VIKEND HOROSKOP: 27 - 28. maj 2017.

Posle promenljivih, oblačnih i kišnih dana, vreme nam se ove subote prolepšalo. Uticaće to i na vaše raspoloženje. Ali, potrudite se da doprinos pozitivnoj atmosferi i događajima date i sami... 

jill111 / Pixabay

Ove subote je, naime, Mesec ušao u znak Raka. Merkur, i dalje u Biku, u inkonjunkciji je s Jupiterom u Vagi. Bićete mnogo osetljiviji i intuitivniji i usmereni na svoj dom i privatan život.

Moguće je da ponovni kontakt sa starim prijateljem, nekim koga niste videli i čuli godinama, čak i deceniju. 


Možda će ta osoba kontaktirati vas putem maila ili telefonski, a isto je tako moguće da vi pomislite na dobra stara vremena i poželite obnoviti kontakt.




Mesec u Raku u nedelju će biti u kvadratu s Jupiterom u Vagi te sekstilu s Merkurom u Biku, a Mars u Blizancima u opoziciji sa Saturnom u Strelcu. 


Postoji snažna želja za povezivanjem s nekom osobom na intimnom nivou, želite da vas ona vidi i čuje, da vas ceni, kaže G. Scott, a prenosi Sensa klub

Ako to zbog nekih okolnosti nije moguće, nađite način da izrazite svoja osećanja, savetuje astrolog.




Možda će vas vlastiti osećaji, kad pustite da "izađu" iz vas, čak i iznenaditi, možda ih uopšte nećete biti svesni. Nedelja je zaista dobar dan da se otvorite prema osećanjima, da sagledate emotivnu stranu stvari; to je ujedno jedini dan ove nedelje u kojem se izlazi s područja misaonog i ulazi duboko u područje emocija.


Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар