Nedeljni horoskop: 19 - 26. septembar / rujan 2016.

Pun Mesec desio se 16. septembra i doneo vam priliku da se pročistite i oslobodite svih strahova koji su vas sprečavali da se emotivno povežete sa drugom osobom. Sada je trenutak da oprostite sebi i svima koji su vas u prethodnim vezama mučili.

Ilustracija: Quique / pixabay.com

Tokom punog Meseca, pojačana energija Sunca i Meseca je u suprotnim znacima zodijaka. Ovo stvara "jing i jang" solarne i lunarne harmonije. Svetlost Sunca obasjala je našu podsvest i sve strahove i nesigurnosti koje u nama žive.Isprva je mnogima ovo biti krajnje nelagodno jer se osećaju previše otkriveni usled tolike otvorenosti. Međutim, mnogi se osećaju i oslobođeno, recimo... da vole.

U tom smislu i nekoliko konkretnih sugestija:

Rizikujte - Da biste bili uspešni, morate da rizikujete i budete otvoreni za početak nove ljubavi. Ipak, potreban vam je plan jer ne možete da idete kroz život prateći isključivo srce, potreban vam je i mozak. Ako ste kovali važne planove da pronađete ljubav, ovo je vreme kada možete da svoje romantične snove pretvorite u realnost. Sada imate priliku da budete kreativni i pronađete nova mesta za druženje i upoznavanje novih ljubavi. Sada je napokon došao pravi trenutak da se posvetite vezi.

Budite spremni na odbijanje - Negativno iskustvo može da bude poražavajuće i obeshrabri vas, ali sada je pravi trenutak da uradite baš to - da probate ponovo.

Savršenstvo više nije neophodno - Situacija na nebu pružila vam je emotivni kapacitet da sebe prihvatite onakvima kakvi jeste, jer niko nije savršen. Ta svest dozvoliće vam da budete manje kritični prema drugima, ali i da razumete da prava ljubav nikada nije savršena.

Uživajte u intenzivnijim vezama - Ovo je idealno vreme da počnete da izlazite češće i družite se. Osobe koje ćete u tim prilikama upoznati sada će imati znatno smislenije mesto u vašem životu - bilo kao simpatije ili kao dobri prijatelji.


OVAN


Vreme je da malo zakočite. Malo se smirite, pričekajte i dajte sebi oduška, nemojte se posvećivati poslu kao i inače, jer je došlo vreme da vam je potrebna relaksacija kako biste mogli da nastavite da radite onako kako inače volite. Ni sama komunikacija  u poslovnom okruženju vam neće ići od ruke, zbog čega je potrebno da se malo povučete. Tražite savet prijatelja ili saradnika jer vas sitnice koče u poslu. Najbolje bi bilo da se držite stvari u kojima ste dobri i da ne eksperimentišete suviše. Desiće se, naravno, da izdramite i teatralno napuštate radne prostorije, ali ne dozvolite da se neko oseti povređenim vašim izjavama. Naredni dani su dosta više posvećeni ljubavi. I zauzeti i slobodni će imati priliku da prodube svoje veze, odnosno započnu nove. Zauzeti mogu da se suoče s partnerovom ljubomorom. Iskoristite to kao povod da produbite odnos i otvorenije pričate o važnim temama.


NOVO: GODISNJI HOROSKOP ZA 2017. GODINU

 

BIK


Mnogim znacima ovo nije najbolji period, dok vaš uspon sada kreće. Jedino vodite računa ako poslujete sa strancima ili imate svoj posao. Vaša kreativnost i mogućnost improvizacije će vas izbaciti u prvi plan. S malo finansijskih ulaganja možete da izvučete mnogo. Ipak, oprez, mogući su udari tajnih neprijatelja. Oslonite se na intuiciju da bi ste izbegli eventualne nelagodnosti i odabrali pravi put. Mogli biste se zateći u situaciji da nešto trebate pustiti neka ide kako ide ili da borbe za angažman budu takve da zapravo ostvarite Pirovu pobedu. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari po svaku cenu. Kao da ste suviše okupirani sobom i ne primećujete interesovanje suprotnog pola. Emotivni deo će se pokretati kroz spontane priče sa osobama koje su sličnog mentalnog sklopa kao vi. To može da bude osoba iz drugog mesta, drugog kraja grada, neko s kim počinjete komunikaciju preko Interneta ili ga upoznajete na neobičan način. Zauzeti Bikovi se zbližavaju s partnerom kroz zajedničke aktivnosti. Kao da će vas približiti vaša različitost u nekim stvarima. Emocije i strasti se ponovo bude i to ne samo u vama.



BLIZANCI


Očekuju vas povoljne okolnosti na poslovnom planu. Na vama je da iskoristite naklonost saradnika i ljudi na položaju. Važno je ono što se sami sebi zacrtali. Ne dozvolite da vaše ideje ostanu samo maštanja. Odličan vam je period da nešto naplatite ili nađete investitore za ideju koja tinja već izvesno vreme. Nezaposleni mogu da dođu na radno mesto shodno stručnoj spremi i interesovanjima. Možete čak i neki hobi da pretvorite u dobar izvor prihoda. Na bilo kakvim društvenim okupljanjima mamite uzdah suprotnog pola. Ne znate šta to radite drugačije, ali imate više nego obično uspeha u ostvarivanju novih kontakata. Jedino izbegnete platonske veze. Zauzeti koketiraju sa suprotnim polom i to u vama budi samopouzdanje. Neko dosta mlađi može da vas pokrene. Ako se odlučite da se približite trenutnom partneru - to će za vas biti laka misija.



RAK


Posle dužeg perioda imate osećaj da možete nešto da promenite. Kod većine Rakova se bitnije popravljaju finansije. Možete dobro da zaradite kroz kratkoročne projekte. Ipak, i dalje imate potrebu da se žrtvujete za nekoga, ali vam to sada ne bi bio dobar potez jer na kraju nećete pomoći toj osobi niti ćete se osećati dobro. Većina Rakova oseća potrebu da se izoluje. Osobe koje vam prilaze su zanesenjaci a to vam trenutno najmanje treba. U slučaju da negde putujete - moguća vam je interesantna avantura. Ako ste u protekle dve nedelje upoznali nekoga moguće je da će se taj odnos ohladiti. Zauzeti su impulsivni u odnosu s partnerom. Postoji svestan ili podsvestan strah da će se ponoviti neki problem iz ne tako davne prošlosti. Ubrzo stiže bolji period i za slobodne i za zauzete.



LAV


Trebalo bi bolje da se organizujete i sagledate celu sliku. Neko od saradnika može da pokuša nešto da vam smesti. To nije ništa novo, a savet je da sada ne posustajete, budite dosledni i ne reagujte burno. Mnogo toga vama ide u korist. Nikako ne dajte otkaz sem ako vam se ne ponudi bolje radno mesto, što je vrlo moguće. Sada priželjkujete da vam je malo dosadno u životu. Već izvesno vreme loše stojite s novcem ali ste i sami krivi za to. U ljubavi imate više mogućnosti da birate. Osnovni je problem što ne znate šta biste sa sobom. U ovom periodu se ipak neke stvari raščišćavaju i vi slušate svoje unutrašnje porive. Pokušavate da napravite sklad emotivnog i strastvenog dela. Zbog toga mnogi mogu da se nađu u duplim vezama. Brzo ćete odlučiti u kom odnosu vidite sebe. Zauzeti Lavovi prave više kompromisa u odnosu i to će usrećiti i vas i partnera. Neki problemi se rešavaju i osećate rasterećenje.



DEVICA


I dalje radite punom parom. Ovo je interesantniji period za one koji se bave privatnim poslom. Pravite dugoročno dobre poslovne poteze. U ovom periodu niste zadovoljni finansijskim delom ali će se i to popraviti tokom naredne nedelje. Možete vidjeti daleke rezultate, ali vaši saradnici su kratkovidni. Ipak, neke informacije će se početi pojavljivati ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili gde treba. U emotivnom delu trenutno lutate. Kojeg god da ste statusa - nudi vam se šansa za ulazak u tajnu vezu. U slučaju da ste vi zauzeti to vam se nikako ne bi preporučilo jer biste brzo bili otkriveni. Slobodne Device žele avanturu, ali to nije u vašoj prirodi. Može vas kratkoročno pokrenuti. Za ozbiljnija emotivna dešavanja ćete sačekati još malo. Do tada se bavite sobom i slušajte unutrašnje osećaje. Iako važite za hladan znak, to i nije baš tako.



NOVO: GODISNJI HOROSKOP ZA 2017. GODINU

 

VAGA


Navikli ste da budete aktivni pa ne bi trebalo da pravite ispade samo kako bi se nešto dešavalo. Možete da pokrećete projekte na kojima radite već izvesno vreme. To će ići lagano i bez glavobolja. Nekima su mogući tajni dogovori i brza zarada krajem nedelje. Oslonite se na osobe koje dugo poznajete. Osećate nekakav nemir kada mislite o svom emotivnom životu. Slobodne Vage trebalo bi da se osvrnu oko sebe - već izvesno vreme neko pokušava da privuče vašu pažnju. Ne bi bilo loše da razmislite o ulasku u vezu s tom osobom jer će biti pravo osveženje za vas. Zauzete Vage su suviše usmerene na lične potrebe. Tokom vikenda pravite kompromis s voljenom osobom i od tada se stvari vrtoglavo popravljaju. Prijao bi vam zajednički put ili bar neke zajedničke aktivnosti.



ŠKORPIJA


Sada je vrlo bitno da ne pričate puno o svojim planovima. U poslovnom okruženju već postoji izvesno rivalstvo pa bi otkrivanje vaših ambicija samo dodalo ulje na vatru. Budite oprezniji i u komunikaciji sa šefovima pošto se pokazujete kao suviše kompetentni - nadređeni će se osećati ugroženo. Ne pravite krupne poslovne promene i ne oslanjajte se na informacije koje stižu do vas. Pre nego što počnete s nekim poslom proverite sve što možete. Budite mirni i ne dozvolite da vas isprovociraju. Odlučni ste da nešto menjate u emotivnom životu. To će se pokazati kao pravi potez pošto vikend obećava interesantna poznanstva. Sve počinje kao avantura, a vreme će pokazati šta bi to trebalo da bude. Zasad se opustite i uživajte u svakom trenutku. Zauzete Škorpije će osvežiti odnos s voljenom osobom. Shvatate da ste vi pokretač, tako da ćete inicirati igru koju će partner pratiti. U ovom periodu vam nikako ne prija samoća i bilo koji vid izolacije.



STRELAC


Mnogo toga želite da uradite a osećate da imate malo vremena. Većina je pod pritiskom, ali ne dozvolite da vas to ubrza u ozbiljnim projektima. Nećete moći da se oslonite na saradnike, pa sami organizujete vreme i ne oslanjate se na bilo koga. Izbegavajte partnerstva i veće finansijske transakcije. Bez impulsivnih reakcija jer će se okolnosti menjati iz dana u dan. Vaša vatrena priroda je u prvom planu tokom narednog perioda. Uživajte u flertu gde god se nađete. Vama je potrebno izvesno osveženje. Naklonjena vam je osoba iz drugog mesta ili neko ko često putuje. A možete i sami da upoznate nekoga u slučaju da putujete. To može biti i osoba druge vere. Svakako neko ko je interesantan i harizmatičan. Zauzeti Strelčevi bude svoj borbeni duh pa će vam ovaj period biti malo naporniji. Želite da isterate nešto svoje, a partner negoduje.



JARAC


Poslovne okolnosti se bitnije menjaju. Na vama je da se snađete u novoj situaciji. Sada je vreme da budete mudri i dugoročno planirate. Sređivaćete neku papirologiju i baš tu možete da nađete nešto što vam je nedostajalo. Ne preuzimajte obaveze koje nisu deo vašeg posla. Finansije vas brinu, ali nije vreme za veće pozajmice. Naklonjene su vam osobe na položaju. Emotivne prilike se nekako spontano nižu a vi ste pomalo tromi. Fizička privlačnost je jaka sa osobama koje su se nedavno pojavile ali vas to kao da blokira. Spremni ste za nešto dugoročno, a opet sami pravite početničke greške u trenutku kada bi trebalo da upoznate potencijalnog partnera. Suviše razmišljate! Uživajte u trenutku - vi to znate najbolje od svih horoskopskih znakova. Zauzeti Jarčevi žele da usmere odnos ali je partner u nekom svom raspoloženju. Tek tokom vikenda možete da očekujete pozitivne pomake i kompromis.



VODOLIJA


Potrebno je da smanjite tenziju i opuštenije razmišljate o onome što je pred vama. Sa druge strane – za sada i ne možete da predvidite neki dalji tok poslovnih dešavanja. Mnogi se osećaju nekako izgubljeno u trenutnim okolnostima, pa nije vreme za krupne promene. Za sada se okrenite sebi i maštajte. Oni koji su u nekim partnerskim odnosima trebalo bi da budu posebno pažljivi jer partner pravi loše procene. Polako počinje da prolazi emotivno loš period. Slobodne Vodolije počinju da privlače nešto drugačije osobe. Dobijate komplimente naročito od osoba koje upoznajete kroz posao. Zauzete Vodolije su nedeljama bile u nepovoljnom položaju. Čini vam se da trpite i da tome nema kraja. Tokom vikenda menjate taktiku u pristupu partneru i to će brzo dati efekta. Isključite mešanje trećih osoba u vaš odnos.



RIBE


Još pokušavate da prevaziđete prepreke na poslovnoj sceni. Mnogo toga ne zavisi od vas, a vi imate energije i volje za promenama. Zasad vam se ne savetuje da pravite bitne promene sem ako se ne bavite privatnim poslom. Mogu vas gledati kao čudaka, ali ćete unositi vedrinu u poslovni prostor. Bolji period dolazi, na vama je da ga sačekate s entuzijazmom. Odlučili ste da stavite tačku i nešto promenite. Ipak, i dalje teško prevazilazite pređašnja iskustva i emocije koje su prisutne. Na neki način se meša staro i novo. Slobodne Ribe mogu da obnove neki kontakt ili će se pojaviti neko ko vas podseća na pređašnjeg partnera. Privlačite osobe koje su agresivnije u pristupu, a to vas tera da se uvlačite u ljušturu. Nađite način da se snađete u takvim situacijama. Zauzeti mogu da komplikuju odnos s partnerom. Moguće su svađe i to oko zajedničkog plana za budućnost. Prisutni su vaši strahovi u odnosu.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар