Mars u Raku posle dve godine: Mogući raskidi i obnove veze, finansijski usponi i padovi

Nešto novo na nebu: Mars, planeta akcije, posle dve godine, krajem nedelje ulazi u četvrti zodijački znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i u kojem će boraviti do 20. jula. Šta to u prskis znači?

Pixabay

Zbog sekstila sa Uranom i Venerom, na ljubavnom planu mogući su iznenadni raskidi i obnove veza, a na finansijskom neočekivani usponi i padovi.

Opozicija sa retrogradnim Plutonom, posle 22. juna, opominje da obratite više pažnje na konkurenciju i da izbegavate podizanje kredita, pišu Novosti.

Nemojte da se nervirate, ukoliko građevinski radovi kasne ili ne možete da postignete dogovor sa onima s kojima ste ugovorili radove, majstorima, zidarima, stolarima, jer samo vas strpljenje može dovesti do željenog cilja.




Trigon sa Neptunom iz Riba, posle 15. juna, donosi inspiraciju umetnicima i uspeh sportistima.

Takođe, u drugoj polovini meseca, Mars počinje da obrazuje kvadrat sa Jupiterom u Vagi, što uvećava prihode ali istovremeno budi i želju za trošenjem novca.

Krajem nedelje, aspekti Sunca sa Neptunom i Jupiterom u konjunkciji sa Mesecom, umetnicima i lekarima donose ponudu za rad na nekom međunarodnom projektu ili zajednički posao sa strancima.

Kako će se sve ove u narednom periodu odražavati konkretno na pojedinačne horoskopkse znake, pročitajte u prognozi astrologa Marine Jungić Milošević.





Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар