NEDELJNI HOROSKOP: 13 - 20. novembar 2017.

Za početak, 13. novembra je egzaktna konjunkcija Venere i tranzitnog Jupitera. Tri dana kasnije je i egzaktni aspekt trigona tranzitne Venere i tranzitnog retrogradnog Neptuna u Ribama. Tranzitni Merkur je u Strelcu, u egzaktnom kvadratu sa retrogradnim Neptunom u Ribama...

Pixabay




OVAN


LJUBAV: U prvoj polovini sedmice još ćete morati da izdržite poneku frustraciju, a onda, od sredine nedelje počinje povoljnije razdoblje kad ćete sa svim izazovima lakše izlaziti na kraj. Zato se suzdržite i koji put partneru progledajte kroz prste.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više ćete se angažovati oko saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekuda da rade. Izazovi će biti lepi i društveni.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite samo ono što jeste.


BIK


LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite kritiku partnera. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da biste mogli da se razmašete. Idite korak po korak i budite strpljivi.

KARIJERA: Efikasnost kojom ćete delovati na radnom mestu biće fascinantna. To je posledica toga što vi tačno znate šta hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.

ZDRAVLJE&SAVET: Dva para očiju vide više nego jedan.



BLIZANCI


LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti kroz svoju svakodnevnicu na sasvim uobičajenim mestima. Susreti su tu.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaknuće vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mestu gde i vi.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmislite o svojim željama.


RAK


LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radne sredine. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Neki će se okrenuti borbenom stilu. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu. Biće i onih koji će istraživati duhovno.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i sledite svoj put.


LAV


LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete imati dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude.

KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. To će se pokazati kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće da obave neke zaostatke koje su čekale. Ništa posebno.

ZDRAVLJE&SAVET: Organizujte boravak u prirodi.


DEVICA


LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete se videti na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami.

KARIJERA: Činiće vam se da ne možete mnogo da utičete na stvari.Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku moraćete da se prilagođavate, ali to ne znači da kasnije nećete moći da svesno menjate stvari. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.


VAGA


LJUBAV: Oni koji ne očekuju ništa spektakularno biće zadovoljni. Oni koji maštaju o ljubavnim dešavanjima osećaće se pomalo frustrirano. Moguća su povlačenja od društvenog života. Vage u vezi će najradije boraviti kod kuće gde će uživati u tišini.

KARIJERA: Vaš poslovni interes  se sve više usmerava na skrivene teme ili područja gde niste izloženi. Možda je ovo malo čudno, ali baš u spomenutom biste sada mogli da imate uspeha. Zato odbacite predrasude, a ako treba i publiku.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa jelom i pićem.



ŠKORPIJA


LJUBAV: Većina idućih dana doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Nećete se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudite za ljubavlju. Naprotiv, povremeno će vas mučiti snažne čežnje. Izdržite.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete  iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Zato ne žurite.


ZDRAVLJE&SAVET: Kad se ide postepeno, rezultati su čvršći.


STRELAC


LJUBAV: Prvih par dana ove nedelje doneće lepše ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Boravak u prirodi bi vas osvežio. Oni koji mogu, uzeće par slobodnih dana. Oni koji ne mogu, nakon posla neka prošetaju jer će tako brže i lakše dolaziti do dobrih poslovnih rešenja, a napuniće i baterije.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite da ne počnete da se gojite.


JARAC


LJUBAV: Do sredine sedmice vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera ili će sve biti obojeno frustracijama. U nastavku će se situacija razbistriti, a vama će se vraćati volja za ljubav. Utoliko će doći do poboljšanja.

KARIJERA: Sve što je kockasto vas sputava. Sad ćete biti u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljati, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrećete.

ZDRAVLJE&SAVET: Osvežite se nekim vodenim sportom.


VODOLIJA


LJUBAV: Uživajte u društvu osobe koja vam je draga kad god možete. Ipak, pazite da katkada ne odreagujete preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro. Samci neka izlaze. Nikad ne znate šta vam se lepo može dogoditi i to već danas.

KARIJERA: Uslediće određene protekcije. Potom ćete zamišljati sebe u ulozi onog koji vodi celu stvar. To će biti delimično tačno, ali nemojte se umisliti. Treba odraditi još neke detalje. Činite to po pravilima struke.

ZDRAVLJE&SAVET: Izađite sa prijateljima.



RIBE


LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti lepa poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Bićete aktivniji više nego inače, a cilj će vam biti da stvorite što kreativnije okruženje ili jednak proizvod. Neki će se pokazati kao pravi umetnici. Ništa vam neće biti teško, pa ni prekovremeni rad. Mnogi će zapravo uživati.

ZDRAVLJE&SAVET: Povremeno zastanite.

astrosudbina.com
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар