Mesečni horoskop za februar / veljaču 2017. godine

Januar je nekako prebrzo protrčao kroz naše živote, a zima je već širom otvorila vrata još jednom svom hladnom mesecu, februaru. Ali, pokušajte da ga zato ugrejete svojim emocijama, a koliko će njima i na koji način planete tokom najkraćeg meseca biti nakloonjene, saznajte iz mesečnog horoskopa za  februar 2017. godine  koji vam je pripremila astrosudbina.com. 

jill111 / Pixabay

Ovan


Posao:
Na poslovnom planu se sve vraća u svoje ustaljene tokove. Nakon burnog januara, nastupa period sa manje napetosti i aktivnosti. Sada opravdano možete da usporite tempo i ubirate plodove uloženog truda u prethodnom periodu. Vaša porodica i prijatelji takođe će biti zadovoljni vašim poslovnim dostignućima i puni razumevanja i podrške za vaše buduće planove. Kada je reč o novcu, veoma dobro rasuđujete i male su šanse da vas u februaru neko prevari, ili da platite više nego što nešto vredi. Vaša veština da dobijete najbolji odnos kvaliteta i cene sada dolazi do izražaja, piše astrosudbina.com. Period od 5. do 8. biće idealan za vraćanje dugova i otplate kredita, ali i za pozajmice, piše astrosudbina.com.

Ljubav:
Februar vam donosi česta seksualna uzbuđenja i pojačanu seksualnu želju i aktivnost. Partnera će izuzetno obradovati ova obnovljena strast i sveža energija. To će vratiti romantiku u vezu. Ovnovima bez partnera ukazaće se mnoge prilike za upoznavanje potencijalnih partnera. Ne zalećite se, jer dobro znate koliko libido ume da vam pomuti um i čuvajte se preterivanja. Od 17. februara su veće šanse da ćete nekoga upoznati onlajn.

Zdravlje:
Ukupno zdravstveno stanje vam se popravlja i energija vam se vraća. Obratite malo više pažnje na zglobove i kolena. Ovo je dobar trenutak da započnete detoks program ili dijetu, jer će promena režima ishrane biti duplo delotvornija nego inače…


Bik


Posao:
Još uvek traje period nizanja poslovnih uspeha i pojačanog samopouzdanja. Imate osećaj da možete da učinite sve što zamislite i čini vam se da ste za korak ispred svih. Omiljeni ste kod šefova. U rasponu od 1. do 5. februara izbegavajte nepotrebna putovanja. Studentima će ovaj period teško pasti – imaće poteškoće prilikom pripremanja i polaganja ispita koje mogu ostaviti dugoročne posledice na obrazovanje i karijeru. Zaposlenim Bikovima profesija će ovog meseca doneti više novca nego proteklog. Ovo je povoljan period da konačno nešto uštedite, ili investirate u posao. Otvara vam se mogućnost zarade u udaljenim zemljama i stranim kompanijama, piše astrosudbina.com. Vaše poslovne prilike ovog meseca u glavnom su vezane za strance i inostranstvo.

Ljubav:
Između 5. i 8. februara javlja se iznenadna prilika za romansu ili prijateljstvo. Privlačite duhovne ljude u svoj život. Duhovna kompatibilnost biće vam podjednako važna kao i fizička. Ovo je dobar period i za jačanje porodičnog duha i zbližavanje sa familijom.

Zdravlje:
Od 20. januara, pa sve do 19. februara bićete osetljiviji, pa se malo pričuvajte. Ovo je kratkoročan problem i narednih meseci će vam se zdravstveno stanje popraviti. Vodite računa o tome da spavate i odmarate dovoljno. Može vam se dogoditi da neki stari zdravstveni problemi ponovo isplivaju zbog vaše pojačane osetljivosti, ali nemojte previše brinuti o tome…

Najbolji ljubavnik zodijaka: 5 razloga zašto mu nema ravnog u krevetu!


Blizanci 


Posao:
Karijera vam napreduje, ali vas od 19. februara očekuje zaista naporan rad. Pazite da ne preterate i pogurate sebe preko granica svojih mogućnosti. Očekuje vas period u kojem će vaš poslovni uspeh dosegnuti vrhunac za 2017. godinu. Druga polovina februara i prva polovina marta su ključni. Koncentrisani ste na karijeru i to s punim pravom. Vrlo povoljna poslovna prilika iskrsava 28. i 29. Oduševićete svoje nadređene diplomatskim sposobnostima, ali i idejama. Ukoliko imate posla sa državom ili državnim organima ovi datumi su takođe kao stvoreni da to obavite. Ipak, izbegavajte ulaženje u rizike. Ne iskušavajte sudbinu. Ovo je period u kojem će se sve odvijati veoma brzo i u kojem će vam vreme biti ispunjeno. Moguća su putovanja u inostranstvo, najverovatnije vezana za obrazovanje i usavršavanje, piše astrosudbina.com. Studentima se preporučuje da ovaj period dobro iskoriste, jer su šanse za uspeh vrlo povoljne. Ovo je takođe vreme za filozofske, religijske i metafizičke pomake – februar će biti mesec u kome će se vaše razumevanje suštinskih pitanja produbiti.

Ljubav:
Ovo će biti aktivniji period u odnosu na prošli mesec, kada je ljubav u pitanju. Naročito srećni dani biće vam 5, 7, 9. i 11. Usamljene blizance očekuju brojne romantične prilike u kojima će prijatelji i porodica igrati izvesnu ulogu. Ipak nema potrebe da u bilo šta srljate, niti da bilo šta požurujete, jer pravi momenat se tek očekuje.

Zdravlje:
Zdravstveno stanje vam se značajno popravlja. Vraća vam se snaga i energija. Ovo je dobar period za blizance koji žele da se reše viška kilograma, naročito do 14. februara. Nakon 19. biće opet potrebno da pripazite na zdravlje i da se više odmarate…

Ovo će biti vaši najsrećniji dani u 2017. godini: Horoskop otkriva sve!

Rak 


Posao:
Fokusiraćete se više na dobrobit drugih nego na sebe. Tako će biti sve do 19. februara. Tada možete očekivati poziv iz inostranstva, pa čak i putovanje u neku drugu zemlju. Očekujte novac iz nekog neuobičajenog izvora. Neko će vam vratiti dug na koji ste davno zaboravili, ili vam stižu neka zaostala primanja. Ovo je povoljan period da se pozabavite porezima i nekretninama. Ovo je krajnje vreme da otplatite dugove i vratite pozajmice. Ukoliko se spremate da uzmete kredit ili pozajmite novac od nekoga, mudro se preročunajte. Pametan potez vas može dovesti čak i do bogatstva, ali nepromišljeno srljanje u dugove vas može uništiti finansijski, piše astrosudbina.com.
Ukoliko planirate otpočinjanje nekog projekta, ili realizaciju poslovnih ideja, februar će biti dobar mesec za privlačenje kapitala i investitora. Pravo je vreme i da se otarasite svega suvišnog i prestanete da rasipate novac na nepotrebne stvari. Ovo je period u kome ćete više prosperirati mudrim planiranjem i smanjivanjem nepotrebnih troškova, nego samim radom.

Ljubav:
Partneru posao ide dobro, pa i sa te strane možete očekivati finansijsku potporu. Ovo je vreme da se fokusirate na svoju karijeru. Kuća i porodica su vam veoma bitni, kao i uvek, ali sada ćete im više biti od koristi svojim poslovnim uspesima. Ukoliko imate decu, ona će vam služiti kao veliki pokretač. Moguće je da vam upravo deca daju najbolju poslovnu ideju. Usamljeni rakovi će imati tendenciju da se zatrpavaju poslom, pa će slobodne trenutke radije provoditi odmarajući, nego izlazeći. Jedina prilika da nekog upoznate može vam se javiti onlajn.

Zdravlje:
Zdravstveno stanje vam se sve više popravlja, a najbolje ćete se osećati kad prođe 19. februar. Imaćete više energije, a samim tim će vam se otvarati i više mogućnosti. Ipak, ova cela godina biće obeležena pojačanom osetljivošću organizma, tako da ni u jednom trenutku ne smete da zapostavite brigu o zdravlju. Ne izlažite se preteranom stresu i odmarajte dovoljno…

Veliko predviđanje prema godini rođenja: Ko će biti kažnjen za grehe iz prošlosti!

Lav


Posao:
Februar je mesec vašeg “povratka u igru”. Dolazi vreme ostvarivanja vaših poslovnih planova započetih prethodnog meseca, ili započinjanja potpuno novih projekata. Pravi je trenutak da date od sebe nešto novo i drugačije. Najpovoljniji period za inovacije je od 8. do 19. februara. Nakon turbulentnog početka meseca, očekujte poboljšanje finansijske situacije. Budite oprezni prilikom investiranja. Sreća će vas pratiti, ali samo ako budete slušali svoju intuiciju koja će ovog meseca biti naročito jaka. Pravo je vreme da započnete štednju – pošto su i prilike povoljne, a i vi ste raspoloženi da ulažete u svoju budućnosti i pravite dugoročnije planove. Nakon 14. februara nastupa idealan period za kupovinu gedžeta i tehnike. Moguća je zarada na internetu, piše astrosudbina.com.

Ljubav:
Nastavljate da brinete o svojim najbližima, više nego o sebi. Iako sebe već neko vreme ne stavljate na prvo mesto, ne nedostaje vam ljubavi, jer okolina ume da ceni ono što radite za njih. Iako se osećate kao da niste baš “sasvim svoji”, vaša popularnost u društvu deluje kao nadoknada za taj osećaj. Partner izuzetno ume da ceni vaše nesebično davanje i obasipa vas ljubavlju. Usamljeni Lavovi će upoznavati mahom bogatije i uticajnije ljude, jer će zračiti nesebičnošću i dobrom energijom. Dan najveće seksualne aktivnosti je 28. februar – iskoristite ga.

Zdravlje:
Nastavite rad koji ste započeli na sebi prošlog meseca, kako biste održali dobro zdravstveno stanje. Unosite dovoljno tečnosti, vitamina i prirodnih namirnica, ali uporedo radite i na održanju psihičkog mira. Ukoliko budete održavali normalan nivo energije i imuni sistem će vam biti jak. Ukoliko planirate dijetu, ili promenu režima ishrane, period nakon 19. februara je idealan za to. Male promene u navikama imaće moć da utiču na vas tako da se osećate kao preporođeni…


Devica 


Posao:
Mesec koji je pred vama biće naročito dobar za pokretanje novih projekata, osnivanje firmi, započinjanje novih poslova, sklapanje ugovora, ili lansiranje novih proizvoda. Napredovaćete brzo ka svojim ciljevima, što ćete naročito primećivati od 8. do 22. Tada vam može delovati kako vam uspeh stiže preko noći. Međutim, znajte da je on posledica vašeg ulaganja i rada u prethodnom periodu. Ukoliko ste u potrazi za poslom, ovo će biti period pun dobrih prilika za zaposlenje. Takođe je dobro vreme da zaposlite nekog novog, ukoliko imate svoju firmu, ili radite na proširenju biznisa. Što se tiče finansija, neće biti ne značajne promene ovog meseca, ali vas neće ni mnogo zanimati da se time bavite. Suviše ćete biti obuzeti planovima i idejama. Zato do vas novac do 17. februara u glavnom dolazi iz drugih izvora. Tek nakon tog datuma, posao počinje da daje i finansijske rezultate. Imaćete dovoljno vremena i da obavite po neki poslić sa strane, piše astrosudbina.com.

Ljubav:
Upoznajete duhovne i kreativne ljude. Nalazićete se mahom u društvu umetnika i intelektualaca. Drugačije društvo vas neće ni zanimati. Koliko god da ste esteta u duši i vrlo vam je važan fizički izgled, ovog meseca će vas najviše uzbuđivati spoj duhovne kompatibilnosti sa fizičkim magnetizmom. Ljubavni susret vas očekuje na nekom javnom događaju, najverovatnije humanitarnog karaktera. Romantična osećanja se mogu razviti prema osobi koju smatrate svojim duhovnim učiteljem ili prema nekom kome se divite.

Zdravlje:
Obratite pažnju na ruke, zglobove, vrat i kukove – naročito nakon 14. februara. Bićete podložni stresu i lako ćete se iscrpljivati, naročito u prisustvu dece…


Vaga 


Posao:
Ovo je pravo vreme da započnete rad na novom projektu, ili se upustite u novu poslovnu avanturu, jer će mesec februar za vas biti naročito srećan. Ovo je takođe pravi trenutak da uživate u svom životu i prepustite se svojoj kreativnosti – poslovi koji od vas zahtevaju maštu i kreativnost će vam naročito ići od ruke. Spajanje posla i zadovoljstva će vas zaista ispuniti i energetski podići. Ukoliko tražite posao, najpovoljniji period nailazi nakon 19. februara, a najpovoljniji dan biće 28. Dobro stojite i sa finansijama. Neočekivani novac stiže između 5. i 11, piše astrosudbina.com.

Ljubav:
Iako ste obično romantično raspoloženi, ovog meseca će dominirati vaša praktična strana ličnosti. Zato će vas privlačiti bogati i uticajni ljudi. Sa svoje strane, vi ćete ljubav takođe pokazivati na materijalan način – obasipaćete voljene osobe poklonima. I kako vi budete pokazivali svoju ljubav, tako ćete očekivati i da se vama ljubav pokazuje. Usamljene vage će romantične kontakte ostvarivati u glavnom putem posla, a naročito preko finansijskog aspekta. Dosta vremena ćete provoditi družeći se sa ljudima iz sveta biznisa, a moguće je da ćete i sa nekim starim prijateljima ući u poslovni odnos. Vaš društveni život biće mahom vezan za posao. Uživajte u onome što vam ovaj period donosi, ali se ne zanosite preterano, jer ove godine nisu povoljni izgledi za brak. Više strpljenja nego obično biće potrebno da uložite u odnose sa familijom. Bliskom članu porodice biće potrebna vaša pažnja, pomoć, ili podrška naročito između 1. i 5. februara.

Zdravlje:
Tokom proteklog meseca zdravlje vam se postepeno popravilo, i sada se osećate dobro. Imate dovoljno energije da ostvarite svoje ciljeve. Kraj meseca vam donosi rad i na duhovnom isceljenju…


Škorpija 


Posao:
Vreme je da sprovedete u delo poslovnu ideju koja vam se već duže vrzma po glavi. Ovo je i povoljan period za one koji se spremaju da plasiraju u javnost neki novi proizvod. Najbolji period za posao ovog meseca (pa i za celu godinu) biće od 8. do 22. februara. Ipak, ovo će istovremeno biti period u kome ćete vežbati svoju nesebičnost i obuzdavati samovolju. Obratite malo više pažnje na druge i njihove želje, jer ćete najbolje rezultate postizati upravo kolektivnim radom. S vremena na vreme će vam biti teško da izbalansirate potrebu da delate nezavisno i impulsivno, sa okolnostima koje vas navode da uspeh postižete putem dogovora, piše astrosudbina.com. Vaša prava misija ovog meseca će biti vaša pomoć i podrška prijateljima i porodici. Ovo će biti naročito važno u poslednjoj trećini februara. Budite tu za svoje najmilije i skrasite se malo kraj njih, jer će vam upravo to dati snagu i potporu za buduće uspehe u karijeri.

Ljubav:
Ljubav je ovog meseca veoma blizu kuće – možda čak i u komšiluku, barem što se tiče prve polovine meseca.
Između 9. i 11. vas očekuje jedan veoma prijatan susret. Međutim, delujete hladno. Iako po prirodi niste hladna osoba, drugi će vas tako doživljavati, što može odbiti čak i neke potencijalno ozbiljne prilike. Zato je bitno da uložite malo truda da prenesete drugima svoju toplinu i ljubav. Nakon 17. ljubav se još više približava domu. Od izlazaka na sastanke više vam odgovara da romantično veče organizujete baš kod svoje kuće. Usamljenim škorpijama porodica se više nego obično meša u ljubavni život i pokušava da provodadžiše. Postoji mogućnost da se neke stare varnice probude i da se rasplamsa neki stari plamen. Vaša potreba da ponovo proživljavate srećne trenutke iz prošlosti omogućava povratak stare ljubavi u vaš život. Međutim, živeti u prošlosti uopšte nije tako dobra ideja kako se vama može učiniti prijatnom u datom trenutku. Nemojte bežati iz sadašnjice i gubiti iz vida ono što se dešava sada i ovde, jer možete propustiti neke lepe događaje – lepše i od onih koje ste već proživeli u prošlosti.

Zdravlje:
Ukoliko ste razmišljali o psiho-terapiji, ovo je pravi momenat. Februar će biti mesec rešavanja nekih starih psihičkih trauma i zatvaranja jednog poglavlja vašeg života, kako bi drugo moglo da počne. Naročito je dobar momenat da priznate sebi neke stare greške, oprostite ih i ispravite. Morate pustiti svoju prošlost da ode tamo gde pripada. Da biste to učinili, morate joj pristupiti sa razumevanjem, oslobođeni bola ili griže savesti.Jedino će tako prošlost izgubiti moć koju ima nad vama i kojom vas koči…

Strelac


Posao:
Početak godine doneo vam je moć i nezavisnost na poslovnom planu, ali vam je na ljubavnom planu podjednako oduzeo. Ovog meseca ćete biti u prilici da svoju ličnu sreću uzmete u svoje ruke i sami preuzmete odgovornost za okolnosti. I dalje ste u mogućnosti da sami kreirate sopstvene šanse i menjate ono što vam ne ide na ruku.
Podrška, odobravanje i pomoć drugih vam uopšte neće trebati. Možda ćete delovati pomalo sebično, ali gledajući širu sliku, svojom srećom doprinosićete i sreći ljudi oko vas. Zato ne dozvolite da vas tuđe mišljenje pokoleba i skrene s puta koji ste zacrtali, piše astrosudbina.com. Februar će takođe biti dobar za pokretanje posla, ili poslovnog projekta. Biće vam malo teže nego prethodnog meseca, moraćete malo više da radite nego u januaru, kako biste dostigli finansijske ciljeve koje ste sebi zacrtali, ali nekih velikih problema neće biti. Spremite se na poteškoće sa novcem od 1. do 5. Preguraćete ih malo drugačijim poslovnim potezima i uvođenjem promena. Sve to neće značajno remetiti trend prosperiteta u kojem se nalazite. Ukoliko tražite posao, šansa vam se otvara krajem meseca.

Ljubav:
Na emotivnom planu stanje se popravlja. Naročito povoljan period vas očekuje između 7. i 14. februara, kada je moguće jedno sasvim vedro i osveđavajuće romantično iskustvo, najverovatnije vezano za posao. U prvoj polovini meseca će vas privlačiti moć i bogatstvo, dok vam se u drugoj polovini februara interes pomera na intelekt. Privlačiće vas ljudi izuzetnih umnih sposobnosti. Prijaće vam nekonvencionalne stvari i iskazivanje osećanja na krajnje neobične načine.

Zdravlje:
Zdravlje će biti dobro, ali će vam u poslednjoj trećini februara biti potrebno malo više odmora. Ne zamarajte se previše i ne gurajte sebe preko granica sopstvenih mogućnosti, već se potrudite da se bolje organizujete.

Jarac 


Posao:
Po prirodi ambicioznim jarčevima ovaj mesec donosi jedno pomeranje interesovanja sa karijere na kuću i porodicu. Iskoristite ovo neobično iskustvo za učvršćivanje porodičnih veza, jer će vam stabilan porodični život veoma doprineti u postizanju poslovnih uspeha. Ukoliko se upuštate u neki novi poslovni poduhvat, idealno vreme za to je sredina meseca, piše astrosudbina.com. Novac vam je veoma važan i poslovne uspehe merite upravo po zaradi. S te tačke gledišta, karijera će vam biti veoma uspešna. Nalazite se i na godišnjem finansijskom vrhuncu, međutim posao vam polako ali sigurno odlazi u drugi plan. Fokusirajte se na one aspekte karijere na koje ste zaboravili. Ne meri se svaki uspeh samo novcem. Od početka godine nezaposlenim jarčevima poslovne ponude stižu češće nego inače. Još jedna šansa otvara se između 5. i 7. februara. Moguće je da će se to dogoditi tokom nekog putovanja. Iako karijera ukupno ide korak unazad, novac vam stiže sa svih strana. Možete očekivati finansijsku potporu čak i od ljubavnog partnera. Novac ovog meseca može ležati i u nekretninama, u naplati osiguranja, ali i iz izvora vezanih za zabavu i uživanje. Uživaćete ugled kod šefova i ljudi od autoriteta, pa će vam njihova pomoć biti na raspolaganju, ako zatreba. Ovo je dobar period da rešite pravne probleme.

Ljubav:
Stanje na ljubavnom planu je stabilno – ništa specijalno se ne događa, ali vam nije ni prioritet. Zadovoljni ste tu gde ste.

Zdravlje:
Zdravlje vam ovog meseca ide na ruku. Možete osetiti blagi zamor u drugoj polovini februara. Posvetite malo vremena i pažnje svom organizmu kako ne bi došlo do pada imuniteta…

Vodolija

Posao:
Umesto da, kao po običaju, čekate proleće da se upustite u nove poslovne poduhvate, zašto ne biste počeli odmah? Vodolijama rođenim između 20. januara i 8. februara period od 8. do 22. februara biće naročito povoljan. Ovo će biti mesec povećanog zalaganja na polju karijere. Međutim to stvara konfliktnu situaciju u vama, jer pažnje želite da posvetite porodici i emotivnim potrebama, pa ćete biti pomalo rastrzani između privatnog i poslovnog plana. Period prosperiteta još uvek traje. Još uvek vam okolnosti idu na ruku i na vrhuncu ste snage i nezavisnosti. Samo je pitanje kako ćete iskoristiti ovu situaciju, s obzirom da će vam sa posla odvlačiti pažnju druge stvari, piše astrosudbina.com. Od sredine, pa do kraja meseca će naročito biti ispoljena vaša kreativnost, tako da vam posao, osim koristi, može doneti i lično zadovoljstvo. Od 19. februara ulazite u finansijski vrhunac za ovu godinu. Društveni kontakti vam dosta pomažu u poslu. Veću sumu novca očekujte krajem meseca.

Ljubav:
Usamljenim vodolijama u februaru se otvaraju prilike kako za neobavezne ljubavne susrete i avanture, tako i za ozbiljnu ljubav. Početak meseca donosi drame na ličnom planu i odstupanja željenog životnog puta. Može doći do poremećaja u porodičnoj harmoniji, ali ćete prebroditi tu kratkotrajnu krizu ukoliko budete delali zajedničkim snagama na rešenju problema.

Zdravlje:
Bez promene…

Ribe


Posao:
Vi na svim poljima interesovanja grabite sigurno ka svojim ciljevima, osim na poslovnom planu. U pogledu karijere nailazite na teškoće. To nije ništa što se ne može rešiti i prevazići, ali iziskuje od vas pojačano zalaganje i više rada nego obično. Što se tiče novca, i ovog meseca vaše finansijsko stanje biće usko vezano za inostranstvo, strane kompanije i klijente iz drugih zemalja. Povoljne poslovne prilike očekuju vas tek u poslednjoj trećini februara.
Ovog meseca bićete kao posvađani sa tehnologijom i gedžetima, piše astrosudbina.com. Takođe, ovo će biti veoma mističan period, pa ćete imati poteškoće da stojite sa obe noge na zemlji i ne odlutate predaleko od stvarnosti u kojoj želite da ostvarite rezultate.

Ljubav:
Ovog meseca će sve zavisiti od vaše spremnosti i sposobnosti da održite balans i prihvatite kompromise kako biste uskladili svoj lični interes sa interesom vašeg partnera. Činiće vam se kao da svako vuče na svoju stranu – vi biste želeli da bude po vašem, a partner da bude po njegovom. Iako vam trenutno deluje kao da ste vas dvoje dva različita sveta, ne žurite da donesete odluku zbog koje možete zažaliti. Vreme će pokazati da li su razlike među vama privremeni ili trajni problem. Za početak probajte da ne razmišljate preterano o tome, ne posmatrajte svog partnera kao stranca samo zato što vam se želje trenutno razilaze, već prosto pokušajte sa nekim kompromisom i vidite kako će ići. Slobodnim ribama prilika za romansu javlja se između 5. i 11. februara. Prijatelju će možda trebati vaša pomoć.

Zdravlje:
Bićete dobrog zdravlja sve do poslednje trećine meseca, kada će vam biti potrebno malo pomoći da obnovite energiju. Sve u svemu, februar će biti mesec u kome ćete se osećati dobro, što će se naročito odražavati na vaš izgled. Na svojoj koži ćete se uveriti kako dobro zdravstveno stanje ume da vas podmladi i osveži efikasnije od bilo koje kreme ili tretmana.

Izvor: astrosudbina.com.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар