Ljubavni mesečni horoskop za decembar 2016. godine

Ljubavni mesečni horoskop za decembar 2016. godine: Poslednji mesec godine protiče u znaku pretpraznične, opuštenije atmosfere i priprema za novi početak. Decembar je u znaku Strelca, pa nas baš u ovom mesecu čekaju nove ljubavi, stari poslovi i nova rešenja...

Ilsutracija: skeeze / Pixabay


OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES


Ljubav - Vaš društveni život biće veoma naglašen i bićete spremni da se možda upustite i u paralelnu vezu, naročito ako ste veoma mladi ili dugo u braku ili ste u zrelim godinama. Početak perioda bi mogao doneti izvesne tenzije u odnosima sa Jarcem ili Ribama, Škorpijama. Partner vam može postaviti uslove koje nećete biti spremni da ispunite baš tako rado. Možete da svojim šarmom zavedete koga poželite ali mogući su nesporazumi jer možete biti pomalo lakomisleni, pa se situacija može prilično iskomplikovati. Poslednjih pet dana ovog perioda do budite posebno oprezni i ne pravite nerealne planove u vezi sa zajedničkim životom. Ako ste skloni tajnim vezama, naročito sa nekim ko živi u inostranstvu, pazite da ne postanete predmet priča, naročito ako se radi o poznatoj osobi ili ako ste vi na neki način prisutni u javnosti.


Pogledajte i: MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR


BIK (22.4.- 21.5) TAURUS


Ljubav - Mnogi Bikovi su okupirani razmišljanjima o braku, proširenju porodice, rešavanju stambenog pitanja i zaista ta tema bi mogla biti od ključnog značaja za većinu predstavnika vašeg znaka. Situacija na ljubavnom planu ne samo da se odvija nabolje nego ste jedan od najuspešnijih znakova kada je ljubav u pitanju. Dame Bikovi mogu se osetiti pomalo zanemarenim od strane partnera, naročito ako vam se dopada ambiciozna osoba koja prioritet daje poslu. Ipak, većina dama Bikova može da računa na vezu sa stabilnim partnerom a one koje su slobodne mogu biti predmet udvaranja nekadašnjeg partnera ili će biti u prilici da započnu vezu sa poslovnim partnerom. Ako ste gospodin Bik, verovatno vam je pružanje finansijske stabilnosti i podrške partneru jedan od načina na koji pokazujete svoju privrženost njemu i to vas ispunjava zadovoljstvom. Malo koji gospodin Bik je slobodan a to je onda samo zato što je to njegov izbor. Jarac, Škorpija ili Devica mogu biti sjajni partneri a pomalo komplikovan odnos možete imati sa drugim Bikom ili nekom Vagom. Dame Bikovi mogu ući u pomalo komplikovanu vezu sa jednom Škorpijom, Rakom ili Jarcem. Većina predstavnika vašeg znaka ima afinitet prema nekom ko se bavi javnim poslom ili je na neki način prisutan u javnosti.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI


Ljubav - Ako ste rođeni krajem znaka, početak perioda donosi nova uzbuđenja, poznanstva, mogućnost pomirenja a slobodni Blizanci mogu biti predmet udvaranja mnogih. Veza sa Vodolijom ili Jarcem je ono što vam trenutno možda najviše odgovara, naročito ako ste dama Blizanci a partner je stariji od vas bar pet godina ili više. Ako ste mladi gospodin Blizanci, spremni ste da uđete u ozbiljnu vezu sa jednim Ovnom koji je u podjednakoj meri ambiciozan koliko i vi. U iščekivanju ste novih uzbuđenja, i spremni da se zaljubite. Dame Blizanci ne bi trealo da prave planove za zajednički život, bez obzira da li ste pod istim krovom ili ne sa partnerom bez njegovog znanja. Stalni partner može očekivati da mu poverite sve vaše planove ili tajne. Izuzetno ste zaljubljivi ali ako ste rođeni u maju, imate stalnu vezu, trebalo bi da odolite iskušenjima u vidu jedne atraktivne osobe koja se najverovatnije bavi umetnošću.


RAK (22.6. – 22.7.) CANCER


Ljubav - Ako ste muškarac, radite u privatnoj firmi koja posluje sa strancima, posebno sa nemačkim jezičkim područjem i na poslu često viđate osobu koja deluje prividno nezainteresovano, ona će u stvari vrlo brzo krenuti da vam se direktno udvara. Ipak, pazite se ma kog pola da ste. To vam može doneti prilično komplikovan ljubavni život, utoliko pre ako ste inače skloni da često flertujete. Skloni ste preteranom analiziranju partnerovih postupaka ali ne i svojih. Možda bi trebalo da se predomislite kada je u pitanju odluka o privremenom rasikdu, naročito ako je prouzrokovana vašom velikom ljubomorom. Jedan Bik ili Strelac ne mogu bez vas a vi verovatno bez Ovna ili Jarca. Skloni ste fatalnim ljubavima i jakim emocijama a sredovečni Rakovi mogu obnoviti vezu sa nekim iz mladosti što može u velikoj meri iskomplikovati vaš život. Ako je predmet vaših želja jedna Vodolija, nemoćni ste da se oduprete njegovom šarmu čak i ako ste svesni da veza najverovatnije nema perspektivu.



LAV (23.7.- 22.8.) LEO


Ljubav - Trebalo je da se više bavite porodicom, naročito ako ste dugo u braku a sve probleme rešava partner. Nekome je potrebna vaša podrška, možda partner očekuje da ispunite obećanje ili da uradite nešto što se od vas očekivalo, ali vi to niste uradili, možda i pre godinu dana. Ako ste tada upoznali nekog ko vam se svideo, sada je momenat da nastupite ponovo i da učinite sve što tada niste. Ukoliko ste slobodni, prijatelji igraju veliku ulogu u vašem životu. Moguće je novo poznanstvo sa Strelcem, Blizancima, Vagom ili Vodolijom. Jedan od uzbudljivijih perioda je pred vama, naročito ako posao podrazumeva brojne susrete, pitanje je samo da li ćete umeti da ga iskorisite na najbolji mogući način. Skloni ste da idete iz krajnosti u krajnost. Ili ste maksimalno posvećeni porodici i deci ili, ako niste udati tj. oženjeni priželjkujete da vam se dogodi brak i proširenje porodice ili ste potpuno opušteni i ponašate se kao leptir koji ide od cveta do cveta. Jedan ste od najpopularnijih znakova i vi to veoma umešno koristite. Predstoji vam manja scena u okviru doma ili ako ste u braku sa stalnim partnerom. Možete postati predmet trača, što će izazvati nezadovoljstvo u vašoj porodici.



DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO


Ljubav - Avgustovske Device su veoma romantično raspoložene i mnogo popustljivije prema stalnom partneru ili beznadežno zaljubljene u nekog ko se bavi naukom, umetnošću ili je maksimalno posvećen karijeri i zbog posla često odsutan a s druge strane prisutan u javnosti. Od vas se očekuje više direktnosti i akcije na ljubavnom planu. Dame Device su, nezavisno od podznaka, mnogo spremnije da se upuste u bilo kakvu romansu, čak iniciraju susrete i sa onima koji nisu slobodni. Nekome je veoma stalo da vas osvoji, najverovatnije jednom Biku, Lavu ili Ribama. Jarac koga viđate na poslu može biti dobar izbor za vas, naročito ako vam se bude udvarao u nekom većem društvu. Mnogi predstavnici vašeg znaka rado će se upustiti u tajnu vezu sa nekim ko je prisutan u javnosti nezavisno od statusa, slobodan, oženjen, tj. udata, kako vi tako i ta druga strana. Ukoliko vam se udvara neko na poslu a vi niste načisto šta želite od te veze, najbolje bi bilo da definišete vaš odnos, a osoba koja vam se udvara primeniće drugu vrstu taktike i vi najverovatnije nećete moći da joj odolite.


Pogledajte i: MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA



Ljubav - Vaš ljubavni život mnoge i dalje intrigira, a skloni ste ne samo flertu nego i paralelnim vezama i ako ništa drugo imate veliku potrebu da nekog imate u rezervi. Emocionalno ste prilično nestabilni jer verovatno ste s jednom osobom, mislite da neku drugu a volite treću. Kod vas u životu vlada priličan haos ako ste se upustili u tajnu vezu sa osobom na položaju ili nameravate da odgovorite na udvaranje nekog ko nije slobodan, spremite se za velika uzbuđenja. Ako se budete postavili kako treba, perod će biti prilično dobar za ljubavne odnose ali ipak morate ostati dosledni nekim svojim odlukama i obećanjima. Mlade Vage koje su rođene krajem 80-tih i početkom 90-tih mogu biti zaljubljene u nekog ko je često odsutan ili putuje u inostranstvo. Veza na daljinu za vas može biti prilično stresna ali vi najverovatnije nećete odustati od nekog ko će se možda i dvoumiti da li da ostane u vezi sa vama ili ne. Rođeni sredinom 70-tih mogu biti u velikom iskušenju da li da uđu u vezu sa strancem a oni koji su u drugom braku ili drugoj dužoj ozbiljnoj vezi verovatno će imati velikog uticaja na partnerove odluke koje se tiču njegove karijere i njegovih finansija. Najveći deo predstavnika vašeg znaka u poslednjih godinu dana oseća neku vrstu nesigurnosti i ima utisak da je zanemaren od strane partnera. Ali, strpite se, idu za vas mnogo bolji meseci u toku kojih ćete moći da očekujete da vam se dogodi nešto veoma lepo i uzbudljivo na polju ljubavi.



ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO



Ljubav - Za ljubavni život ovo je dobar period. Većina predstavnika vašeg znaka, ako je duže u vezi, planira brak, zajednički život, a oni slobodni, spremni su da uđu u novu vezu. Skloni ste da ulazite u paralelne veze ili možete biti skloni da olako prihvatate udvaranje od strane osoba koje možda nisu slobodne ali vama to kao da neće smetati. U svakom slučaju, bićete u centru pažnje, gde god se pojavite, muškarce će privlačiti mnogo mlađe dame, moguće prisutne u medijima, dok će dame Škorpije imati sklonost ka emotivnom vezivanju za one koje su do skora smatrale samo prijateljem, moguća je veza sa mlađim muškarcem. Kolegijalni i prijateljski odnosi mogu se lako pretvoriti u ljubavnu vezu, naročito će vas privlačiti inženjeri, sportisti i novinari. Rođeni početkom znaka mogu na samom početku perioda biti skloni romantičnom zaljubljivanju i tada možete upoznati nekog ko se bavi umetnošću, medicinom ili se može raditi o nekom ko često zbog posla putuje. Moguća je strastvena veza sa Rakom. Ako u to vreme budete negde ne putu, posebno u inostranstvu, može se dogoditi flert ili početak veze sa strancem. Možete biti skloni nesmotrenim izjavama i vezama koje vam mogu u priličnoj meri iskomplikovati život.



STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS



Ljubav - Nalazite se u periodu u kome niste načisto da li da budete aktivni ili da sačekate da vidite da li će partner pokazati više inicijative. Još uvek u stvari ne znate na čemu ste. Potrebno je da prvo raščisitite sa sobom i da se odlučite hoćete li nastaviti vezu ili ćete prihvatiti udvaranje nekog ko već duže vreme pokušava da vas osvoji. Jedna Vaga, Blizanci, Vodolija ili Lav biće u centru vaše pažnje. Slobodni Strelci će najverovatnije biti privučeni pažnjom jednog Ovna koga poznaju preko posla. Ako ste dama Strelac, moguće da se radi o sportisti ili o veoma uspešnom muškarcu koji očekuje da vi budete ona strana koja će napraviti prvi korak. Žestoke strasti, posebno ljutnju ostavite po strani kada planirate svoju budućnost. Preko posla najverovatnije ćete upoznati nekog ko će vam ne samo imponovati nego će biti veoma uporan da vas osvoji. Mnogi Strelci su skloni tajnim vezama što može samo dodatno iskomplikovati njihov inače komplikovan ljubavni život. Muškarci Strelci su sigurni u sebe čak i previše, naročito oni uspešni i dobrog finansijskog stanja ali im to neće doneti mnogo sreće u ljubavnom životu, naročito ako očekuju romantičnu vezu.


JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS



Ljubav - Nećete biti baš naročito sposobni da svoj ljubavni život osmislite na pravi način. Ipak, postojani ste u svojim emocijama ali pitaćete se šta je sa onom drugom stranom. Gospodin Jarac ima mnogo više šanse da sredi svoj ljubavni pa i porodični život od dame Jarca jer će ona biti okupirana svojim ličnim ambicijama, brojnim obavezama i karijerom. Mogući su susreti koji obećavaju ili neki manji flert ali teško da će bilo koji predstvanik vašeg znaka biti spreman da napravi selekciju između brojnih kandidata koji mu se nude. Bez obzira da li ste slobodni ili ne, mladi ili srednjih godina, imate razne opcije kada je ljubavni život u pitanju ali nikako da napravite pravi izbor. Posle svega kreće naporan period ako ste u vezi sa Bikom, Rakom ili Vagom. Možete biti nevoljno uvučeni u njihove privatne probleme ili mogu s punim pravom očekivati od vas da ih vi na bilo koji način rešite.


VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS



Ljubav – Nemate utisak da možete da organizujete svoj život onako kako biste želeli.Trudite se da se izborite za svoju samostalnost u svim sferama života. Ako vam se bude udvarao jedan Lav, bićete prilično nepoverljivi prema njemu ili ćete očekivati da bude spreman da ispunjava vaše uslove u želje. Verovatno ćete pokazati veću dozu tvrdoglavosti i nespremnosti da pokažete smisao za toleranciju čak i prema stalnom partneru koji je oduvek bio prema vama. Ako ste dugo u vezi, niste u stanju da hladnokrvno rešavate pitanje svog statusa niti znate da li bite ušli u brak ili raskinuli. Verovatno ćete praviti pogrešne poteze i dovesti do zategnute situacije kako u vezi tako i u domu. Imate veliku želju da nešto u svom životu promenite. Međutim niste načisto kako da tu promenu izvedete a da ona bude što bezbolnija po vas.

Pogledajte i: MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 



RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES


Ljubav – Osoba koja vam se dopada ili vaš stalni partner biće mnogo direktniji, aktivniji i spremniji da vam izađe u susret po mnogim pitanjima. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu planirati brak ili mogu, ako su u stalnoj vezi ili braku, planirati proširenje porodice. Partner vam imponuje kako zbog onoga što je postigao u društvu tako i zbog podrške koju pruža vama u vezi sa vašom karijerom. Najbolje se slažu oni koji su slične struke, dame Ribe su u izvesnoj prednosti jer ime je veoma važna podrška partnra dok su muškarci rođeni u znaku Riba prilično diskretni i ne naročito spremni da pokažu šta osećaju prema osobi koja ima je draga, naročito ako se radi o nekom s kim su se već rastajali i mirili. Spremni ste da započnete zajednički život a ako ste mladi, dobro razmislite da li je za vas to najbolje rešnje jer bi situacija mogla da se značajno iskomplikuje, posebno ako treba da rešavate zajedničke stambene ili materijalne probleme. Moguć je zajednički odlazak u inostranstvo sa jednom Škorpjiom, Rakom ili Bikom i to bi za vas značilo mogućnost da se mnogo više zbližite a mnogi će planirati i bračno putovanje u inostranstvo.

conopljanews
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što bi tako brzo djelovalo kao čarolija Dr.Agbazara. Nakon što sam kontaktirao Dr.Agbazaru, počeo sam vjerovati u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kad me je ljubavnik ostavio, zaklela se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što mi je pomoću Dr.Agbazare u roku od 48 sati vratila svog ljubavnika i također želim da drugi ljudi koji su slomljeni srca kontaktiraju Dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili putem Whatsapp na +2348104102662 onda možete vidjeti čudesa Dr.Agbazara

    ОдговориИзбриши