HOROSKOP VAŠE SUDBINE ZA 2018. GODINU

2018. godinu obeležavakoliko značajnih astroloških događaja, pre svega, prelazak Saturna preko znaka Jarca u koji je ušao 20. decembra posle 30 godina, zatim, ulazak Urana u znak Bika (posle 84 godine) i Jupitera u znak Strelca (posle 12 godina). Pošto se radi o velikim planetama koje nazivaju i sudbinskim i kojima je potrebno duže vreme da obiđu zodijački krug, aspekti koje budu obrazovale sa ostalim planetama imaće veliki uticaj na sve znake.

Pixabay

Jupiter, planeta prosperiteta i ekspanzije, posle 12 godina, 8. novembra, ulazi u Strelca, znak putovanja i hedonizma, kada se otvaraju veće šanse za saradnju sa strancima, posebno onima koji se bave turizmom, marketingom ili rade u medijima. 

Do tada, prelaziće preko Škorpije, znaka novca i moći, a u periodu od 9. marta do 10. jula kretaće se prividnim hodom unazad, kada treba voditi računa o rukovanju novcem, poštovanju zakonskih pravila, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa finansijama, ekonomijom, bankarstvom, računovodstvom, knjigovodstvom i sl. Oni koji se bave nekim drugim poslovima, moraju da budu oprezni, ukoliko im neko predloži saradnju koja nema pokriće u zakonskim okvirima.

Merkur, planeta komunikacija i posla, tri puta će ići retrogradnim hodom, od 23. marta do 15. aprila (preko znaka Ovna), od 26. jula do 19. avgusta (preko Lava) i od 17. novembra do 1. decembra (preko Strelca i Škorpije).

 U tim periodima, trebalo bi da povedete računa o važnim dokumentima, ključevima, telefonima, laptopovima, automobilima... Takođe, ne bi trebalo da sklapate i potpisujete važne dogovore i ugovore, ili da planirate veridbu, venčanje, selidbu ili promenu posla.

Tranzit Saturna, planete ambicije i društvenog statusa, imaće velikog uticaja na sve zodijačke znake naredne dve i po godine. Ovnovi će se baviti stambenim ili poslovnim prostorom, Vage emotivnim i profesionalnim statusom, Jarčevi će promeniti posao i napredovati u karijeri, dok će Rakovi najbolje proći budući da preko njihovog polja partnerskih odnosa prelazi Saturn čiji je uticaj tu najjači. Višestruko će im se isplatiti saradnja sa bračnim, ljubavnim ili poslovnim partnerom, jer se takva šansa ukazuje jednom u 30 godina. 

Pogledajte i:

U vreme Saturnovog retrogradnog hoda, od 18. aprila do 6. septembra, Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi će malo odahnuti i osvrnuti se na ono što su do tada postigli, a to neće biti malo. U prvoj nedelji septembra, Saturn kreće direktnim hodom sa 2. stepena Jarca, što će većini znakova doneti izazove na emotivnom i profesionalnom planu.


Uran, planeta novih tehnologija i kontakata sa strancima, posle 84 godine, 15. maja, ulazi u znak Bika, znak novca, finansija, ekonomije, bankarstva, nekretnina, zemlje, poljoprivrede, hrane. Ova planeta će biti u retrogradnom hodu od 7. avgusta do 6. novembra, kada će se vratiti u znak Ovna, da bi 6. marta 2019. godine definitivno ušla u Bika u kome ostaje do 26. aprila 2026. godine. Priča o elektronskom umesto papirnog novca već ne deluje nemoguće, pa će se nastaviti rast bitkoina, najvrednije kriptovalute na svetu koja iz dana u dan već premašuje rekorde u vrednosti. Takođe, mogu da se očekuju i promene u bankarskom i poreskom sistemu. Inače, poslednji put, Uran je bio u Biku u periodu od 6. juna 1934. do 15. maja 1945. godine koji su zapamćeni po velikim potresima na finansijskom planu.


Pogledajte i: 
🎄 LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018. GODINU 
🎄 HOROSKOP PSIHIČKOG I FIZIČKOG ZDRAVLJA ZA 2018.


Godinu će obeležiti i dva pomračenja Meseca, 31. januara i 27. jula, koja će najviše osetiti Rakovi (na finansijskom planu), Bikovi (na polju privatnog biznisa ili porodičnih odnosa) i Ribe (na poslovnom i zdravstvenom planu), a najmanje Jarčevi, Škorpije i Device. 

Pomračenja Sunca 15. februara, 13. jula i 11. avgusta najviše će osetiti Ovnovi (saradnja sa strancima, partnerski odnosi i polje kreativnosti i sporta) i Lavovi (partnerski odnosi, prepreke, karijera), a najmanje Vage i Vodolije.

Tokom većeg dela godine, od 15. maja do 26. novembra, kao i u prvoj polovini januara, trigon između Saturna i Urana, simbola prošlosti i budućnosti, ambicije i novih tehnologija, povoljno će delovati na sve, ali naročito na Jarčeve, Vodolije i Vage. Mnogi predstavnici ovih znakova će napredovati u karijeri, sklopiti dugoročne poslove sa strancima, preseliti se čak i na drugi kontinent, a biće i promena u bračnim i emotivnim odnosima.


Izvor: Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар