Nedeljni horoskop: 9 - 16. januar / siječanj 2017. godine

Nedeljni horoskop: 9 - 16. januar / siječanj 2017. godine: Počela je i već se u njoj polako uhodavamo, tako da je pred nama i druga sedmica ove, 2017. godine. Šta će vam sve doneti na poslovnom i ljubavnom planu i kakvo zdravlje možete da očekujete? Odgovara vam ehoroskop.net.

 

OVAN


LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolaziće male krize u kojim treba da pokažu više razumevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspeće da prebrode sva iskušenja.

KARIJERA: Celokupna situacija na radnom mestu mogla bi vam ove dane učiniti napornim. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od šefova, a baš ništa o vama. To je samo privremeno. Budite otvoreni i sarađujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se svojih dostignuća.


BIK


LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za prijatna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad neke stvari treba definitivno privesti kraju. Baš ova nedelja karakteristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvagajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite na ishranu.



BLIZANCI


LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti. Oni u vezama prolaziće iskušenja na temu dominacije u odnosu. Samci će pak ponekad prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da uspeju u svojim namerama. Polako.

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas raduje.


RAK


LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo kvalitetniji, a vama će biti drago. Već ste se pomalo zasitili svojih čežnji, pa će vas bolja povezanost s partnerom zaista osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa sklad neće izostati.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaći da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVET: Budi se vaš interesovanje za alternativu.


LAV


LJUBAV: Nedostatak interesovanja za ljubav rezultat je toga što se predobro provodite s prijateljima. Oni koji su u dužim vezama primetiće da su se malo distancirali zbog društva. Ništa vas ne sputava da sve pokušate spojiti i povezati. Biće zabavno.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim.

ZDRAVLJE&SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine.




DEVICA


LJUBAV: Pred vama su nove ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na sasvim neobičnim mestima. Poput onih umetničkih ili sličnih. Biće zanimljivo. Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni mnogim osobama suprotnog pola.

KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će oni početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili onamo kako i treba. Biće to dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Prepoznajte šta vam treba, a šta ne treba.


VAGA


LJUBAV: Povremeno će vam se činiti kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Ojačaće osećaj usamljenosti, ali objektivno, vaša veza je u redu. Najbolje je potražiti vesele ljude ili zanemariti brige baveći se onim za šta znate da volite.
Godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

KARIJERA: Radna atmosfera na poslu će se zahuktati, a od vas će se očekivati sve veći angažman. Vaše radne navike negde su se uspavale, pa ćete pod hitno morati da ih probudite. Ne pitajte previše, nego se držite pravila posla. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz finu muziku.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Velik deo svog slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih prohteva.

KARIJERA: Vreme je dobro za unutrašnje introspekcije, istraživanja u tišini i povučeniji rad. Kako ste uvek okrenuti prema drugima, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sedite i predano radite bez puno priče i buke.

ZDRAVLJE&SAVET: Ko ima umetničkih ideja, neka se izrazi.




STRELAC


LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte je prihvatiti onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima imaće dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savetnici, a svoje će znanje lako primenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji biće prolazni.

ZDRAVLJE&SAVET: Povremene nervoze i sitne brige.


JARAC


LJUBAV: Osećaćete se kao da možete pokrenuti brda. Voljena osoba će vas podržavati u svemu, a i komunikacija između vas će se poboljšati. Mnogi će biti srećni. Oni koji su još sami neka svakako izlaze. Biće lijepog društva.

KARIJERA: Nedostajaće vam energije da obavite sve što ste planirali, pa će se zbog toga javiti umor i nervoza. Posao treba bolje pripremiti i planirati. Tako ćete doskočiti spomenutom. Takođe ne komplikujte, pa ćete stići na sve.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu ili bar prošetajte na svežem vazduhu.


VODOLIJA


LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica jedan dan će vam se činiti kao iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Oni u vezama treba bolje da balansiraju i neguju svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je juče bilo sasvim dobro.

KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtevaju pametan i promišljen pristup. Takođe treba sve više da sarađujete s kolegama, a neretko tako da stvarate ili prihvatate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite malo mira samo za sebe.





RIBE


LJUBAV: Verovatno ćete se malo udaljiti od voljene osobe. Ovo zahlađenje vi nećete uzeti preozbiljno, nego ćete sve nadilaziti humorom i pozitivnim stavom. Humor je u svakom slučaju zdrav, ali ipak pazite da ne preterate sa šalama na tuđi račun.

KARIJERA: Moći ćete bez imalo bojazni da se oslonite na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a s njim i vi.

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi više vremena za dobar san.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар