NEDELJNI HOROSKOP: 28. avgust - 4. septembar 2017.

NEDELJNI HOROSKOP: 28. avgust -  4. septembar: Predstojeći septembar sam po sebi označava kraj toplog leta, početak nove školske godine i otvaranje vrata novim radnim izazovima nakon letnjih odmora. Ali, opustite se. Uđite smireno i koncentrisano u ovaj period, možda i baš uz savete astrologa koji su pred vama...

Ana Paula Lima / Pexels


OVAN


LJUBAV: Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosečan. Bićete više manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presrećni. Biće zabavljanja, ali i lepih doživljaja u atmosferi svog doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.

KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti i probuditi nove ideje kako unaprediti ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Nećete izbeći dnevne stresove.

Pogledajte i: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017.



BIK


LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno ćete se ponašati kao pravi vođa. Shvatate da je vredelo što ste se potrudili i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Zadržite neke stvari za sebe.



BLIZANCI


LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli naići na ljubav, dok će Blizanci u vezama svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa sportom.

Pogledajte i: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017.




RAK


LJUBAV: Ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Trenutno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.

KARIJERA: Rad iz senke biće vam najugodnija opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše dešavanja. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru. Postajete zreliji.

ZDRAVLJE&SAVET: Rado ćete izlaziti u prirodu.



LAV


LJUBAV: Gde god se pojavili, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, bolje pogledajte s kim radite. Neko već duže vreme priželjkuje da vas bolje upozna.

KARIJERA: Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz senke. To će vas malo usporiti. Ove dane stoga možete iskoristiti za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu vi priželjkujete.

ZDRAVLJE&SAVET: Idealno je vreme za meditaciju u tišini.

Pogledajte i: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017.



DEVICA


LJUBAV: Sigurnost i dugovečnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

KARIJERA: Maštaćete o nekoj novoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Bilo bi dobro da posetite frizera.



VAGA


LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će postati glavna zvezda intenzivnih večernjih izlazaka.

KARIJERA: Uslediće mudrija faza nakon što ste možda morali da pognete glavu. Shvatićete da dolazi vreme za diplomatiju koja vam otvara vrata. Istovremeno ste sve spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, jasno uz argumente.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete verni sebi i svojim stavovima.

 Pogledajte i: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017.



ŠKORPIJA


LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze više.

KARIJERA: Zamišljaćete se na vodećim pozicijama. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite tuđa mišljenja. Slušajte sebe.



STRELAC


LJUBAV: Vaš privatni život biće dinamičniji nego kod većine drugih ljudi. Ovi dani mogli bi doneti poznanstvo koje će u vama probuditi iskrene emocije. Mnogi će biti iznenađeni. Biće poziva za zabave, a oni u dužim vezama obnoviće svoj odnos.

KARIJERA: Došlo je vreme kad sve u vezi svog posla možete sagledati u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, ali radićete dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite suzdržani u reakcijama.

Pogledajte i: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017.




JARAC


LJUBAV: Netko od vaših prijatelja mogao bi da vam se jako svidi. Možda ćete se dvoumiti da li da sačuvate lepo prijateljstvo ili da se upustite u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na duže staze, a to je uvijek stabilnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Bolje se povežite s mladima.



VODOLIJA


LJUBAV: Biće malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti relativno dobar. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne prezahtevni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, ambicioznije, ovo nisu savršeni dani za takvo nešto. Možete krojiti planove i razrađivati detalje.

ZDRAVLJE&SAVET: Vagajte svoje reči.



RIBE


LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba s olakšanjem će primetiti da ste se smirili. Oni koji su još sami mogli bi da počnu da osećaju bliskost s jednom osobom s kojom je prilično nespojiva. Tu je sve zasad pod znakom pitanja.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da vaši poslovi dugoročno počinju da se stabilizuju. Ova spoznaja podstaknuće vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite.

ZRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.


ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар