Astrološki pregled za ovu nedelju: 19 - 26. septembar 2016.

Možemo očekivati ludilo krajem radne sedmice – kašnjenja i čekanja, prekide na vezama. Emocije su snažne, a vrednosti važne. Jesenja ravnodnevica donosi razrešenje i pokretanje.

Ilustracija: Hermann / pixabay.com


Autor: Penzin


U ponedeljak, Venera koja je „u svom elementu“ stupa u harmoničan odnos sa Marsom u vatrenom Strelcu. Znate već, Venera i Mars – ženski i muški princip, ispunjenje želja i stvaranje.

Uran iz Ovna dodaje dozu neočekivanosti, eksplozivnost, oslobađanje i prepuštanje.

U četvrtak, Merkur kreće direktno kroz znak Device. Nerviranje oko sitnica, stalno odlaganje sastanaka, kašnjenje poziva, smetnje na vezama – sve ovo bi trebalo da ostane za nama. Međutim, u danima kada se Merkur okreće, treba očekivati posebno ludilo svuda oko nas.

Dakle, tokom poslednja tri dana klasične radne nedelje, a naročito u četvrtak, predvidite više vremena za svaki zadatak, naročito za administrativne poslove, prevoz i komunikaciju. Ako baš tada planirate da stanete u red u pošti ili banci, kako biste platili račune, očekujte da ćete se načekati više nego inače. Redovi na kasi, čekanje autobusa – sve duže nego inače.

Sledeće sedmice će i Pluton krenuti direktnim hodom. Ove sedmice skoro da stoji nepomično na nebu i deluje, na one podložne, ubitačno snažno. Možda je ovaj termin nezgodan za Horoskop Penzina gde, pre svega, težimo da vas ničim ne plašimo i da na sve gledamo pozitivno, ali je, kada je ova planeta u pitanju – sasvim adekvatan. Jer Pluton deluje nekako fatalistički, on menja iz korena – uništava da bi omogućio stvaranje.

Ali ne treba očekivati bilo kakve lomove ove sedmice, već naglašavanje postojećih sukoba tamo gde oni postoje već nekoliko godina, borbu za premoć u odnosima. To su neki procesi koji traju i samo bi ove sedmice, ako dozvolite da vas iznervira ono kašnjenje i čekanje koje najavljuje okretanje Merkura, mogli da jasnije isplivaju na površinu.

Međutim, ono što je sjajno jeste da zahvaljujući okretanjima ove dve planete, njihov odnos traje duže. A njihov odnos – trigon koji se obrazuje u utorak i oseća cele ove sedmice, omogućava da napredak i rezultati koje smo željno očekivali tokom celog ovog meseca, budu mnogo značajniji nego što smo predviđali, nego što sami i smeli da se nadamo.

Ovo je savršeno vreme za traženje usluga, povišice, za ubeđivanje drugih. Odlično za sve poslove vezane za prodaju i pregovaranje, za velike kupovine (samo vodite računa da to ne činite dok Merkur ne krene direktno, naročito ako želite da kupite tehniku). Ovih dana očekujte da ćete bolje razumeti stvari, da ćete shvatiti suštinu i razotkrivati tajne.

Mogući su susreti sa ljudima koji će na vas ostaviti snažan uticaj, a prijateljstvo ili partnerstvo među vama koje se sad stvori, može biti trajno i veoma uspešno za obe strane.


U četvrtak, Sunce ulazi u znak Vage i označava jesenju ravnodnevicu. Jesenja ravnodevica je uvek važna za planiranje novog i završavanje starog. Ove godine, sa ovim aspektima koje smo opisali, veliki su izgledi da ćemo biti izuzetno uspešni u završavanju nedovršenih poslova, a oni koji isplaniraju nove stvari za jesen i pokrenu ih za vikend ili tokom iduće sedmice, postići će više od očekivanog.

Venera u petak ulazi u znak Škorpije. Ovo su duboke, snažne emocije, ali Venerino prisustvo ovde (baš kao i razotkrivanje najdubljih kutaka duše) ne prija svakome. Međutim, ako se nešto pokrenulo na romantičnom planu zahvaljujući Venerinoj igri sa Marsom i Uranom početkom sedmice, odmah će, tokom ovog vikenda, doći do situacije „sve ili ništa“. Ako i ne bude nešto na kraju, makar će vikend biti uzbudljiv.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар