Ljubavni mesečni horoskop za januar / siječanj 2017. godine

 Ljubavni mesečni horoskop za januar / siječanj 2015. godine: Saznjate kakav vam uvod u dvanaest meseci nove 2017. godine prognoziraju astrolozi. Januar mogao biti mesec pun iznenađenja i dinamičan, a pozadina tog je T – kvadrat kojeg formiraju Uran (u Ovnu), Jupiter (u Vagi) i Pluton (u Jarcu), piše tarot-horoskop.com.

Alexas_Fotos / Pixabay



Uran, planeta neočekivanih okolnosti i kontakata sa strancima, posle višemesečnog retrogradnog hoda, krenula je ovih dana direktnim hodom preko znaka Ovna, i to u vreme mladog Meseca u Jarcu. Pripremite se za uzbuđenja na ljubavnom planu, s obzirom na to da Venera 3. januara ulazi u romantične Ribe, u kojima se nalaze Neptun i Mesec, simboli ljubavnog zanosa i emocija, pa će se mnogi zaljubiti kao nikada do sada. Budući da je uticaj Urana naglašen u Vodoliji, Jarcu i Škorpiji, ovi znaci će najviše osetiti "buđenje" Urana, a manje Lavovi, Rakovi i Bikovi.

OVAN

Januar 2017. godine početak je novog ciklusa kroz koji će vaše veze biti na testu. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna, ulazi u znak Riba 3. januara 2017. godine. Tada počinje svoj retrogradni hod tokom kojeg se kreće između Riba i Ovna, sve do 6. juna, a najjači uticaj ima između 4. i 15. aprila. U tom periodu Venera donosi neočekivana osećanja i pitanja, tera vas da se suočite s potrebama, željama ili frustracijama koje sami sebi do sada niste priznali, izvlači na površinu stare ili potiskivane probleme koje tokom vremena niste rešavali. Tokom januara bi mogli da uđete u tajnu vezu ili da olakšate određenu realizaciju. Događaji tokom nadolazećih meseci započinju ovde.

BIK


Između 3. i 28. januara, Mars, vladar kuće parova Bika, u društvu je Venere, planete ljubavi i dobrog razumevanja. Više od toga, Mars i Venera nalaze se u dobroj kući koja donosi nadu i ostvarenje planova u budućnosti, prilagođavanje u društvu i zabavu. Pod ovakvim uticajem, januar je srećan mesec koji ispunjava vaša očekivanja i donosi događaje kroz koje ćete biti srećni. Ali, postoji i zamka: mogli bi da budete previše ushićeni pa se okupirati nečim što nije vredno vaše pažnje ili bi mogli, nakon pomne analize shvatiti da to nije to što ste mislili. Budite racionalni i nećete se suočiti s razočaranjima. Februar i mart neće biti ovako darežljivi kao januar.


BLIZANCI

Tokom januara 2017. godine vaš ljubavni život biće dovoljno uravnotežen da jedno drugome pokažete pažnju, ljubav i da uživate u harmoničnom odnosu. To vam omogućuje Saturn, smešten u kući parova Blizanaca, u saradnji s Jupiterom, vladarem kuće parova smeštenim u kući ljubavi Blizanca. Ljubavne veze i društveni odnosi isprepleteni su s osećanjima, strasti i romantikom. Venera prolazi preko najviše tačke vaše solarne karte, što znači da je vaš ljubavni život povezan, na neki način, s karijerom ili vaš ljubavni život može biti povezan s javnošću. Može se raditi i o zajedničkim ambicioznim ciljevima koje ćete želeti da ostvarite ili vas mogu privući osobe na položaju.


RAK

U januaru najznačajniji događaji vezani su za odnose s drugima. Sunce prolazi kroz kuću parova Raka u prve dve dekade januara i pravi konjunkciju s Plutonom. To donosi intenzivna osećanja, psihičku uznemirenost, zahtevne stavove, pokušaje da kontrolišete ili promenite situacije. Retrogradni Merkur traži razrešenje i želi da rasvetli kompleksan proces koji je počeo u novembru, ali sada traži dublje korene. Merkur se kreće kroz kuću veza Raka i kuću posla i obaveza Raka (4. januara) i ponovo se vraća (12. januara). Merkur kreće direktnim hodom 8. januara. To je ključan period za ograničavajuće ili teške situacije koje su prisutne od 2015. godine kada je Saturn, vladar kuće veza Raka, ušao u vašu kuću posla i obaveza.


LAV

Ljubavna situacija biće dosta dobra tokom januara 2017. godine, sve do okotobra 2017. godine. Vladar kuće parova Lava je u srećnoj kući i u dobrom odnosu s vladarem te kuće. Ipak, do manjeg nesklada će doći. U drugom delu januara 2017. godine završava period u kojem ste se suočavali s raznim problemima vezanim za karijeru ili novac. Može se raditi o poslu ili ulaganju koje ste pokrenuli za voljenom osobom. Januar je vrlo zanimljiv mesec za jačanje spona vašeg odnosa, za istraživanje seksualnosti ili boljeg razumevanja voljene osobe.

DEVICA

Januar će biti poput vatrometa. U kući parova Device nalazi se konjunkcija Venera – Mars, najstrastvenija i najsenzualnija moguća konjunkcija. To je konjunkcija koja voljenu osobu stavlja u centar vašeg sveta i utiče na sve odluke koje ćete donositi i sve aktivnosti koje ćete preduzimati. I kao da to nije dovoljno, Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i seksualnosti Device, dok Merkur, vladar Device prolazi kroz isto to područje! Januar je jako romantičan mesec i pod nabojem, vrlo lako će se stvoriti ljubavne okolnosti koje su zaista posebne i za dugo sećanje. Ali, strast i subjektivnost Device su sada izuzetno snažni i nije za isključiti da dođe do raznih komplikacija.


VAGA

Čini se da vam januar 2017. godine ne donosi olakšanje. Mars, vladar kuće parova Vage, i Venera, planeta ljubavi, nalaze se u nepovoljnom položaju, u vašoj 6. solarnoj kući, kući obaveze i posla. Vaša sloboda je ograničena, izbori su nametnuti i morate uraditi ono što morate, ne ono što želite. I ovo je samo početak dužeg perioda tokom kojeg su u vaš ljubavni život umešane brige, obaveze i ograničenja. Uprkos svemu, postoje i dobre strane, to je podela obaveza s voljenom osobom ili s nekim s kime radite.

ŠKORPIJA

S Venerom i Marsom u kući ljubavi Škorpiona, januar 2017. godine vam donosi puno romantike i snažnih osećanja. Venera je planeta ljubavi i vladar kuće parova Škorpiona, dok je Mars planeta osvajanja i strasti. Uz ovakav uticaj, govorimo o čistoj strasti i snažnoj instinktivnoj privlačnosti koja vas pokreće. Januar je za vas mesec ljubavi zbog ljubavi, ne one društveno prepoznate veze temeljene na papiru, službeno ili moralno. Očekujte to da ćete se zaljubiti, da ćete osetiti senzaciju na fizičkom nivou koju niste osetili nikada do sada! Oni koji su u vezi ili raku duže vremena sada će obnoviti strast i pojačati spone koje ih vežu.

STRELAC

Januar 2017. godine donosi vam razjašnjavanje ili donošenje odluka vezano za vaš ljubavni život i vrlo lako je moguće da to ima veze i s finansijama. Krenuvši u novembru 2016. godine, Merkur, vladar kuće parova Strelca, nastavlja da se kreće između Strelca i kuće novca Strelca. U prvom delu januara 2017. godine Merkur nastavlja direktnim hodom i putuje zadnji put između dva sektora, a u drugom delu meseca pravi konjunkciju s Plutonom, takođe, u vašoj kući novca. Venera, planeta zajedništva i ljubavi nalazi se u 4. kući Strelca i zato postoji mogućnost da su neka pravna pitanja ili pitanja vlasništva vezana za ljubavnu situaciju. Kako bilo, čini se da početak 2017. godine nije previše romantičan za Strelčeve, interes parova usmeren je prema praktičnim pitanjima.


JARAC

Zbog konjunkcije Venere, vladara kuće ljubavi Jarca, i Marsa, januar ima potencijal za ljubav. Ali, vaš izbor prolazi kroz filter misli, privući će vas osobe koje imaju iste sklonosti i interesovanja ili način razmišljanja kao vi. Reči, pisane ili izgovorene imaju zavodnički naglasak i mogu pokrenuti bujicu strasti. Ljubav će vas inspirisati, osećaćete ushićenost i poguraće vas prema stvaranju ili učenju. Putovanja na koja ćete ići u januaru biće propraćena romantičnim krajolicima, od kratkih šetnji do putovanja na par dana. Pun Mesec koji se formira u kući parova Jarca može doneti dogovor ili značajan događaj za vašu ljubavnu vezu.

VODOLIJA

U prvoj dekadi januara 2017. godine neće biti posebnih događaja. Sunce, vladar kuće parova Vodolije je u mračnom polju koji ograničava delovanje i izbore i može doneti razočaranje ili osećaj izoliovanosti. Odnos s partnerom mogao bi biti hirovit, zato što je Merkur, vladar kuće strasti, retrogradan. Ali, poslednja dekada januara 2017. godine ima potpuno drugačiju notu. Sunce ulazi u Vodoliju, donosi vitalnost, samopouzdanje, ali pozitivno utiče i na odnose. Veliki su izgledi za ostvarenje harmoničnog odnosa. Iznad svega, parovi će biti okupirani praktičnim i finansijskim temama.

RIBE

Tokom januara 2017. godine strast preuzima vođstvo. Venera i Mars su u Ribama, Venera, planeta ljubavi, i Mars, planeta strasti. Kada se ovo dvoje sretnu, vazduh postaje vruć, privlačnost je neodoljiva, ljubav diktira i sve drugo je u senci. I sada se Mars i Venera sreću u Ribama! Sve je dobro, ali vladar kuće parova Riba, Merkur je nekako neodlučan, nespretan i zato može stvoriti sve moguće vrste zbunjenosti, izmešanih osećanja, nesporazuma i neusklađenosti. Moguće je i to da vi izgarate od strasti, a da druga strana ima druge interese ili prioritete. Nemojte se uznemiriti, budite racionalni i razmislite o onome što se stvarno događa, a ne o onome što biste voleli da vidite da se događa.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар