Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2017. godine

Nedeljni horoskop: 29. maj - 5. jun 2017. godine: Posle retrogradnog hoda i konjunkcije sa Uranom, koja se ponovila nekoliko puta, tranzitni Merkur se napokon vratio u znak Bika gde ostaje do 7. juna. 

jill111 / Pixabay


Sa tim su stigli i nagoveštaji nekih malo težih aspekata, kao što je opozicija Marsa i Saturna, ali ipak treba da iskoristimo prednosti tranzitnog Merkura u Biku i pronađemo vremena za kratak predah, mali odmor, kratak izlet izvan grada, jer ce nam svima ovih dana trebati neki "ventil'' za otklanjanje negativnih emocija. Ovo je, međutim, i pravo vreme da dragim osobama na neki novi način pokažete da vam je stalo do njih...



OVAN


LJUBAV: Mala zatezanja probudiće vaše nestrpljenje. Pokušajte da gledate na život s više humora i otvorite se za ljude za koje znate da vam žele dobro. Tako ćete lakše sve izdržati. Takođe činite ono što vama odgovara. Ne naprežite se.

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo šta ste uradili, nego i kako bi oni mogli da urade više i bolje.

ZDRAVLJE&SAVET: Organizujte izlet u prirodu.




BIK


LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

ZDRAVLJE&SAVET: Poboljšanje.




 

BLIZANCI


LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Ponekad će prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da pređu na stvar.

KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje dešavanja nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rešenjima i humorom.

ZDRAVLJE&SAVET: Blagi pad imuniteta, ali imate dovoljno fizičke snage.
 



RAK


LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se razljućivati i dalje je tu. Zato se kontrolišite i ne odgovarajte na svaku provokaciju.

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno proveravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.




LAV


LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, ali vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

KARIJERA: Ova nedelja za neke od vas mogla bi da donese preokret u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cele sedmice čekaćete da se situacija razbistri, a kako dani budu prolazili sve će se činiti još zapetljanijim. Ipak, brzo ćete shvatiti šta je po sredi.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite budni.





 

DEVICA


LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolaziće prolazno turbulentno razdoblje gde će trebati da pokažu dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, dobro je.

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što ne biste poželeli nikome. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve će doći na svoje mesto.




VAGA


LJUBAV: Ozbiljnost vaših namera prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Činiće se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristališu stavovi. Budite tolerantni.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni s prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se za tim. Kroz ovo sazrevate.

ZDRAVLJE&SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine. Koristite ih.



ŠKORPIJA


LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživaće u ogovaranju. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u svom dvorištu, a tek onda analizirati nečiji tuđi odnos. Razmislite.

KARIJERA: Pred vama su dani kad ćete verovatno imati priliku da pokažete koliko ste kreativni u svojoj profesiji. Biće to dobrodošao izazov koji ćete oberučke prihvatiti. Mnogi će tek sada shvatiti da imaju još neke talente. Budite svoji.

ZDRAVLJE&SAVET: Odlično ćete sarađivati s mladima.




STRELAC



LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da poverujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati sa svojom prezentacijom.

KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će oni početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili onamo kuda i treba. Bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE&SAVET: Prepoznajte šta je dobro, a šta nije.




JARAC


LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojim će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA: Verovatno ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša postignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. Samo budite ono što jeste.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se krećite.




VODOLIJA


LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi želeli. Vaša strast ovih je dana probuđena i zahteva više ljubavne akcije. Ipak, moraćete se usaglasiti s drugom stranom kako bi išli zajedno. Uspećete uz nešto strpljenja.

KARIJERA: Neki poslovni problemi konačno će ostati iza vas. Zapamtite da ne valja plakati nad prolivenim mlekom. Pred vama se sada otvaraju nove mogućnosti i samo od vas zavisiće kako ćete ih iskoristiti. Gledajte pozitivno, a nađite u sebi strpljenja i snage za prepreke.

ZDRAVLJE&SAVET: Meditirajte.




RIBE


LJUBAV: Ljubavna svakodnevnica jedan dan će vam se činiti ako iz bajke, a već drugi će vam izgledati dosadno. Oni u vezama treba da bolje balansiraju i neguju svoje pamćenje kako ne bi zaboravili da im je juče bilo sasvim dobro.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

KARIJERA: Zaposleni u pedagoškim, estradnim i sportskim delatnostima moći će u bavljenju svojim poslom doći do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zabavni.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i ne bojte se.


ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар