VIKEND HOROSKOP 13-14. januar 2018: Iskoristite energiju Meseca u znaku Jarca

Poruke zvzdanog neba za vikend na sredini prvog meseca 2018. godine. Na šta da obratite pažnju i čemu da se posebno posvetite?

Pixabay



U subotu, 13. jauanar, su Merkur i Saturn u konjunkciji, pa je ta ozbiljna energija i dalje neprimetna. U Jarcu je i Venera, a ona je u kvadratu s Uranom u Ovnu, što donosi dobrodošlu tavnotežu jarčevskom osećaju dužnosti, podstičući da se zapitamo što zaista volimo i kako to možemo da ostvarimo. Ta je energija u sekstilu s Kironom u Ribama - "ranjeni iscelitelj" u tom je znaku vrlo osetljiv. Tome se može doskočiti praktikovanjem duhovnih tehnika, na primer, meditiranjem, savetuje britanski astrolog Gregory Scott.

U subotu ostaje saturnovska rigidnost, ali donekle je može olakšati naš osećaj za humor, kojim je moguće nadvladati i sklonost samosažaljenju što bi moglo da podstakne hiperosetljivi Kiron. U subotu je važno da pripazimo i da nemamo prevelika očekivanja, kao i da ne smatramo kako imamo pravo na nešto jer bismo se mogli jako razočarati i iznervirati. Umesto toga, treba biti svestan svih dobrih stvari koje imamo u svom životu i zahvalan zbog njih, savetuje astrolog.

Mesec u nedelju ujutru prelazi u znak Jarca, naglašavajući dodatno vladavinu tog znaka. Sunce je u kvadratu s Uranom u Ovnu, pa je i dalje u sekstilu s Kironom u Ribama. U konjunkciji su u Jarcu Mesec, Saturn i Merkur. Toliko je naglašena praktična energija da je ovo idealno vreme da se pozabavimo nekom ozbiljnom papirologijom, organiziranjem stvari, preuređenjem doma i osmišljavanjem novog prostora u njemu, planiranjem promena u poslovnom životu i dnevnoj rutini, izgradnjom nečega ili kreativnim izražavanjem, bilo da je to rečima, bilo pak slikanjem, oblikovanjem...

Ova nedelja definitivno nije dan za opuštanje, spontanost i laganu zabavu - htećete jasnu rutinu, raspored i osećaj postignuća. "Želite li nešto da obavite, nedelja je savršen dan", kaže astrolog. Napravite spisak stvari koje biste želeli da obavite i bacite se na posao - uz veliku podršku zvezda.

Izvor: Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар