VIKEND HOROSKOP: 23 - 24. septembar 2017: Uzdržite se!

Venera, planeta novca, ušla je 20. septembra u poslovično vrednu Devicu, što znači da u ovom periodu nećete moći glavu da dignete od posla. Možda je zato baš ovaj, prvi jesenji vikend, prilika da se odmorite i uhvatite zalet... 

Pexels

Mesec će u Škorpiji biti i u subotu, kada će biti u sekstilu s Marsom u Devici i u trigonu s Neptunom u Ribama. Možda ćete biti i prilično nemilosrdni kad je reč o vlastitim osećanjima, naročito kad su vezani uz druge ljude. Ako ste izgubili zanimanje za nekoga ili ako osećate da vas je neko prevario ili izdao, ovaj je dan verovatno da ćete to doživeti vrlo lično, kao ličnu izdaju, napad.

Takođe, bićete skloni jednostavno da prekinete kontakt s nekim čak i zbog najmanje greške. Ali, to ne znači da morate tako reagovati - šta više, upravo to treba da izbegnete. Ovaj je dan prilika da "vežbate" tolerantan pristup drugima i da imate razumevanja za njih.

U nedelju je Mars i dalje u Devici i u opoziciji s Neptunom u Ribama, a u Devici je i Merkur. Stoga je još naglasak na perfekcionizmu u suprotnosti s maglovitošću, snovitošću, dopuštanjem da stvari ne moraju biti savršene. Budući da ste skloni biti pregrubi, prekritični prema sebi, nedelja nije povoljan dan za razmišljanje o sebi i razmatranje koliko ste napredovali na svom životnom putu. "Mars u Devici zaista je brutalan", ističe astrolog Gregory Scott.

Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар