Ljubavni nedeljni horoskop: 10 - 17. oktobar 2016.

Foto: imagerymajestic/ FreeDigitalPhotos.net

Ljubav i emocije - šta vas očekuje u središnjoj oktobarskoj nedelji, saznajte u nastavku teksta...




Merkur, planeta komunikacija, biznisa i flerta u znaku Vage najavlje nove kontakte, susrete i poznanstva na emotivnom planu

Napeti aspekti sa Mesecom, krajem nedelje, upozoravaju da se klonite rasprava i izbegavate provokacije, naročito sa ženama.

Oslabljena pozicija Venere, simbola ljubavi i novca, koja prelazi preko znaka Škorpije, može da bude razlog ljubomornih scena ali i partnerkine posesivnosti. Iako je nazivaju ženskom planetom, Venera podjednako utiče i na muškarce jer njena u horoskopu pokazuje mesto gde tražimo srodnu dušu.


OVAN 21. III - 20. IV

U ovoj nedelji bi slobodni Ovnovi trebalo dobro da razmisle pre nego što uđu u tajnu vezu. Vreba vas jedna osoba iz radne okoline i lako možete ući u vezu koja vam ništa dobro ne bi donela. Razgraničite šta je strast, a šta je ljubav i šta biste želeli u životu. Ukoliko iskomplikujete svoj život ovakvom vezom, budite spremni da žrtvujete svoj dosadašnji život i dosadašnju partnerku.

Ako ste slobodni pripadnik ovog znaka, postoji mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja je zauzeta, tako da i vi bi trebalo da razmislite da li vam uopšte takva veza treba i odgovara. Možda vam trenutno odgovara, ali kasnije vam neće odgovarati. Kada budete našli slobodnu osobu sa kojom biste pravili planove za budućnost, ova tajna veza bi vam veoma zasmetala i ne biste mogli tako lako i jednostavno da prekinete. Ova nedelja vam je veliki životni ispit, na kojem treba da donesete čvrste odluke za budućnost.

BIK 21. IV - 21. V

Poremećeni odnosi sa partnerom ove nedelje će kulminirati, jer ste vi i vaš partner ste u nekorektnom odnosu. Odnos vam se zasniva na neistinama i samo gledate ko će koga slagati.

Došlo je vreme preispitivanja vašeg odnosa i ako ove nedelje ne shvatite da je dosta međusobnog zavaravanja, moglo bi doći do prekida veze, braka. Razgovarajte šta biste mogli da izgubite u ovom slučaju i shvatite da se posle toga ne možete vratiti na staro. Slobodni pripadnici ovog znaka ne bi trebalo da ulaze u neku ozbiljniju vezu, jer će se osoba koja vam se dopada predstaviti u lažnom svetlu i kad budete otkrili ko je ta osoba u stvari, moglo bi doći do prekida veze.

Bićete u pravu kada shvatite da ste pogrešili u izboru partnera, tako da možete ovo upozorenje najozbiljnije da shvatite.
Ovo nije vaše vreme za ljubav. Očekujte stagnaciju na ljubavnom planu i bolje je da budete sami jedno vreme nego da budete povređeni.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Na ljubavnom planu situacija vam je više nego interesantna. Stalno se trudite da dođete do srca jedne vrlo drage osobe. Ona je zatvorena i to vas još više privlači kod nje. Vašom upornošću ćete postići da budete zajedno, ali još nije pogodan period za to. Polako, usporite i vremenom će to biti kako treba, ući ćete u jednu lepu, ozbiljnu vezu.

Što se tiče Blizanaca koji su u vezi ili braku, ove nedelje bi trebalo da se čuvaju nekih nepredviđenih situacija, koje bi vas dovele do svađa. Budite iskreni jedno prema drugom i ne dozvolite da u vaš život uđe nepoverenje, a kasnije i netrpeljivost. Dugo ste gradili ovako lep odnos i nemojte dozvoliti da vam bilo ko i bilo šta pokvari harmoničnost. Ukoliko ove nedelje prođete bez problema, sledeće nedelje možete biti bezbrižniji, jer će tenzije među vama već početi da se smiruju. Osamite se, ne dozvolite da u vaš život ulaze osobe koje ne zaslužuju vašu pažnju.

RAK 23. VI - 23. VII

U ljubavi Rakovima nastupa period kada će se preispitivati i razmišljati da li su doneli dobru odluku po pitanju odabira partnera. Nešto ste umislili da ste neshvaćeni, da vas partner ne razume, međutim, ušli ste u kolotečinu, i to svojom krivicom. Niste se nikad zapitali šta vaš partner želi i da li ste spremni u svakom pogledu da ga podržite. Savet vam je da uzmete kraći odmor i da se opustite i porazgovarate o svemu što vas oboje muči. Bićete presrećni jer ćete napokon shvatiti da ste jedno za drugo. Slobodni Rakovi toliko žele da uđu u neku vezu da neće birati i, naravno, napraviće pogrešan korak, ući će u vezu sa osobom koja je u ozbiljnoj vezi ili braku.

Teško će to funkcionisati, da znate, i budite upozoreni na to u šta se upuštate. Imate mogućnost izbora, pa vi sada odaberite da li želite sebi da komplikujete život ili ne. Svesni ste svega i verujemo da ćete uspeti da prevaziđete ovu situaciju u vašu korist.

LAV 24. VII - 23. VIII


Slobodni Lavovi imaju velikih mogućnosti da preko poslovnih kontakata upoznaju zaista posebnu osobu. Među vama će se pokrenuti lepa romansa, ljubav na prvi pogled. Ako verujete u sudbinu, onda vas je ona našla. Sve planove koje budete želeli da ostvarite, ostvarićete sa ovom osobom.

Zauzeti Lavovi su opterećeni svojim poslovima i svojim problemima i zanemarili su ove nedelje partnera. Sad je vreme da shvatite da umete da budete i romantični, da iznenadite partnera poklonom, šetnjom, odlaskom na produženi vikend ili bilo čime što ste već radili zajedno. Nemojte svoje poslovno nezadovoljstvo da prenosite u svoj ljubavni odnos, jer je partner izuzetno osetljiv i to će uneti nemir u vaš odnos. Pokažite svoje pravo lice jedno drugom i posvetite se zajedničkom uživanju.

DEVICA 24. VIII - 23. IX


Mnogo tolerancije u ljubavnom odnosu je potrebno ove nedelje, bilo da ste u vezi ili u braku. Kulminacija negativnih dešavanja će se završiti u ovoj nedelji i posle biste mogli da odahnete. Zato sada vodite računa da ne povredite jedno drugo, jer ste već došli vrlo blizu tačke bez povratka. Ako prebrodite ovu nedelju, od naredne će sve već biti bolje. Partner je već pred “pucanjem” i teško podnosi vašu narav, koja je postala izuzetno teška.

Slobodni pripadnici ovog znaka ulaze u stabilan odnos posle silnih bura koje su ih zadesile u poslednje vreme. Idete ka jednoj usklađenosti u odnosima i trebalo bi da budete maksimalno posvećeni jedno drugom. Zajedničko putovanje ćete uskoro isplanirati jer ova nedelja je pogodna za pravljenje ljubavnih planova. Uživajte jedno u drugom i dajte jedno drugom slobodu, koja će biti temelj ove lepe veze, koja će uskoro da se ozvaniči.

VAGA 24. IX - 23. X

Ove nedelje budite oprezni što se tiče dešavanja na ljubavnom planu jer će se dešavati mnogo konfliktnih situacija u kratkom vremenskom periodu. Neće vam biti lako, potrebno je mnogo strpljenja i razgovora sa voljenom osobom da biste sve prevazišli. Imali ste loše momente i još uvek nije vreme da se neke stvari iz prošlosti pokreću. Posvetite se jedno drugom, jer to je jedini način da izgladite već veoma zategnute odnose. Napokon shvatate da je među vama prava ljubav i to će vam pomoći da razumete jedno drugo. Znate da ste sami krivi za ovakva dešavanja i trebalo bi da ćutite i da istrpite sve kritike koje stižu od strane partnera.

Ukoliko ste u vezi, nailazite na veliku prepreku u životu, a to je neshvatanje okoline zašto ste odabrali baš tu osobu za partnera. Nemojte se osvrtati na komentare i kritike, a ono što je najvažnije je da poslušate svoje srce i da gradite odnos pun ljubavi i poverenja.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Škorpije stalno nešto čekaju u životu, pa tako i veliku ljubav. Nemojte predugo čekati veliku ljubav, već dok je čekate, živite život punim plućima, zabavljajte se, tražite svog partnera i naći ćete svoju ljubavnu luku. Priželjkujete nekog savršenog partnera, ali već je vreme da shvatite da idealno ne postoji.

Škorpijama koje su slobodne u mislima se vrzma jedna određena osoba i stalno se pitate da li je to ono pravo. Oslušnite svoje srce i videćete da je to prava osoba, koja vam odgovara po svemu, i slobodno krenite u zajedničku priču jer vas dvoje ćete biti kao jedno biće, razumećete se, razmišljaćete isto i iste odluke ćete donositi. Pa shvatite već jednom da je to prava sreća - miran i stabilan život.

Škorpije koje su u vezi ili braku popravljaju svoje narušene odnose i pronalaze način da se sve dovede na razumnu meru. Vremenom već shvatate koliko jedno drugom značite.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Na ljubavnom planu veliki preokret kod pripadnika ovog znaka. Ukoliko ste u braku ili ozbiljnijoj vezi, shvatate da je došlo vreme da se nešto menja, ili partneri ili treba da imate drugačiji pogled na budućnost. Došlo je vreme da donesete ključne odluke, koje do sada niste smeli ni da pominjete. Razmišljate da prekinete vezu, brak ili da pravite velike dogovore za budući zajednički život. Moguće je preseljenje zbog loše komunikacije sa familijom, bilo bližom ili daljom. Vi ćete biti pokretač svih ovih velikih promena, pa zbog toga povedite računa šta predlažete i u šta se upuštate. Najvažnije je da i kod partnera, a i kod vas postoji pozitivna energija, a i volja da se sve situacije reše na obostrano zadovoljstvo.

Slobodni Strelčevi koji nešto rade u vezi sa kompjuterima upoznaće se preko društvenih mreža sa veoma interesantnom osobom. Nadamo se da znate koliko su opasna takva poznanstva.

JARAC 22. XII - 20. I

Ukoliko ste sami, ova nedelja vam donosi veoma dobre situacije, u kojima ćete dominirati i biti harizmatični i neodoljivi za pripadnike suprotnog pola. Zračićete svojom pozitivnom energijom i to će vam doneti dosta poznanstava. Iz svega ovoga izrodiće se to da ćete pronaći svog životnog partnera. Pružićete maksimum i očekivaćete da vam bude uzvraćeno. Neće to biti tako lako kako zamišljate, ali uživajte u ovim lepim ljubavnim igrama.

Zauzeti Jarčevi u odnosu sa partnerom će tokom ove nedelje imati dosta trzavica, nervoze, uzajamnog nerazumevanja i to će vam remetiti odnos. Pokušajte da uspostavite ravnotežu, družite se i pokušajte da odete na kraći odmor, gde bi vam bilo prijatno i gde biste se setili starih dana kada ste bili zaljubljeni jedno u drugo. Samo malo dobre volje i vas dvoje ćete se vratiti u lep i skladan odnos koji zaista oboje priželjkujete.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Vodolijama koje su tek ušle u vezu ova nedelja će biti izuzetno teška što se ljubavnog plana tiče. Još uvek niste uspostavili komunikaciju i još uvek se niste dovoljno upoznali. Ne shvatate da vam je potrebno još vremena da biste znali kako da se dogovarate, komunicirate i da donosite zajedničke odluke. Pustite da vreme donese više druženja, otvorenije razgovore i odnos poverenja među vama.

Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanje na neki kraći period, koje će vam oboma dobro doći da razmišljate o svojim postupcima. Nemojte kriviti jedno drugo, jer to ničemu ne vodi. Važno je da prevaziđete ovu situaciju kako god znate, jer posle toga nailazi period lepog odnosa kao što je ranije bio među vama. Imate jedno drugo i toga bi trebalo da budete svesni pre nego što napravite bilo kakav pogrešan potez u životu.

Same Vodolije još malo treba da sačekaju pravu ljubav.

RIBE 20. II - 20. III

Ova nedelja vam je u vezi sa uspehom na ljubavnom planu, jer ćete privlačiti osobe suprotnog pola, ali sve te veze neće biti ozbiljnog karaktera. U jednom trenutku ćete shvatiti da vas jedna osoba posebno privlači i to bi mogla biti sudbinska veza. Budite spremni da uskoro stanete na ludi kamen i nemojte mnogo da čekate.

Zauzete Ribe ulaze u stabilan odnos posle mnogih nerazrešenih situacija koje su ih zadesile u poslednje vreme. Vaša veza ide u jedan stabilan odnos i trebalo bi da budete maksimalno posvećeni jedno drugom. Planiraćete zajedničko putovanje jer oboje imate želju da se malo odmorite i prepustite jedno drugom. Proširenje porodice će biti glavna tema, ali za sada sve zavisi od toga šta ćete vas dvoje odlučiti.
Napokon shvatate da je došao momenat kada ćete imati poverenje jedno u drugo i da jedno drugom pružate neograničenu slobodu i veliku ljubav.

alo!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар