Ljubavni nedeljni horoskop: 19 - 26. septembar 2016.

Pred vama je novo, sedmično izdanje vodiča kroz svet emocija - Ljubavni nedeljni horoskop 19 - 26. septembar 2016.  

Prawny / Pixabay

Pun Mesec desio se 16. septembra i doneo vam priliku da se pročistite i oslobodite svih strahova koji su vas sprečavali da se emotivno povežete sa drugom osobom. Sada je trenutak da oprostite sebi i svima koji su vas u prethodnim vezama mučili. Istovremeno, pomračenje Meseca za uštap u Ribama označava vreme završetaka,  i prihvatanja svega onoga što ne možemo promeniti. To nije lako jer smo zavisni od kontrole. Pokušavamo da upravljamo sa svima, a to nas često izluđuje. Prilika je da se izvučemo iz opterećenja i  ponovo uspostavimo unutrašnju ravnotežu. Sve što smo ignorisali, dolazi u fokus. U fokusu Riba, Raka i Škorpija je vlastito biće i osećanja. U fokusu Device, Bika i Jarca su partnerski odnosi. U fokusu Blizanaca, Vage i Vodolije je porodica, a Strelcu, Lavu i Ovnu su završeci i puštanja na poslovnom planu.

I dalje smo senzibilini i okrenuti unutrašnjosti uz drugu četvrtinu u Raku, 23. septembra. Vreme je za maštu i snove, kao i učvršćivanjee odnosa sa roditeljima, braćom i sestrama, decom. Ovo razdoblje osnažiće Raka i Jarca, Ovna i Vagu koji su uvek tu za druge, spremni na pružanje podrške.

I kada su konkretne sugestije za ljubavni život u narednom  periodu, pred vama su astrološke prognoze Alo! ljubavnog horoskopa za ovu nedelju:



OVAN 21. III - 20. IV


Na ljubavnom planu bi trebalo da budete trezveni, da shvatite da konfliktne situacije ne možete tek tako prevazići. Imali ste loše momente i još nije vreme da se neke stvari iz prošlosti pokreću. Posvetite se partneru jer to je jedini način da izgladite već zategnute odnose. Među vama je prava ljubav i to će vam pomoći da napokon shvatite jedno drugo. Znate da ste sami krivi za ovakva dešavanja i trebalo bi da ćutite i da istrpite sve kritike koje stižu od strane partnera.

Slobodni Ovnovi nailaze na veliku prepreku u životu, a to je neshvatanje okoline zašto se odabrali baš tu osobu za partnera. Nemojte se osvrtati na komentare i kritike i najvažnije je da poslušate svoje srce. Šta vas dvoje osećate i kakve planove napravite, tako i treba da sprovodite u delo. Možda vam ova nedelja nije naklonjena što se ljubavi tiče, ali vremenom ćete se vi mnogo bolje razumeti.



NOVO: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. GODINU



BIK 21. IV - 21. V


Kod vas na ljubavnom planu se sve menja. Ukoliko ste u braku ili vezi, shvatate da je došlo vreme da se okrene drugi list u smislu drugačijeg pogleda na budućnost. Došlo je vreme da donesete ključne odluke koje do sada niste smeli ni da pominjete. Ovde se ne radi o prekidu veze ili braka, već o nekim velikim dogovorima za budućnost.

Moguće je preseljenje zbog loše komunikacije sa familijom, bilo bližom ili daljom. Vi ćete biti pokretač svih ovih velikih promena, pa zbog toga povedite računa šta predlažete i u šta se upuštate. Najvažnije je da i kod partnera, a i kod vas postoji pozitivna energija, a i volja da se sve situacije reše na obostrano zadovoljstvo.

Slobodni Bikovi su non-stop na društvenim mrežama i mogu očekivati ove nedelje da se upoznaju sa jednom izuzetno atraktivnom osobom. Savet koji je neophodan u ovakvim poznanstvima je da budete izuzetno oprezni i dosta rezervisani, bar u početku.



BLIZANCI 22. V - 22. VI


U partnerskim odnosima, Blizanci ove nedelje imaju probleme koji će se uglavnom odnositi na uzajamno nerazumevanje i nepoštovanje. Najjednostavnije je reći da su vam energije različite i sukobljavaćete se svaki dan. Radiće se o sitnicama, a i o krupnijim stvarima oko kojih nikako ne možete da se dogovorite. Sačekajte narednu nedelju, kad će se odnosi popraviti i rešićete sve bez problema.

Među vama je duga ljubav kojoj ni ovakvi, malo teži periodi ne mogu pokvariti one prave vrednosti koje postoje među vama. Umete vas dvoje sve da rešite.

Slobodni Blizanci čekaju priliku svog života, koja im se neće desiti jer sede i ne aktiviraju se. Pokrenite se, idite, izlazite, družite se i videćete da ćete nekog posebno zapaziti ili ćete biti zapaženi, u svakom slučaju, jedno lepo i romantično poznanstvo vas očekujete. Na vašu sreću - imaćete sreće.



RAK 23. VI - 23. VII


Rakovi veruju i žive za ljubav. Nemojte predugo čekati veliku ljubav jer dok je čekate, živite punim plućima, zabavljajte se, tražite svog partnera i naći ćete svoju ljubavnu luku. Čeznete za nekim idealima, ali već je vreme da shvatite da idealno ne postoji.

Slobodnim Rakovima se po mislima vrzma jedna određena osoba i stalno se pitate da li je to ono pravo. Jeste, to je osoba koja vam odgovara po svemu i slobodno krenite u neku zajedničku priču jer vas dvoje ćete biti kao jedno biće, razumećete se, razmišljaćete isto i iste odluke ćete donositi.

Shvatite već jednom da je to prava sreća, miran, stabilan život. Rakovi koji su u vezi ili braku popravljaju svoje narušene odnose i pronalaze način da se istrgnu iz ovog zaista napornog perioda, kada se uopšte niste razumeli i kad ste jedno drugom prebacivali raznorazne situacije. Doći će do pomirenja i onda možete da nastavite ka vašoj sreći. Samo nemojte ponavljati iste greške.



LAV 24. VII - 23. VIII


Slobodni Lavovi su dosta neaktivni po pitanju pronalaženja srodne duše. Ponekad imate želju da pronađete odgovarajućeg partnera, a ponekad ste nezainteresovani da bilo šta promenite u svom životu. Pošto ste u takvom raspoloženju, ništa vam se neće ni dešavati na ljubavnom planu.

Razmislite da izađete iz te svoje ljušture i da se posvetite pronalaženju partnera jer u stvari i ne volite da budete sami. Zbog toga ste mrzovoljni i ne shvatate šta je u pitanju. Sad znate šta je i pokrenite se.

Zauzeti Lavovi imaju mogućnost da provedu lep period sa partnerom. Možete otići na lepo putovanje, ali samo pod uslovom da budete sami i da budete maksimalno posvećeni jedno drugom i da isplanirate svoj budući život.

Proširenje porodice vam je u planu već neko vreme, pa je sad odličan trenutak da se posvetite vašim lepim planovima, koji će vam doneti veliku sreću. Nema ničeg lepšeg od ploda vaše ljubavi.



DEVICA 24. VIII - 23. IX


Slobodne Device će ove nedelje napokon shvatiti da su već duže vreme u kontaktu sa dragom osobom. Sa tom osobom ćete uploviti u divnu vezu, koja će imati tendenciju da se kruniše brakkom. Nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje jer je to prava osoba za vas. Sami ćete doći do tog zaključka jer već duže vreme razmišljate o toj osobi jer je plemenita, harizmatična i lepa. To vas je i privuklo toj osobi.

Zauzete Device već duže vreme rade na stabilizaciji svojih odnosa sa partnerom i to je dobro jer idete ka učvršćivanju svojih odnosa, razumevanju i istinskoj ljubavi. Budite nesebični, romantični i duhoviti jer partner to kod vas ceni, pa se potrudite da odete na kraći odmor, kada biste mogli malo da se prepustite uživanju i da se posvetite jedno drugom. Mnogo će vam to značiti za ukazivanje sve većeg poverenja jedno drugom. Očekujte da ste već na putu ka jednoj dugoj i srećnoj vezi.



NOVO: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. GODINU


VAGA 24. IX - 23. X


Usamljene Vage ove nedelje imaju izuzetno dobru situaciju da se pokažu u lepom svetlu. Osvajački nastrojene, zračiće pozitivnom energijom i ostavljanje osobe suprotnog pola bez daha. Zračićete pozitivnom energijom i seksualnošću, pa to iskoristite i osvojte srce drage osobe. Pružićete maksimum i očekivaćete da to bude uzvraćeno. Neće to biti lako kako zamišljate, ali uživajte u ovim lepim ljubavnim igrama.

Zauzete Vage u svom odnosu sa partnerom će tokom ove nedelje imati dosta trzavica, nervoze, uzajamnog nerazumevanja i to će ih dosta kočiti. Mnogo vam je važan odnos sa partnerom, tako da bi trebalo da se potrudite jedno oko drugog i da ovu nervoznu situaciju zajednički prebrodite. Pokušajte da iznenadite partnera nekom sitnicom, odlaskom na kafu i prijateljski razgovor. Sve ćete moći da izgladite u uzajamnom druženju, razumevanju, a i u krevetu.



ŠKORPIJA 24. X - 22. XI


Škorpijama koje su odskora u vezi ova nedelja donosi prepreke u odnosu. Još niste uspostavili komunikaciju koja bi rešavala vaše zajedničke probleme. Radite na tome da izgladite poremećene odnose, naučite da komunicirate i da se dogovarate. Pustite da vreme donese više druženja, otvorenije razgovore i odnos poverenja među vama.

Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanje na neki kraći period, koji će vam oboma dobro doći da razmišljate o svojim postupcima. Ovde niko nije kriv i ne bi trebalo da to potencirate. Važno je da prevaziđete ovu situaciju kako god znate jer posle toga nailazi period lepih odnosa. Imate jedno drugo i to bi trebalo da znate pre nego što napravite bilo kakav rez u životu. Usamljene Škorpije ne treba ništa da rade jer ovo nije njihova nedelja.



STRELAC 23. XI - 21. XII


Pripadnici ovog horoskopskog znaka žele što pre da uđu u ozbiljnu vezu, međutim, to im ide teško. Želju imaju, ali realnost je sasvim drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno imate, već očekuje ozbiljnost sa obe strane. Vi mislite, nema veze, ući ćemo u brak, pa ćemo posle da vidimo šta ćemo. Potrebno je sa partnerom da donesete zajedničke odluke, naravno, da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos sa mnogo ljubavi. Tek tada možete krenuti u neku ozbiljniju priču.

Strelci koji su u bračnim vodama osećaju se zapostavljeno jer im nedostaje voljena osoba u smislu - tu je, a kao da nije tu. Osećate nezainteresovanost i to vam smeta. Družite se, razgovarajte, idite na kraći odmor i tako možete povratiti poverenje i nastaviti tamo gde ste stali. Među vama postoji ljubav i to ne smete zaboraviti, pa se zato potrudite da negujete tu ljubav.



NOVO: GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017. GODINU


JARAC 22. XII - 20. I


Odnosi sa partnerom ove nedelje vam donose lošu komunikaciju. To će vam stvoriti nervozu, nezadovoljstvo, a i sopstveno preispitivanje u čemu grešite u odnosu sa voljenom osobom.

Shvatate da se sve više razilazite u mišljenjima i to vas čini depresivnim. Osećaćete se kao da ste promašili na ljubavnom planu. Nije ništa zabrinjavajuće, ovo je samo jedan težak period, koji će već naredne nedelje proći.

Biće vremena da prevaziđete ovu konfliktnu situaciju u svom životu jer ćete biti posvećeniji jedno drugom i putem komunikacije ćete uvideti da ste oboje pogrešili što se niste više posvećivali jedno drugom.

Na pomolu vam je nova, iskrena i trajna veza koja može da se završi brakom. Ukoliko shvatite da vam je iskrenost najvažniji adut, možete uploviti u bračne vode jer ćete doživeti lepu, romantičnu ljubav.



VODOLIJA 21. I - 19. II


Bračni odnosi Vodolijama donose netrpeljivost jer je trenutak da se malo razdvojite i da shvatite da mnogo značite jedno drugom. Bolje je da se razdvojite na neko vreme nego da se toliko pogoršaju odnosi da se ne mogu popraviti. Radite na uzajamnom poverenju, na usaglašavanju mišljenja jer u poslednje vreme se niti čujete niti razumete jedno drugo.

Uspećete ove nedelje da zajedničkim snagama pregurate ovaj o period i da već naredne nedelje krenete onako kako vas dvoje umete, uz mnogo ljubavi i razumevanja.

Slobodne Vodolije još lutaju u potrazi za srodnom dušom, a to je sve zbog toga što idealizuju odnose i što smatraju da nema odgovarajuće osobe za njih. Očekujete previše na samom početku, a to što želite možete dobiti tek kad steknete poverenje drage osobe.
Shvatite da je sve razvojni proces. Naoružajte se tolerancijom i strpljenjem ako ne želite da završite sami.



RIBE 20. II - 20. III


Ova nedelja je u znaku tolerancije prema voljenoj osobi. Partner je nervozan, a vi sada treba da pokažete koliko vam je stalo da ne poremetite ovaj vaš lep odnos. I sami znate da ste imali neke flert situacije van veze, braka. Sada morate da ćutite i da istrpite sve ono za šta vas partner optužuje. To će proći, zaboraviće se, jer imate veliko razumevanje partnera i priznaćete, teško je to trpeti. Napokon ste svesni šta vam je flert sa strane doneo u partnerske odnose, samo lošu i zategnutu situaciju. Očekuje vas stabilizacija odnosa i postoji mogućnost da krenete od početka i da napokon izgradite temelje bračnih odnosa kako treba.

Slobodne Ribe ulaze krajem nedelje u više flert veza iz kojih se ništa neće izroditi jer se ponašate površno, nezainteresovano, a u stvari samo privlačite pažnju suprotnog pola. Nemojte misliti da možete ovako u nedogled jer i vas očekuje osoba sa kojom ćete se napokon smiriti.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар