Ljubavni nedeljni horoskop: 5 - 12. decembar 2016.

Ljubavni nedeljni horoskop: 5 - 12. decembar 2016: Proverite šta vam raspored planeta u naredbih sedam dana donosi na ljubavom i emotivnom planu.

Prawny / Pixabay


Podsećamo, najpre, da je "zvezda" ovog meseca Uran, pokretač promena i obnove. Tokom decembra ne pomera se puno, samo pola stupnja i zato je njegov uticaj izuzetno snažan, tipično Uranski - nepredvidiv. Smešten je u Ovnu i njegov je uticaj intenzivniji, možda i eksplozivniji.

Uran ovog meseca pravi dva važna aspekta, trigon sa Saturnom (što je dobro) i opoziciju s Jupiterom (što nije dobro).Neskladan odnos Jupitera i Urana donosi neočekivane događaje eksplozivne prirode. S jedne strane imamo potrebu za reformom koja je razrađena, analizirana, s druge strane, postoji opasnost od haotičnih promena i sila koje mogu sve preokrenuti naglavačke u bilo kojem trenutku.

Imamo uzajamnu recepciju Jupiter - Saturn sekstila (egzaltaciju) koji ima stabilizirajuć i konstruktivan uticaj, zbog uticaja Saturna (upornost, izdržljivost, ostvarenje) na Jupiter (entuzijazam, sreća, širenje), pomaže pri boljoj organizaciji i donosi pozitivne okolnosti.


A kada su konkretne sugestije za ljubavni život u narednom  periodu, pred vama su astrološke prognoze Alo! ljubavnog horoskopa za ovu nedelju:


OVAN

Ukoliko ste u vezi, braku, sada nije povoljan period za produbljivanje međusobnih odnosa. Među vama postoji jaz koji bi trebalo vremenom da prevaziđete. Komunikacija vam je loša, tako da bi trebalo da razmislite, da zajedno pronađete način kako biste uspostavili mnogo prisniji kontakt. Nemojte potencirati neke stvari iz prošlosti jer postoji mogućnost da dođe do žučne rasprave, a to bi dovelo do prekida vaše veze. Ako ste sami, ove nedelje ćete stalno razmišljati o jednoj osobi koja vas je privukla svojom harizmom. Mislite da ne možete da odolite toj osobi i naći ćete način da joj se približite. Budite strpljivi, naredne nedelje vam se otvaraju mogućnosti da sa tom osobom ostvarite kontakt i da počnete da se družite. Naravno, sve to će vas odvesti u ozbiljnu vezu u kojoj će u početku biti nekih turbolencija, ali kako bude vreme prolazilo, sve bolje ćete razumeti jedno drugo.


BIK

Na ljubavnom polju ste imali dosta trzavica i sada možete polako da odahnete jer ulazite u kolotečinu. Niste još zadovoljni odnosom sa partnerom, ali bar nema nervoze i nerviranja. Ukoliko ste povredili voljenu osobu, sada je trenutak da polako ispravljate greške. Razgovarajte, družite se što više, otputujte ako ste u mogućnosti i osvežite vaš odnos. Sve što vam leži na duši iskreno recite svom partneru i rešićete zajedničkim snagama svaki problem. Ukoliko ste sami, pred vama je opuštena nedelja puna lepih događanja, druženja, a i lepih susreta. Jedna osoba će vas privući i imaćete potrebu da je pratite u stopu. Obuzdajte se, nemojte biti navalentni i toj osobi dajte dovoljno vremena da se odluči da li želi da bude sa vama ili ne. Sve će biti u redu, samo ako pregurate ovu nedelju, tako da već naredne možete očekivati potpuni ljubavni zanos koji samo što nije zakucao na vaša vrata. 


BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje biti prijatno iznenađeni jer će ih jedna osoba privući svojom harizmom, tako da će ova nedelja biti u znaku najlepših ljubavnih dešavanja. Ovo će se dešavati slobodnim Blizancima i nećete moći da izbegnete ovakav lep sklop okolnosti. U vaš život će ući osoba vašeg života i to treba da prihvatite od samog starta. Opustite se i prepustite lepim dešavanjima. Zauzeti pripadnici ovog znaka se pitaju da li su nešto pogrešili u odnosu sa voljenom osobom. Kod vas je mirna situacija jer ste prestali da prebacujete jedno drugom neke stvari iz prošlosti. To je dobro jer ovo je trenutak da kažete jednom drugom šta želite. Dobro bi bilo da se osamite, da odete negde na odmor i da ponovo steknete poverenje. Uskoro ćete doneti važnu odluku u životu, a to je proširenje porodice. Sreća će vas pratiti u narednom periodu jer ste uspeli da zajedno prebrodite sve prepreke.


RAK

Rakovi će ove nedelje najviše razmišljati o svom životu. Oni koji su slobodni će napokon ući u ozbiljnu vezu, ali sa nekim manjim teškoćama. Želju imate, ali realnost je sasvim drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos, već očekuje ozbiljnost sa obe strane. Vi mislite, nema veze, ući ćemo u brak, pa ćemo posle da vidimo šta ćemo. Potrebno je da sa partnerom donesete zajedničke odluke, naravno da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos sa mnogo ljubavi. Tek tada možete krenuti u neku ozbiljniju priču. Rakovi koji su u bračnim vodama osećaju se zapostavljeno jer im nedostaje voljena osoba. Tu je, a kao da nije tu. Osećate nezainteresovanost i to vam smeta. Družite se, razgovarajte, idite na kraći odmor i tako možete povratiti poverenje i nastaviti tamo gde ste stali. Kad se budete međusobno prepustili, ubrzo ćete se vratiti na stari kolosek.


LAV

Zauzeti Lavovi su već neko vreme u nedoumici šta raditi po pitanju ljubavi sa osobom sa kojom su trenutno. Nešto vam ne ide komunikacija, loše se dogovarate, kao da niste zainteresovani jedno za drugo. To su samo trenutna dešavanja, naići će momenat kad ćete se oboje probuditi i shvatiti da ste jedno za drugo. Pustite da vreme prođe i da se iskristališu sve mogućnosti, a vi ćete, naravno, znati da iskoristite sve povoljne situacije. Slobodni Lavovi nikako ne bi trebalo ove nedelje da se zaljubljuju jer bi to bio kompletan promašaj. Obuzdajte se jer ove osobe koje su trenutno oko vas nisu odgovarajuće. Ukoliko ne poslušate ovaj savet, možete se razočarati jer će fizička privlačnost prema partneru biti samo površna. Lavovi koji su u braku imaće neke manje trzavice zbog nekih beznačajnih stvari. Među vama vlada ljubav i to će vam pomoći svaki put da prevaziđete teške situacije.


DEVICA

Ukoliko ste u vezi, braku, ova nedelja će biti u znaku poboljšanja međusobnih odnosa i pojačavanju strasti i ljubavi. Nastavite u tom smeru, budite nesebični jedno prema drugom i ulepšajte svoj život. Slobodne Device će ove nedelje uživati u slobodi. Imate partnera pored sebe, ali ne shvatate da to može da preraste u bračnu vezu. Dragoj osobi ne govorite o svojim planovima jer mislite da je to dobro, a u stvari nije. Ta osoba ne zna šta je, prijatelj, poznanik, ljubavnik, partner. Došao je trenutak da otvorite svoje karte i da se porazgovara o zajedničkom životu. Pred vama su zaista lepe i važne prilike i to treba odmah pokrenuti i iskoristiti i uploviti u bračne vode. Nemojte uopšte razmišljati da li ste na dobrom putu. Naravno, vama je ljubav zvezda vodilja i nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje.


VAGA

Ako ste slobodna Vaga, ova nedelja je u znaku pronalaženja odgovarajuće osobe. Družićete se, upoznavati, ali na kraju vam niko neće odgovarati. Sve ćete videti negativno, nikako da se posvetite jednom partneru i sa njim da gradite neki ljubavni odnos. Smatrajte da ste na dobrom putu onog momenta kada osetite leptiriće u stomaku prema jednoj izuzetno privlačnoj osobi. Zauzete Vage mogu da odahnu posle nekih manjih trzavica koje su ih remetile u partnerskim odnosima. Sada se sve to polako smiruje i dolazi do situacije kada shvatate da je sve bilo uzalud i da se kajete što je do svega toga i došlo. Očekujte mnogo bolji i uspešniji period, kada ćete se mnogo bolje osećati zato što ste uspeli da prevaziđete teškoće koje su vas u prethodnom periodu dosta opterećivale. Zauzmite pozitivan stav i nikad više nemojte dozvoliti da neko ili nešto poremeti vaš idealan odnos, za koji ste oboje zaslužni.



ŠKORPIJA

Lepa i prijatna dešavanja vas očekuju na ljubavnom planu. Kod Škorpija koje su u vezi ili braku se okreće nova stranica u ljubavi, i to u smislu produbljivanja veze, odnosno braka. Očekujte razbuktavanje strasti, koja će vas jače povezati, i naredni period vam je obeležen samo lepim i prijatnim dešavanjima. Sve veće poštovanje jedno prema drugom dovešće do situacije da se dogovarate da proširite porodicu. Slobodni pripadnici ovog znaka napokon uspevaju da dođu do osobe koja im se odavno dopada i ova nedelja je odličan period za pokretanje lepe i kvalitetne veze. Nemojte požurivati partnera jer će se sve dešavati nabrzinu, a partner će biti zatečen situacijom. Sreća će vas pratiti u budućem odnosu jer ćete se osećati kao da se poznajete od davnina. Iskoristite ovaj povoljan period da usrećite osobu sa kojom ste i da napravite čvrste planove za zajedničku budućnost.


STRELAC

Strelce očekuju interesantna dešavanja na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici ovog znaka će napokon naći svoju srodnu dušu i ubrzo će ući u lepu i trajnu vezu. Nemojte da vas strast ponese i da od toga ne vidite ništa dalje. Opreznost je dobrodošla kad već polako počnete da gubite razum od ljubavnog zanosa. Pustite da vreme pokaže sve mogućnosti i da se dobro upoznate jer može vas prevariti prvi zanos. Ono što je važno za Strelce koji su u ozbiljnoj ili bračnoj vezi jeste da nailazi period smirivanja strasti, odnosno više ćete imati vremena jedno za drugo i moći ćete da se malo opustite posle silnih loših dešavanja u partnerskim odnosima. Svesni ste da ne možete jedno bez drugog, pa kad je već tako, onda se obe strane treba da se potrude da izglade nesuglasice na što bolji način. Napokon ste shvatili da je ključ vašeg zajedničkog uspeha tolerancija i nikada više ne zaboravite na to.


JARAC

Slobodni Jarčevi će napokon moći da uživaju u ovonedeljnim ljubavnim dešavanjima jer su na pragu lepe romanse. Uživaćete u početku ove lepe veze i moći ćete da krenete ka ostvarenju vaših zajedničkih planova. Ako ste zauzeti i desi vam se jedan ljubavni plamen, onda biste morali da vodite računa da ova situacija ne preraste u nešto ozbiljno, zbog čega biste poremetili svoj bračni odnos. Ako ne budete svesni ozbiljnosti situacije, možete biti čak i povređeni od strane partnera i biti ostavljeni. Zato dobro razmislite u šta se upuštate ove nedelje jer vašu harizmu veoma dobro osećaju osobe suprotnog pola. S jedne strane ste vrlo poželjna osoba, a sa druge nestabilna u ljubavnim odnosima. To vas može držati neko vreme, ali vodite računa da ne bude prekasno jednog dana za ispravljanje ove greške. Povedite računa da vas strast ne odvede na stranputicu.


VODOLIJA

Kod vas prolazi faza nezainteresovanosti za upoznavanje, druženje i ostvarivanje nekog emotivnog kontakta sa partnerom. Polako se otvarate prema okolini, počinjete da izlazite, da se družite. Ukoliko niste dugo videli osobu koja vam se sviđa, sada je pravi momenat za viđanje i ostvarivanje pravog kontakta, odnosno veze. Ako je to partner sa kojim ste ranije bili u vezi, sada neće doći do ozbiljnijeg odnosa, to će biti samo seksualna veza. Vi ne želite takvu situaciju, ali pristajete na to sve dok se ne ukaže neka druga, ozbiljnija prilika.
Ako ste u braku, potrebno je da ne dozvolite da vas porodični problemi razdvajaju. Pokušajte zajedničkim snagama da izgurate sve loše situacije koje vam se nameću, bilo da su vezane za decu, prijatelje, familiju. Sve su to samo trenutne situacije, i to rešive. Imajte to na umu, nemojte početi da prebacujete partneru zbog nečeg za šta nije kriv.



RIBE

Slobodne Ribe su ove nedelje totalno nezainteresovane za ljubavna dešavanja. Ne želite da se potrudite, da se pokrenete i da vidite šta se to dešava na vašem ljubavnom planu. Uopšte ne želite za nekog da se vežete i to vas čini nezadovoljnim. Veze koje imate su površnog karaktera i nijedna se neće pretvoriti u nešto više. Ribe koje su u braku muči jedna velika i teška situacija, a to je vernost partnera. I sami niste sposobni da budete verni, a zahtevate od partnera apsolutnu lojalnost i vernost. To treba što pre da se reši jednim ozbiljnim razgovorom i dogovorom za budućnost. Nemojte preispitivati prošlost, jer je to za vama i to ne može da se povrati. Ovaj trenutak je veoma loš za rešavanje ove situacije jer ste sami negativni, mračni i ne vidite izlaz iz ove situacije. Mislite da ste povređeni, ali ne razmišljate o partneru, da je možda i on povređen kao i vi. Spustite loptu, pustite da vam vreme pomogne da prevaziđete ovaj problem.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар