VIKEND HOROSKOP: 9 - 10. septembar 2018,

Već smo u drugom septembarskom vikendu. U petak, 8. septembra Mesec je u Ovnu, što daje osećaj velike lične sigurnosti pa ćete želeti da preduzmete kakvu akciju, bez mnogo obzira prema mišljenju drugih ljudi, što ipak upućuje i na neophodnu dozu opreznosti...

Pexels

U subotu, 9. septembra, poslepodne Mesec ulazi u znak Bika, dok Merkur prelazi u Devicu. Kako je Merkur vladar Device, jako je srećan kad je tom znaku, ističe astrolog Gregory Scott. U subotu ćete zahvaljujući naglasku na zemljanim znakovima jako ceniti praktična i jednostavna zadovoljstva u životu, biti zahvalni na malim stvarima i uživati u njima.

Pritom Merkur u Devici on informacije podrobno analizira, jednu po jednu, pa je i komunikacija sad analitična i usmerena na činjenice.

U nedelju je Mesec u Biku u sekstilu s Neptunom u Ribama te trigonu sa Suncem u Devici. To je još jedan dan ispunjen jednostavnim zadovoljstvima i sposobnošću da se uživa u njima", kaže Scott. Dan je savršen za bilo šta jednostavno što će vam biti prijatno i usrećiti vas., za uživanje u malim stvarima i jednostavnim životnim zadovoljstvima, piše Sensa klub.

Pogledajte u sledećem videu i horoskop za subotu, 9. septembar:

 
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар