VIKEND HOROSKOP: 9 - 11. jun 2017



Horoskop za vikend: 9 - 11. jun 2017. godine. Po svemu sudeći, pred nama je jedan vrlo zanimljiv vikend, a ako želite da iskoristite sve njegove potencijale - pažljivo pročitajte ovaj tekst. 

melancholiaphotography / Pixabay



Ovog petka, 9. juna, dešava se Pun Mesec na 18° Strelca. Biće isceljujući i donosi nam priliku da finiširamo ličnu transformaciju koju smo započeli dve nedelje ranije. Oporavak od slomljenog srca ili finansijske neprilike koja nas je deprimirala, „gušila“ našu grlenu čakru – jer je učinila da se osetimo bespomoćno.

Ovaj lunarni ciklus donosi ključna dešavanja vezano za mini krizu na planu odnosa sa ljudima sa kojima delimo novac, postelju... ili oba, piše Alpha Pisces. Iskoristite pojačanu emotivnu snagu koju dobijamo u noći punog Meseca da prevaziđete izazove. Tada jasno vidimo negativnost koja prouzrokuje disharmoniju u našem životu.

Junski pun mesec se sada dešava u konstelaciji Zmijonoše. Zmijonoša je popularno nazvan i 13. znakom zodijaka. „Ofejeva“ konstelacija donosi strast i slepu veru u ljude, dobro srce ali takođe i štetu i neprijatelje. Fiksna zvezda Sabik koja se tu isto nalazi donosi anksioznost, i nepotrebno trošenje energije. Zajedno sa Mesecom ova zvezda donosi tajnovitost, ljubomoru i neprilike sa rodbinom.

Aspekti koje pravi Pluton nam govore da ovaj lunarni ciklus lako može da nam povredi ego. Izbegavajte konflikte, kontrolu i manipulaciju. Ispoštuje svog partnera. Svađa sa partnerom može Vas odvesti u nepotrebnu avanturu. Kvadrat sa Venerom donosi osećaj emotivne gladi i potrebe za kontaktom sa ljudima, nemojte da zbog toga spuštate standarde i provodite vreme sa nedostojnim ljudima.

Ovaj junski vikend može biti čaroban i pružiti nam priliku da "vidimo" svoju budućnost i da napravimo prve korake u ostvarenju onoga o čemu sanjamo, sugeriše Sensa klub.

Međutim optimizam tog punog Meseca remete Saturn i Lilit, koji su tačno na Mesecu pa situaciju čine složenijom, kaže astrolog Gregori Skot. Što se tiče delovanja Jupitera, koje više nije oslabljeno, sve se ubrzava, a mogućnosti koje će se odsad pojavljivati je vrlo verovatno da će da dolaze preko drugih ljudi.

Mesec u subotu prelazi u znak Jarca. U opoziciji je s Marsom u Raku, a u trigonu s Venerom u Biku te inkonjunkciji s Merkurom u Blizancima. "Subota je sjajan dan da kanalizujete svoja osećanja i želje u konkretnu akciju, to je vrlo 'uzemljen' dan", kaže G. Skot ističući kako je od svih dana u nedelji upravo u subotu najlakše da sprovedete prave životne promene. "Dakle, subota je dan za praktično i da ostvarite stvari o kojima sanjate."

U nedelju je Mesec - i dalje i Jarcu - u kvadratu s Jupiterom u Vagi, u sekstilu s Neptunom u Ribama te konjunkciji s Plutonom u Jarcu. Nedelja je umnogome slična suboti pa zaokružuje sliku vikenda kao stvorenog da sanjarite i vizuelizujete svoj život onakav kakav želite da bude, ali i da krenete u konkretne akcije da to ostvarite.

"Dopustite sebi da vidite buduću verziju sebe, a zatim učinite prve korake koji će vas tamo dovesti", savetuje britanski astrolog. Ovaj vikend možete ne samo da zavirite u sopstvenu budućnost nego i imati kontrolu nad tim da se ona oblikuje prema vašim željama.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар