imaće mnogo prilika za nove veze, dok će ovi u ozbiljnim vezama mogli da pređu na naredni nivo i zakažu venčanje, predviđa mesečni horoskop za jun 2016. godine.

Jarčevi u braku trebalo bi da izbegavaju sukobe sa supružnikom, kao i da obrate pažnju na ton kojim im se obraćaju. Ako vam je u planu razgovor o trudnoći, budite vrlo pažljivi kada pokrećete tu temu. Ukoliko imate decu, očekujte da će se zbog uticaja Venere njihovo ponašanje promeniti.

ZDRAVLJE

Dovoljno se odmarajte, možete da praktikujete jogu i meditaciju, naročito posle 21. juna jer tada postoje veće šanse da se prehladite.

VODOLIJA


Tokom juna bićete usresređeni na porodična i emotivna pitanja, dok vam karijera neće biti prioritet. Bićete spremni za saradnju i na pomirenje, a trebalo bi da se fokusirate samo na ono što je od vitalnog značaja za vaš trenutni život.

POSAO

Pripremite se za velike promene na vašem poslu. Radno okruženje će biti vrlo nestabilno, a moguće je da ćete biti premešteni na drugo radno mesto.

Uran i Neptun, vaše planete finansija, neće vam biti blagonaklone ovog meseca pa možete očekivati privremen pad zarade.

LJUBAV

Slobodne Vodolije će maltene na svakom koraku imati priliku za nova poznatstva i flert, bilo u izlasku, na poslu, fitnes centru ili obrazovnoj ustanovi. Uticaj Marsa će potisnuti uticaj Saturna te će vam krenuti u romantičnim vodama. Do 21. juna ćete uživati u neobaveznim odnosima, a posle tog datuma pojaviće se prilika za ozbiljniju priču, poručuje mesečni horoskop za jun 2016. godine.

Vodolije u braku će početi ozbiljno da razmišljaju o proširenju porodice.

ZDRAVLJE

Povedite računa o svom zdravlju, a vežbanje i alternativna medicina bi mogli da vam pomognu u tome.

RIBE


Bićete fokusirani na svoj privatni život, porodična pitanja i postizanje emotivne stabilnosti ali posao neće zbog toga trpeti u potpunosti. Uglavnom ćete osmišljavati planove za unapređenje posla i vaš profesionalni napredak u narednom periodu.

POSAO

Vrlo je moguće da će vam iskrsnuti prilika za stručnim usavršavanjem, i to dok ste u prijateljskom okruženju ili se bavite sportom,m koju ne biste smeli da je ispustite. Ukoliko ste u potrazi za poslom, pojaviće se prilika za zapošljavanje ali bi pre prihvatanja ponude trebalo da proverite podobnost posla koji vam se nudi, savetuje mesečni horoskop za jun 2016. godine.

Finansijska situacija će biti stabilna, jer će zarada stizati do vas uobičajenim tokovima. Ukoliko tokom meseca eventualno dođete u škripac sa novcem, imaćete podršku prijatelja.

LJUBAV

Sve do sredine juna biće turbulentan period za emotivan život Riba, a posle toga će moći da odahnu. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli da se zaljube na nekom društvenom okupljanju ili preko sajta za upoznavanje, a biće vrlo zadovoljni i veoma će se zabavljati u svojoj novoj vezi.

Zauzete Ribe će uživati sa svojim partnerom u mnoštvu romantičnih momenata, a ni seksa uopšte neće manjkati tako da nema uopšte potrebe da brinu o svom emotivnom statusu.

ZDRAVLJE

Vodite računa o sebi tokom celog meseca, a ni bi bilo na odmet ni da obavite sistematski pregled, piše Besno pile.


Izvor: Luftika.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар