Nedeljni horoskop 26. jun - 2. jul 2017: Ipak nije sve u vašim rukama...

Nedeljni horoskop 26. jun - 2. jul 2017: Od nedelje, 25. juna, Mesec je u znaku Lava. Mars u Raku u trigonu je s Neptunom u Ribama. Bićete uzbuđeni zbog romantičnih prilika koje su vam dostupne; dotad ćete možda već i imati neka divna nova ljubavna iskustva. U svakom slučaju, i dalje ste odlučni ostvariti svoje snove...

Engin_Akyurt / Pixabay

OVAN

Posao – Mlad Mesec se nalazi u vašem četvrtom polju i u konjunkciji sa Marsom predstavlja burna poslovna događanja. U ovu nedelju ulazite puni energije, ali i skloni sukobima sa okolinom. Posebno povedite računa o odnosu sa kolegama i onima koji procenjuju vaš rad. Venera u drugom polju ukazuje na dobre finansijske mogućnosti.

Ljubav – Jupiter u sedmom polju, iako u kvadratu sa Marsom, vašim vladarem, ukazuje na bitna dešavanja i prevazilaženje problema u odnosu sa voljenom osobpom. Naredni dani biće dinamični, i napeti, ali u krajnjem ishodu povoljni.

Zdravlje – Prolazak Meseca kroz polje bolesti krajem nedelje ukazuje na kratkotrajne probleme.



BIK

Posao – Venera u vašem prvom polju pokazatelj je određenog prosperiteta, ne prevelikog, ali kontinuiranog. Sve što ste ranije odlagali došao je trenutak da ostvarite. Ali, zbog Merkura i Marsa u trećem polju vodite računa na koji način sprovodite planove da ne biste došli u sukob sa kolegama.

Ljubav – Prisustvo Venere u vašem znaku utiče da tražite pažnju okoline i sređivanje emotivnog života. Sekstil sa Marsom pokazuje da ćete u tome biti uspešni, ali kako su Mars i Merkur u istom znaku postoji mogućnost nesporazuma i pogrešnih odluka.

Zdravlje – Prisustvo Jupitera u polju bolesti, postavljen kvadratno sa Marsom, ukazuje na infekcije. Vodite računa o imunitetu.



BLIZANCI

Posao – U vreme mladog Meseca, Merkur, vladar vašeg znaka biće u polju novca, zajedno sa Marsom. Naizgled, bolje ne može biti, ali je aspekt kratkotrajan, pa je poželjno da se fokusirate isključivo na realne stvari. Podrška iz dvanaestog polja ukazuje na neku laku kombinaciju za pristojnu nadoknadu, ali ne povodite se previše, jer deluje kao jednokratna stvar.

Ljubav – Saturn već dugo boravi u vašem polju partnerstva i donosi brojna preispitivanja, nesuglasice i teškoće u komunikaciji sa partnerom. Šta god da se dešava, ne ulećite u brze odnose koji mogu doneti dugotrajne probleme.

Zdravlje – Alergijski i respiratorni problemi.



RAK

Posao – Početkom nedelje mlad Mesec je u vašem prvom polju i u konjunkciji sa Marsom i Merkurom. Sa ovako postavljenim planetama ne možete izbeći zbrku, nagle i eksplozivne reakcije. Ali, zbog toga ne bi trebalo da budete nervozni, već da prihvatite izazov i stvari stavite pod kontrolu.

Ljubav – Mesec u vašem znaku i u povoljnom aspektu sa Venerom nagoveštava prijatne susrete i dobruu razmenu emocija sa osobom koja vas interesuje.

Zdravlje – Saturn, koji oblikuje polje zdravlja, već duže vreme ukazuje na hronične tegobe, pad imuniteta i potrebu za ozbiljnom preventivom.



LAV

Posao – Na poslu ste napeti zbog fokusa planeta u dvanaestom polju, što je slika okolnosti sa kojima teško izlazite na kraj. S druge strane, Venera u polju karijere najavljuje uspešna, ali ne laka rešenja. Pred vama je nova promena i nemojte se osvrtati na neke stare stvari jer vas mogu ometati.

Ljubav – Pazite da neka prolazna avantura ne preraste u nešto ozbiljno i opasno. Suzdržanost je osobina koju nerado ispoljavate, ali čini dobro. Kako se Mars i Venera nalaze u aspektu saradnje, tako povedite računa kako i s kim se povezujete na poslu.

Zdravlje – Psiha i stres, sa prenaglašenim dvanaestim poljem, pokazatelj su psihosomatskih problema.



DEVICA

Posao – Jupiter u polju novca i od nedavno u direktnom hodu najavljuje mogućnost da nadoknadite propuste i gubitke iz prethodnog perioda. Dispozitor Jupitera, Venera u domicilnom znaku takođe je dobar predznak, jer ukazuje na uspeh u poslu i materijalno sticanje. Osnovna stvar u ovom periodu je razbijanje svih iluzija.

Ljubav – Mislite o nekome ko nije u vašoj blizini i sve se svodi na maštanje što ne daje rezultate u realnom životu. I u ljubavi je neophodno racionalno razmišljanje kako ne bi bilo grešaka i trzavica.

Zdravlje – Infekcije i virusi mogu biti razlog iscrpljenosti ili manjeg pada imuniteta.



VAGA

Posao – Boravak Marsa, mladog Meseca i Merkura u vašem polju karijere simbolizuje novi početak, aksije i burne promene. Zato povedite računa o svakom potezu, jer bi vas pogrešan vratio nekoliko koraka unazad. Iako je gotovo sve više-manje pod povoljnim aspektima, stvari nisu tako lake i morate im ozbiljno prići.

Ljubav – Mars u sedmom polju označava da se na neki način emocije upliću u posao, što nikada nije povoljno i s obzirom na druge aspekte situacija će se prilično zakomplikovati.

Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu, jer ste skloni gojaznosti.



ŠKORPIJA

Posao – Polje novca je i dalje pod uticajem Saturna što ukazuje na restrikcije svih vrsta, kao i na potrebu za racionalnom potrošnjom. Prisustvo Marsa, vašeg vladara u Raku čini da mnoge stvari idu u pozitivnom pravcu, ali uz brojne napore. Jupiter iz dvanaestog polja označava podršku koju niste očekivali.

Ljubav – Venera, koja upravlja poljem partnerstva, nalazi se u povoljnim aspektima sa Marsom i Merkurom što naglašava brojna dešavanja u emotivnom životu, ali pomalo površna. Nekim Škorpijama će i ovakva dešavanja biti ključna.

Zdravlje – Udruženi Mars i mlad Mesec nagoveštavaju stomačne tegobe.



STRELAC

Posao – Dugi boravak retrogradnog Saturnma u vašem znaku čini vas usporenim i nezainteresovanim. Najbolje je pustiti da se događaji sami odvijaju i da sačekate povoljan trenutak za delovanje. Prilagođavanje je jedini način koji vam omogućava da ovaj period prođete bez problema.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva u konjunkciji sa Marsom prvenstveno ukazuje na razmenu ne baš finih reči, niti smirenim glasom, što bi trebalo da svedete na minimum. Srećom, krajem nedelje postoji mogućnost pozitivnog ishoda.

Zdravlje – Manji problemi sa metabolizmom i načinom ishrane. Povećajte unos tečnosti.



JARAC

Posao – Mlad Mesec u sedmom polju naglašava intenzivne dogovore vezane za novi posao, organizacione pripreme i nove saradnike. S druge strane, Jupiter u polju karijere nagoveštava slična dešavanja, ali kako je aspektom kvadrata povezan sa pomenutom lunacijom, neće sve ići glatko. Osim promene posla, moguća je i nova pozicija vezana za trenutno radno mesto.

Ljubav – Naglašeno sedmo polje, osim poslovnih, donosi nesuglasice i probleme i u privatnom životu. Mlad Mesec označava mogućnost nove veze, ali uz Merkura i Marsa, sa kojima je u istom znaku, asocira na teške trenutke sa partnerom.

Zdravlje – Slabe tačke organizma su pluća i stomak.



VODOLIJA

Posao – Polje posla pod vladavinom Marsa, koji je uključen u konjunkciju sa mladim Mesecom, znak je kratkih burnih dešavanja. I tokom ovog perioda nastaviće se nesuglasice sa kolegama i „podmetanje noge“. U svakom slučaju, neophodno je da povedete računa o svakoj izjavi, dokumentu ili tvrdnji kako se ne bi dogodilo da da problem eskalira.

Ljubav – Osoba koja radi sa vama počinje da vam se dopada, što će biti jako komplikovano za Vodolije koje su već u vezi. Čak i ukoliko se ništa ne bi dogodilo, zbog velikog broja planeta u Raku u šestom polju možete postati žrtva ogovaranja.

Zdravlje – Vreme je za kompletan sistematski pregled.



RIBE

Posao – Jupiter polako ubrzava što ukazuje na promene na poslu, ali kako Saturn dominira ovim poljem potreban je oprez. Aspekti koje Saturn ima sa Jupiterom predstavljaju sistematska dešavanja, pa su moguće razne povoljne organizacione promene.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva sa Marsom, označava brojne trzavice, napetost i sukobe sa partnerom. Kako se nalaze u istom znaku sa mladim Mesecom, nagoveštavaju mogućnost razmimoilaženja i uspostavljanja nove veze.

Zdravlje – Prolazni problemi sa kijavicom i alergijama.


novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар