Ljubavni nedeljni horoskop: 12-19. decembar 2016.

Ljubavni nedeljni horoskop: 5 - 12. decembar 2016: Venera je u Vodoliji do 3. januara 2017. godine i to vreme predsiponirano za moguće krupne i nagle promene. Zato se i od vas očekuje da budete spremni i otvoreni za nove prilike. 

Kaboompics_com / Pixabay

U ljubavi se javlja potreba za posebnim i novim. Prijateljstvo i ljubav se sada prožimaju, konkretnije, mnoge prijateljske veze pretvoriće se u ljubavne, pa je ovo idealno vreme da priznate svoja osećanja ukoliko ste ih skrivali.

Venera ima veliki uticaj na našu lepotu, emocije, moć zaljubljivanja, seksualnost, zavodljivost i društvenost, pa je ovo idealna prilika da završite sve u vezi sa ljubavnim ali i generalno međuljudskim odnosima.

Sa Venerom u Vodoliji imaćete sve dokaze da u ljubavi zaista nema pravila i da se ona može pojaviti na najneočekivanijim mestima. Vodolija je senzualna, ali i optimista i zato neće biti nikakve prepreke da u ovom periodu ostvarite kontakt sa kim god poželite - čak i sa onima koji su do sada u vama gledali samo prijatelja.

S druge strane, ako ste već u vezi, tražićete više vremena i aktivnosti za sebe - ne zato što se odljubljujete već zato što je u prirodi Vodolije da zahteva samostalnost. Imajte na umu i to da je Vodolija više racionalna nego emotivna, pa ako vam se i učini da se partner i vi udaljavate, nema razloga za brigu jer je to samo kratkotrajan uticaj Venere.

Ipak, dugujemo vam i jedno upozorenje: Budući da se u istom znaku nalazi i druga ljubavna planeta, Mars, simbol akcije i seksualnosti, može se očekivati i više ljubomornih scena.



OVAN


Događanja na ljubavnom planu za Ovnove su predivna ove nedelje. Ako ste u vezi ili braku, lepo ćete se osećati zato što pored sebe imate osobu koja vam se nesebično daje i koja vas podržava u svemu. Bićete obasuti s puno nežnosti i to će biti razlog da naučite da uzvraćate istom merom. Dobro bi bilo da razmislite gde ćete na godišnji odmor, da svojoj vezi date mnogo dublju, lepšu dimenziju. Moguće je da odlučite da proširite porodicu i budite uvereni da je pravi trenutak za to. Što se tiče slobodnih Ovnova, postoji mogućnost naleta ljubavne energije i to treba iskoristiti i pronaći odgovarajuću osobu sa kojom bi trebalo da imate iste stavove i poglede na život. Jedna osoba vas jako privlači, a verujte, i vi nju. Krenite već ovog momenta u akciju, videćete, isplatiće se i sve će doći na svoje. Samo se pokrenite i osvojićete svaku osobu koja vam se dopadne.

Novo: VELIKI LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017.



BIK


Ova nedelja će biti posebna za sve Bikove, i to u smislu što ćete biti izuzetno senzualni, imaćete puno novih poznanstava. Izbor će biti na vama, ali je još rano reći ko će vas zaslužiti. Ovaj period je izuzetno povoljan za susrete i imaćete osećaj da biste mogli sa svakim da se složite. Vodite računa s kim stupate u kontakt jer će vas poželeti i zauzete osobe. Probajte da budete trezveniji, da se postavite malo realnije. Ako ste u vezi ili braku, tek sada počinjete da uživate u svim čarima koje donosi ozbiljna veza. Previše vam je stalo do partnera, tako da ponekad partner misli da ste navalentni.
Obuzdajte se, nađite neku meru i granicu. Ovo je period u ljubavi kad imate potrebu da budete takvi, ali od ljubavi se niko razboleo nije, pa uživajte.



BLIZANCI


Ukoliko ste do ovog perioda očajavali jer niste mogli da pronađete srodnu dušu, sada vam se mogućnosti prikazuju u vidu druženja, odlazaka na zabave, proslava. Sve ćete doživljavati sa ushićenjem i uzbuđenjem, tako da možete mnogo lepih stvari da doživite u ovom periodu. Sve što budete poželeli možete ostvariti u kratkom vremenskom periodu. Povedite računa da vas strast ne odvede na stranputicu. Ukoliko ste u vezi ili braku, vaši odnosi se još ne stabilizuju, čak naprotiv, idete ka sve većem udaljavanju u međupartnerskim odnosima. Ukoliko se oboje ne osvestite, vaša veza, odnosno brak može doći u pitanje, može se čak i prekinuti. Možda bi bilo dobro da se razdvojite na jedno vreme, da razmislite, da budete predusretljiviji jedno prema drugom i da zajedničkim snagama prevaziđete ovaj jaz među vama. Ukoliko uspete, nikad više nećete doći u ovakvu situaciju u kakvoj ste sada.



RAK


Očekujte da će vas povrediti voljena osoba. To treba odmah da raščistite, da voljenoj osobi stavite do znanja da vam to smeta i da ne želite da prihvatite takav uticaj na vas. Nađite kompromis, rešite nesuglasice i očekuje vas izuzetno lep period na ljubavnom planu.

Sve recite iskreno jedno drugom i to je najjednostavniji način da se reše ovakve situacije. Slobodni pripadnici ovog znaka će osetiti da imaju naklonost prema jednoj divnoj osobi. Šta može biti bolje nego kad naiđete na naklonost osobe koja vam se sviđa i koju duboko poštujete? Dobićete i prijatelja, i partnera, i voljenu osobu, što će vam vrlo prijati i zbog čega ćete biti veoma srećni i zadovoljni.

Nemojte ništa pokušavati da kontrolišete jer to je jedini način da se prepustite zajedničkom uživanju. U nekim trenucima ćete se pitati da li se možda ispod ovog prijateljstva krije lepa ljubavna veza. Pa naravno.

Novo: VELIKI LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017.



LAV


Lavovi koji su u braku ili vezi imaju lepu situaciju u partnerskim odnosima jer polako shvataju da im je taj odnos na prvom mestu. Produbićete međusobno poštovanje i u budućnosti ćete biti presrećni jedno s drugim. Ukoliko ste sami, to vas dovodi u posebnu situaciju jer ne volite usamljenost.

Pokrenućete se, izlazićete više, družićete se i, naravno, tu negde ćete upoznati osobu koja će vas privući svojom harizmom. Imate vrlo dobre aspekte da uspete u budućem zajedničkom životu i ako to shvatite na vreme, put ka obostranoj sreći vam je otvoren. Iskoristite sve mogućnosti koje vam planete nude tokom ove nedelje i ne zaboravite da je najvažnije da se date partneru svim svojim bićem jer će u suprotnom među vama doći do nerazumevanja, netolerancije i nepoverenja. Nadam se da to ne želite da vam se desi, zato vodite računa šta radite.



DEVICA


Intuitivne Device će ove nedelje biti posvećene svom partneru. Napokon ćete shvatiti koliko vam je stalo do vaše veze ili braka i kako da tu vezu produbljujete u smislu povratka poverenja i uzajamne tolerancije. Već sada ćete planirati zajedničko putovanje ili letovanje. Planiraćete svaki vikend da otputujete negde da se osamite i posvetite jedno drugom. Mogućnost neplanske trudnoće će vas obradovati, tako da će vas i tu pratiti sreća. Ako ste sami, naglašeno vam je da ćete imati puno avantura iz kojih se apsolutno ništa neće izroditi. Tek kad sve to prođete, na vašem usamljenom putu ćete naići na jednu izuzetnu osobu, sa kojom ćete graditi prvo jednu ozbiljnu vezu, a uskoro bi moglo da dođe i do bračne zajednice. Kako bude vreme prolazilo, shvataćete sve više i više da ste jedno za drugo i zažalićete što se niste ranije sreli. Sreća vas je napokon stigla!



VAGA


Pripadnici ovog znaka koji su u ljubavnoj vezi ili braku imaće jednu prelepu nedelju koja će im doneti mogućnost da ponovo otkriju plamen ljubavi koji ih je pre nekog vremena i spojio. Uskoro odlazite na zajedničko putovanje koje će rasplamsati strasti, koje su počele da se gase. Sve to će doprineti vašem zajedničkom, dobrom raspoloženju, srećniji pogled u budućnosti i zaista veliku sreću.

Ukoliko ste sami, tražićete ljubav, ali samo nekoga ko će vam istom merom uzvratiti. Imate uslov da vam budu uzvraćena ista osećanja koja i vi koja gajite prema izabranom partneru. Nemojte da vas partner zavara telesnom strašću i da zanemarite najbitnije osobine koje partner treba da gaji u vezi. Ne prepuštajte se olako strasti jer vas to može skrenuti sa puta koji ste zacrtali. Sigurno ćete pronaći odgovarajuću osobu, i to u najskorijem periodu.

Novo: VELIKI LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017.



ŠKORPIJA


Ukoliko ste sami, otvaraju vam se mogućnosti za susrete. Češće ćete izlaziti ili ćete raditi sve što treba da se zbližite sa ljudima i da tako sami gradite svoju sudbinu. Nije isključeno da naletite na nekog ko će vam se dopasti. Dobijaćete pozive za odlazak na vikende tako da i tu postoji mogućnost upoznavanja. Ako ste spremni za ozbiljnu vezu, to ćete i ostvariti u kratkom vremenskom periodu.

Ukoliko ste u vezi, braku, potrebno je da iskoristite naredni period za učvršćivanje poverenja i razbuktavanje strasti, na koju ste odavno zaboravili. Vaš zajednički zadatak je da očuvate bračnu zajednicu zbog dece i zbog koje trebate maksimalno da se potrudite da funkcionišete kao nekada. Kako bude vreme prolazilo, i vas dvoje ćete shvatati koliko jedno drugom značite. Na dobrom ste putu.



STRELAC


Ljubomora vam je zakucala na vrata i ne umete da se izborite sa tim. Ukoliko imate mlađeg partnera na neki način je to i opravdano, ali u granicama normale. Kako vreme prolazi, vaša veza, brak kreće nizbrdo zbog vaših sumnji i sve češćih ljubomornih scena. Krajem nedelje ćete se toliko umoriti od svih dešavanja da ćete predložiti partneru da izgladite odnose na nekom usamljenom i pustom mestu. Naravno, tada će sve leći na svoje mesto i bićete smešni jedno drugom zbog ovakvih dešavanja.

Ubuduće nećete imati ovakih izliva emocija koje mogu narušiti vaš skladan život. Ako ste sami, bez partnera potrebno je da se osvrnete oko sebe i vidite sve te interesantne osobe koje vas privlače i dobro bi bilo da se uključite u društvo i da se iz toga rodi jedna iskrena ljubavna veza. Bićete na dobrom putu da se ostvarite kao bračni drug ili partner.



JARAC


Ako ste sami pripadnik ovog znaka, slobodno dajte znak osobi koja vam se dopada jer to je vaš način izražavanja simpatije i privlačnosti. Ostvariće vam se davni snovi, kada ste poželeli baš ovakvu osobu koja vam se dopada. Nemojte odlagati ništa po pitanju ljubavi jer vam je ova nedelja izuzetno povoljna da ostvarite kontakt i da se odnos produbi.  Ako ste u braku i ozbiljnoj vezi, moguće su neke manje trzavice u odnosu prema deci. Nemate iste stavove i poglede na način kako odgajati decu.
Potražite pomoć stručne osobe koja će vas uputiti u pravom smeru - smeru zajedništva. Vremenom ćete zajedničkim snagama prevazići ove probleme i to će vas više zbližiti.

Ostvariće se vaše davnašnje želje da imate apsolutno skladan, bračni odnos. I deca će vas više ceniti i u njihovim očima ćete biti “veliki roditelji” koji uvek nađu način da reše probleme.

Novo: VELIKI LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2017.



VODOLIJA


Ukoliko ste sami, planete vam pružaju mogućnost upoznavanja sa nekim ko ima srodnu dušu i ko vas privlači na više načina, ali najviše na intelektualni. Kod vas je to prvi zahtev prilikom upoznavanja, tako da ćete na kraju krajeva to i ostvariti. Postoji još jedna mogućnost i to krajem nedelje da će se u vaš život pojaviti jedna osoba iz prošlosti i bićete na teškim mukama šta činiti, da li nastaviti sa osobom iz prošlosti ili sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Možete da pustite da vam vreme pokaže koja je osoba odgovarajuća. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi ili braku, kod vas će doći do jednog velikog talasa ljubomore s vaše strane. Postajete sebični, kao da je partner samo vaš. Strah od gubitka partnera vas pretvara u opsesivno ljubomornu osobu i ako to ne uspete da regulišete, vaš odnos je osuđen na propast. Imate još malo vremena da razmislite, da se saberete i rešite se ljubomore.



RIBE


Slobodnim Ribama ovaj period je izuzetno interesantan. Zabavljaćete se, flertovati sa osobama suprotnog pola i doživećete situaciju da će vas jedna osoba ubrzo privući. Sa tom osobom ćete graditi lepu, ozbiljnu vezu.

Ako ste u braku, kod vas se vidi samo jedna harmonična, idealna porodična situacija u kojoj ste jedno drugom podrška. Neće biti neslaganja, već samo dogovora, zajedničkih aktivnosti, a sve usmereno ka porodičnoj sreći. Planiraćete mnoge situacije, a jedna od tih je proširenje porodice, i to će vas dodatno zbližiti. Imate planetarnu podršku šta god da radite - radićete sa uspehom. Ukoliko želite da promenite mesto boravka - i to ćete uspeti zajedničkim željama i snagama. Ne zaboravljajte familiju i prijatelje da uključite u sva svoja srećna dešavanja jer na taj način vas dvoje utičete na odnose drugih ljudi koji žele da se ugledaju na vas.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар