VIKEND HOROSKOP: 18 - 19. novembar 2017: Zašto su ovo bitni dani?

Prohladan i kišovit, ovo je pravi jesenji vikend. Mogu li zvezde nešto učiniti da vam ipak protekne lepo?

Inna Lesyk / Pexels

Osamnaestom danu novembra suboti, pečat daje mlad Mesec u Škorpiji. Budući da mena počinje u 12 i 42 h na 26. stepenu Škorpije, Mesec će u večernjim satima preći u znak Strelca. 

"Mlad Mesec je kad su Mesec i Sunce u konjunkciji; Mjesec je potpuno crn i privlači mnogo, mnogo različite nove energije", objašnjava G. Scott. Subota je dan s velikim potencijalom za transformaciju života i konkretne promene na temelju svojih osećaja, piše Sensa klub.

Narednog dana, u nedelju je Mars u Vagi u kvadratu s Plutonom u Jarcu, a u sekstilu s Mesecom u Strelcu. Stoga je to sjajan dan da svoje ideje i planove za budućnost iznesete drugim ljudima te od njih dobijete povratnu informaciju, nove uvide, dublje razumevanje toga šta činite; možda čujete stvari koje ste, zaneseni entuzijazmom, propustili da primetite.
NOVO: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. ZA LAVOVE
Mesec u Strelcu poziva vas na delovanje, na pokret, pa ste skloni propustiti detalje koji bi se mogli pokazati važni. Bitno je da sve bude na svome mestu pre nego što krenete napred, u akciju, što možete učiniti u za to odličan dan - ponedeljak, 20. novembra. 
NOVO: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. ZA DEVICE
Ova je nedelja pravi dan da temeljno sagledate stvari na kojima radite i da ih po potrebi preradite, ispravite, dopunite, i to u saradnji s drugim ljudima koji će doprineti uvidima i pojedinostima koje su vama možda promakle.

Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар