HOROSKOP: Muškarca u ovom znaku najteže ćete "uloviti"

Neuhvatljiv je i lakomislen. Brzo se oporavlja posle neuspele ljubavi. Često može da daje pogrešne signale jer je previše otvoren, pa izgleda kao da je zainteresovan za neku devojku, iako je on vidi isključivo kao drugaricu. 

panajiotis / Pixabay


Reč je o Strelcu. Njega najviše odbijaju nasrtljive žene.


Strelac je deveti znak Zodijaka. Ovom vatrenom znaku pripada period od 23. novembra do 21. decembra. Vladar ovog znaka je Jupiter, vrlo dobroćudna planeta koja im je podarila neverovatnu hrabrost i sreću u svemu.

Strelac se zapravo "pali" na svaku koja od njega beži. Ako oseti da ga neka devojka uopšte ne primećuje - onda poludi od strasti.



SAVET


Kada vam prvi put priđe muškarac Strelac, nemojte da mu date do znanja da vam se sviđa. Pričekajte da se to ponovi barem još jednom ili dvaput i tek onda pristanite na odlazak na piće ili u šetnju s njim. Tada možete biti sigurne i da je vaš! Naravno, ako ga i dalje budete htele.

 

I JOŠ...


Muškarac Strelac je neuhvatljiv i lakomislen. Brzo se oporavlja posle neuspele ljubavi. Često može da daje pogrešne signale jer je previše otvoren, pa izgleda kao da je zainteresovan za neku devojku, iako je on vidi isključivo kao drugaricu. Teži ka tome da u vezi bude nezavistan i da ima određenu slobodu, bez postavljanja suvišnih pitanja. Naravno, to ne znači da sje apriori neverani. Ukoliko želite da impresionirate jednog Strelca, morate biti maštovitiji od njega. A ukoliko želite da ga zadržite pored sebe, svakog dana moraćete da "podgrevate" njegove utopističke težnje, ali da ga istovremeno držite na pristojnoj distanci, odnosno od njega morate da napravite svog sledbenika.

Slavni muškarci rođeni u znaku Strelca: Vinston Čerčil, Stiven Spilberg, Bred Pit, Džim Morison, Džej Zi, Ludvig van Betoven, Hektor Berlioz, Volt Dizni, Kirk Daglas, Frenk Sinatra, Džimi Hendriks, Tuluz Lotrek, Mark Tven, Brus Li, Ben Stiler, Džon Malkovič...
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар