Nedeljni horoskop: 14 - 21. avgust / kolovoz 2016.

Poruke planeta i zvezda za nadeljni period u drugoj polovini avgusta - posao i finansije, ljubav i emocije, zdravlje. Proverite u sledećem tekstu.

Ilustracija: Quique / pixabay.com


Mada Venera, planeta ljubavi i novca, jednom godišnje prelazi preko Device, ona ipak obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama. Do kraja meseca, Venera prelazi preko znaka koji simbolizuje posao, pre svega privatni biznis, kao i zdravlje, a ove nedelje je pod uticajima Jupitera, Urana, Merkura, Marsa, Saturna i Neptuna.

Pošto se radi o planetama neočekivanih situacija, komunikacija, akcije, prošlosti i zabluda, mogući su razni preokreti i na poslovnom i na ljubavnom planu.  


Međutim, dosta toga zavisiće od toga kako ćete se vi postaviti u novim okolnostima, koliko ćete biti prisebni, staloženi i spremni da preuzmete kormilo svog života u svoje ruke. Jer, koliko god vam nešto delovalo nemoguće, shvatićete da izlaz uvek postoji, upravo zbog mogućnosti da se uhvatite u koštac sa izazovima i da prevaziđete ove aspekte koji vas, u stvari, podstiču da se borite. 

Pozicija Venere, do kraja meseca, utiče na sve znake.


OVAN

Mnogo toga želite da uradite a osećate da imate malo vremena. Većina je pod izvesnim pritiskom ali ne dozvolite da vas to ubrza u ozbiljnim projektima. Izbegnite „kraći put do cilja“, ne preporučuju vam se mahinacije bilo koje vrste. Nećete moći da se oslonite ni na prijatelje, tako da bi trebalo sami da organizujete svoje vreme i ne oslanjate se na bilo koga. Izbegavajte partnerstva i veće finansijske transakcije. Bez impulsivnih reakcija jer će se okolnosti menjati iz dana u dan. Vaša priroda je u prvom planu tokom narednog perioda. Nešto će u vama prosto kliknuti. Možda nećete odmah poželeti da ste u vezi, ali ćete imati ponude i za nešto stabilno. Uživajte u flertu. Zauzeti bude svoj borbeni duh pa će vam ovaj period biti malo naporan. Želite da isterate nešto svoje, a partner negoduje. Napravite koji ustupak da biste tražili nešto za uzvrat.



BIK

Poslovne okolnosti počinju bitnije da se menjaju. Na vama je kako ćete se snaći u novoj situaciji. Sada je vreme da budete mudri i da dugoročno planirate. Sređivaćete neku papirologiju i baš tu možete da nađete nešto što vam je nedostajalo. Ne preuzimajte obaveze koje nisu deo vašeg posla. Finansije vas brinu, ali nije vreme za veće pozajmice. Stavite sve na papir i polako se organizujte. Naklonjene su vam osobe na položaju. Emotivne prilike se spontano nižu, a vi ste pomalo tromi. Fizička privlačnost je jaka sa osobama koje su se nedavno pojavile ali vas to kao da blokira. Spremni ste za nešto dugoročno, a opet pravite početničke greške u trenutku kada bi trebalo da upoznate potencijalnog partnera. Suviše razmišljate! Uživajte u trenutku - vi to znate najbolje od svih horoskopskih znakova. Zauzeti Bikovi žele da usmere odnos ali je partner „u svom filmu“. Tek tokom vikenda možete da očekujete pozitivne pomake i kompromis.



BLIZANCI

Potrebno je da smanjite tenziju i opuštenije razmišljate o onome što je pred vama. S druge strane, za sada ne možete da predvidite dalji tok poslovnih dešavanja. Mnogi Blizanci se osećaju malo izgubljeno u trenutnim okolnostima. Nije vreme da preduzimate krupne promene. Okrenite se sebi i maštajte. Oni koji su u partnerskim odnosima trebalo bi da budu posebno pažljivi jer partner pravi loše finansijske procene. Polako počinje da prolazi emotivno loš period. Slobodni Blizanci počinju da privlače nešto drugačije osobe. Dobijate komplimente od osoba koje upoznajete kroz posao. Čini vam se da znate šta želite. Zauzeti su nedeljama bili u nepovoljnom položaju. Čini vam se da trpite i da tome nema kraja. Tokom vikenda menjate svoju taktiku u pristupu partneru i to će vrlo brzo dati efekta. Isključite mešanje trećih osoba u vaš odnos.



RAK

Još pokušavate da prevaziđete prepreke na poslu. Opet, mnogo toga ne zavisi od vas, a vi imate energije i volje za promenama. Zasad ne pravite bitne promene sem ako se ne bavite privatnim poslom. Mogu vas gledati kao čudaka, ali ćete svakako unositi vedrinu u poslovni prostor. Bolji period dolazi, a na vama je da ga sačekate sa ovim entuzijazmom. Odlučili ste da stavite tačku i nešto promenite. Ipak, još teško prevazilazite pređašnja iskustva i emocije koje su prisutne. Na neki način se meša staro i novo. Slobodni Rakovi mogu da obnove neki kontakt ili će se pojaviti neko ko vas podseća na pređašnjeg partnera. Privlačite osobe koje su agresivnije u pristupu a to vas tera da se uvlačite u ljušturu. Trebalo bi da pronađete balans i način da se snađete i u takvim situacijama. Zauzeti mogu da uđu u tajnu vezu. Moguće su svađe sa partnerom i to oko nekog zajedničkog plana za budućnost (deca, preseljenje i slično).



LAV

Ovo je period godine kada se osećate rasterećeno i jako. Ipak, ne budite suviše samouvereni u ono što radite. Saslušajte saradnike i šefove jer mogu da vam promaknu sitnice u ovom periodu. Najbolje bi bilo da se držite stvari u kojima ste dobri i da ne eksperimentišete. Desiće se da teatralno napustite radne prostorije, ali ne dozvolite da se neko oseti povređenim vašim izjavama. Vi jeste simbol prirodnog vođe, ali sada niste potpuno u pravu vezano za stvari na kojima insistirate. Venera u vašem znaku - sve deluje mnogo bolje. Kojeg god da ste emotivnog statusa, privlačićete pogled suprotnog pola. Imate više želje da se doterujete. Slobodni Lavovi mogu da upoznaju nekoga na putu ili preko posla. Šarm i interesantna priča osobe koja se pojavljuje vam ne da mira. Zauzeti mogu da se suoče s partnerovom ljubomorom. Iskoristite to kao povod da produbite odnos i otvorenije pričate o bitnim temama.



DEVICA


Mnogim znacima ovo nije najbolji period, ali vaš uspon sada kreće. Jedino vodite računa ako poslujete sa strancima (moguće je nerazumevanje) ili imate svoj posao (planirate preambiciozne projekte). Vaša kreativnost i mogućnost improvizacije će vas izbaciti u prvi plan. S malo ulaganja možete da izvučete mnogo. Ipak, pazite, jer su mogući udari tajnih neprijatelja. Oslonite se na intuiciju da bi ste izbegli nelagodnosti i odabrali pravi put. Kao da ste suviše okupirani sobom i ne primećujete interesovanje suprotnog pola. Emotivni deo će se pokretati kroz spontane priče sa osobama koje su sličnog mentalnog sklopa. To može da bude osoba iz drugog mesta, drugog kraja grada, neko s kim počinjete komunikaciju preko Interneta ili ga upoznajete na neobičan način (u bioskopu, na izložbi i slično). Zauzeti se zbližavaju s partnerom kroz zajedničke aktivnosti. Kao da će vas približiti vaša različitost. Emocije i strasti kao da se ponovo bude i to ne samo u vama. Suviše brinete oko nekog ukućanina.



VAGA

Očekuju vas bitne povoljne okolnosti na poslovnom planu. Na vama je da iskoristite naklonost saradnika i ljudi na položaju. Mnoge Vage mogu statusno ili finansijski da napreduju. Važno je ono što ste sebi zacrtali. Ne dozvolite da vaše ideje ostanu maštanja. Odličan vam je period da nešto naplatite ili nađete investitore za ideju koja tinja izvesno vreme. Nezaposlene Vage mogu da dođu do radnog mesta shodno spremi i interesovanjima. Možete čak i neki hobi da pretvorite u dobar izvor prihoda. Na društvenim okupljanjima mamite uzdah suprotnog pola. Ne znate šta to radite drugačije, ali imate više uspeha u ostvarivanju novih kontakata. Možda će vam se činiti da je izvan vaše „lige“ osoba koja vam prilazi. Trebalo bi da izbegnete platonske ljubavi. Zauzeti koketiraju sa suprotnim polom. To budi. Neko dosta mlađi može da vas pokrene. Ako se odlučite da se približite trenutnom partneru - to će za vas biti laka misija.



ŠKORPIJA


Posle dužeg perioda imate osećaj da možete nešto da promenite. Realnost vas ne demantuje, pa možete da se pokrenete u željenom pravcu. Što je još bitnije - kod većine Škorpija se bitno popravljaju finansije. Možete dobro da zaradite kroz kratkoročne projekte i strance. Ipak, i dalje imate potrebu da se žrtvujete za nekoga, ali vam to sada ne bi bio dobar potez jer na kraju nećete ni pomoći toj osobi, niti ćete se osećati dobro. Većina Škorpija oseća potrebu da se izoluje. Osobe koje vam prilaze su zanesenjaci a to vam trenutno najmanje treba. U slučaju da putujete - moguća vam je interesantna avantura. Ako ste u protekle dve nedelje upoznali nekoga moguće je da će se taj odnos ohladiti. Zauzeti su impulsivni u odnosu s partnerom. Postoji strah da će se ponoviti neki problem iz ne tako davne prošlosti. Ubrzo stiže bolji period.



STRELAC

Trebalo bi bolje da se organizujete i sagledate celokupnu sliku. Neko iz kruga saradnika može da pokuša nešto da vam smesti. To nije ništa novo i poznat vam je protivnik. Savet je da sada ne posustajete. Ostanite dosledni i ne reagujte burno. Mnogo toga vama ide u korist. Nikako ne dajte otkaz sem ako vam se ne ponudi bolje radno mesto, što je vrlo moguće. Sada priželjkujete malo dosade u životu. Izvesno vreme loše stojite s novcem ali ste i sami krivi za to - bolje se organizujte. U ljubavi imate više mogućnosti da birate. Osnovni problem je što ne znate šta biste sa sobom. U ovom periodu se ipak neke stvari raščišćavaju i vi slušate unutrašnje porive. Pokušavate da napravite sklad emotivnog i strastvenog dela. Zbog toga mnogi mogu da se nađu u duplim vezama. Ipak ćete brzo da donesete odluku u kom odnosu vidite sebe. Zauzeti prave više kompromisa u odnosu i to će usrećiti i vas i partnera. Problemi se rešavaju i vi ste rasterećeniji.



JARAC

Ambicioznom znaku Jarca poslovni deo uglavnom nije problem. I dalje radite punom parom. Ovo je interesantniji period za one koji se bave privatnim poslom. Pravite dugoročno dobre poslovne poteze. Sada niste zadovoljni finansijskim delom, ali će se i to popraviti tokom naredne nedelje. U emotivnom delu trenutno lutate. Kojeg god da ste statusa - nudi vam se šansa za ulazak u tajnu vezu. U slučaju da ste vi zauzeti, to vam se nikako ne bi preporučilo jer biste brzo bili otkriveni. Slobodni Jarčevi žele avanturu ali to nije u vašoj prirodi. Može vas kratkoročno pokrenuti. Za ozbiljnija emotivna dešavanja ćete sačekati još malo. Do tada se pozabavite sobom i slušajte unutrašnje osećaje. Iako važite za hladan znak, to nije baš tako.



VODOLIJA

U ovom periodu se ne dešava mnogo toga na poslovnoj sceni. Vi ste navikli da budete aktivni pa ne bi trebalo da pravite ispade samo da bi se nešto dešavalo. Možete da pokrećete projekte na kojima radite već izvesno vreme. To će ići lagano i bez glavobolja. Nekim Vodolijama su mogući tajni dogovori i brza zarada krajem nedelje. Oslonite se na osobe koje dugo poznajete. Osećate nemir kada mislite o emotivnom životu. Slobodni bi trebalo da se okrenu oko sebe - već izvesno vreme neko pokušava da privuče vašu pažnju. Ne bi bilo loše da razmislite o ulasku u vezu s tom osobom jer će biti pravo osveženje. Zauzeti su suviše usmereni na lične potrebe. Tokom vikenda pravite kompromis s voljenom osobom i od tada se stvari vrtoglavo popravljaju. Prijao bi vam zajednički put ili bar neke zajedničke aktivnosti.



RIBE

Sada je vrlo bitno da ne pričate puno o planovima za budućnost. U vašem poslovnom okruženju već postoji izvesno rivalstvo pa bi otkrivanje vaših ambicija samo dodalo ulje na vatru. Budite oprezni i u komunikaciji sa šefovima pošto se pokazujete kao suviše kompetentni - jednostavno će se šefovi osećati ugroženo pored vas. Ne pravite krupne poslovne promene i ne oslanjajte se na informacije koje stižu do vas. Pre nego što reagujete ili počnete s nekim poslom, proverite sve što možete. Budite mirni i ne dozvolite da vas isprovociraju. Lepa dešavanja slede. Odlučni ste da nešto menjate u emotivnom životu. To će se pokazati kao pravi potez pošto vikend obećava interesantna poznanstva. To nije osoba koja podseća na vaše dosadašnje partnere. Sve počinje kao avantura a vreme će pokazati šta bi to trebalo da bude. Opustite se i uživajte u svakom trenutku. Zauzete Ribe će bitno osvežiti odnos s voljenom osobom. Shvatate da ste vi pokretač, tako da ćete inicirati igru koju će partner pratiti. Strasti i emocije će se brzo razbuktati. U ovom periodu vam nikako ne prija samoća i bilo koji vid izolacije.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар