Ljubavni nedeljni horoskop:28. novembar - 4. decembar 2016.

Foto: imagerymajestic/ FreeDigitalPhotos.net

Ljubavni nedeljni horoskop:28. novembar - 4. decembar 2016: astro prognoze za dane na kraju novembra i početku poslednjeg meseca u godini. Već 29. novembra predstoji Mlad Mesec u Strelcu, koji se može označiti i kao svojevsrtan početak naših novih snova...


Krajem meseca, 29. novembra, predstoji Mlad Mesec u Strelcu, koji se može označiti i kao svojevsrtan početak naših novih snova. "Usudimo li se da sanjamo velike stvari jer će tako i naša postignuća biti velika. Možda nećemo ostvariti sve što želimo, ali u ovom trenutku nema granica u onome kako vidimo sebe u budućnosti. Tako da, nemojte biti skromni!" - ohrabruje lovesensa.rs.

A o čemu sapravo maštamo? Ovan, Lav i Strelac  o ljubavi i slavi, o putovanjima i avanturama, širenju poslova, pomeranju sopstvenih granica. O ljubavi maštaju i Blizanci, Vaga i Vodoliji, a uz to planiraju da uče, pišu, putuju i pomažu drugima! U planovima Bika, Device i Jarca uvek je stvaranje lepšeg i bogatijeg života, a Rak, Ribe i Škorpija najmaštovitiji su kad je u pitanju, kao i uvek, brižnost i ljubav!


A kada su konkretne sugestije za ljubavni život u narednom  periodu, pred vama su astrološke prognoze Alo! ljubavnog horoskopa za ovu nedelju:
 

OVAN

Ovnovi koji su u braku ili vezi napokon shvataju koliko su srećni zato što kraj sebe imaju pravog partnera. Potrudite se ove nedelje da budete naklonjeni svom bračnom drugu, budite pažljivi i maksimalno se posvetite jedno drugom. Dobro bi bilo da partnera iznenadite jednim prijatnim vikendom van mesta boravka i da probudite strast među vama. Ovo će biti veoma dobar period za učvršćenje vaše bračne zajednice. Ukoliko ste pripadnik ovog znaka koji je bez partnera, bez veze, znajte da će se planete potruditi da u ovoj nedelji imate jači uticaj na osobe suprotnog pola nego što ste imali do sada. Iskoristite ovaj period i pronađite sebi partnera jer u ovom periodu možete naići na osobu koja će vam pružiti stabilan ljubavni odnos i ta veza može dugo da traje. Ako još uvek čeznete za osobom iz prošlosti, shvatite da tu povratka nema i da ne treba da gubite vreme na nešto što ne može biti ostvareno.



BIK

Usamljeni Bikovi će ove nedelje na nekoj proslavi upoznati jednu veoma interesantnu osobu, sa kojom će nastaviti u smeru ozbiljne i uspešne veze. Osećaćete se predivno, zadovoljno i emotivno ispunjeno, jer će to biti osoba koja će zadovoljiti sve vaše standarde i očekivanja. 

Ta osoba će vam biti beskrajno interesantna, tako da će vam ova nedelja biti ispunjena prelepim dešavanjima. Oni Bikovi koji su u vezi ili braku mogu očekivati lepa iznenađenja jer ćete svakim danom sve više otkrivati pozitivne osobine svog partnera koje do sada niste uočili.

Očekuje vas zajednički put i nezaboravan provod na istom. Provod, opuštanje i uživanje će dovesti do toga da vas iznenadi trudnoća. To ćete lično doživeti kao veliku sreću, pa eto još više razloga da budete srećniji i zadovoljniji pored svog partnera.


Planirajte svoju srećnu budućnost na vreme, da ne biste bili zatečeni događanjima.



BLIZANCI

Slobodni Blizanci stalno propuštaju prilike za ostvarenje ljubavnih želja. Ovde se radi o tome da ste još uvek vezani za osobu iz prošlosti ili je problem druge vrste, a to je da ste nesigurni i neodlučni kad vam se ukaže prilika za upoznavanje. Uvek se dešava da se ustručavate kad god je potrebno da stupite u kontakt sa osobom koja vam se dopada. Vreme je da skupite snagu i da prevaziđete ovaj bezazleni problem, koji vas već duže vremena koči. Blizance koji su u vezi ili braku očekuje miran i stabilan period. Kod vas će se samo pojaviti razdvajanje, jer oboje ste dosta zaposleni i nemate vremena jedno za drugo. Jednog dana ćete sve ostaviti i pobeći na vaše pusto ostrvo, negde gde volite oboje da idete i rasplamsaćete svoju ljubav i strasti i nadoknadićete sve izgubljeno vreme u prethodnom periodu. Kod vas je veza stabilna i ništa je ne može poljuljati, pa ni manjak vremena.



RAK

Slobodnim i romantičnim Rakovima se ukazuje prilika za jednu lepu avanturu. Osećaćete se predivno i zbog toga nemojte da propuštate priliku da se malo opustite i uživate pored jedne veoma interesantne osobe.


Nemojte očekivati da ova površna veza može da traje jer će biti zasnovana na strasti i fizičkoj privlačnosti.


Za vas još nije došlo vreme smirivanja u nekoj mirnoj luci.


Ako ste u braku ili vezi, sada dolazi momenat da vratite ljubav i sreću u vaš odnos. Sada je trenutak kada je sve to moguće.


Na vama je da učinite prvi korak, da se posvetite jedno drugom i da zajedničkim koracima krenete u mnogo lepšu i srećniju budućnost. Uspeh vas očekuje na ljubavnom planu jer odavno imate skrojen plan za obostranu sreću.


Rakovima u braku stoji mogućnost proširenja porodice, i to iznenada, bez vašeg plana, ali to će vam doneti veliku sreću i radost.



LAV

Slobodni Lavovi će preko posla ili društvenih mreža upoznati vrlo interesantnu osobu. Trenutno niste u dobrom raspoloženju da krenete u novu vezu, pa možete propustiti ovu izuzetno dobru priliku. Što pre se budete otarasili prošlosti, mnogo će vam biti lakše da nastavite dalje. Nemojte nikako propustiti ovu osobu jer sa njom postoje velike šanse da to bude izuzetno lepa i ozbiljna veza. Lavovi koji su u braku polako gube komunikaciju sa partnerom i na to treba obratiti pažnju ove nedelje.


Ukoliko na vreme shvatite da ste se udaljili jedno od drugog, veće su šanse da se vratite ka vašoj zajedničkoj sreći.


Najvažnije je da nađete vremena jedno za drugo, možda negde da otputujete, da bezbrižno provedete vreme, da rasplamsate uspavane strasti i eto vas u sreći i zadovoljstvu. I sami ste već duže vreme osećali i pitali se šta se među vama dešava. Sada znate.



DEVICA


Device koje su same trenutno su veoma angažovane na ljubavnom planu. Izlazite, družite se, stupajte u kontakt i smatrajte da su sve ove površne veze neobavezne. Nije tako, u jednom momentu ćete naići na osobu zbog koje ćete se uozbiljiti jer ćete osetiti čistu, iskrenu ljubav. Ta osoba će ostaviti traga na vašem srcu, tako da ćete zastati, zapitati se da li se to stvarno vama događa.


Jeste, na putu ste velikoj ljubavi i životnoj sreći sa pravom osobom.


Zauzete Device će ove nedelje imati problema u vezi ili braku jer će partner napokon shvatiti da održavate kontakt sa osobom iz prošlosti.


To će vas dovesti u težak periodm u kojem nećete imati argumente da se odbranite.
Dobro razmislite šta ćete reći partneru jer to što radite nije po nekim životnim pravilima, čak biste mogli da dođete u iskušenje da imate jednu avanturicu van bračne zajednice.



VAGA

Što se tiče ljubavi, slobodne Vage bi trebalo da se preispitaju zašto u njihovom srcu nema mesta za drugu osobu? Zašto ste dozvolili da toliki trag na vašem srcu i duši ostavi osoba iz prošlosti? Morate da okrenete leđa prošlosti i da krenete ka mnogo boljoj budućnosti.
Nećete dugo čekati da upoznate osobu svog života. Pokrenite se, nemojte biti inertni, nije sve tako kako se vama čini. Očekujte prelepu ljubavnu vezu koja će se završiti brakom. Vage koje su u braku očekuje mirna nedelja što se tiče partnerskih odnosa.


Nekako ste se učaurili i kao da se ništa ne dešava, samo se svet kreće oko vas.
Posvetite se jedno drugom, dozvolite da vas preplave osećanja, recite jedno drugom šta osećate i razbuktajte međusobnu strast.


Ukoliko još postoji među vama ljubav, to će se dešavati munjevitom brzinom, a ako ste već dugo zajedno, onda se dodatno potrudite.



ŠKORPIJA

Ukoliko ste Škorpija koja je u vezi ili braku, nema dobrih prognoza za poboljšanje odnosa na ljubavnom planu. Mnogo više provodite vremena sa prijateljima i familijom nego sa voljenom osobom. Partner je nezadovoljan ovakvim vašim ponašanjem i da znate da je u pravu. Sada je na vama da ispravite grešku, da se osvestite i počnete da primećujete osobu koja vam je verna, vredna, ljubazna. Kao da ste na sve to zaboravili. Iznenadite partnera zajedničkim odlaskom bar na vikend i potpuno se posvetite jedno drugom. Ukoliko ste slobodna Škorpija, znajte da vam se ove nedelje otvaraju velike šanse za ulazak u emotivnu vezu. Znajte da će od vas zavisiti da li ćete ući u neki ozbiljniji odnos ili ćete i dalje biti u svom “fazonu” flerta i zabavljanja. Razmislite, ovakva prilika se ne propušta, a i ne dešava se svaki dan. Od vas će sve zavisiti, pa birajte.



STRELAC

Ukoliko ste slobodan Strelac i ostvarite jedno lepo poznanstvo početkom ove nedelje, ono se lako može pretvoriti u prelepu ljubavnu priču sa srećnim krajem. Potrebno je što pre da raskrstite sa prošlošću i da se okrenete budućnosti, jer je vama zacrtano da budete veoma zadovoljni i sretni sa partnerom. Strelci koji su u braku polako ove nedelje izlaze iz teškoća koje su ih zadesile u prethodnom periodu. Možete biti bezbrižni jer je težak period iza vas, tako da sada budite mnogo obazriviji jedno prema drugom i pokušajte da izgradite sopstveni svet. Ogradite svoju ljubav bedemom da vam nikad niko više ne poremeti odnos koji je dobar. Uskoro očekujte da vam partner predloži proširenje porodice, tako da ćete oboje biti presrećni budućim dešavanjima.


Trudnoća će vas još više zbližiti i shvatićete šta su najveće vrednosti u životu. Napokon ćete biti kompletni kao porodica.



JARAC


Početkom nedelje će se javiti jaka ljubomora u partnerskim odnosima i to će vas dosta poremetiti ove nedelje. Ako postoji velika razlika u godinama, to će biti ljubomora koja je nesavladiva. Kako vreme prolazi, vaša veza ili brak kreće nizbrdo zbog vaših sumnji i sve češćih ljubomornih scena. Potrebno je mnogo razgovora i kompromisa u ovakvim situacijama. Jedini lek je da se osamite, da odete na zajednički odmor i da se tamo povrati poverenje.


Naravno, tada će sve leći na svoje mesto i bićete smešni jedno drugom zbog ovakvih dešavanja.


Ubuduće nećete imati ovakih izliva emocija koje mogu narušiti vaš skladan život.


Ukoliko ste sami, očekujte lepo poznanstvo preko društvenih mreža, jer ste u poslednje vreme tamo vrlo aktivni.


To će vas pokrenuti i dovesti u situaciju da se što pre upoznate.
Možda sada ne verujete u to, ali uverićete se uskoro.



VODOLIJA

Između vas i voljene osobe će se stvoriti trzavice, za koje ćete misliti da su nepremostivi problemi. Ništa nije nerešivo ukoliko se obe strane potrude. Potrebno je samo malo više volje i razgovora i situacija će se odmah popraviti. Na taj način ćete lakše doći do mira i stabilnosti u vašoj vezi ili braku.


Počnite od početka, nemojte se vraćati na staro i potezati priču šta je bilo nekada, a šta je sada. Samo se okrenite budućnosti i nećete morati da se opterećujete nevažnim stvarima.
Sve ovo važi i za slobodne Vodolije. Stalno ste u nekom patetičnom raspoloženju, stalno žalite za prošlim vremenima i bivšim ljubavima. Pa pogledajte oko sebe, tolike oči vas posmatraju, a među njima se nalazi jedna osoba koja ne zna kako da vam priđe. Zar zaista želite da propuštate ovakve prilike? Ovo je odličan period da stavite tačku na vašu prošlost i da krenete ka mnogo lepšoj i uspešnijoj budućnosti.



RIBE

Ukoliko ste slobodni, u prethodnom periodu ste imali problema u emotivnoj vezi.
Niste se razumeli, dosta je bilo prepirki, nervoze. Sada je odgovarajući period da rešavate međusobne konfliktne situacije i da napokon odstranite iz života sve ono što vam je bilo problem.


Odličan je period pred vama, jedino je problem ko će napraviti prvi korak.
Odlučite se i krenite.


Odmah ćete biti prihvaćeni od strane partnera i ubrzo ćete vratiti sreću i ljubav u vašu vezu.
Ako ste slobodan pripadnik ovog znaka, znajte da vas očekuju razna zanimljiva dešavanja, zabave i proslave.


Jedna osoba vas odavno posmatra i na trenutak će vas osvojiti, a na vama je da uživate u ovim trenucima i ne pitajte se da li je to ono za čim žudite.
Prestanite da budete realistični u stvarima gde ne vlada trezvenost i realizam, ovde vladaju instinkti, ljubav, privlačnost i harizmatičnost.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар