Šta astrolozi predviđaju novoj srpskoj Vladi

Novoformirana srpska Vlada premijera Aleksandra Vučića „rođena“ je u znaku Lava s podznakom u Ribama, što neće biti loše ni za Srbiju ni za njene građane. Ipak, kako za Kurir tumači natalnu kartu Vladimir Vlajić, šefu diplomatije Ivici Dačiću neće baš cvetati ruže - naredne godine ga očekuju diplomatski skandali!

Foto: Homestage / Pixabay.com

- Sunce u svom znaku Lavu predstavlja dominantnu ulogu jednog čoveka ili jedne stranke. Znak Riba uvek predstavlja trojstvo, koje po prirodi nije najprirodnije, ali funkcioniše. Elementi vatre i vode će svakako usporiti mnoge procese i doneti bitno nerazumevanje u komunikaciji ljudi. Opozicija neće biti „glasna“ po pitanju bitnih stvari - objasnio je za Kurir Vladimir Vlajić, dodajući: - Naglašeni su aspekti sedmog i devetog polja - uticaji sa strane. Pritisci stranaca će biti sve jači. Usvajaće se novi zakoni i počeće se s promenom ustava. Sa ovakvim aspektima se to verovatno neće do kraja završiti. Bitne promene su vezane za poljoprivredu, gradnju, velike infrastrukturne projekte koji čekaju već dugo vremena.

Prema tumačenju Vlajića u Kuriru, menjaće se koncept spoljne politike. Insistiraće se na poštovanju starih ugovora i dogovora. Biće skandala u diplomatiji, naročito tokom naredne godine. Uvodiće se red u finansije, ali se i dalje neće znati ko koliko troši i na šta (kroz opoziciju Venere i Neptuna). Novac dolazi iz inostranstva sa više strana uz mnogo uslovljavanja.

Ako se pogleda i horoskop Srbije, kaže Vlajić, vidi se da će velika materijalna ograničenja trajati do proleća 2018. godine. Teško će ići privatizacija velikih firmi u ovoj vladi. Pokušaće se s novom reformom školskog i bankarskog sistema, donekle će to biti uspešno. Propadaće zemljište (poljoprivredna dobra), te to može da donese bitnije nezadovoljstvo seljaka, pa i običnih ljudi.

Potenciranje nekih novih ideja neće biti opšte prihvaćeno. Stari problemi se gomilaju i guraju pod tepih. Kroz dve godine to može da eskalira i stavi vladu na ozbiljan test, kaže Vlajić u tekstu na stranicama Kurira.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар