Najveći mesečni horoskop za jun / lipanj 2017. godine

Pred nama je i šesti mesec ove godine, onaj u kome već očekujemo predstojeća  letnja opuštanja i smanjenje tenzija na raznim poljima. Da li će biti baš tako?  Iz velikog horoskopa koji je pred vama, saznajte šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje, da li da investirate...

Natalia_Sol / {ixabay

Mesečni horoskop za jun pripremio je poznati i iskusni astrolog Igor Pavluković za Mesečni Horoskop. Strogo je zabranjeno preuzimanje mesečnog horoskopa bez dozvole autora i pismene saglasnosti, odnosno preuzimanje bilo kog dela horoskopa bez navođenja linkova i izvora.

 

OVAN


Posao:

Dragi Ovnovi,
Angažujete se oko dugoročnih poslova i oko projekata koji mogu da vam donesu napredak u karijeri ili učvrste vaše trenutne pozicije. Na tom polju će biti neophodni pojačani napori jer još uvijek postoje zastoji zbog kojih kasnite sa ostvarenjem planiranog i zbog čega je potrebno da nadoknađujete propušteno. Sporije odvijanje radova uz nepovoljne okolnosti zadržaće se tokom celog juna. Merkur koji vlada vašim poljem komunikacije će od 6. do 21. juna prolaziti kroz znak Blizanaca, što će pojačati vaše organizacione sposobnosti i započećete sa planiranjem novih projekata i radnih zadataka. Ovo je povoljan period za Ovnove koji se bave oblastima komunikacija, saobraćaja, trgovine i konsaltinga. Bićete više nego obično u pokretu, zakazivaćete i dogovarati sastanke na kojima ćete vrlo rečito i sa pojačanim samopouzdanjem da iznosite vaše prijedloge, što će vam omogućiti da sklopite bar jedan unosan ugovor. Ako se bavite prodajom, uvećaćete broj kupaca vaših proizvoda jer ćete umjeti da ih zainteresujete da kupuju od vas.
Venera koja vlada vašim poljem novca već početkom mjeseca pravi trigon sa Saturnom, što vam donosi dobitke od velikih projekata, posebno ako se bavite građevinskom industrijom ili izgradnjom. Venera će praviti i konjunkciju sa Uranom, što vam donosi i neočekivane prilike da profitirate kroz berzanske akcije, ali pod uslovom da ih pratite, učestvujete i ugrabite priliku čim vam se ukaže. 6. juna Venera ulazi u znak Bika kojim vlada, što će vam doneti dobar osjećaj za ulaganja i finansijske akcije. Umjećete da racionalno rasporedite svoje prihode i rashode. 23. juna će Venera praviti trigon sa Plutonom, što će vam pružiti priliku za ostvarenje značajnog dobitka od posla povezanim sa energetskim resursima.
Nezaposleni Ovnovi imaće plodne ideje kako da dođu do zaposlenja. Ostavićete utisak na potencijalnog poslodavca svojim intelektom.

Ljubav:


Ako ste u vezi:
Pokazaćete koliko vam je partner važan tako što ćete mu dati do znanja da ste svesni nekih njegovih vrijednosti zbog kojih ste se odlučili da budete baš sa njim u vezi ili braku. Iznenadićete voljenu osobu tako što ćete joj nešto lijepo pokloniti i to će biti upravo ono što će uvjeriti vašeg partnera da poznajete šta voli i koje su njegove potrebe i očekivanja.
Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće u drugoj polovini mjeseca sekstil sa Neptunom, što će vas činiti romantičnim i maštovitim. Više vremena ćete provoditi sa voljnom osobom i uživaćete u intimnim trenucima koje ćete osmisliti samo za vas dvoje, a što će vašeg partnera učiniti ispunjenim i srećnim.

Ako ste slobodni:
Neodoljivo će vas privući neko koga ćete upoznati preko poslovnih aktivnosti. Namo samo jednog sastanka u vezi zajedničkih aktivnosti, spoznaćete da imate slične ciljeve u životu i dosta zajedničkih interesovanja, tako da se vaš susret neće završiti samo na poslovnom nivou. Produbićete to u privatno viđanje u slobodno vrijeme. U drugoj polovini juna će se između vas dvoje razbuktati strasti. Pripazite da vam ne izmaknu kontroli i ući ćete u novu emotivnu vezu.
Stariji Ovnovi će tragati za osobom koja odgovara njihovim kriterijumima. Ovog mjeseca ćete tražiti u drugoj osobi kvalitete na nivou ličnosti i duše. Spoljni izgled ili materijalno stanje vam neće biti na prvom mjestu.

Zdravlje:


Osjećaćete potrebu da se više krećete, što će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju. Prijaće vam svakodnevna šetnja, a praktikovaćete i trčanje, biciklizam, planinarenje i sve vrste fizičkih aktivnosti gdje možete da svoje telo pokrećete na raznovrsne načine. Potrebno vam je što više vremena na čistom vazduhu i suncu.
Zbog toga što ćete biti u pokretu češće nego obično, biće vam potrebna ishrana pojačana kalorijama. Konzumirajte više mesa, kuvanog na pari. Pileće meso i govedina će vam nadoknađivati energiju koja vam je potrebna. Biće vam potrebno i više sna i odmora. U drugoj polovini mjeseca će vam prijati mlijeko i mliječni proizvodi.

Srećni brojevi:


7, 14, 18, 24, 27




 

BIK


Posao:

Dragi Bikovi,
Na početku juna se posvetite dovršavanju onoga što niste stigli da dobršite u vrijeme koje ste planirali. Koliko toga uspjete da okončate, toliko ćete lakše i efikasnije započeti nove poslovne projekte i zadatke. Od 6. juna će Venera biti u vašem znaku i vaše sposobnosti će doći do punog izražaja. Osjećaćete se na svom i moći ćete da se istaknete na svom poslu, najviše kroz lični nastup i rukovodeće sposobnosti. Nastupaćete ljubazno i u vašem nastupu će drugi vidjeti vaše samopoudanje, eleganciju i riješenost da dobijete ono što želite. U dogovorima i pregovorima ćete nalaziti načina da se drugima dopadnete i nametnete na pozitivan način, što će vam donijeti uspješne dogovore i poboljšanu saradnju. Umjećete da na sebe skrenete pažnju tako što ćete isticati svoj izgled i svoje karakterne osobine na svakom mjestu gdje to može da vam donese poene i otvori vrata ka uspjehu. Napredak u realizaciji ciljeva ćete ostvariti posebno ako se bavite oblastima menadžmenta, ako ste na rukovodećem položaju ili ako imate sopstveni posao, tj. svoju firmu.
Od 6. do 21. juna Merkur će prolaziti kroz vaše polje novca i nalaziće se u Blizancima kojima vlada što će vam otvoriti mogućnosti da poboljšate svoju zaradu i saldo na računu. Umjećete dobro da kalkulišete i da planirate finansijske akcije i transakcije. Racionalno ćete pristupati prihodima i rashodima i znaćete kako da ostvarite ravnotežu na tom polju. Pazite da na precijenite svoje sposobnosti, jer ćete se suočavati sa raznim izazovima i promjenljivim okolnostima. Izbjegavajte ulaženje u rizične finansijske poduhvate. 14. juna možete ostvariti dobitak na poljima zabave i u kreativnom radu ali vam 19. jun donosi teškoće i moguće blokada na poljima javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima.
Nezaposleni Bikovi će biti prilagodljivi u odnosu na okolnosti i konkurisaće samo na onim mjestima gdje su sigurni da mogu da dobiju bar privremeni posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sa voljenom osobom ćete razgovarati o načinu unapređivanja vaše emotivne veze i razmatraćete kako da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Imaćete prijedloge i inicijativu kako da riješite nešto što vam je u zajedničkom životu stvaralo teškoće u prethodnom periodu, a vaš partner će svojim prijedlozima doprineti da se međusobno uskladite po svim pitanjima.
Mars koji vlada vašim poljem braka i partnerstva prolazi kroz znak Raka gdje je u padu. To će od vas zahtjevati da ulažete više napora i strpljenja u odnos sa partnerom. Dobro u svemu je što ćete moći da sve rješavate dogovorom što se pokaže kao teškoća i prepreka u vašoj emotivnoj vezi. Krajem mjeseca nailazićete na prolazne nesuglasice.

Ako ste slobodni:
Zahvaljujući sekstilu Venere koja vlada vašim znakom i Marsa koji vlada vašim poljem emotivnog partnera, upoznaćete osobu koja će na vas djelovati privlačno i neodoljivo, pa ćete se zaljubiti. Ubrzo ćete otkriti da ta osoba pokušava da vas zadivi tako što se prikazuje boljom nego što jeste i da prikriva nekakve frustracije o kojima nerado razgovara. Vi ćete preuzeti dominaciju u ovom odnosu ali to može navesti drugu osobu da se povuče u sebe. Budite pažljivi.
Stariji Bikovi će biti izraženo strastveni. To će vam donijeti mogućnost da započnete avanturu sa osobom sa kojom ćete otkriti obostranu privlačnost, ali nećete stići dalje od seksa jer na drugim poljima nećete biti dovoljno kompatibilni.

Zdravlje:

Venera vlada i vašim poljem zdravlja i kako će veliki dio ovog mjeseca da prolazi kroz vaš znak to će vam donijeti stabilno zdravlje. Vaš imunitet će biti pojačan i vaš organizam će uspostaviti ravnotežu neophodnu da se dobro osjećate. Metabolizam će vam takođe funkcionisati uravnoteženo. Ako ste ranije imali zdravstvene smetnje, sada će proći.
Ovog mjeseca će vam odgovarati ishrana koja uključuje element zemlje, a to su pšenične klice, ovsene i heljdine pahuljice, suncokret i namirnice bogate skrobom i bjelančevima. Takođe će vam prijati i biljke čiji se korjen koristi u ishrani, a to su mladi krompir, šargarepa, đumbir, keleraba. Morske alge će poslužiti za čišćenje probavnog sistema.

Srećni brojevi:

5, 11, 16, 20, 26


BLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Usmjerićete se na razvoj već ranije pokrenutih poslovnih projekata i zadataka kako biste sve to uhodali i postigli bolji kontinuitet. Očekuje vas uspjeh u poslovima koji se odvijaju iza zatvorenih vrata, gdje svoje radne obaveze obavljate samostalno, dok će vam uspjeh i dobici dolaziti i kroz saradnju sa ustanovama zatvorenog tipa, posebno ako se bavite poslovima konsultanta, zdravstvom ili administracijom. Od 6. juna, Merkur koji vlada vašim znakom ulazi u vaš znak i tu će se zadržati do 21. juna. U ovom periodu će vaše intelektualne, komunikacione i organizacione sposobnosti doći do pojačanog izražaja i u svim aktivnostima gdje su ove vaše sposobnosti važne postići ćete značajan napredak. Istaći ćete se na ličnom polju, bićete zapaženi i vaši prijedlozi će biti ozbiljno shvaćeni i uzeti u razmatranje. Vaša kreativnost će biti pojačana, učestvovaćete na raznim sastancima i bićete neprestano u pokretu i u kontaktima sa poslovnim partnerima. Važno je da budete pažljivi u vezi javnih nastupa i sklapanja novih ugovora u periodu oko 19. u mjesecu.
Od 21. juna, kada Merkur pređe u znak Raka i vaše polje novca, počećete da više pažnje poklanjate sređivanju vaših finansija i organizovanju boljih kanala za protok novca i finansijske transakcije. Usmjerite se na oblasti trgovine i usluga jer ćete tu imati najviše mogućnosti da ostvarite bolji profit. Kako i Mars u isto vrijeme prolazi kroz vaše polje finansija ali se nalazi u znaku svog pada, upozorava vas da ne činite ništa naglo i nepromišljeno jer ćete u nekim trenucima biti skloni upravo tako da postupate, što vam može nanijeti gubitke. Između 25. i 27. juna Mars i Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vas činiti sklonim rizičnim investicijama. Bilo bi mudro da to izbjegavate.
Nezaposleni Blizanci će najlakše moći da dobiju posao u oblastima komunikacija, na medijima i u administrativnim djelatnostima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Bićete manje nego obično posvećeni svom ljubavnom životu i emotivnom ili bračnom partneru jer ćete tokom juna više biti angažovani oko sopstvenih planova i projekata, pa će vam trebati više vremena za sebe. To može zasmjetati vašem partneru, zbog čega je neophodno da se bolje organizujete i nađete više vremena samo za vas dvoje.
Ono što će vam najviše trebati u ovom mjesecu kako bi vaš odnos sa voljenom osobom bio skladan i stabilan jesu intimni zajednički trenuci, kada ćete moći da se posvetite samo jedno drugom, bez prekida zbog drugih aktivnosti. To ćete uspjeti da postignete ako organizujete vikende u tu svrhu ili odete na duže zajedničko putovanje sa partnerom.

Ako ste slobodni:
Bićete zaniteresovani samo za površne i neobavezne veze. Bićete skloni i da se viđate sa više osoba ali ćete prednost dati onoj osobi koja će najmanje da traži od vas, koja će biti zadovoljna onim što joj pružate i kojoj, isto kao i vama, neće biti potrebno nikakvo vezivanje. Ubrzo ćete otkriti da vas najviše privlači upravo ona osoba koja vam postavlja određene zahtjeve ili izazove, sa kojom dijelite najveći broj zajedničkih interesovanja i imate dobru komunikaciju.
Stariji Blizanci će pokušati da se skrase uz osobu sa kojom se povremeno viđaju i vode razgovore o zajedničkim temama. Već na početku onoga što bi trebalo da liči na novu emotivnu vezu, primjetićete da se teško snalazite.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osjetljivo i osjećaćete pad energije, zbog toga što se Mars koji vlada vašim poljem zdravlja kreće kroz znak Raka gdje je u padu. Preporučuje vam se da se više krećete kako biste svoju kondiciju održali u optimalnoj formi. Nije preporučljivo da budete pasivni i mnogo sjedite tokom dana. Prijaće vam rekreativne fizičke vježbe.
Kako biste pojačali svoj imunitet, preporučuje vam se da koristite med i matični mleč kao dodatak ishrani. Mlijeko i mliječni proizvodi, posebno punomasni sirevi će biti potrebni vašem organizmu. Crveno meso i riba trebalo bi češće da vam se nalaze na jelovniku. Uzimajte što više voća bogatog vitaminima i pijte što više tečnosti, prvenstveno vode.

Srećni brojevi:

2, 9, 15, 19, 26



RAK


Posao:

Dragi Rakovi,
Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere 4. juna ulazi u vaš znak. Kako je Mars ovde u padu i slab je, to vam ukazuje da će vam biti potrebno da ulažete više napora u svoj posao kako biste mogli da napredujete u ostvarenju planiranih ciljeva. Najviše od svega vam je važno da poboljšate svoje radne sposobnosti i da vodite računa o svom ličnom nastupu jer će od toga zavisiti koliko ćete uspjeti da postignete. Ako je vaš posao povezan sa oblastima menadžmenta ili ako ste na mjestu rukovodioca, potrebno je da budete strpljivi i pažljivi u odnosima sa podređenima. Na tom polju ćete nailaziti na teškoće koje vam mogu stvarati frustracije i provocirati kod vas prenagljene reakcije i uvući vas u konfliktne situacije. Vi sami ćete biti skloni da na sebe preuzimate previše obaveza i da se iscrpljujete do krajnjih granica jer ćete osjećati pojačanu potrebu da se dokazujete. Kako biste uspjeli da savladate izazove, potrebno je da odmorni i smireni preduzimate svaku svoju akciju. Uspjeh ćete postići u oblastima usluga, ugostiteljstva, energetike i u inovacijama.
Potrebno je da budete štedljivi i da izbjegavate mahinacije i manipulacije kada je novac i zarada u pitanju. Merkur će većim delom juna da prolazi kroz vaše polje tajni, što može da vam donese zamke konkurencije i da poremeti vaše finansijske planove. Između 14. i 15. juna Sunce koje vlada vašim poljem novca praviće kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi po pitanu većeg obrta novca, posebno ako se bavite trgovinom robe iz uvoza. Izbjegavajte i ulazak u rizike i bilo kakva veća zaduživanja u ovom periodu, a isto tako i krajem mjeseca. Od 21. juna ćete imati bolji period na finansijskom polju, tako da možete očekivati bolju zaradu.
Nezaposleni Rakovi će nailaziti na teškoće i prepreke u nalaženju novog posla. Moći ćete da nađete privremeni ili honorarni posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vašem partneru je potrebno mnogo razgovora kako bi se osjećao da ste mu važni. Već duže vrijeme osjeća se zapostavljeno i ima utisak da se vaš zajednički život pretvorio u jednoličnu monotoniju. Važno je da nađete vrijeme i mjesto gdje možete neko vrijeme provesti nasamo sa partnerom i da mu kažete ono što vam leži na srcu. To će otopiti led između vas.
Budite pažljivi u drugoj polovini mjeseca kada Merkur bude pravio opoziciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem partnerstva. Ukoliko postoje neke stvari koje ste prećutali partneru i koje ste dugo držali u tajnosti, vaš partner bi mogao da dođe u posed tih vaših tajni, a to može izazvati ozbiljne nesuglasice, čak do toga da vašu vezu dovede u pitanje.

Ako ste slobodni:
Pred osobom koja vam se dopada ćete nastojati da ostavite utisak savršene osobe i učinićete sve da joj privučete pažnju. Pri tome ćete biti skloni da preterate, a to će na osobu koja vam se dopada ostaviti negativan utisak i staviti joj do znanja da niste ono za šta se predstavljate. Ako budete umjereniji i iskreniji, imaćete više šansi. Ako ne budete previše zaokupljeni sobom, primjetićete da postoji neko kome se vi dopadate i ko želi da privuče vašu pažnju.
Nešto starijim Rakovima pružiće se mogućnost da započnu vezu sa osobom koja je duže vrijeme zaljubljena u njih, a koju su iz nekog razloga do sada izbjegavali. Ubrzo ćete uvidjeti da vam ta osoba odgovara više nego što ste pretpostavljali.

Zdravlje:

Bićete promjenljivog zdravlja, pa je važno da preventivno djelujete kako bi izbjegli zdravstvene tegobe. Osjetljivi su vam disajni organi, dok stariji Rakovi mogu osjećati reumatske smetnje i bolove u zglobovima i koljenima. Cirkulacija će vam biti usporena i brže ćete se umarati. Potrebno vam je više svježeg vazduha, suva prostorija i dobra ventilacija.
Svoju ishranu biste trebali pojačati bjelančevinama i gradivnim materijama koje se nalaze u žitaricama. Pšenične, ovsene i ječmene pahuljice, integralni hleb, tjestenine i pirinač su ono što sadrži materije potrebne vašem organizmu. Kao dodatak ishreni koristite kurkumu, list od peršuna, maslačak i sušeno voće kao što su smokve i šljive.

Srećni brojevi:

4, 11, 14, 22, 25



 

LAV


Posao:


Dragi Lavovi,
Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere ulazi 6. juna u svoj znak i vaše polje posla. To ukazuje da vam je ovaj mjesec vrlo povoljan da ostvarite više uspjeha i stabilnosti na poslovnom polju. Sa radnim kolagama, klijentima i drugim osobama koje srećete na poslu imaćete srdačan odnos jer ćete umjeti da im pristupite ljubazno, bićete prilagodljivi i otvoreni za dogovore. Sebe ćete prikazati u najboljem svjetlu i dobro ćete se pokazati tamo gdje su vam neophodni čvrst stav i samopouzdanje. Imaćete dovoljno motivacije i pratiće vas povoljne okolnosti. Usmjerite se na velike i dugoročne projekte koji zahtjevaju posvećenost i strpljenje, kao i veća ulaganja. Svim svojim radnim zadacima pristupaćete sa lakoćom i pokazivaćete ličnu stabilnost i elastičnost. To će vam pomoći da okolnosti i ljude sa kojima se budete sretali postavite na svoje mjesto. Vaše ambicije će biti pojačane, što će vam otvoriti mogućnosti da se probijete na neku bolju poziciju, a svakako će vam omogućiti da učvrstite svoje pozicije i autoritet.
Na polju finansija budite pažljivi jer će vam se dešavati promjenljive okolnosti. Bićete u prilici da ostvarite značajne dobitke ali će postojati i dani kada su moguće komplikovane situacije koje vam mogu naneti gubitke. Merkur koji vlada vašim poljem novca će od 6. do 21, juna da prilazi kroz znak Blizanaca gdje je jak i u sjedištu, što će vam doneti nove ideje kako da uvećate svoj profit, ali je važno da budete realni, da se ne zanosite iluzijama i ne upuštate se u mahinacije. 14. juna će Merkur praviti kvadrat sa Neptunom i bićete skloni greškama, a 19. juna pravi opoziciju sa Saturnom što vam može doneti zastoje i blokade. Nakon toga ćete imati povoljnije dane za ostvarenje dobitaka.
Nezaposleni Lavovi će naći način da se istaknu i osvoje simpatije potencijalnih poslodavaca, što će im pomoći da dobiju novi posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Više vremena ćete provoditi sa prijateljima i poznanicima, kao i u društvenim aktivnostima nego što ćete se posvetiti partneru. Od pomoći će biti jedino ako svog partnera uključite u vaše društvene aktivnosti i budete provodili vrijeme sa zajedničkim prijateljima. U protivnom će vaš partner jasno ispoljiti nezadovoljstvo vašim ponašanjem.
Kako biste izbjegli nesuglasice, saslušajte svog partnera i uvažite njegove potrebe i očekivanja od vas, a budite otvoreni i na njegove prijedloge. Potrebno vam je da se uskladite oko nekih sitnica kako biste poboljšali vaš odnos. Posvetite se aktivnostima koje vam oboma prijaju i zajedničkim interesovanjima u slobodno vrijeme.

Ako ste slobodni:
Zanimaće vas izlasci i provodi, dok vam mogućnost ulaska u ozbiljnu emotivnu vezu neće biti privlačna u ovom mjesecu. Bićete skloni da se viđate sa više osoba u isto vrijeme i zanimaće vas zabava i eventualno seks ali ništa više od toga. Jedna osoba će biti zainteresovana za vas ali vi nećete obraćati pažnju na to. U drugom dijelu mjeseca će vas proći potreba da izlazite i počećete da razmišljate da pokušate sa tom osobom, ali bi moglo da bude već kasno.
Nešto starijim Lavovima jedno površno prijateljstvo može da postane nešto više od toga. Budite pažljivi jer ako uđete u to preduboko, posle može doći do komplikacija. Tako možete izgubiti mogućnost i za vezu i za dalje prijateljstvo.

Zdravlje:

Tokom juna imaćete uglavnom, stabilno zdravlje ali je važno da održavate kondiciju i da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Nemojte ni u čemu da pretjerujete. Ako praktikujete vježbe kao što su trčanje, biciklizam, kao i sportove poput odbojke, rukometa i slično, čuvajte se udaraca i nagnječenja jer ćete im biti skloni u nepažnji.
Pojačajte ishranu vitaminima i mineralima. U tu svrhu možete da koristite mineralnu vodu, kao i razno voće koje možete pripremati i konzumirati u vidu voćne salate ili kao sokove pripremljene u sokovniku ili blenderu. Od povrća koristite samo svježe i sezonsko, presno ili tek samo malo kuvano na pari. Umanjite mlijeko i mliječne proizvode.

Srećni brojevi:

4, 10, 15, 19, 22



DJEVICA


Posao:


Drage Djevice,
Merkur koji vlada vašim poljem posla, nalaziće se od 6. do 21. juna upravo tamo i u znaku Blizanaca kojim upravlja i gdje je snažan i stabilan. To će vam otvoriti mogućnosti da otvarite napredak u ostvarenju svojih planova, čak i da osvojite bolje pozicije ili dobijete unapređenje. Sa lakoćom ćete rješavati sve što vam bude važno. Bićete vješti i prilagodljivi u odnosu na okolnosti i ljude na poslu. Vaša sposobnost komunikacije će doći do pojačanog izražaja i ostvarićete korisne dogovore i sklopiti ugovore koji će vam donijeti dobitke. U svakoj situaciji na koju naiđete, umjećete da se adekvatno postavite. Gdje god se to od vas bude očekivalo, pokazivaćete inicijativu, pokretačku energiju, snalažljivost i efikasnost. Mudro ćete povlačiti svaki poslovni potez. Najviše uspjeha možete postići u kreativnim poduhvatima, na polju javnosti i ako se bavite administrativnim radom. Budite pažljivi 19. juna kada Merkur bude pravio opoziciju sa Saturnom jer će to prouzrokovati zastoj i teškoće u jednom poslu koji vam je dugoročno važan.
Otvoriće vam se pogodnosti da poboljšate saradnju i da ostvarite profit kroz poslove koji zahtjevaju timski rad i kooperaciju. Venera koja vlada vašim poljem novca ulazi u znak Bika i svoje sjedište 6. juna, što će vam donijeti bolji osjećaj za rukovanje novcem i za isplative investicije. Ako sarađujete sa inostranim firmama ili nešto uvozite i time trgujete, očekujte povećanje zarade. Sredinom mjeseca ćete biti u mogućnosti da obnovite jedno poslovno partnerstvo koje će se na duži rok pokazati isplativim. Krajem mjeseca izbjegavajte bilo kakav vid finansijskog rizika i zaduživanja jer nećete dobro sagledati šta bi u tome moglo da izmakne kontroli i donese vam teškoće umjesto profita.
Nezaposlene Djevice će biti u mogućnosti da dobiju posao tamo gdje su najveštije – u oblastima usluga, higijene i trgovine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Osjećaćete potrebu da se u slobodno vrijeme opuštate i uživate u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom. Vaš partner će biti spreman da sasluša vaše prijedloge i prijaće mu što pokazujete inicijativu. Vikend izlet u prirodu ili kraće turističko putovanje u inostranstvo u posjetu mjestu koje vas oboje zanima obradovaće vašeg partnera.
Počećete da ispravljate ono što vam je u proteklom periodu pravilo teškoće u emotivnoj vezi. Nešto što ste propustili u prošlosti, gdje ste načinili grešku u ophođenju prema partneru, nastojaćete da na neki način nadoknadite i potrudićete se da vaša emotivna veza bude funkcionalnija, u čemu ćete uspjeti. Oboje ćete biti radosni zbog toga.

Ako ste slobodni:
Upoznaćete osobu koja će vas privući na prvi pogled i sa kojom ćete otkriti mnogo zajedničkih interesovanja. Mogućnost da tu osobu upoznate na nekom seminaru, umjetničkom skupu ili putovanju je velika. Između vas će vrlo brzo da se razbuktaju strasti i počećete da se viđate i izlazite, a ubrzo potom ćete započeti i emotivnu vezu. Ova veza bi mogla da se pokaže važnom i značajnom za vas, čak ima povoljne šanse da potraje na duže staze.
Nešto starije Djevice će biti zaljubljive prirode. Upoznaćete više osoba koje će vas zainteresovati i privući ali je važno da pažljivo birate. Samo jedna od njih će vam odgovarati kao emotivni partner, a neće vam biti lako da je prepoznate.

Zdravlje:

Potrebna vam je rekreacija koju možete da praktikujete u prirodi, teretani ili fitnes klubu. Ovo posebno važi za Djevice koje veći dio dana obavljaju sjedeći posao ili nešto gdje su statične i malo se kreću. U protivnom možete imati tegobe u predjelu leđa, kao što je uklještenje pršljena ili ukočenost mišića u gornjem dijelu leđa. Prijala bi vam masaža.
Vašem organizmu je potrebno više čistog vazduha i sunca. Odlazak u prirodu, naplaninu bi bio najbolje rješenje. Što se ishrane tiče, odgovaraće vam lakša hrana, uglavnom od povrća i voća koje možete većim dijelom konzumirati presno. Prijaće vam riba i morski plodovi. Umanjite unos mesa i žitarica. Uzimajte više tečnosti, na prvom mjestu vodu.

Srećni brojevi:

7, 13, 16, 22, 27



VAGA


Posao:


Drage Vage,
Bićete puni pozitivne energije i umjećete da druge ljude podstičete i motivišete, što će poboljšati vaša poslovna partnerstva i odnose sa saradnicima. U obavljanju radnih zadataka ćete biti dobro organizovani i nastojaćete da sve detaljno isplanirate. U tome će vam pomoći prolazak Merkura kroz znak Blizanaca od 6. do 21. juna. Otvoriće vam se mogućnosti za stručnu specijalizaciju kao i za poslovna putovanja koja mogu da vam donesu višestruku korist. Postići ćete značajan uspjeh ako se bavite trgovinom robom iz uvoza, uvozom-izvozom, saradnjom sa inostranim preduzećima, turizmom, saobraćajem i prosjvetnim radom. Upoznaćete nove potencijalne partner i saradnike, a ako radite sa ljudima, imaćete povećan broj novih klijenata koji će koristiti vaše usluge. Sklopićete dogovore i ugovore koji će vam se isplatiti u budućnosti. Bićete uspješni u svemu što zahteva brzo nalaženje rješenja i brzo razmišljanje. Merkur 21. juna ulazi u vaše polje posla i karijere, a kako se tamo nalazi i Mars, sve ovo će od vas zahtjevati dosta napora i ulaganja energije.
Mars koji vlada vašim poljem novca prolazi kroz vaše polje posla, pa će vaši napori biti najvećim dijelom usmjereni na rješavanje tokova novca i ostvarenje boljeg profita. Suočavaćete se sa teškoćama koje većim dijelom imaju uzrok u opštem stanju u privredi. Kako biste poboljšali svoje prihode, na prvom mjestu je važno da riješite zaostala dugovanja i zatvorite one finansijske transakcije koje je moguće riješiti, prije nego što se pokrenu nova ulaganja. Budite naročito pažljivi 25. juna, kada Mars bude pravio kvadrat sa Jupiterom jer ćete biti skloni da se upuštate u velike investicije koje zahtjevaju velike troškove zbog potrebe da se dokazujete, što bi vam moglo naneti gubitke. Slušajte svoju intuiciju.
Nezaposlenim Vagama je savjet da se ubace u neki honorarni ili sezonski posao, kao i da pokušaju sa privremenim radom u inostranstvu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Pružiće vam se povoljne mogućnosti da ostvarite bar jedan važan zajednički cilj u odnosu sa partnerom. Potrudite se da se posvetite onome što je od prioritetnog značaja za vašu vezu. Nešto od svega toga će od vas zahtevati mnogo truda i vremena, što vam neće prijati jer ćete ionako biti zatrpani obavezama, ali će vam donijeti željeni sklad u vezi.
Bićete otvoreni na prijedloge vašeg partnera i umjećete da ga salušate. Priredićete partneru i jedno prijatno iznenađenje, tako što ćete mu pokloniti nešto za šta znate da voli ili ćete osmisliti prijatne zajedničke trenutke. Jun vam je pogodan i za putovanje udvoje na neku od turističkih destinacija u inostranstvu gdje se možete dobro provesti sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni:
U ljubavi ćete biti skloni da ne birate sredstva za doleženje do cilja, konkretno da privučete osobu koja vam se dopada i da je odvedete u krevet. Upravljaćete se prema izreci da cilj opravdava sredstva. To može da vam se obije o glavu jer osoba koju hoćete da privučete može da reaguje tako da vam zatvori sva svoja vrata. Kako je riječ o veoma zahtjevnoj osobi, neophodno je da pažljivo razradite svoju taktiku jer bi i mala greška mogla da vam osujeti planove.
Starije Vage će upoznati na poslu osobu koja će ih privući i sa kojom će poželjeti da započnu vezu. Prije toga vam se savjetuje da pažljivo procijenite da li je za vas dobro da miješate posao i ljubav.

Zdravlje:

Potrebno vam je da osmislite svakodnevne rekreativne vježbe jer ćete biti opterećeni poslom. Ovo se posebno odnosi na Vage koje veći dio dana provedu sjedeći na poslu i na one koje su izložene težim naporima. Biće vam potrebno više razonode i odmora. Ako budete praktikovali relaksaciju i rekreaciju, zdravlje će vam biti stabilno.
Zbog pojačanih napora, potrebno vam je više kalorija u ishrani. U tu svrhu će posluđžiti piletina, govedina i crvena mesa. Gradivne materije koje sadrže skrob, kao što su integralni hleb i žitarice su vam neophodni. Takođe vam je neophodan i pojačan unos svježeg sezonskog voća. Za jačanje imuniteta vam se preporučuje matični mleč.

Srećni brojevi:


4, 14, 16, 21, 26



ŠKORPIJA


Posao:


Dragi Škorpioni,
Umjećete da donosite dobre odluke i da pravite izbore koji će vam se isplatiti ili vam donijeti napredak koji očekujete u realizaciji planiranih radnih zadataka. Potrudite se da svoje ideje razradite, posebno jednu ideju koja vam već duže vrijeme okupira pažnju i o kojoj intenzivno razmišljate. Imaćete dovoljno vremena i mogućnosti da izvučete najbolje iz onog što ste zamislili, kako biste tu ideju mogli da pokrene na praktičnom planu. Vaši poslovni odnosi će biti stabilniji i nalazićete zajedničke interese u saradnji sa poslovnim partnerima. Imaćete intenzivnu komunikaciju koja će vam omogućiti da dođete u posjed važnih informacija važnih za vaš uspjeh u poslu. Vaš osećaj za sve što zahteva disciplinu, jasnu strukturu, hijerarhiju i poslovne sisteme će biti pojačan. Vaš um će biti jasno usmjeren i svemu ćete pristupati ozbiljno, primjenjujući svoje znanje i iskustvo. Budite pažljivi u radu na velikim projektima koji zahtjevaju povišen stepen odgovornosti. Osjećaćete pritiske da radite brže i ulažete više energije, što će vas iscrpljivati i činiti napetim.
Do sredine mjeseca ćete biti u mogućnosti da uvećate i poboljšate saldo na svom računu. Imaćete dobar osjećaj za tokove novca i na tom polju ćete biti promišljeni i dobro organizovani. Krajem mjeseca, između 25. i 28. juna Mars i Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca. Bićete skloni da trošite više nego što ste planirali, što vam može donijeti teškoće i uvesti vas u minus na računu. Izbjegavajte da ulazite u dozvoljeni minus na svojim platnim karticama jer će vam biti teško da to pokrijete u narednom periodu. Takođe budite pažljivi u velikim transakcijama i izbjegavajte rizične investicije i bilo kakve mahinacije jer vam mogu nanijeti gubitke.
Nezaposleni Škorpioni će se dosjetiti da pronađu posrednika ili osobu koja može da im bude veza kod potencijalnog poslodavca.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U odnosima sa bračnim ili emotivnim partnerom bićete vedri, zabavni, imaćete prijedloge koje će se vašem partneru dopasti i osmislićete zajedničke aktivnosti. Zahvaljujući Veneri koja će od 6. juna prolaziti kroz vaše polje braka i znak Bika gdje je u sjedištu i snažna, ostvarićete sa voljenom osobom snažnu bliskost i bićete punim srcem jedno uz drugo.
Potrudite se da razriješite ono što vam je u prethodnom periodu predstavljalo teškoću ili nesporazume koje ste imali u odnosu jer ćete za to imati dosta povoljnih prilika. Prema voljenoj osobi ćete ispoljavati nježnost, iskreno ćete pružati svoja osjećanja i umjećete da pokažete koliko vam je stalo. Imaćete i bolji osjećaj za to šta je vašem partneru potrebno.

Ako ste slobodni:

Pojaviće se neko ko će vas na prvi pogled privući i zaljubićete se ali ćete u isto vrijeme biti skloni da tu osobu idealizujete. To vas može spriječiti da se angažujete u dovoljnoj mjeri oko privlačenja mogućnosti da vas ta osoba primjeti i da se zainteresuje za vas. U drugoj polovini juna ćete biti realniji i naći ćete načina da privučete njenu pažnju. Trigon Venere sa Plutonom 23. juna vam može donijeti početak nove emotivne veze koja može da potraje dugo vremena.
Stariji Škorpioni će biti promjenljive sreće kada je riječ o ljubavi. Poželejće da zavedu osobu koja im je simpatija duže vrijeme, ali će pri tom sami biti zaneseni i to će više ličiti na platonsku ljubav nego što će uspjeti da započnu vezu.

Zdravlje:

Mars koji vlada vašim poljem zdravlja prolazi kroz znak Raka gdje je slab i u padu, što će vaše zdravlje činiti osjetljivim. Kako biste izbjegli da pad imuniteta dovede do nekakvih tegoba, potrebno je da se više krećete i da se svakog dana bavite nekim vidom fizičkih aktivnosti, uglavnom rekreativnih. Izleti u prirodu će poboljšati vašu vitalnost.
Za bolje i stabilnije zdravlje, zdrava i pravilna ishrana vam je od velike važnosti tokom juna. Potrebna vam je disciplina na polju ishrane. Bilo bi mudro da se informišete koje su namirnice neophodne vašem organizmu, a šta biste trebali da umanjite ili izbacite. Više svježeg voća i povrća vam je neophodno, kao i vitamini i gradivne materije.

Srećni brojevi:

2, 18, 20, 24, 27



STRIJELAC


Posao:


Dragi Strijelčevi,
Tokom juna ćete imati koristi od poslovnih partnerstava i bićete u mogućnosti da ostvarite povoljnu saradnju. Merkur će od 6. do 21. juna prolaziti kroz vaše polje javnosti i partnerstva. To će vam donijeti nova poslovna poznantva, kontakte i veze, kao i nove klijente, kupce i korisnike vaših usluga. Najviše uspjeha ćete imati ako se bavite advertajzingom, oglašavanjem, radom u medijima ili nekim vidom rada sa klijentima u ulozi savjetnika, kao što je konsalting. Bez obzira kojim poslom se bavite, imaćete koristi od oglašavanja vaših proizvoda i usluga. Zakazivaćete česte sastanke i angažovaćete se oko sklapanja novih ugovora i prezentovanja onoga čime se bavite. Između 14. i 19. juna budite pažljivi u odnosima sa osobama na položaju, poslodavcem i nadređenima jer nećete moći da se složite oko nečega što će biti vaš zadatak. Važno je da budete spremni i otvoreni na kompromis i zajednički prihvatljivo rješenje. Sa jednim poslovnim partnerom doći će do sukoba interesa. Na sreću, imaćete plodne ideje kako da dođete do rješenja teškoća.
Vaši prihodi će se poboljšati zahvaljujući tome što ćete imati dobar osjećaj za ulaganja i za rukovanje novcem. Venera će već početkom mjeseca praviti trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca, što će vam donijeti više stabilnosti na ovom polju. Sredinom mjeseca će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom, što vam sugeriše da budete posebno pažljivi u odnosima sa poslovnim partnerima jer bi raskid jednog partnertsva nepovoljno uticao na vaš saldo na računu. Ovo je takođe nepovoljan period za sklapanje novih poslovnih ugovora. Kako će Mars prolaziti kroz vaše polje platnog prometa i kroz znak Raka gdje je slab i u padu, biće neophodno da posebnu pažnju obratite tokovima novca.
Nezaposleni Strijelčevi će biti snalažljivi i umjeće da privuku pažnju drugih na sebe, što im može donijeti posao na polju javnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur i Sunce koji prolaze veći dio juna kroz vaše polje braka i partnerstava motivisaće vas da poboljšate komunikaciju i razumijevanje sa partnerom. Imaćete prijedloge kako da vašu vezu učinite skladnijom, kako da lakše ispunite zajedničke ciljeve i kako da uživate u zajedničkim trenucima. Umjećete da svog partnera pažljivo slušate i bićete veseli.
Sredinom juna će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem znaku, što će dovoditi do razilaženja po nekim zajedničkim pitanjima između vas i vašeg partnera. Oko nečega nećete moći da se složite, zbog čega je neophodno da postignete kompromis. U protivnom se može dogoditi da se raziđete zbog neslaganja.

Ako ste slobodni:
Dopašće vam se jedna osoba zbog njenog načina komunikacije i inteligencije. Više će vas privlačiti intelekt pri izboru potencijalnog partnera za emotivnu vezu, nego što će to biti fizički izgled. Započećete viđanje sa tom osobom i vodićete razgovore koji će sadržati intelektualne igre koje će i vama i toj osobi biti zabavne. Osim razgovora, potrebno je da odete i korak dalje, što će vam biti lakše kada Merkur pređe u znak Raka, 21. juna. Postaćete emotivniji u tom periodu.
Nešto stariji Strijelci će biti skloni da skaču sa cvijeta na cvijet i da udvaraju nekolicini osoba koje će im tek površno privlačiti pažnju i sa kojima neće željeti ništa dublje niti ozbiljnije do prolaznog seksa. To neće moći da dobiju lako.

Zdravlje:


Venera će prolaziti kroz vaše polje zdravlja i znak Bika gdje je u sjedištu i jaka, pa će i vaše zdravlje zahvaljujući tome biti stabilno, a vaša vitalnost će biti pojačana. Prijaće vam više odmora i relaksacije. Posebno će vam prijati boravak u prirodi, na čistom vazduhu. Od tjelesnih vježbi koristila bi vam joga i tai-či, kao i rekreativno plivanje.
Bićete skloni preterivanju u zadovoljstvima, posebno u dobroj i kaloričnoj hrani. To ne mora da vam obavezno donese višak kilograma, ali je ipak važno da izbjegavate namirnice koje u sebi sadrže mnogo šećera, jer ćete imati više nego obično potrebu za slatkišima. Umjesto toga, jedite više voća, svježeg i sušenog, kao i integralne keksiće.

Srećni brojevi:

9, 12, 17, 21, 24



JARAC


Posao:


Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere 6. juna ulazi u vaše polje kreativnosti i u svoje sjedište, znak Bika, gdje je snažna, što će vam donijeti uspeh u svemu gdje možete da pokažete svoj osjećaj za lijepo i sklad. Najviše uspjeha u svom radu će imati osobe koje se bave nekim vidom primenjene umjetnosti, dizajna, modne industrije, kao i Jarčevi koji se bave oblastima zabave, estrade, koji su vlasnici raznih kafića i drugih mjesta za zabavu. Uspjeh očekuje i osobe koje se bave radom sa djecom i mlađim osobama, vlasnicima restorana i poslastičarnica. Svoj posao ćete obavljati u dobrom raspoloženju i imaćete dobar osjećaj za formu, sklad i ljepotu. Početkom mjeseca Venera pravi trigon sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom, što će vam donijeti stabilnije pozicije i bolje okolnosti za početak novih radnih zadataka koji će se pokazati isplativim. U drugoj polovini juna imaćete dobar osjećaj za dobitne poslovne poteze jer će vam intuicija biti pojačana. Vaš nastup ali i vaši projekti biće zapaženi i dobićete podršku koja vam je potrebna za realizaciju istih.
Na polju novca vas očekuje promjenljiva situacija. Važno vam je da imate pouzdane saradnike i kontakte sa osobama koje su vam važne kao podrška u ostvarivanju poslovnih planova jer od saradnje sa njima zavisi vaša zarada. Sredinom mjeseca, između 15. i 19. juna očekuju vas finansijske teškoće jer će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca. U tom periodu izbjegavajte rizične investicije i ulazak u bilo kakve finansijske transakcije i šeme u kojima nemate dovoljno iskustva. Nastojte da troškove svedete na minimum i ne potpisujte dokumente koji se na bilo koji način mogu pokazati nepovoljnim po vas. Važno je da budete racionalni i štedljivi kada je novac u pitanju.
Nezaposleni Jarčevima će se ukazati šansa da dobiju posao na mjestu za zabavu ili da se bave freelance radom kao kreativci.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Mars prolazi kroz vaše polje braka i partnerstva i kroz znak Raka gdje je slab i u padu, što će vaše odnose sa emotivnim ili bračnim partnerom činiti otežanim i napetim. Osjećaćete kako vaš partner od vas očekuje više nego što ste vi trenutno u mogućnosti da mu pružite. Osjećaćete se stalno pod nekakvim pritiskom od strane partnera.
Kako biste to ublažili biće neophodno da se usmjerite na zajedničke ciljeve. Preuzmite dio kućnih obaveza na sebe i rasteretite partnera. Ako se posvetite sređivanju vašeg zajedničkog doma i porodici, umanjićete partnerovo nezadovoljstvo i uspjećete da učvrstite njegovo povjerenje u vas. Ne zaboravite da će vašem partneru biti potrebno mnogo pažnje.

Ako ste slobodni:
Venera će 9. juna praviti sekstil sa Marsom, što će vas činiti strastvenim i u potrazi za dinamičnim ljubavnim avanturama i osobom koja bi mogla da odgovori na vaše seksualne apetite. Tu osobu ćete upoznati na jednoj zabavi ili koncertu. Biće to simpatija na prvi pogled i između vas dvoje će se probuditi strasti. Pazite samo da ne izmaknu kontroli. U drugoj polovini će Venera praviti trigon sa Plutonom što bi vam moglo donijeti početak skladne veze sa tom osobom.
Nešto starijim Jarčevima će jun biti pogodan mjesec za ostvarenje jedne želje u ljubavi i ulazak u emotivnu vezu sa osobom koju će upoznati na mjestu gdje vole često da odlaze. Osjećaće se opušteno i ispunjeno pored te osobe.

Zdravlje:

Merkur i Sunce najvećim dijelom juna prolaze kroz vaše polje zdravlja. Kako se Merkur u isto vrijeme nalazi u znaku Blizanaca gdje je u sjedištu i gdje je snažan, vaša vitalnost će biti povišena, a zdravlje stabilno. Osjećaćete potrebu da se krećete i praktikovaćete trčanje, česte duge šetnje, biciklizam i lakše fizičke vježbe koje će vam prijati.
Za pravilnu i zdravu ishranu će vam odgovarati lakša hrana koja treba da se sastoji od raznog voća, a najviše će vam koristiti grejfrut, ananas i smokve. Konzumirajte svježe povrće kao što je šargarepa koju možete jesti presnu, spanać i blitva kuvani na pari. Na jelovniku treba da vam se nađe riba, morska ili rečna i začini kao što je kurkuma.

Srećni brojevi:

8, 14, 18, 23, 26



VODOLIJA


Posao:

DrageVodolije,
Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere ulazi 4. juna u znak Raka gdje je slab i u padu. Prolaziće kroz vaše polje usluga. Ovo neće uticati toliko na smanjenje obima vašeg posla, već će više dovoditi do preopterećenja i otežanog odvijanja i napretka vaših radnih zadataka. Usporiće i razvoj vaših poslovnih planova. S druge strane, teškoće na koje ćete nailaziti odnose se samo na složenije i zahtjevnije procese rada koji će od vas zahtjevati više vremena i više ulaganja napora nego obično. To će vas navesti da pažljivo tragate za adekvatnim rješenjima i metodama rada. Sve ovo će, od vas zahtjevati strpljenje, a upravo će vam strpljenje najviše nedostajati. Zbog ugovorenih rokova, bićete skloni da žurite i povlačite ishitrene poteze, što je upravo ono zbog čega ćete najviše griješiti, pa ćete morati da se nekim etapama radnih zadataka bavite više puta i krećete sa procesom rada iz početka. Na ozbiljnije prepreke nailazićete kada Mars bude pravio kvadrat sa Jupiterom, 25. juna, što će dovesti do sukoba interesa u odnosu sa pojedinim saradnicima.
Na polju novca je važno da pažljivo pristupite ugovorenim finansijskim obavezama i obratite posebnu pažnju na odnose sa poslovnim partnerima, saradnicima i uopšte poslovima koji uključuju više izvođača, koji su povezani na bilo koji način timskim radom. Na tom polju ćete imati promjenljivu situaciju i biće vam teže da se uskladite sa tokovima novca. Poslovni i finansijski uspjeh ostvariće one Vodolije koje se bave oblastima zabave, zanimanjima gdje njihova kreativnost ima važnu ulogu, prosvjetom, turizmom i trgovinom uvoznim proizvodima. Jedan poslovni i finansijski rizik može da vam se isplati na samom kraju mjeseca, 28. juna, kada Merkur bude pravio sekstil sa Marsom.
Nezaposlene Vodolije će trebati da ulažu više napora, da na što više konkursa za zaposlenje učestvuju, kako bi ušle u uži izbor i dobile posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem braka i partnerstava prolaziće kroz znak Blizanaca do 21. juna, a do istog datuma će se tamo nalaziti i Merkur. To će vas činiti komunikativnim i zabavnim ali i površnim u svom pristupu voljenoj osobi. Vaše zajedničke trenutke ćete ispunjavati zabavnim aktivnostima ali ćete zapostaviti važne i prioritetne stvari u vezi.
Sredinom juna će Sunce praviti opoziciju sa Saturnom, što će dovesti do neusklađenosti između vas i voljene osobe u vezi zajedničkih ciljeva. Potrebno je da se potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rješenje za ono u čemu ne možete da postignete dogovor, kako to ne bi uticalo negativno na vešu vezu i dovelo do zahlađenja.

Ako ste slobodni:
Više će vas zanimati zabava i izlasci nego što ćete imati potrebu da započnete novu emotivnu vezu. Ljubavnim pitanjima ćete pristupati površno. Prijaće vam da se viđate sa osobom sa kojom možete da otvoreno razgovarate o raznim temama, od kojih su većina zabavne ali dio tih tema će biti povezan za vaša zajednička interesovanja. Vaše prijateljstvo sa tom osobom može da poprimi formu nečeg više od prijateljstva ali to može lako da dovede do razilaska i prekida odnosa.
Nešto starije Vodolije će pokušati da započnu emotivnu vezu sa osobom koja im duže vrijeme privlači pažnju i deluje im kao adekvatan partner. Kada malo bolje upoznate tu osobu, uvidećete da malo toga imate zajedničko.

Zdravlje:

Mars će većim delom juna prolaziti kroz vaše polje zdravlja i znak Raka. Kako je Mars u Raku slab i u padu, osjećaćete pad energije i vaš imunitet će biti oslabljen. Savjetuje vam se da se bavite rekreativnim fizičkim aktivnostima kako biste svoju kondiciju održali u boljoj formi. Šetnja na čistom vazduhu i suncu i relreativni sportovi će vam prijati.
Vaša ishrana zahteva pojačan unos gradivnih materija, kako biste pojačali energiju. Konzumirajte hleb i proizvode od integralnog brašna, pšenične klice i korensko povrće, kao što su krompir, šargarepa, keleraba i slično. Pojačajte unos jaja i crvenog mesa. Voće jedite u umjerenim količinama. Potrebno vam je više tečnosti, na prvom mjestu vode.

Srećni brojevi:

7, 11, 19, 23, 25



RIBE


Posao:

Drage Ribe,
Mjesec jun vam je pogodan za poboljšanje poslovnih odnosa, za preuzimanje viših stepena odgovornosti i za pripremu i organizovanje novih poslovnih projekata, zadataka i ciljeva. Najveći dio vremena je potrebno da posvetite upravo planiranju i organizaciji, dok će vam tek krajem mjeseca, posle 26. juna biti povoljan period da nove poslovne projekte pokrenete. U međuvremenu, uspjećete da postignete napredak u svemu što zahteva vaše puno angažovanje. Bićete istrajni i efikasni u svom pristupu radnim obavezama. Najviše uspjeha ćete imati u svemu što je od dugoročnog značaja, što se odnosi i na poslovni i na privatni dio. Boravak merkura u znaku Blizanaca između 6. i 21. juna podsticaće vas da promovišete svoje ideje i da se uključite u nove trendove. Na poslovnim sastancima i pregovorima ćete biti snalažljivi i umjećete da svoje sagovornike navedete da se slože sa vašim predlozima. Kako će Venera prolaziti kroz vaše polje komunikacija, to će biti još više naglašeno. Dobar uspjeh vas očekuje ako se bavite saobraćajem i trgovinom.
Sa novcem rukujte pažljivo, naročito obratite pažnju kada u nešto investirate koliko je ta investicija realno isplativa na duži rok. Mars koji vlada vašim poljem novca je se prolaziti kroz znak Raka gdje je slab i u padu, što vas upozorava da izbjegavate svaku vrstu finansijskog rizika. Ako budete racionalno raspoređivali svoje prihode i rashode i nastojali da prvo zatvorite prioritetna dugovanja, uspjećete da postignete bolji priliv novca na vaš račun, ali će većina tog priliva otići na pokrivanje trenutnih i zaostalih troškova. Više puta tokom juna ćete imati i neočekivani priliv novca, što će vam poboljšati saldo na računu. Dobitke očekujte 19. i 20. juna, dok su zastoji mogući oko 25. juna.
Nezaposlene Ribe će će imati povoljne mogućnosti da zahvaljujući pomoći jednog poznanika dobiju posao na koji su konkurisale.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sa voljenom osobom ćete biti u mogućnosti da rješavate probleme koji su vas pritiskali u prošlosti i ometali sklad između vas dvoje. Oboje ćete osjećati potrebu da u vašem odnosu nešto promijenite nabolje, što će vam omogućiti više stabilnosti u vezi i što će kod oboje poboljšati prilagodljivost i otpornost u odnosu na razne nepovoljne okolnosti.
Zahvaljujući vašem angažovanju i posvećenosti voljenoj osobi, ljubaznosti, predustretljivosti i odgovornosti, postići ćete pojačanu bliskost. Merkur koji vlada vašim poljem braka i partnerstva prolaziće kroz znak Blizanaca gdje je jak i kroz vaše polje doma i porodice, što ćam donijeti bolje odnose u porodici i ostvarenje važnih porodičnih planova.

Ako ste slobodni:
Vaše strasti će se pojačati i bićete skloni zaljubljivanju ali ćete u isto vrijeme biti više nego obično težiti da se za nekog vežete. Takođe ćete biti pojačano emotivno povrjedljivi. Imaćete utisak da osoba koja vam se dopada i u koju ste zaljubljeni ne obraća pažnju na vas, zbog čega ćete biti skloni da budete tužni i ljubomorni na druge na koje obraća pažnju. Možda je stvar u tome da vaš potencijalni partner nije siguran da li može da vam priđe. Ohrabrite ga i uspjeh je moguć.
Nešto starijim Ribama će trebati više vremena da priđu osobi koja im se dopada i da privuku njenu pažnju. Bićete skloni idealizovanju, ali i pored toga imate šanse da uplovite u ovu emotivnu vezu negdje pri kraju ovog mjeseca.

Zdravlje:


Što više boravka na čistom vazduhu i u prirodi kad god vam se pruži prilika, uticaće pozitivno na vaše zdravlje. Potrebno vam je više izlaganja suncu ali ne jakom već umjerenom, kako bi se vaša vitalnost pojačala. Izbjegavajte večernje izlaske u zatvorene i zadimljene prostorije sa slabom ventilacijom. Praktikujte plivanje i rekreativnu gimnastiku.
Vaša ishrana tokom juna zahtjeva lakšu hranu koja je lako svarljiva. Svježe voće uzimajte više puta dnevno u manjim količinama. Zeleno povrće i ribu, kao i pileće meso možete konzumirati bar dva puta nedeljno. Smanjite unos melijka i mliječnih proizvoda, tijesta, bijelog hleba i pečenog ili pohovanog mesa. Pijte više vode i uzimajte vitamin B.

Srećni brojevi:

6, 10, 13, 18, 22

Mesečni horoskop za jun pripremio je astrolog Igor Pavluković za Mesečni Horoskop. Strogo je zabranjeno preuzimanje mesečnog horoskopa bez dozvole autora i pismene saglasnosti, odnosno preuzimanje bilo kog dela horoskopa bez navođenja linkova i izvora.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар