Mesečni ljubavni horoskop za jul - srpanj 2016.

Jul. Sunce, vrelina leta, eksplozija strasti i ljubavi... Može li tako? Voleli bismo, ali se, svakako, uz astrološke predispozicije trebamo i sami potruditi da možda baš ovo leto ostane u nezaboravnom pamćenju. Pogledajte zvezdane ljubavne poruke za jul 2016. godine.

Pixabay

Ovan

Jun baš i nije umeo da vas obraduje kada je ljubav u pitanju, ali je jul taj koji vam donosi lepe događaje na emotivnom planu. Ono što je najbitnije, jeste da ljubav dolazi na vaša vrata. Slobodni Ovnovi dolaze u mesec kada se stvaraju uslovi i mogućnosti da upoznaju potencijalnog partnera. Ponašanje koje vam je svojstveno, sposobnost da budete dominantni u komunikaciji, kao i pristojnost i ljubaznost koje iposedujete, učiniće da privučete osobu koja će vam se dopasti. Samo pazite zbog čega će vas privući, ako su neke nerealne činjenice i stvari onda odmah odustanite, međutim, ukoliko uvidite istinske vrednosti u toj osobi, onda vas očekuje zanimljiva i kvalitetna veza. Zauzeti Ovnovi će se ustezati da iskažu svoja prava osećanja, pa bi bilo dobro da pronađete zbog čega je nastala ta blokada, kako ne biste upali u emotivnu krizu i probleme sa partnerom koji vam nisu potrebni.


Bik

Jul nije mesec koji ćete posebno voleti kada je ljubav u pitanju. Zbog prevelike doze samopouzdanja koju nosite u sebi, dominantnosti kojoj težite, emotivni odnosi vam neće biti nešto čime ćete se ponositi i što će vam narednih dana i nedelja poboljšati raspoloženje. Potrebno je da malo odložite svoje poslovne obaveze, možda da malo zanemarite i posao kako biste uživali uz svog partnera, koji trenutno stanje neće više trpeti, jer želi pažnju. Ni vi ne volite da vas neko zanemaruje zbog obaveza koje mogu da pričekaju malo, pa to onda nemojte raditi ni drugima, a ne pogotovo svom partneru. Najbolje bi bilo da odete na kratak odmor, ukoliko ne možete da stvorite uslove za neki koji duže traje i da osmislite putovanje koje će probuditi adrenalin u vama, što će doprineti vezi. No, i pored ovih problema, bitno je da ćete biti više nego zadovoljni svojim seksualnim životom. Osim flerta, slobodni Bikovi neće imati mnogo prilika za nešto drugo, pa vam ostaje da sačekate još malo i uživate u tim osmesima i komplimentima koje dobijate od suprotnog pola.


Blizanci


Za Blizance jul donosi dosta nežnosti i ljubavi, što će vam naravno prijati. Bićete smirene i vedre naravi i raspoloženja, što će povoljno uticati na polju ljubavi. Želećete da budete što više u prisustvu partnera, prijaće vamromantika i razmene nežnosti. Međutim, ukoliko vaš partner bude pod stresom, nervozom i tenzijom, dovešće do distance koja će osetno “ohladiti” vašu vezu. Pokušajte da ga razumete tako što ćete se postaviti na njegovo mesto i vratite sve na staro stanje. Ovo je mesec koji će zbog lepog raspoloženja i ljubavi koju osećati doneti veoma zanimljiv i više nego zadovoljavajući seksualni život. Jul će slobodnima doneti verovatno simpatije i možda vezu. Novi parner će vas možda razočarati nekim svojim postupcima i načinom iskazivanja emocija, pa će i vaša osećanja biti povređena. Ali, nemojte naglo reagovati, jer je moguće da se tako osećatie i zbog toga što ćete biti lako ranjivi u periodu koji dolazi.


Rak

Rakovi ne ulaze baš u mesec koji će im doneti nešto novo i lepo na polju emotivnih odnosa. Zbog stalnih prebacivanja i konstantnih kritika, partner će se distancirati od vas. Nećete biti u stanju da zaboravljate na neke stvari iz prošlosti, pa će vas baš ona i terati da se tako ponašate. Međutim, nije sve izgubljeno. Potrebno je samo malo kontrole i smirenosti, pa će se sve rešiti veoma brzo. Nemojte dopustiti da vas strahovi sprečavaju u tome da uspete u vezi, jer su oni nerealni i potpuno nepotrebni. Nesigurnost vas sprečava u mnogo čemu kada je ljubav u pitanju, a ona će uticati i kod slobodnih Rakova da ne ostvare nešto novo i lepo. Tek onda kada odbrambeni stav izmenite i uklonite taj emotivni štit oko sebe, moći ćete da uplovite u novu emotivnu vezu koja će vas ispuniti u potpunosti. Osmeh i lepo raspoloženje su terapija za vas u narednom periodu.


Lav


Jul je mesec kada će Lavovi uživati u čarima ljubavi. Svi oni koji su zauzeti, u vezama ili braku, uživaće u savršenim trenucima sa partnerom, pa ćete biti stalno vedrog i lepog raspoloženja, što će svakako i partnera podsticati na to da bude još bolji i brižljiviji prema vama. Sve je u znaku ljubavi, pažnje i nežnosti, pa se svemu tome prepustite, jer ćete ove dane pamtiti dugo. Ni za slobodne ništa manje ne sledi, jer je ovo mesec u celoj godini kada ćete imati najveće šanse da ostvarite kvalitetnu vezu. Iskoristite ovaj dobri period da nađete osobu koja će vam odgovarati i sa kojom ćete biti u stanju da uspostavite dobar i kvalitetan odnos.


Devica


Zauzetim Devicama veze mnogo zavise od komunikacije i način ophođenja prema partneru. Ukoliko uspostavite dobru komunikaciju među sobom, za šta imate dobru podlogu, onda ćete uživati u jednoj lepoj i harmoničnoj vezi, punoj ljubavi, razumevanja i nežnosti. Takva veza će vam veoma prijati i bićete motivisani za sve ostalo na pravi način. Međutim, ukoliko komunikacija ne bude na zavidnom nivou, onda se prvo zapitajte da li je to zbog vaših stalnih kritikovanja i pronalaženja zamerki ili je možda razlog neki drugi. Partner će biti tu za vas u svakom trenutku, bitno je samo da mu priđete na pravi način. I pored svega, jul će ipak obeležiti ljubav i razumevanje, što će goditi slobodnim pripadnicima ovog znaka, jer će tako upoznati jednu interesantnu osobu, a to se poznanstvo može pretvoriti i u vezu.

 
Vaga


Stidljivost i uzdržanost će biti vaše odlike ovog meseca kada je ljubav u pitanju. Tražićete nežnost i podršku od partnera, jer će vam on uklanjati osećaj nesigurnosti koji se pojavljuje. Pomalo ste i osetljivi i sve ćete shvatati previše lično i previše ozbiljno. Ali, nije sve kritika, ne morate toliko brinuti. Ukoliko ne osetite da vam partner zaista posvećuje svu ljubav i pažnju, ljutićete se i povući u sebe a njemu neće biti lako da izađe na kraj sa mrgudom kao što ste vi. Bićete u prilici da uradite nešto za partnera, što inače ne biste ni za koga, ali ćete na ovaj način pokazati svima svoju ljubav, no, potrebno je da se zapitate da li bi on uradio to isto ili nešto slično za vas.


Škorpija


Dolazi vam jako zanimljiv mesec. Očekuje vas dosta lepih dešavanja, pogotovu kada je reč o slobodnim Škorpijama. Vrlo je verovatno da će neko prijateljstvo prerasti u ljubav, a takođe vas zanimljiva poznanstva očekuju i preko prijatelja. Zato nemojte biti previše stegnuti i prepustite se osećaju ljubavi i leta. Osim toga, sada je pravi trenutak da isprobate i sve čari sastanaka na slepo, ukoliko imate nameru da uradite nešto što inače ne biste.Vodite računa o tome da svoja osećanja jasno komunicirate kako neki vaš blizak prijatelj ne bi pomislio da želite nešto više, jer to može ugroziti vaš odnos. Zauzeti pripadnici ovog znaka biće razapeti između toga da bi trebalo da budete ozbiljni i odgovorni partneri i toga da želite da se opustite i zabavite. Ako niste spremni za neki ozbiljniji odnos, onda to ukažite partneru. Iskren i otvoren razgovor je jako važan i samo tako ćete i uspeti da sačuvate svoj odnos.


Strelac


Zauzetima ne dolazi baš najbolji period u ljubavi, jer će biti obeležen brojnim svađama i nesporazumima, ali to uopšte ne mora da bude nešto loše. Naprotiv, s obzirom na to da ćete biti jako strastveni i željni partnera, povremene svađe mogu samo da još više ojačaju, ali i dodaju “vatre” u vaš odnos. Svakako, ovog meseca vam neće biti dosadno, a partneru će prijati to što ga toliko želite. Osim toga, pripazite se tajni u julu. Neko će tu nešto od vas dvoje pokušati da sakrije od ovog drugog. Svakako, sva ta mističnost, čak i ukoliko ste slobodni i u fazi zavođenja, biće pomalo teška za razumevanje i može doneti mnogo nesporazuma. Poželjno je da se malo igrate, ali nemojte previše, jer ako se zaigrate neće sve biti onako kako vi želite.


Jarac

Jul je mesec u kojem ćete želeti da stvorite neke promene, a mnoge od njih će se ticati ljubavi. Nije da vam je partner dosadio, samo prosto želite da se malo odvojite od njega, uživate u samoći ili stvarima koje želite da radite samo za sebe. Odgovaraće vam vreme koje ćete imati samo za sebe, da razmišljate, sedite sami sa sobom i uživate. Ipak, jako je važno naglasiti partneru da kada želite “prostor” to ne znači da ne želite njega i da želite raskid, već samo malo sati koje ćete sami sebi posvetiti. Svakome prija malo samoće, nema ničega lošeg u tome. Ukoliko ste slobodni pripadnik ovog znaka sigurno ćete upoznati zanimljivu osobu koja će vas jako zainteresovati. Zvezde su vam naklonjene, te se prepustite i uživajte.


Vodolija

Više pažnje i vremena ćete poklanjati obavezama i poslu, nego ljubavi. Ipak, takav stav svakako neće prijati vašem partneru koji će se osećati kao da ga zapostavljate. Taj osećaj će učiniti da traži od vas pažnju koja mu je potrebna, ali što vas više bude pritiskao vi ćete praviti sve veću distancu. Ovo će biti svojevrsna prekretnica u vašem odnosu. Ukoliko prevaziđete trenutno zahlađenje odnosa, kasnije će sve biti u redu. Slobodne Vodolije će biti raspoložene za avanture, flert i neobavezne veze i u tome ćete istinski uživati.


Ribe

Jul za Ribe donosi vreme puno odluka i rešavanja na planu emotivnih odnosa. Najpre, slobodne Ribe će morati dobro da razmisle šta žele, koji je pravac kojim bi hteli da se ljubav kreće i razvija. Ukoliko ste u vezi, onda ove dileme neće ni vas zaobići, pa ćete se zapitati kuda to idete i gde sve vodi. Zato je potrebno da i vi i partner sednete i lepo razgovarate o svemu, otvoreno i iskreno. Ako ste do sada imali problema u vezi morate biti strpljivi i istrajni kako bi se to prevazišlo, a takav razvoj situacije biće odgovarajući kako biste shvatili šta zaista osećate i presekli – ili ćete biti zajedno ili ćete se rastati. Odluke koje treba da donesete možda neće biti lake ali ćete na kraju sigurno biti zadovoljni. Nemojte samo svu odgovornost vi preuzeti, već je delite na ravne časti.

Autor: wannabemagazine.com
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар