Nedeljni horoskop 18 - 25. oktobar / listopad 2015.

Raspored zvezda i njihov uticaj na posao i finansije, ljubavni i porodični život.

lustracija: Quique / pixabay.com

OVAN


Učinite sve što je u vašoj moći da ojačate svoje pozicije na radnom mestu. Posmatrajte i uočite šta nije funkcionisalo u prethodnom periodu i pokušajte to da promenite. Napetost i nervoza ne pomažu, samo vas udaljavaju od cilja koji ste sebi postavili. Moguća su razočarenja od strane saradnika, ali biće i prijatnih iznenađenja. Raspoloženje će se menjati iz dana u dan, a samim tim i stav prema ljubavi, kao i prema potencijalnom partneru. Ovo je period kada bi trebalo da shvatite šta vi ustvari očekujete u ljubavi i od potencijalnog partnera. Budite brzi u zauzimanju stavova pošto vam se krajem nedelje pojavljuje mlađa osoba kroz posao.

NOVO: Pogledajte i GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016. GODINU


BIK


Najvažnije je poslušati impulse srca, ali u svakom trenutku takođe biti spreman na konkretan kompromis ili ograničenja koja nalažu spoljne okolnosti. Pustite sebi da donosite odluke u trenutku kada je odluka zaista potrebna, a ne kada poželite da pokažete svoj karakter. Budite prirodni, tolerantni i zauzvrat očekujte isto, ali i još mnogo više! Imate sjajan spoj sa osobom rođenom u nekom vatrenom znaku. Vodite računa o komunikaciji sa okruženjem, jer kao što će do vas stizati razni tračevi, tako i sami možete postati žrtva istih. Ukazaće vam se ponovna šansa da rešite jedan problem koji ste mislili da će eskalirati u narednom mesecu.

BLIZANCI


U ovom periodu se klonite rasprava i svađa jer će u vašem slučaju biti kontraproduktivne. Neke stvari kojima ste trenutno nezadovoljni ne možete sada da promenite. Savet je da sakupljate informacije i da budete taktični. Sjajna vam je nedelja ako se bavite javnim poslom i ako očekujete neke pregovore na tu temu. Imaćete nešto lošiju poslovnu komunikaciju sa vatrenim znacima. Javnost i javna mesta su vam naklonjena za nova poznanstva i flertove. Naglašeno vam je slaganje sa vatrenim i zemljanim znacima u ovoj nedelji. Savet je da što više budete u pokretu, jer ćete time pojačati šanse za poznanstvo sa osobom koja potpuno odgovara vašim kriterijumima.


NOVO: Pogledajte i VELIKI ASTROLOŠKI PREGLED ZA OVU NEDELJU: 19 - 26. oktobar

RAK


Tokom nedelje imate šansu da bitno popravite stvari. Možete statusno napredovati, dobiti neku bitnu olakšicu ili ugovoriti projekat koji će vas izbaciti u prvi plan. Samo pratite dešavanja pošto izlazite iz perioda u kome ste bili nekako rasejani. Kod zauzetih pripadnika znaka emocije su nestabilne u ovom periodu. Skloni ste da se preispitujete, postajete ljubomorni, ne razumete postupke partnera/partnerke. Naredna nedelja je bolja. Naročito onima koji priželjkuju ulazak u vezu. Možete da upoznate nekoga preko prijatelja ili Interneta, ali ne žurite.

LAV


Nekima je posla preko glave, ali objektivno, vama posao ide sasvim dobro. Zato ne dramite, već se uhvatite u koštac sa trenutnim problemima i idejama. Oko eventualnih dilema obratite se starijem prijatelju. U petak ćete dobiti povoljnu vest, i tu vašim mukama dolazi kraj. Cena koju biste morali da platite za ono što želite veća je od onoga što biste dobili. Zato ne srljajte, nego se samo strpite. Najviše zato što uskoro slede bolji dani za ono što priželjkujete. Savet je da se zabavite pošto ćete mogućnosti za to imati, kao i da ne obnavljate veze.

DEVICA


Vrlo ste ambiciozni, a sada nećete biti zadovoljni prosečnim rezultatima. Kako je za vas ovo povoljan period iskoristite priliku da napredujete jer su ciljevi koje ste postavili dostižni. Naročito oni koji su vezani za finansije. Sigurno ćete imati neočekivane prilive koji su od pomoći da popunite rupe koje su nastale u prethodnom periodu. Slobodni bi trebalo da prihvate izazove koji će se dešavati u ovom periodu. Ipak opustite se i ne planirajte ništa pošto ćete imati dosta iznenađenja na emotivnom planu. Zauzetima je ovo idealan period za rešavanje problema koji su prisutni, bilo u odnosu sa partnerom, ili zajedničkim snagama rešavate neki problem finansijske prirode.


NOVO: Pogledajte i VELIKI ASTROLOŠKI PREGLED ZA OVU NEDELJU: 19 - 26. oktobar

VAGA


Nakon dužeg perioda dobijate podršku koja vam daje vetar u leđa. Definisaćete neke dalje i vama bitne poslovne planove. Možete da računate na pomoć ili dobar savet prijatelja. Mnogima će se ukazati prilika da materijalizuju neke svoje ideje, naročito oni koji se bave privatnim biznisom. Polako ali sigurno bitne stvari dolaze na svoje mesto i vi imate razloga da se radujete. Napokon ćete naići na osobu koja vam odgovara intelektualno, emotivno i strastveno. Možda je to osoba koja je vezana za drugo mesto pa je vaše poznanstvo moguće i preko Interneta. Preko prijatelja takođe možete da upoznate osobu ovih karakteristika. Zauzeti pripadnici znaka prave zajedničke planove koji vas obostrano pokreću. Prijaće vam ustupak koji vam se nudi.

ŠKORPIJA


U ovom periodu trebalo bi da razmišljate o tome šta želite. Otvaraće vam se nove mogućnosti kroz interesantne kontakte. Ne mislite o finansijskom efektu jer će i on doći, ali trebalo bi da budete strpljivi. Ako očekujete neku isplatu - može se na kratko odložiti. Nemojte da vas to brine jer ćete sabotirati neke dobre projekte u koje treba da se uključite. Potrebno je da usmerite svoju pažnju prema konkretnoj osobi da bi se vaš emotivni život pokrenuo. Može vam privući pažnju neko ko je iz drugog mesta ili često putuje. Nemojte da vam godine potencijalnog partnera predstavljaju problem. Zauzetima je ovo period u kome se bitno poboljšava komunikacija, a za to ste zaslužni koliko vi, toliko i partner.

STRELAC


Potrebno je da preciznije razgraničite svoje poslovne obaveze. Preterana angažovanost na različitim stranama može da prouzrokuje niz neugodnih situacija. Svako vaše nezadovoljstvo će se odraziti na poslovne rezultate. Primećujete da lagano gubite dominaciju koju ste donedavno imali u odnosu sa partnerom. Za sada odbijate da se pomirite sa novonastalom situacijom. Imate osećaj da vam nedostaje nečija pažnja. Na sreću, ljubavna kriza se ubrzo rešava na vaše zadovoljstvo.


NOVO: Pogledajte i GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016. GODINU


JARAC


Ako se bavite privatnim biznisom ulaganje novca u poslove zahteva neki vid partnerstva. Na samom radnom mestu pojačava se frekventnost bilo kroz događaje ili kontakte sa kolegama. Vi ste jedan od potencijalnih vođa nastupajućih promena. Ako tražite posao, utorak i sreda su vam sjajni dani. Savet je da se klonite „opasnih“ situacija. Oni koji nisu u vezi mogu imati neki interes u povezivanju poslovnih i ljubavnih odnosa sa starijom osobom. Još neko će dati sve od sebe da privuče vašu pažnju dok se vi ipak bavite nekim praktičnim stvarima. Prethodna razočarenja sada kod vas aktiviraju oprez, ali to istovremeno ne znači da ste prestali da sanjate o idealnoj ljubavi.

VODOLIJA


Oslonite se na savet ili pomoć prijatelja u trenucima kada imate neku dilemu. Budite obazrivi sa novcem, naročito ako je to sastavni deo vašeg posla. Neko od saradnika će pokušati da vas isprovocira krajem nedelje, savet je da ostanete smireni i da ne reagujete. Konkretizujete neka ranija poznanstva. Isključivi ste u ovom periodu i nekako ćete teško da se opuštate. Ipak, slede interesantna iznenađenja o kojima ćete misliti. Zauzete motivišu zajednički planovi, naročito ako su usmereni ka proširenju porodice ili ulasku u zajednički život. Prija vam da ne mislite o poslu i finansijama.

RIBE


Naći ćete mnogo izgovora da stvari ne pomerite sa trenutne tačke, ali grešite. Uz bolju organizaciju i korišćenje potencijala vaših prijatelja ili saradnika možete da napravite brzu i dobru poslovnu promenu. Očekivani novac može da vam kasni u ovom periodu. Ako se angažujete, možete da pronađete i dodatni posao. Na emotivnom planu se osećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni, naročito ako ste u vezi. Od povlačenja nemate ništa. Krenite napred i pozitivne stvari će se nadovezivati jedna na drugu. Slobodni mogu da upoznaju nekoga na mestu gde se osećaju veoma prijatno.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар