Nedeljni horoskop: 13 - 20. februar / veljača 2017. godine

Nedeljni horoskop: 13 - 20. februar 2017. godine: Proverite da li će vam i koliko raspored planeta biti nakonjen tokom ove februarske sedmice, na planu ljubavi, karijere i zdravlja.

Ilustracija: Quique / pixabay.com

Zanimljive stvari su se dešavale ovih dana. Desetog 10. februara dogodio se pravi spektakl -  Snežni mesec, lunarna eklipsa i prolazak komete 45P. Prvo pomračenje Meseca u ovoj godini je bilo na 22. stepenu  Lava, koji obrazuje trigone sa tranzitnim Saturnom u Strelcu i Uranom u Ovnu., a to zaposlenje u stranoj firmi ili su na pragu emotivne veze koja može da preraste i u stabilan brak.

Pomračenje Meseca je zapravo opozicija sa Suncem, čiji je uticaj oslabljen u znaku Vodolije (neočekivane okolnosti) i Meseca (emocije, narod) u Lavu (vlast, položaj), uglavnom vodi ka pogrešnim procenama. Zato odložite donošenje važnih odluka, makar do sredine marta, a ako možete i do juna. Jer, 26. februara očekuje nas i pomračenje Sunca, a u periodu između dva pomračenja nije poželjno donositi važne odluke, započinjati nove poslove, izuzetak su samo umetnički projekti.

Beležimo i retrogradni Jupiter, koji će potrajati sve do  9. juna i obećava ubrzan razvoj i sreću upravo u onoj sferi života koja vam je sada najvažnija. Očekujte neočekivano, odnosno, očekujte da će vas sreća iznenaditi upravo onda kad vam je potrebna, bilo da je to na polju posla, putovanja, obrazovanja ili novih poznanstava. Kakve god da su vaše najlepše nade za budućnost, upravo je vreme retrogradnog Jupitera šansa da napravite krupan skok ka toj budućnosti.

Pogledajmo i ovonedeljni horoskop za konkretne znake zodijaka ehoroskopa.net.



OVAN


LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete na zabavama ili na sportskim priredbama. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate potrebna znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer treba sarađivati.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi.


BIK


LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.


ZDRAVLJE&SAVET: Ne treba da smanjujete svoje kriterijume.



BLIZANCI


LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živeti. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti ka svijetlu ili ka tami.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Sarađujte uz diplomatiju.
NAJPAMETNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Ova 3 znaka su toliko pametna da ostali mogu ili da im se dive ili da zavide na inteligenciji >>klinite ovde

ZDRAVLJE&SAVET: Izdržite.




RAK


Kako se ponašaju znaci kada su u vezi: Blizanac je veran kao pas, Lav je nemirnog srca, Strelac ima problem sa predanošću

LJUBAV: Bez obzira na unutrašnju sigurnost i samopouzdanje, činićete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisiće u uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se i dajte sve od sebe, ali pri tom budite realni.

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljati, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrećete još više.

ZDRAVLJE&SAVET: Istražite svoje talente.




LAV


LJUBAV: Ovih ćete dana imati promenljiv vetar kad se o ljubavi radi. Neka vrata će se otvarati, ali neka će se i zatvarati. Ponekad i istovremeno. Zato budite maksimalno otvoreni i budno pratite svaku priliku. Treba prepoznati šta se krije iza nje.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više se angažovati oko mladih saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekuda da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

ZDRAVLJE&SAVET: Imaćete dovoljno snage za sve.




DEVICA


LJUBAV: Povremeno ćete osetiti poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajanjem uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se tako istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete šta sve znate. Još ove nedelje biće potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.
NAJPAMETNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Ova 3 znaka su toliko pametna da ostali mogu ili da im se dive ili da zavide na inteligenciji >>klinite ovde

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite kritičare.




VAGA


Kako se ponašaju znaci kada su u vezi: Blizanac je veran kao pas, Lav je nemirnog srca, Strelac ima problem sa predanošću

LJUBAV: Dobar ugođaj, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, kao i naklonost druge strane, učiniće vam ove dane prijatnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na proširenje svojih znanja i stručnih sposobnosti. Neki će se usavršavati. Sad će se naime, ostvariti neki zakonski temelji da možete pokrenuti nešto u tom pravcu. Neki će zbog toga putovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Prvo sagledajte šta imate, pa tek onda delujte.




ŠKORPIJA


LJUBAV: Ako je dosad bilo prazinina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaknuće vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mestu gdje i vi.

ZDRAVLJE&;SAVET: Uživajte u životu.




STRELAC


LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

KARIJERA: Na dnevni red dolaze ambicije. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba postaviti i nove temelje.
NAJPAMETNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Ova 3 znaka su toliko pametna da ostali mogu ili da im se dive ili da zavide na inteligenciji >>klinite ovde

ZDRAVLJE&;SAVET: Idite na sunce i u prirodu. Osvežiće vas.




JARAC


LJUBAV: Ako želite nekoga osvojiti, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite kritiku partnera. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da bi se mogli razmahati. Idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji..

KARIJERA: Rado biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme da pokažete sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpeli i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&;SAVET: Pred vama je dug put.



VODOLIJA


LJUBAV: Činiće vam se kao da nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu donijeti nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usresredite na sebe. Preispitajte se malo dublje.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Oni koji nisu razmislili o sebi verovatno će se suočiti s posledicama vlastitih ambicija i tek sad uvideti gde su pogrešili. To je korak prema napred.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite predususretljiviji prema ljudima.




RIBE


LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrteti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zameriti i osećati se zanemareno.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko sam po sebi dominantan nije dobar, a pogotovo ne kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro je baviti se sportom.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар