Komadi odeće koje treba što pre izbaciti iz ormara jer privlače negativnu energiju!

U prirodi, dakle i u nama i u našem okruženju, stalni je protok energija od kojih unogome zavisi i naše zdravlje, raspoloženje, životni status. Zato pažljivo pogledajte i svoje garderobere i oslobodite se komada odeće koje privlače negativne energetske vibracije.

StockSnap / Pixabay
1. Stara pidžama

Iznošenoj i staroj pidžami u ormanu nije mesto. Pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamenu koja će vam dugo potrajati.

2. Haljina koju ste nosili na više od pet venčanja

Ili koju god brojku imate na umu. Dakle, vreme je da njeno mesto zauzme druga haljina ili komad koji ćete nositi u svečanim prilikama.

3. Odevni komadi bivšeg partnera

U ovom slučaju nije reč samo o komadima koji nepotrebno zauzimaju prostor u ormaru, već i o uklanjanju emocionalnog tereta nakon kojeg ćete se osećati mnogo bolje.

4. Iznošeni brushalteri

Većina grudnjaka izgubi svoj prvotni oblik nakon godinu dana učestalog nošenja. Ipak, na vama je da procenite koliko je vaš grudnjak iznošen i kada je vreme da ga izbacite iz ormana.

5. Besplatne majice

Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad obukli možete učiniti korisnim tako što ćete ih pretvoriti u krpe za brisanje prašine.

6. Bele majice koje su požutele/pomodrele

Majice najvećim delom čine našu garderobu, a bele majice ključni su komadi. No, ako su požutele ili pomodrele i ne mogu da se izbele, onda nema smisla da ih držite ih u ormanu.

7. Neodgovarajući komadi

Odeću koju čuvate već godinama, a koja vam ne odgovara i koja je neudobna izbacite iz ormana i zamenite je odećom u kojoj se osećate dobro i koja vam odlično pristaje.

8. Odeća iz "prošlog" života

Odevne komade iz srednjoškolskih i fakultetskih dana sigurno niste veoma dugo nosili, ali oni se svejedno nalaze u vašem ormanu. Vreme je da oslobodite prostor za odeću koju ćete zapravo nositi.

9. Nespareni komadi

Za nesparene čarape, rukavice i minđuše više nema mesta u garderobi. To su stvari koje su vrlo lako zamenjive pa nema smisla da ih čuvate.

10. Oštećeni ofingeri


Oštećene vešalice koje i nisu baš od neke koristi možete slobodno izbaciti iz ormara. Cene ofingera su poprilično pristupačne pa lako možete pronaći nove i bolje zamene.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар