Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016.

Pred nama je novi NEDELJNI HOROSKOP, za period od 29. maja do 5. juna 2016. Od pre nekoliko dana tranzitna Venera je u Blizancima i da će biti do 18. juna, a Mesečeva druga četvrta u Ribama je 29. maja...

Ilustracija: Quique / pixabay.com

Podsetimo, najpre, da je od pre nekoliko dana tranzitna Venera u Blizancima i da će tu biti do 18. juna. 
Odmah po ulasku u znak Blizanaca, Venera je formirala opoziciju sa retrogradnim Marsom u znaku Strelca.
I dok Venera i Mars vuku svako na svoju stranu, na svaku situaciju ćemo u prvi mah odreagovati instinktivno i nepromišljeno, a tek onda ćemo početi da razmišljamo, preispitujemo svoju odluku. Volimo i mrzimo u isto vreme, želimo bučnu svađu, ali istovremeno smo žedni nečijih poljubaca.

I, da naglasimo, Mars predstavlja strast i žudnju. Venera želju i potrebu da neko žudi za nama.

Ta situacija će potrajati do 4. juna, kada Venera formira egzaktnu konjunkciju sa Suncem.

Mesečeva druga četvrta u Ribama, 29. maja, poziva da budemo tihi i smireni, da posmatramo svoj unutrašnji svet. Trebalo bi manje da pričamo, a više da slušamo, što posebno vredi za Blizance i Vagu.

Dopustimo da nas obnavljaju unutrašnje vode bića, osećaji i mašta.

POGLEDAJTE NA ASTRO SAJTU I:

Mesečni horoskop za jun - lipanj 2016.



Negujmo odnose s onima koje volimo, a Devica, Jarac i Bik mogli bi da smekšaju svoje srce i hrabro pokažu ljubav, sugeriše Lovesensa.rs.

U nastavku, pogledajte i nedeljni horoskop koji je za svoje čitaoce pripemio Wannabe magazine:


OVAN Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

Poslovne prilike doneće vam neke izazove, a najbolje je da ostanete po strani i što manje učestvujete u interakciji i nepotrebnoj komunikaciji. Budite pažljivi sa kolegama i nadređenima, jer jedan pogrešan korak može učiniti da se veoma negativno odrazi na vaš status u firmi u kojoj radite. Zauzeti ovnovi će ove nedelje uživati uz svoje partnere, imaće punu pažnju i razumevanje od druge strane, ali se krajem nedelje javljaju mogućnosti za usporenu komunikaciju i malo nerazumevanja. Slobodni će imati prilike da se upuste u vezu sa nekim iz bliskog okruženja, ali budite obazrivi, jer možete uništiti jedno lepo prijateljstvo.

BIK Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

Racionalno i pametno raspolažite svojim finansijama, jer rizici kojima trenutno želite da se posvetite kako biste dobili više mogu da vas odvedu u velike gubitke. Pokušajte da stvorite što bolju organizaciju na poslu, kako ne bi došlo do većih problema, jer će vas neorganizacija zbuniti i učiniti da pravite ozbiljne greške. Slobodni bikovi će imati priliku da upoznaju jednu veoma zanimljivu osobu koja će vas privući svojim snažnim stavom, pa ako se odlučite za nešto trajnije sa ovom osobom, znajte da ćete imati dosta uspeha i kvalitetnu vezu. Zauzeti će shvatiti da osoba za koju misle da je vole i da su zaljubljeni u nju nije prava, međutim i dalje će pokušavati da sebe ubede u suprotno. S toga je potrebno da se osvestite i sebi priznate pravo stanje stvari.

BLIZANCI Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

Postupajte polako i sa punom svesti u poslovnim planovima, jer vas instant rešenja mogu odvesti u stranputicu. Zbog želje da neki posao i zadatke završite što brže, moguće je da napravite greške koje se kose sa pravnim zakonima, pa bi bilo dobro da povedete računa kako biste izbegli probleme pravne prirode. Za one koji su u braku savršeno bi bilo da vreme provedete sa decom, jer ćete tu naći najveći mir, a i vaš partner bi mogao da vas iznenadi ispunjenim obećanjem koje je dao još pre. Ne budite brzi ni na jeziku, jer možete tako povrediti ljude iz svoje okoline, a ponajviše svog partnera. Slobodni neće imati veće promene u oku ove nedelje. Prijaće vam flert i pažnja suprotnog pola, ali će sve ostati na tome.

RAK Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

Na poslu ćete dominirati, pa čak i onda kada niste u pravu i kada to nije potrebno. Skloni ste da ulazite u rasprave sa svojim saradnicima i kolegama, a vaša tvrdoglavost će vas terati da to radite i onda kada znate da niste u pravu. Nepopustljivost u stavovima i mišljenjima može veoma uticati na reakcije i odnose sa kolegama. Zauzete čeka mirna nedelja, u kojoj će postepeno rešavati probleme sa partnerom, što će svakako dovesto do poboljšanja i ispunjenije, srećnije veze. Pertneru će biti potrebna vaša ljubav i podrška, pogotovo tokom vikenda, tako da ćete morati da budete snažan oslonac. Slobodni će verovatno otpočeti novu vezu, što će mim veoma prijati.

LAV Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

Finansije vam nisu u najboljem redu, čak iako vam se tako ne čini. Izbegnite velika ulaganja, jer vam mogu stvoriti velke poteškoće i gubitke, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. Sve finansijske planove dobro proverite, pre nego ih realizujete, jer vam se može potkrasti ozbiljna greška. Slobodni Lavovi će imati priliku da otpočnu novu vezu, ali nije pravo vreme za to, kao ni prava osoba. Što ćete i videti odmah, ukoliko se odlučite da se ipak upustite u avanturu koja je pred vama. Zauzeti će imati prevelika očekivanja od svojih partnera, pa ćete shvatiti da niste u skladnoj vezi, jer ste već na početku krenuli sa svađama i konfliktima.

DEVICA Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

Iskoristite odmor kako biste se malo opustili i relaksirali. Ali ukoliko to ipak ne učinite, znajte da će vaši poslovni planovi biti veoma uspešno realizovani, budući da naredni period donosi povoljne prilike i dobru komunikaciju u saradnjama. Zauzete Device će neprekidno analizirati svoj odnos sa partnerom, a sve zbog ličnih i umišljenih dilema i problema. Ne volite to što još neko donosi odluke, a ne pitate se isključivo vi, zbog čega je potrebno da smirite svoje strasti i dopustite i drugima da kažu šta imaju. Slobodni rođeni u ovom znaku neće imati bitnije promene u ljubavnom životu. Lepo vam je u trenucima koje provodite van ljubavnih problema.

VAGA Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

Biće potrebno da se u narednoj nedelji čuvate ljudi za koje mislite da ih poznajete dovoljno, jer će pokušati da vas obmanu. No, pored toga, i sami ćete biti skloni istim radnjama, ali se kontrolišite. Zbog svega oboga vam na poslu može biti dosta otežano, pa izbegnite sve ono što vam može doneti probleme i neželjene konflikte sa saradnicima. Zauzete Vage će voditi konstruktivne razgovore sa svojim partnerima, što će dodatno učvrstiti i ojačati vašu vezu. Čuvajte se priče o bivšim vezama, jer vas mogu dovesti u neprilike sa partnerima, usredsredite se samo na ono što trenutno imate. Zdravlje neka vam bude na prvom mestu, obratite se lekaru zbog probelma sa kičmom i zglobovima.

ŠKORPIJA Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

Naporna nedelja vas čeka na poslu, a pogotovo će to važiti za vaše okruženje. Zbog toga što ćete biti teški za saradnju i komunikaciju sa saradnicima, bilo bi dobro da se izdvojite na neko vreme iz timskog rada i delujete iz prikrajka, izdvojeni od ostalih, jer ćete jedino tako moći da ostvarite pozitivne rezultate. Razmirice će nastati zbog finasijskih poteškoća, ali i propusta u poslovnim planovima. Zauzete Škorpije će imati neslaganja i nesuglasice sa svojim partnerima, što će uticati na odlaganje mnogih planova koje ste pravili zajedno. Sukobi koji nastanu neće biti baš lako rešivi. Slobodni bi mogli da iz jednog prijateljstva stvore veoma skladnu i lepu ljubavnu vezu.

STRELAC Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

OStavite se velikih poslovnih projekata ove nedelje, jer vam neće ići sve kako ste zamislili. Neorganizacija će najviše doprineti tome, ali nećete moći da uspostavite potreban red, pa je najbolje da sve odložite za neki naredni period. Izbegavajte konflikte sa kolegama i saradnicima, jer je moguće da ćete loše reagovati zbog umora i impulsivnosti. Potreban vam je odmor. Zauzeti Strelčevi će ulaziti u konflikte i sa svojim partnerima, jer ćete imati totalno suprotne stavove koji će vas ometati u normalnom funkcionisanju. Zato će vam prijati da se negde sklonite i provedete nekoliko dana u tišini, sami sa sobom. Slobodni će biti u mogućnosti da obnove neke stare kontakte i da se vrate bivšim ljubavima. Ali postavite sva pravila već na početku, da ne biste ponovili stare greške.

JARAC Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

Vodite računa o onome što radite i govorite na poslu, jer ćete biti na “oku” svojih nadređenih. Iz želje da se suprotstavite svojim šefovima ili direktorima, možete napraviti ozbiljnu grešku koja vas može skupo koštati. Potražite i poslušajte savete svojih prijatelja, jer će vam najbolje ukazati na put kojim biste trebali da krenete. Ukoliko imate plan da pokrenete sudski spor, odložite za kasniji period, sada vam nije povoljno da se aktivirate po tom pitanju. Zauzeti će imati manje poteškoće u komunikaciji, pogotovo oni koji su neko kraće vreme u vezi, dok će slobodni Jarčevi praviti pogrešne izbore u narednim danima. Ne ulazite u novu vezu ukoliko vas ta osoba istinski ne interesuje, jer može sve krenuti po zlu.

VODOLIJA Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

Pripazite na svoje finansijsko stanje. Izbegavajte neka ozbiljnija ulaganja, koja realizujete sami, ali posebno izbegnite ona ulaganja koja podrazumevaju neka partnerstva i udruživanja, jer vam se nikako neće isplatiti. Međutim, ovo je povoljan period za ulaganje u nekretnine, pa ako ste već nešto planirali znajte da ćete dobro proći. Slobodne Vodolije sanjare o nekom savršenom partneru, ali ne vide da će se to ostvaritie. Međutim, iako sebi ne priznajete, znate da neko takav postoji i da vam se mota u mislima. Čuvajte se rasprava i konflikata sa nekim iz porodice, budući da ih naredni period najavljuje. Zauzeti uživaju u svojim vezama i “mirnoj luci” u kojoj se nalaze.

RIBE Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2016. 

Čuvajte se sukoba na poslu koji suprotstavljaju vaše i tuđe planove ili interese. Kada je u pitanju sukob interesa, znajte da je veoma moguće da će do njih doći, ali nastojte da sve rešite mirnim, civilizovanim putem, bez mnogo vike i svađa. Neko drugi može stvoriti dobar profit od vaših ideja, pa ih nemojte oglašavati na sva zvona, već nešto zadržite i za sebe. Problemi koje ste imali u vezi biće rešeni, jer dolazi period kada ćete sve razmirice i nesuglasice lako preći i završiti sa tim, pa će se poboljšati stanje u emotivnim odnosima. Budite iskreni, jer je to najbolji način za rešavanje svega.Slobodne Ribe ako krenu na neko putovanje mogu upoznati veoma interesantnu osobu, koja će ih u potpunosti zaintrigirati.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар